Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım Allah yardımcıları olsun. İnşallah Rabbim bağışlar. Dua edelim bu mübarek günde. :Saruboceq:

Canım 24 Martta belli olacak sonucum. Çok sağol güzelimm. Çok geçmiş olsun sana. Allah acil şifalar versin. a.s. Dinlen ve bebişe iyi bak olur mu? :1hug: :asigim:

cnm öyle düşünme ameliyatta çok etkili olabiliyor siz elinizden geleni yapmışsınız kürlerlede desteklemek gerekiyo tabiki

Kür keçi boynuzu kürü. Hepimizin bildiği. Karışımı da Aktarda yaptılar. Birsürü şey var içinde .Biziki aylık yaptırdık. 70 tl verdim. Çok acı eşim ilk başta yiyemedi. Ben de içine keçi boynuzu pekmezinden karıştırdım. Şimdi sabah akşam yiyor. Dediğim gibi bunlar mı attırdı bilmiyorum. Ameliyat da olmuştu. Ama ben yediklerinden diye düşünüyorum. Özellikle kürü ihmal etmeyin.

Canım baya geçince artık belli olmayanlara aldım. Orda gördükçe stress olma diye. Ama istersen alabilirim eski yerine.

Sağol bitanemm. Şeniz Allah razı olsun. Amin , inşallahh. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım aramıza hoşgeldinnn. :1hug: Listemize ekledim seni. a.s. İnşallah güzel haberlerini almayı ve seni de pembe listeyi eklemeyi nasip etsin Allahımmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

CANLARIMMMM ;

Hele beni dinleyinnnnnn. delikafadulden

Hemen şu aşağıda vermiş olduğum linke girinn. :içelim: :içelim: :içelim:

Artık sohbetlerimizi oradan yapacağız. Biliyorsunuz topiklerde konu dışı sohbetler yasak. Bunların temizlenmesi lazım. Ki elim de gitmiyor biliyorsunuz. Bunlar olmadan bizler de var olamayız. Ama sayfalar dolusu yazılar içinde önemli gelişmeler , bilgiler ve detaylar atlanabiliyor. Herkesin hepsini okuyacak kadar vakti olmadığını düşünüyorum. Bilgi alma amaçlı gelen kişilerin mesajları da sohbetlerin arasında bazen kaybolup gidiyor. Burada bilgilendirme ve bilgilenme amaçlı paylaşımlarımıza devam edeceğiz. Geyik topiğimizde de geyiğimizi yapıp , sohbet edip kaynatıp kuduracağız. Bu şekilde olması yönünde bazı arkadaşlardan mesajlar aldım. Ki ben de bunun en doğru olacağını düşünüyorum. Üst yönetimle de görüştüm onlar da bu şekilde uygun gördüler. Yine birbirimizden ayrılmadan sohbetlerimize oradan devam edelim. Yalnız unutmayalım bilgilerimizi yine buraya yazıyoruz. Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun. Hemen beklerizzz. :1hug: :asigim:

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!! - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Not : Bu mesaj herkese duyurmak amacıyla arada tekrarlanıyor.. a.s.

Dün adetim başladı..Bir dahaki adetim büyük ihtimal nisan ortalarında olur ve mikro tedavim başlar...Eğer tekrar hamile kalırsam rahim ağzı 12. hafta dikilecek..Erken doğum yapma ihtimalim var çünkü...Acaba Aralık annesi olma ihtimalim olurmu diye düşünüyorum... Çok mu hayal kuruyorum bilmem ama ,bu sene hem mutluluğu hem de çok derin bir acıyı yaşadım...Bebeklerimin kardeşi olsun istiyorum...Umarım en kısa zamanda hamile kalırım...Umarım en kısa zamanda hamile kalırız....:Saruboceq: :Saruboceq:

allah sana sabırlar versin canım.profil resminde kalbimi acıttı.umarım en kısa zamanda tekrar anne adayı olur mutlulukların en güzelini tadarsın:Saruboceq::Saruboceq:

inş canım en kısa zamanda.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Arkadaşlar. aşılama ile ilgili bilgi verebilir? misiniz. Lütfen.... Nasıl oluyor. Acı filan oluyor mu?.

