hepinize günaydın arkadaşlar gece yazmıştım arkadaşım erken doğum yaptı diye 1600 gram yenidoğanbakım ünitesine almışlar oksijen veriyolarmış ciğerlerine 15 gün kritikmiş allah bebişini sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin güne kötü başladım anlıycanız biz yedi yıldır aynı sıkıntıları paylaşıyoruz arkadaşımla arkadaşımdan öte kardeşim gibi severim hep kötü günlerimizde birbirimizin yanında oluruz ama malesef şuan yanında olamıyorum çünkü geçen ay doktor burda yoğun bakım yok erken olursa yaşatamayız diyle ankaraya gönderdi inşallah hayırlı haberler alırım
hayırlı cumalar sekerler kac gundur grıpten ve bogaz agrısından ölüyorum yaa ama bugun bıraz daha ıyıyım topıkten uzak kaldım bu aralar neler olup bıttıgını bılen arkadaslar kısaca yazabılırmı acaba.nevronun durumu ne sonuc bellı oldumu?yenı gelen arkadaslar sızlerde hosgeldınız.
Cnm.İleri hareketlilik, morf. bunlarda sorunlar vardı. Şimdi biraz daha iyi .Normale dönmedi ama. İki kat artış var. Ameliyat olduğuna çok pişman olduk. İlaçlarla daha da çabuk sonuç alınabiliyor. Ankara da hs klinik diye bir yere gittim. Çok ilgilendiler. Gelecek ay yaptıracam inşallah.
Kür keçi boynuzu kürü. Hepimizin bildiği. Karışımı da Aktarda yaptılar. Birsürü şey var içinde .Biziki aylık yaptırdık. 70 tl verdim. Çok acı eşim ilk başta yiyemedi. Ben de içine keçi boynuzu pekmezinden karıştırdım. Şimdi sabah akşam yiyor. Dediğim gibi bunlar mı attırdı bilmiyorum. Ameliyat da olmuştu. Ama ben yediklerinden diye düşünüyorum. Özellikle kürü ihmal etmeyin.evet canım sağol.. ben dün tüm tebrikleri almıştım. sen geç kaldın lülülülülülü
beter ablam hadi gözün aydın.. hayırlı sonuçlar alırsın inş..
kimse kimseyi rahatsız etmez... yazılmayınca hemen küsmekte neyin nesi canım aaaa yasakkelime hoşgeldin aramıza hayrun... en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun inş..
aboooo adamları bi keçinin yediği otu içirmek kalmıştı onu da yapcaz.. böyleyken zor tutuyorum adamceğizimi bi de onu içti mi yandım desene.. bu ay da sinir geldi zaten.. adet sonrası bekle hsg çekildi bekle.. bana bile gına geldi heeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cornim bak gör bu mesajı.. neymiş nasılmış o kür fiyatı neymiş nerdeymiş ezelcim..
maşallah canım.. hayırlısı olsun hakkında..
cücüm benim şimdiden geçmiş olsun.. yatcan kalkcan olay bitmiş.. alsınlar da diğerlerini engellemesinler.. sonrada gelsin bebişler.... oh oh Şeniz:ecrin_bebek:
kim soruyo beni bakem ... geçmişi okudum da geliyorum.. yazamadım bi türlü.. nasılsınız yavrular delikafadulden delikafadulden Şeniz
hayırlı mübarek cumalar kızlar........kocişi cumaya gönderdim ev işlerine başlamadan buraları kontrol edeyim dedim neler var neler yok diye......nevro canım benim adetim çok geçti malesef şubat 28 di daha yok sadece kasıklarımda ağrılar başlıyor seviniyorum geliyor kırmızılar diye ama daha naza çekiliyor ....çekilsin bakalım gelecek elbet .....kaç gün geçti onu bile hesaplamadım ama acayip bir gerilme sinir yapıyor bende ...listede gene günü belli olmayanlar bölümüne geçmişim
nevrosky canım allah bebişlerini sana sıkı sıkıbağlasın.umarım çok güzel hbrlerini alıp çok sevineceğiz:CüvCüv:
listeye beni de eklersen sevinirim.kısaca bahsedeyim sorunlarımızdan.öncelikle ben pco hastasıyım.eşimde de sayı sorunu var.en son tahlilini yazıcam fikirlerinizi esirgemeyin
volüm: 2ml
viskozite: normal
