benimde kırmızılar sinyal vermeye başladı.
yarın kesin gelicek.
çok belim ağrıyo.
offff gene olmadı bu ay.senağlama
doktor yolu gözüktü bana.senağlama
yarın kesin gelicek.
çok belim ağrıyo.
canım geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider
özlemcim adet olmuşsun.
inşallah hiteroskopin iyi geçer.:Saruboceq:
en yakın zamanda sende hamilelik müjdesi verirsin bize.:CüvCüv:
Canım inşallah sonuçlar güzel çıkar. Ufak pürüzler varsa ortadan kalkar. Aşılama ile de bebiş gelirrr. :teytey: :ecrin_bebek: :CüvCüv:
evet bakalım varmı pürüzlerimiz açtıklarında görcez :)))))
aysecigim doktorum banada folik asit yazdi tedaviyeye baslamadan önce, ama aspirin vermedi,folik asit bebegin gelisimi icinmis ve cok önemli folik asit demisti doktorumnevrocum ben folik asit kullanmiyorum, vermediler, onu biliyorumda, aspirini neden kullaniyosun??
özlemcim rahat ol cnm basit bi işlem sayılır inşşal sonucu güzel olur cnm
sevcan canım sağlık olsunbenimde kırmızılar sinyal vermeye başladı.
yarın kesin gelicek.
çok belim ağrıyo.
hayirli cumalar kizlar
kizlar catlatma ignesinden sonra kasik agrilari ve cok yogun beyaz akintisi olan varmi aranizda?
geyik topiğini Nevronun neden açtığını anladım.CADIARZU
hep tülinin yüzünden.:mymeka:
kediciklerin fantazilerini yazdı buraya.:jeyyar:
zavallıcıkların resimlerini çekti çekti koydu.:jeyyar:
çok yer kapladı diye.:dilcikar:
günaydin kizlar....diger topigimize gelmio musunuz???
kizlar gece catlatma ignemi vurdum ama hemen sonrasinda iliski olacak diye bisey yok demi??doktor ertesi aksam dedi ama eminde olamadimfisfisfis
Eşim hafta içi varikosel ameliyatı olucak zaten...Bir değişiklik olsun dedim..Kürtajdan 1 hafta sonrasında ne öncesi yaaa yanlış yazmışım... spermlerini dondurtmuştu ...
YAĞMURCN canım evet baya azalmış gibi şu an ama benim asıl 3. gün yoğun gelir...Bakalım beklicem..
canlar microenjeksiyonda en sağlıklı spermleri seçiyorlar değil mi?
bi yere morfoloji bozukluğu sorunu sebebiyle ya gebelik oluşmadığı ya da düştüğünü yazmışlar
micro için geçerli diildir dimi
hepinize günaydın arkadaşlar gece yazmıştım arkadaşım erken doğum yaptı diye 1600 gram yenidoğanbakım ünitesine almışlar oksijen veriyolarmış ciğerlerine 15 gün kritikmiş allah bebişini sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin güne kötü başladım anlıycanız biz yedi yıldır aynı sıkıntıları paylaşıyoruz arkadaşımla arkadaşımdan öte kardeşim gibi severim hep kötü günlerimizde birbirimizin yanında oluruz ama malesef şuan yanında olamıyorum çünkü geçen ay doktor burda yoğun bakım yok erken olursa yaşatamayız diyle ankaraya gönderdi inşallah hayırlı haberler alırım
hayırlı cumalar sekerler kac gundur grıpten ve bogaz agrısından ölüyorum yaa ama bugun bıraz daha ıyıyım topıkten uzak kaldım bu aralar neler olup bıttıgını bılen arkadaslar kısaca yazabılırmı acaba.nevronun durumu ne sonuc bellı oldumu?yenı gelen arkadaslar sızlerde hosgeldınız.
Kür keçi boynuzu kürü. Hepimizin bildiği. Karışımı da Aktarda yaptılar. Birsürü şey var içinde .Biziki aylık yaptırdık. 70 tl verdim. Çok acı eşim ilk başta yiyemedi. Ben de içine keçi boynuzu pekmezinden karıştırdım. Şimdi sabah akşam yiyor. Dediğim gibi bunlar mı attırdı bilmiyorum. Ameliyat da olmuştu. Ama ben yediklerinden diye düşünüyorum. Özellikle kürü ihmal etmeyin.
nevrommmm ben gördüm kırmızılarıı ahh histereskopi bırakmadı yakamı cumayada histereskopi olucamm. yeni tarih 15 nisann canımm eklermisin ?
yarın kesin gelicek.
çok belim ağrıyo.
kizlar catlatma ignesinden sonra kasik agrilari ve cok yogun beyaz akintisi olan varmi aranizda?
inşallah canım en kısa zaman da:Saruboceq::Saruboceq:Dün adetim başladı..Bir dahaki adetim büyük ihtimal nisan ortalarında olur ve mikro tedavim başlar...Eğer tekrar hamile kalırsam rahim ağzı 12. hafta dikilecek..Erken doğum yapma ihtimalim var çünkü...Acaba Aralık annesi olma ihtimalim olurmu diye düşünüyorum... Çok mu hayal kuruyorum bilmem ama ,bu sene hem mutluluğu hem de çok derin bir acıyı yaşadım...Bebeklerimin kardeşi olsun istiyorum...Umarım en kısa zamanda hamile kalırım...Umarım en kısa zamanda hamile kalırız....:Saruboceq: :Saruboceq:
canım benim:teselli::1hug: demek günü de belli oldu...hayırlısı olsun canım...nevrommmm ben gördüm kırmızılarıı ahh histereskopi bırakmadı yakamı cumayada histereskopi olucamm. yeni tarih 15 nisann canımm eklermisin ?
selam arkadaslar,
benim esimin test sonuclarını yorumlarsanız sevinirim..
miktar: 3.6 1-4
renk: gri
görünüm: opalesan
likefaksiyon süresi: 30 dk 15-30dk
*konsantrasyon 7.5 milyon 40-100 ml
*hareketli %50 %60-70
ileri hızlı %20
ileri yavaş %20
yerinde hareketli %10
hareketsiz %50
lokosit 1 milyon
yuvarlak hücre 1.5 milyon
morfoloji:
normal yapılı %60
baş anomalisi %20
orta kısım anomalisi %10
kuyruk anomalisi %5
immatür %5
MıKROSKOBıK ıNCELEMEDE BELıRGıN MATURASYON DEFEKTı TESBıT EDıLDı
perhiz: 3 gün
HORMON ANALıZı:
E2 22.5 (10-77)
FSH 2.8 (0.7-11.1)
LH 2.3 (2-12)
PROLAKTıN 21 (1.6-18.7)
TESTOSTERON 2.11 (2.45-15)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?