Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ooo kızlar maaşallah bu site baya canlı varmı cidden bi liste varsa benide ekleyin 8 yıllık evliyim azosperm hamiş kalamıyorum malesef selam

ooo kızlar maaşallah bu site baya canlı varmı cidden bi liste varsa benide ekleyin 8 yıllık evliyim azosperm hamiş kalamıyorum malesef selam

canım hoş geldin a.s. aramıza tabiki listemiz var nevromuz gelince senide listeye ekler rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:

cekeriz demi kissss:teytey::teytey:
hakkimizda hayirlisi olsun canim yaa,sabirla aksatmadan yaptim herseyi,artik Rabbimin ol demesine kalmis:Saruboceq:

inşallah canım çekmez miyiz, ayaklarımız patlayana kadar çekeriz. Sen elinden geleni yap, çalışmaları aksatma. Gerisi Allahtan. İnşallah bu kez olur..

helal olsun sana helal olsun sanasüprizzzzz
nesrin allah iyiligini versin canim, sen beni allahta seni guldursun canim

Canlarım iyi gecelerrr. :1hug: :asigim: Ben bugün gelemedim. Halsizlik ve şişkinlik vardı. Şimdi geçmişi okumak için geldim. Merak eden arkadaşlarım olmuş. Allah razı olsun. İyiyim çok şükür. Olacak böyle şeyler , alışmak lazımm. :dance: Öpüyorum kocaman ve hemen geçmişe gidiyorumm. Şeniz

600 mesaj varmış okumam gerekennnnnn. sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Temel sinirli bir sekilde doktorunu arar ve :
- Ula doktor bu verdigin bebek yuzunden bir senedir agiz tadiynan sigara
icemiyyrum.
- Hayrola Temel ne oldu?
- Ula verdigin bu tup bebek zirt pirt gaz kaciriyy...

Son düzenleme:
nevroo hoşgeldin tatlım sen bu saate naparsın bakim burda bebişler uykusuz kalmasın dikkat et kendine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin nevro.ilaçların da yan etkisi var tabi.Allah yardımcı olsun canım.göbüşün bebiş dolsun,şişim şişim şişsin inşallah :CüvCüv: ; sonra da evin bebiş kahkahaları dolsunnnnn... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…