Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aay evet sizden korkulur valla. :1shok: bırak küsmeyi bir daha bu topiğin yanından bile geçmezler.cadı kısslar nolcak klava:

cucum nasilsin??
tedavi nasil gidiyor???

sagol bitanem,bu günümüze sükür:Saruboceq:
tedavide son noktadayim artik...
cumartesi günü büyümeyen 14 yaramaz yumurtam alinacak,kalan 6 tanesiylede isimize bakicas:jeyyar:
bu gece ilk catlatma ignemi vuruyorum..
hayirlisi insallah,bi mart bombasida ben patlatirim insallah:Saruboceq:

balsurat hoşgeldin kıs.küçük balsurat belki de karnındadır şimdi...kıss hiç mi heyecan yok delikafadulden

kelebeğim küsme yaaaaaa bak sana bi fıkra yazim gül biraz:roflol:

Bir gemiye Ingiliz, Alman ve Laz kacak olarak binerler. Gemi diger limana vardıgında askerler tarafından yoklama yapılır.Hemen birer cuval bulup icine girerler.Askerin tekmesini yiyen alman
-miyaaaav diye bagırır, asker kedi sanarak kontrol etmez.ingiliz kopek sesi cıkarır oda pacayı yırtar. Sıra bizim laza gelir. Tekmeyi yiyen laz hemen bagırır
-PATATEEEES...

guzelim cahilligime ver, ama ben senin tedaviyi anlamayadim
asilamami yapacaksiniz?

cucu aşılama mı senin?
foliküllerin içini bir iğne yardımıyla boşaltıyorlar.yumurta toplama işlemi gibi bişiy oluyor.Allah yardımcın olsun.ınşallah müjde vericeksin mart kedisi seniiiii

balsurat hoşgeldin kıs.küçük balsurat belki de karnındadır şimdi...kıss hiç mi heyecan yok delikafadulden

h.b canım snede hoşşgeldinnŞenizcanım kanımda küçük bir balsurat varsada yoktur artık çünkü bütün evin camlarını sildim çünkü:roflol:

canım belki de heyecan olmayınca daha iyi olur. Ben çok heyecanlıydım, yerimde duramıyordum. Balımda tersi olur belki de. İnşallah da öyle olur.:Saruboceq:

guzelim cahilligime ver, ama ben senin tedaviyi anlamayadim
asilamami yapacaksiniz?

cucu aşılama mı senin?
foliküllerin içini bir iğne yardımıyla boşaltıyorlar.yumurta toplama işlemi gibi bişiy oluyor.Allah yardımcın olsun.İnşallah müjde vericeksin mart kedisi seniiiii

asilama degil kizlar..yumurtlama takibi..
60 güne yakin uyarici igne yaptim göbekten..
bende pcos vardi,yumoslar hassasti..
20 tane yumos oldu,14 tanesi cöpe gidicek,6 tane 19mm yumosum oldu sükür..
simdi bu büyümeyen 14 tanesi kiste dönüsmeden alinacak..
cünkü pcosta biliyorsunuz catlama olmadan,yumoslar büyümeden kiste dönüsüp kaliyorlar..
iste...cumartesi genel anesteziyle büyümeyenler alinacak..
bu aksamda ilk catlatma ignemi vurucam,doktor düzenli iliski önerdi..
bakalim ne olucak
ilginiz icin sagolun kizlara.s.

Midesi ağrıyan Temel, doktora gider. Tanıdık olan doktor, Temel ile biraz dalga geçmek için, kısa bir muayeneden sonra hemen teşhisi koyar:
- Temel, sen hamilesin.
Temel, kendi kendine söylenir:
- Ne? Yaktın beni Fadime, sana kaç kere "Sevişirken üste çıkma" demiştim:roflol::roflol::roflol:

cucu canım Allah emeklerini boşa çıkartmasın. İnşallah bebişin gelir de halayını çekeriz burda :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…