Volkan Konak ın yeni albümünü dinliyorum
hele Göklerde Kartal Gibiyimle mest oldum yaaa senağlama
aa sonunda oldu avatardaki resim kızımın resmi üç yaşındaydı nasıl teyzeleri ama gerçi pek fark edilmiyor
nesrin Allah iyiliğini versin. Dalga gibi durup durup coşuyosunnkaydirigubbakcemile3
:lepi:Ben geldümm heheh :)naberrr heheh:)Benimm pc benden sıkılmışş bıkmıs benden kafa dinlemeye istanbula tatile gittiii puhahahahaha:roflol::roflol:Gelmicem diyoo ne yapıcam bilmiyorumm sırnaşık şeyŞaka kenara tamire gitt ne zaman geliceği bellii değill özledimm nan netimiii :)sizlerii hehe :)şimdi yegen bende onun ocden giriyomm delikafadulden
:lepi:Ben geldümm heheh :)naberrr heheh:)Benimm pc benden sıkılmışş bıkmıs benden kafa dinlemeye istanbula tatile gittiii puhahahahaha:roflol::roflol:Gelmicem diyoo ne yapıcam bilmiyorumm sırnaşık şeyŞaka kenara tamire gitt ne zaman geliceği bellii değill özledimm nan netimiii :)sizlerii hehe :)şimdi yegen bende onun ocden giriyomm delikafadulden
hoşgeldinnn balkafaa
yerin çok belli beee
artık millet sabahları uyanamıyor,uyandırma servisi ertelendi sayende:roflol:
kızlar çalışmalar bitti galiba yavaş yavaş dökülüyosunuz bakıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol:Öylemiii ...sizi gidii uykucularrr sırnaşık şeyOhhh bende evde tek başıma kuduruyommmdelikafadulden:sm_cool:sositososito:dance:
insallah canim benim..hersey dahada güzel olacak inan bunaÇok şükür canım ya idare ediyorum işte
artık eskisi kadar mızmızlanmıyorum
zaman gerçekten herşeyin ilacı
Allah inşallah banada nasip edicek bigün diye bekliycem sabırla
Bide hastalanıyorum galiba işaretlerim gelmeye başladı
kiyamam ki ben sana:çok üzgünüm:Kürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:
nasil sevindim anlatamam canimselam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah
ben seni cok öslücem ama:a015::a015:senağlamakızlar kayınvaldemler geldiler şu anda üst katta evlerindeler.. ama bizde yenilip içilecek sanırım.. akşamda giremem.. belki yarında vakit bulamam.. hafta sonu bebek görmeye ve düğüne gidilecekmiş.. pazartesiye kısmet artık inş.. öptüm hepinizi... Şeniz Şeniz
Kasıklarıma kramplar giriyor,ishal oldum,kusuyorum ve akıntı gibi az gelen bir kanamam var...Eşime beni takip eden kadın doğumcuyu aramasını söyledim..Şimdi ağrıkesici aldın,dr u arıcaz da ne dicek dedi...
Bir de doktor olucak benim kocam !!!
Çok kızdırdı beni çok !!! :mymeka::mymeka: :mymeka:
canim arkadasim,stres yapma bitanem...Evet sorun var..Eşime bir daha doktor diye sayıp bir derdimi söylemicem....
Kadın hastalıkları dr u değil..Herşeyi biliyor olsaydı benim rahimde açıklık olduğunu da tahmin ederdi, ben de serklaj ameliyatı olurdum..Bebeklerim benimle olurdu....Ne zaman kadın doğumcuyu aramasını istesem ne dicem şimdi diyor bana...!!!
Kusura bakmayın konu ile alakalı şeyler değil yazdıklarım ama çok sinirlendim..Hep aynı şeyi yapıyor bu adam..!!! Bundan sonra benim gözümde dr falan değil kendisi...
Volkan Konak ın yeni albümünü dinliyorum
hele Göklerde Kartal Gibiyimle mest oldum yaaa senağlama
kk da çare tükenmez bi şekilde bi yolunu bulur gireriz. Balım hasta mısın? neyin var?
bende tık yokkkkkkkkksenağlamasenağlama
ahh ahh kocişim burda olacak kiiiiikafamçokkarıştı
gelirmiyim ben buraya bu saatte heççç:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?