Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok canını acıtıyor insanın bu bebek hasreti inanırmısınız çocuklu birini görmek bile istemiyorum

çok canını acıtıyor insanın bu bebek hasreti inanırmısınız çocuklu birini görmek bile istemiyorum

evet canim en iyi ben anlarim herhalde seni bende cocuklu birini gorunce acaba benide olucak mi diorum insan icine bile cikmak istemiorum biktim artik milletin sorularindan
"bebek yok mu daha, ne bekliyosunuz....." duymak istemiom artik bunlari
sende ne sorun var canim

cnm benim benimle kader arkadası sayılırsın bende 2ay önce denedim tutu ama bebeğim karnımda öldü!

Kasıklarıma kramplar giriyor,ishal oldum,kusuyorum ve akıntı gibi az gelen bir kanamam var...Eşime beni takip eden kadın doğumcuyu aramasını söyledim..Şimdi ağrıkesici aldın,dr u arıcaz da ne dicek dedi...
Bir de doktor olucak benim kocam !!!
Çok kızdırdı beni çok !!! :mymeka::mymeka: :mymeka:

kızlarrr ben geldim tülinim misafir varmış ama gece uzun şekerim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: bu gece yoklama alıcam kimler çalıştı kimler çalışmadı bakim :roflol: :roflol:

evet ilk defa denedik sorun eşimde cnm sperm düşük bide morfoloji bozuk

cok zor gercekten allah sabir versin hepimize bi daha denicekmisiniz biz temmuzda dondurulmuslarla denicez insallah bu sefer her sey yolunda gider bi sorun cikmaz insallah saglikli bir hamilelik nasip eder allah

bademim geçmiş olsun cnm bünye zayıf kalmıştır bu ara kolay diil az sters yaşamadın onların acısıda çıkıyodur şimdi bi ağrı kesici iğne yaptırsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…