Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Volkan Konak ın yeni albümünü dinliyorum
hele Göklerde Kartal Gibiyimle mest oldum yaaa senağlama

canım son kasetinde mi bilmiyorum ama bende bikaç gündür "feriğim" şarkısına taktım kafayı. Sürekli tekrar tekrar dinliyorum. Sözleri-müziği harika..

Çocuk okula gelir, tabii bizimki ilkokul talebesi, ama her tarafi yara bere icinde, hoca sorar

-oğlum ne oldu sana?,

-Babam dövmiştir.

Hoca sorar:

-Niye oğlum?

-Valla bilmiyom hocam aksam evde yatiyik biraz sonra babamin sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali'den ses cikmiy Veli uyudun mi, e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadim diyrem oda geliy beni döviy.

Bunun uzerine hoca, bak Sehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazimdir der. Sehmus kafa sallar eve gider, ertesi gun okulda Sehmus daha fena dovulmus olarak gelir. Bunu goren hoca merakla gider yanina ;

-Sehmus ne oldi kim yapti,der. Sehmus:

-Bubam yapmistir.

-Niye Sehmus ne oldi? Sehmus anlatir:

-Hocam aksam evde yatiyik biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali' den ses cikmiy Veli uyudun mi e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Seyhmus uyudin mi diy, ben de uyumadim ama hic ses itmedim

Bunun uzerine anam ile bubam bir giprasmaya basladiler anlamadim ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim...a.sa.sa.s

aa sonunda oldu avatardaki resim kızımın resmi üç yaşındaydı nasıl teyzeleri ama gerçi pek fark edilmiyor

bir gün okulun birine müfetiiş gelmiş ve sınıfın birine dalmış.bi çocuğu ayağa kaldırarak
-sen evladım adın ne demiş
-fatiha efendim demiş çocuk
-peki o zaman bize fatiha suresini oku bakalım demiş.
çocuk okumuş bu sefer başka bi öğrenciyi kaldırmış ve sormuş
-senin adın ne bakiyim.
çocuk cevap vermiş.
-adım yasin ama arkadaşlar kısaca kevser derler..

nesrin Allah iyiliğini versin. Dalga gibi durup durup coşuyosunnkaydirigubbakcemile3

:lepi:Ben geldümm heheh :)naberrr heheh:)Benimm pc benden sıkılmışş bıkmıs benden kafa dinlemeye istanbula tatile gittiii puhahahahaha:roflol::roflol:Gelmicem diyoo ne yapıcam bilmiyorumm sırnaşık şeyŞaka kenara tamire gitt ne zaman geliceği bellii değill özledimm nan netimiii :)sizlerii hehe :)şimdi yegen bende onun ocden giriyomm delikafadulden

kızlar çalışmalar bitti galiba yavaş yavaş dökülüyosunuz bakıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnn balkafaa
yerin çok belli beee
artık millet sabahları uyanamıyor,uyandırma servisi ertelendi sayende:roflol:

kk da çare tükenmez bi şekilde bi yolunu bulur gireriz. Balım hasta mısın? neyin var?

hoşgeldinnn balkafaa
yerin çok belli beee
artık millet sabahları uyanamıyor,uyandırma servisi ertelendi sayende:roflol:

:roflol:Öylemiii ...sizi gidii uykucularrr sırnaşık şeyOhhh bende evde tek başıma kuduruyommmdelikafadulden:sm_cool:sositososito:dance:

kızlar çalışmalar bitti galiba yavaş yavaş dökülüyosunuz bakıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende tık yokkkkkkkkksenağlamasenağlama

ahh ahh kocişim burda olacak kiiiiikafamçokkarıştı
gelirmiyim ben buraya bu saatte heççç:jeyyar::jeyyar:

insallah canim benim..hersey dahada güzel olacak inan buna

Kürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:
kiyamam ki ben sana:çok üzgünüm:
ama neyseki adet oldun..
insallah bundan sonrasi daha güzel olacak bitanem

selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah
nasil sevindim anlatamam canim
hayirli olsun,anali babali büyüsün ilk melegimiz insallah
tüm teyzelerinden selma söyle yakisikli prensimize

ben seni cok öslücem ama:a015::a015:senağlama

canim arkadasim,stres yapma bitanem...
ayaklarinin altina sicak su torbasi koy bence..
birde papatya cayi dogal agri kesici,dene bi istersen...

Volkan Konak ın yeni albümünü dinliyorum
hele Göklerde Kartal Gibiyimle mest oldum yaaa senağlama

ayy bitanem sen mi ben mihihoyyyt
zaten cocuklugumdan hayraniyim,bu albümde süper geldi yani:1rolleyes:

canım hoş geldin nasılsın canım sonuç ne zaman belli oluyor inşallah pozitiftir canım :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…