slm badem neden cnm bi sorununmu var
Kasıklarıma kramplar giriyor,ishal oldum,kusuyorum ve akıntı gibi az gelen bir kanamam var...Eşime beni takip eden kadın doğumcuyu aramasını söyledim..Şimdi ağrıkesici aldın,dr u arıcaz da ne dicek dedi...
Bir de doktor olucak benim kocam !!!
Çok kızdırdı beni çok !!! :mymeka::mymeka: :mymeka:
cok zor gercekten allah sabir versin hepimize bi daha denicekmisiniz biz temmuzda dondurulmuslarla denicez insallah bu sefer her sey yolunda gider bi sorun cikmaz insallah saglikli bir hamilelik nasip eder allah
biraz geçsin cnm daha onun piskolojisinden çıkamadım.maddi maneviçöküyozzaten!sen nerde denedin cnm
Evet sorun var..Eşime bir daha doktor diye sayıp bir derdimi söylemicem....
Kadın hastalıkları dr u değil..Herşeyi biliyor olsaydı benim rahimde açıklık olduğunu da tahmin ederdi, ben de serklaj ameliyatı olurdum..Bebeklerim benimle olurdu....Ne zaman kadın doğumcuyu aramasını istesem ne dicem şimdi diyor bana...!!!
Kusura bakmayın konu ile alakalı şeyler değil yazdıklarım ama çok sinirlendim..Hep aynı şeyi yapıyor bu adam..!!! Bundan sonra benim gözümde dr falan değil kendisi...
evet canim insan cokuyo gercekten canim ben belcikada yasiyorum belcikada denedim
takma kafana cnm ya biliyorum çok zor bişey benimde bebeğim 2aylıkken karnımda öldü tüpbebekti!sevincim hevesim içimde kaldı bunu ancak yaşayan bilir!ama kimseyi suçlama RABBİMİNDE vardır bi bildiği!
ayse hosgeldin nasilsin nasil gidior canim
benim bebeklerim ikisi de canlı ve kalpleri atar halde doğdular(((((((((((
hosbulduk meryem, iyiyim seni sormali???
dondurulmus embriyolarin varmis, insallah bu sefer hersey yolunda gider,
bende iyiyim saol evet canim dondurulmuslarim var insallah canim saol
allahin izniyle temmuzda denicez allah yuzumuze guler insallah bu sefer
kızlar kayınvaldemler geldiler şu anda üst katta evlerindeler.. ama bizde yenilip içilecek sanırım.. akşamda giremem.. belki yarında vakit bulamam.. hafta sonu bebek görmeye ve düğüne gidilecekmiş.. pazartesiye kısmet artık inş.. öptüm hepinizi... Şeniz Şeniz
insallah canim, ben ilk ve tek hamileligimi dondurulmuslarla ilk denememde olmustu ama dusukle bittisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?