Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm badem neden cnm bi sorununmu var

Evet sorun var..Eşime bir daha doktor diye sayıp bir derdimi söylemicem....

Kadın hastalıkları dr u değil..Herşeyi biliyor olsaydı benim rahimde açıklık olduğunu da tahmin ederdi, ben de serklaj ameliyatı olurdum..Bebeklerim benimle olurdu....Ne zaman kadın doğumcuyu aramasını istesem ne dicem şimdi diyor bana...!!!

Kusura bakmayın konu ile alakalı şeyler değil yazdıklarım ama çok sinirlendim..Hep aynı şeyi yapıyor bu adam..!!! Bundan sonra benim gözümde dr falan değil kendisi...

gecmis olsun canim bence yarin sabah doktoruna gorun icin rahat eder hic olmazsa allah sifa versin insallah

cok zor gercekten allah sabir versin hepimize bi daha denicekmisiniz biz temmuzda dondurulmuslarla denicez insallah bu sefer her sey yolunda gider bi sorun cikmaz insallah saglikli bir hamilelik nasip eder allah

biraz geçsin cnm daha onun piskolojisinden çıkamadım.maddi maneviçöküyozzaten!sen nerde denedin cnm

takma kafana cnm ya biliyorum çok zor bişey benimde bebeğim 2aylıkken karnımda öldü tüpbebekti!sevincim hevesim içimde kaldı bunu ancak yaşayan bilir!ama kimseyi suçlama RABBİMİNDE vardır bi bildiği!

takma kafana cnm ya biliyorum çok zor bişey benimde bebeğim 2aylıkken karnımda öldü tüpbebekti!sevincim hevesim içimde kaldı bunu ancak yaşayan bilir!ama kimseyi suçlama RABBİMİNDE vardır bi bildiği!

benim bebeklerim ikisi de canlı ve kalpleri atar halde doğdular(((((((((((

tekrar merhaba kizlar....
badem çok gecmis olsun insallah yakin zamanda hersey yoluna girer...

kizlar bebek hasreti çok zor, ve yasadiklarimiz yani butun bu tedaviler, basarisizliklar, bunlar yetmezmis gibi çevremizin bize aciyarak bakmasi...ve daha aklima gelmeyen bi suru sey, daha oncede demistim ama gercekten tavsiye ederim psikolojik yardim alin kizlar, insan rahatliyo isteedigini anlatabilirsin, karsindaki seni yargilamiyorum sadece içinde kalmis kendinden bile gizledigin duygularini su yuzune çikarmaya yardim ediyo, ben faydalarini goruyorum, eskisi gibi hirçin degilim artik,dahada onemlisi, o psikolog benim dert ortagim oldu, bazen esime diyorum ay ozledim kadini diye)

kızıldenizz canımm allah analı babalı büyütsünn inşallah
allahım bizede en kısa zamanda nasip etsinnn:Saruboceq::Saruboceq:

aramıza yeni katılan arkadaşlarr hoşgeldinizzza.s.a.s.
allah en kısa zamanda bebişlerinizi versin sizede:Saruboceq::Saruboceq:

kız tulın daha dün rahim filmi çektirdinn bugün hemen çalışmayamı başlayacann:1shok::1shok:

badem canım geçmiş olsun iyi olucaksın inşş..kolay şeyler yaşamadın ALLAHIM güzelliğini vericektir inşş hayırlısıyla sabret tatlım

bende iyiyim saol evet canim dondurulmuslarim var insallah canim saol
allahin izniyle temmuzda denicez allah yuzumuze guler insallah bu sefer

insallah canim, ben ilk ve tek hamileligimi dondurulmuslarla ilk denememde olmustu ama dusukle bittisenağlama

canıım ama biz senii çok özliyecezzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kendine iyi bak oldumuuu:a015::a015:

kizlarrrrrrrr hepnize iyi aksamlar ben gidiyorum
kendinize iyi bakin yarin gorusurz insallah hepinizi opuyorum
allah hepimizin yardimcisi olsun kucaklarimizi doldursun

iyi akşamlar kısslarrr.ben geldiimmm.

çok fazla okuyamadım ama dertler dökülmüş saçılmışş.
ooff of şu çocuk hasretimiz bir son bulsa artık.Allahım duy sesimizi.....

Volkan Konak ın yeni albümünü dinliyorum
hele Göklerde Kartal Gibiyimle mest oldum yaaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…