Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin inşallah canım...İnşallah bu sene dolmadan hamile kalırım tekrar.....Hayırlısı hepimiz için inşallah....:Saruboceq:

nevrommmm ben gördüm kırmızılarıı ahh histereskopi bırakmadı yakamı cumayada histereskopi olucamm. yeni tarih 15 nisann canımm eklermisin ?

nevrommmm ben gördüm kırmızılarıı ahh histereskopi bırakmadı yakamı cumayada histereskopi olucamm. yeni tarih 15 nisann canımm eklermisin ?

Üzüldüm canım. Histeroskopiden yırtamadın demek. :teselli: Sağlık olsun tatlım. Onun da tadına baktıracak illa bu yaramaz bebiş. :ecrin_bebek: İnşallah öbür ay üzmeden gelir bitanemmm. :Saruboceq: Hemen güncelliyorum. a.s.

Histeroskopi çok kolay bir ameliyat..Ben olmuştum..Hem genel anestezi ile hem de vajinal yoldan olduğu için ameliyat sonrası hastanede bir iki saat dinlenmeyle sanki hiç bir şey olmamış gibi yürüyebiliyorsun..Sadece ilk günler biraz kanama olabilir..O da çok az..Dr antibiyotik verir...Benim en ufak bir ağrım olmamıştı ameliyat sonrası.....Çünkü hiç bişey hissetmemiştim...:içelim:

evet bitanem baktıracak yaramaz tadına ben korkuyorum yaa. neyse onuda yaşamak varmış. düşük yapıcağıma katlanırım dedim. inşallah diğer ay aşılama olucak bu ayıda böle atlattık

evet canım hsg gibi olucakmış sabah yatış yapıcam hastahaneye sonrada olup akşam üstü çıkıcam sanırım napalım bu son işlem katlanacağım

selam kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum ben duyunca çok sinirlendim ama siz bana kızmayın nolur kafa karıştırma diye çünkü bende çok büyük şok yaşadım duyunca neyse geçiyim olaya.benim bi tanıdığım vardı 6 aylık hamile ama hemen bebek istedilerkadın her ay test yapıyodu çünkü her ay üç gün gecikiyodu ve son olarak bir gün yine adeti üç gün geçti teset yaptı ama yine negatif( idtrar testi) ama bu defa bi farklılık vardı aradan bir hafta daha geçti ama adet olmadı kan testi yaptırmaya karar verdi sonuç 0.75 tabi tüp bebek ve test tecrübelerime dayanarak beni aradılar sonuç böyle dediler bende dedimki yok hamile değil benim tüp bebek denemesinde 0.100 çıkmıştı en az 5.0 olması gerekiyodu. sonra bir kaç gün daha adet olmayınca doktora gitti doktorda aynını söyleyip ilaç yazdı adet olsun diye ama eski kafalı kaynanası içirmedi ilacı(bazen oda faydalıymış demekki)bir kaç gün daha olmayınca yani toplamda yaklaşık bir ay kadar günü geçmişti bi tane daha idrar testi yaptı ve oda ne iki çizgi hamileydi bi kaç gün inanamadı tekrar test yaptı gene hamile doktora gitti ve gerçekten hamileymiş ben çok şok oldum valla demekki teknoloji ne kadar ilerlesede hiçbir sonuç% 100 değil % 1 de olsa yanılma payı var bunuda her zaman göz önünde bulundurun ccanlarım inşallah allah o yüzde birlere bırakmasın tabi hepinize selamler....

nevrocuğum bende yeniyim ama yeni katılanlar topiğinde adımı göremedimÇok üzgünüm çoook

Canım hoşgeldinn. Ama ben senin bilgilerini paylaştığın bir mesaj göremedim. Öncelikle bilgileri paylaşmalısın. Ve talep etmelisin eklenmek için. O zaman ekleriz tabi. yerimseniben

evet bitanem baktıracak yaramaz tadına ben korkuyorum yaa. neyse onuda yaşamak varmış. düşük yapıcağıma katlanırım dedim. inşallah diğer ay aşılama olucak bu ayıda böle atlattık

Canım inşallah sonuçlar güzel çıkar. Ufak pürüzler varsa ortadan kalkar. Aşılama ile de bebiş gelirrr. :teytey: :ecrin_bebek: :CüvCüv:

Canım geç döllenme söz konusu olmuştur belki. O zaman ilk başta değerler referansı geçmez. Sonra yükselmeye başlar. Ya da o an için alet arızalı olabilir. Ama kayınvalidesinin içirmemesi çok güzel olmuş. Tanıdığın için sevindim canım , Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

Canım geç döllenme olabilir..Benim de transferin 8.günü 3 gün süren kanamam oldu..Baya adet kanaması gibi..iki dr o adet kanamasıdır dedi...idrar testim pozitifti...kan değerime göre hamileydim ama sonuç düşüktü...kimyasal gebelik dediler...Ama ben ikizlere hamile kaldım..Hem de gayet sağlıkla haftalarından önde giden iki bebeğe hamile kalmıştım..Benim rahmimdeki bir sorun yüzünden kaybettim bebeklerimi o başka...Dr lar yanılabiliyorlar......

adeti on gün geçen birisinin değerinin0.75 olupta hamile olmasına çok şaşırmıştım ama haklısınız bi yerde bi hata varda hangisi bilinmez

canım allah çok sabır versin bir an önce bebeklerle doldursun kucağını :Saruboceq:

adeti on gün geçen birisinin değerinin0.75 olupta hamile olmasına çok şaşırmıştım ama haklısınız bi yerde bi hata varda hangisi bilinmez

Değerler birden yükselebiliyor...İkiz hamile olanların değerleri 300 lerde 600 lerdeyken benim 57 idi sadece...tek gebelik bekleyenlerden bile kat kat düşüktü............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…