aglütinasyon: yok
sperm konsantrasyonu(m/ml): 300 bin
motilite: %66
ileri hareketli sperm :%33
ileri hareketli sperm sayısı:100 bin
şimdi eşime keçiboynuzu kürü uyguluyoruz.e vitamini içiyor
bu arada 2 defa başarısız tüp bebek denememiz var ve 7 yıllık evliyiz
adet tarihim 28 mart canım umarım yeterli bilgileri vermişimdir
Dün adetim başladı..Bir dahaki adetim büyük ihtimal nisan ortalarında olur ve mikro tedavim başlar...Eğer tekrar hamile kalırsam rahim ağzı 12. hafta dikilecek..Erken doğum yapma ihtimalim var çünkü...Acaba Aralık annesi olma ihtimalim olurmu diye düşünüyorum... Çok mu hayal kuruyorum bilmem ama ,bu sene hem mutluluğu hem de çok derin bir acıyı yaşadım...Bebeklerimin kardeşi olsun istiyorum...Umarım en kısa zamanda hamile kalırım...Umarım en kısa zamanda hamile kalırız....:Saruboceq: :Saruboceq:
Dün adetim başladı..Bir dahaki adetim büyük ihtimal nisan ortalarında olur ve mikro tedavim başlar...Eğer tekrar hamile kalırsam rahim ağzı 12. hafta dikilecek..Erken doğum yapma ihtimalim var çünkü...Acaba Aralık annesi olma ihtimalim olurmu diye düşünüyorum... Çok mu hayal kuruyorum bilmem ama ,bu sene hem mutluluğu hem de çok derin bir acıyı yaşadım...Bebeklerimin kardeşi olsun istiyorum...Umarım en kısa zamanda hamile kalırım...Umarım en kısa zamanda hamile kalırız....:Saruboceq: :Saruboceq:
Arkadaşlar. aşılama ile ilgili bilgi verebilir? misiniz. Lütfen.... Nasıl oluyor. Acı filan oluyor mu?.
allah sana sabırlar versin canım.profil resminde kalbimi acıttı.umarım en kısa zamanda tekrar anne adayı olur mutlulukların en güzelini tadarsın:Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaşlar. aşılama ile ilgili bilgi verebilir? misiniz. Lütfen.... Nasıl oluyor. Acı filan oluyor mu?.
bademcim daha çok erken değilmi yani rahim toparlanmışmıdır rahim toparlanmdan yeni bir gebelik bildiğin gibi bizim için sağlıklı değil
dr kararı ne sen küçükte doğum yapmadın 18 haftalık
bana 6 ay dedi dr yeni bir tüp bebk denemesi için
hoş ben hiç korunmadım olmaz diye Allah' tan o süre içinde kalmadım tam kaybettikten 9 ay sonra hamile kaldım Allah' ın işi işte
inşallah sende microya gerek kalmadan kalırsın cnmm güzel haberlerini bekliyoruz seninde
Cnm.İleri hareketlilik, morf. bunlarda sorunlar vardı. Şimdi biraz daha iyi .Normale dönmedi ama. İki kat artış var. Ameliyat olduğuna çok pişman olduk. İlaçlarla daha da çabuk sonuç alınabiliyor. Ankara da hs klinik diye bir yere gittim. Çok ilgilendiler. Gelecek ay yaptıracam inşallah.
oraya burdan bi arkadaş daha gitti canım onun eşinin durumudabenim gibi %0 hareket morfoloji ise%1 ama onların varikoseli yokKür keçi boynuzu kürü. Hepimizin bildiği. Karışımı da Aktarda yaptılar. Birsürü şey var içinde .Biziki aylık yaptırdık. 70 tl verdim. Çok acı eşim ilk başta yiyemedi. Ben de içine keçi boynuzu pekmezinden karıştırdım. Şimdi sabah akşam yiyor. Dediğim gibi bunlar mı attırdı bilmiyorum. Ameliyat da olmuştu. Ama ben yediklerinden diye düşünüyorum. Özellikle kürü ihmal etmeyin.
canım arkadaşlarımın söylediğine göre spekulum takılıp açılıyo ya orda kasılıyomuşssun gerisi içeri sperm gönderilmesi kolaymışhayır cnm muayene gibi sayılır pek canın acımıyo adetinin 2. günü klomen kullanmaya başlıyosun yumurta gerekli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oluyosun 36 saat sonrasında aşılama işlemi gerçekleştiriliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?