Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hoş geldin nasılsın canım sonuç ne zaman belli oluyor inşallah pozitiftir canım :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3Hejam canım hoşbuldukk.İYİİyim cnaım sen nasılsınn :)Benim sonuç negatiff :) 2 gün sonra geliyo benim kırmızı kart:dance:

nesrinim deseen kociş gelince kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile Şeniz Şeniz :CüvCüv: :CüvCüv: delikafadulden delikafadulden

balımm hoşgeldin cnm nassın bakim görüşmeyeli kaç gün kaldı büyük güne :sm_confused:

canım h.b:asigim:Büyük gün değilkii benim içinn sıradan birr günn gibi geliyorr sallamışımm 2 gün sonraa kırmızı kart gelecekdelikafadulden:dance:

Nevommm ayşemmm sizi merakk edyorumm varmı birr gelişmeee haberlerinizzi bekliyorumm sabırıslzıklaaaa:teytey:

kaydirigubbakcemile3Hejam canım hoşbuldukk.İYİİyim cnaım sen nasılsınn :)Benim sonuç negatiff :) 2 gün sonra geliyo benim kırmızı kart:dance:

canım sağol ben de iyiyim canım test yaptınmıki negatif diyorsun allahın işi belli olmaz :CüvCüv:

canım h.b:asigim:Büyük gün değilkii benim içinn sıradan birr günn gibi geliyorr sallamışımm 2 gün sonraa kırmızı kart gelecekdelikafadulden:dance:

bana bak kızım eğer o kırmızılar gelmezse :Saruboceq: :Saruboceq: kendine kaçıcak yer ara klava: :mymeka: :mymeka:

yok ben balim hep ayni, sen test yaptinmi yoksa inatla tutmadi diyerekmi bizae sonuc negatif diyosun

butterfly valla kusura bakma canim, ben 1saattir nette testler çozuyorum, tam cikiyorum diye msj yazdim bide ne goreyim sayfalar atlamis)
bugun neyin varki??alingansin bisey mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…