hayır cnm muayene gibi sayılır pek canın acımıyo adetinin 2. günü klomen kullanmaya başlıyosun yumurta gerekli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oluyosun 36 saat sonrasında aşılama işlemi gerçekleştiriliyo

bademcim daha çok erken değilmi yani rahim toparlanmışmıdır rahim toparlanmdan yeni bir gebelik bildiğin gibi bizim için sağlıklı değil
dr kararı ne sen küçükte doğum yapmadın 18 haftalık
bana 6 ay dedi dr yeni bir tüp bebk denemesi için
hoş ben hiç korunmadım olmaz diye Allah' tan o süre içinde kalmadım tam kaybettikten 9 ay sonra hamile kaldım Allah' ın işi işte
inşallah sende microya gerek kalmadan kalırsın cnmm güzel haberlerini bekliyoruz seninde

Canım az kaldı inşallah. Yeniden yola çıkacaksınız bebiş için. İnşallah Allahım yine bebişlerinizi gönderecek. Bu sefer bağışlayacak ve kucaklayacaksınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun bitanem. Şeniz

Arkadaşlar. aşılama ile ilgili bilgi verebilir? misiniz. Lütfen.... Nasıl oluyor. Acı filan oluyor mu?.

Acımıyor canım. Benim hiç acımamıştı. a.s. İğneleri göbekten oldum. Yeteri büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruldum. Sonra da aşılama oldu. Kolay geçti benim. :içelim:

Canım dr bana 2 ay sonra gelin görüşelim demişti..Hatta ilaçlara zam gelicekmiş nisanda..eşim aradı sordu gonal f alalım mı diye dr a..Dr da 6 kutu gonal f 450 alın demiş..Benim bebekler kendiliklerinden şıp diye doğdular dr kürtajda sadece bebeklerin eşlerini çıkardı..Hafta sonu ultrasonda hem bir kadın doğumcuya hem de bir radyoloji uzmanına baktırdım..Rahim konturları düzgün,toparlanıyor dediler..Ayrıca kan durumum da iyi..Kürtaj sonrası 11 olan kan değerim daha sonra olan onca kanama ve lekelenmeye rağmen kullandığım demir hapları sayesinde 1 ay içinde 11 den 13 e yükselmiş bile....

Benim normal yolla bebek sahibi olabilme ihtimalim yok....Çünkü çalışma da yapmıyoruz biz fazla bazı nedenlerden ötürü.................eşim varikosel ameliyatı olucak...O da kendini hissetsin,morali yükselsin diye............

Son düzenleyen: Moderatör:

oraya burdan bi arkadaş daha gitti canım onun eşinin durumudabenim gibi %0 hareket morfoloji ise%1 ama onların varikoseli yok
onlarada iğne ve ilaç vermiş öyle gelin demiş
oda baya ilgili olduklarını söylemişti
sizin değerleriniz en azından aşılamaya yetiyomuş
yinede tatlım aşılamada büyük külfet şansı daha düşük eğer beklediğin kadar çok büyük gelişme olmazsa micro yaptırın bu benim fikrim tabi ama
gelişmelerden beni haberdar edersen çook sevinirim
çünkü aynı ildeyiz ve hemen hemen aynı sorundayız
ona göre fikir veya bende yapacaklarımı ona göre ayarlamak isterim
inşallah herşey gönlümüzce olur:Saruboceq:

canım arkadaşlarımın söylediğine göre spekulum takılıp açılıyo ya orda kasılıyomuşssun gerisi içeri sperm gönderilmesi kolaymış
hakkında hayırlısı:Saruboceq:

bademcim dr lar sorun yok diyorsa o zamna hayırlı olsun inşallah bu tedavin sana sağlıklı bebecikler gönderir yüzümüz bu sefer Allah' ın izniyle güler inşallah
açıkça nasıl normal yolla bizim hiç çabamız yoktu tam tersi sigardan nefret eden ben 9 aydır pöfür pöfür içmeye başladım eşimde 3 yıl içmedi oda 9 aydır içmeye başladı tabi bunları örnek almayın
Rabbim bizede ol dedi .. bir bildiği vardır... Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…