Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
özlemcim adet olmuşsun.

inşallah hiteroskopin iyi geçer.:Saruboceq:
en yakın zamanda sende hamilelik müjdesi verirsin bize.:CüvCüv:

CANLARIMMMM ;

Hele beni dinleyinnnnnn. delikafadulden

Hemen şu aşağıda vermiş olduğum linke girinn. :içelim: :içelim: :içelim:

Artık sohbetlerimizi oradan yapacağız. Biliyorsunuz topiklerde konu dışı sohbetler yasak. Bunların temizlenmesi lazım. Ki elim de gitmiyor biliyorsunuz. Bunlar olmadan bizler de var olamayız. Ama sayfalar dolusu yazılar içinde önemli gelişmeler , bilgiler ve detaylar atlanabiliyor. Herkesin hepsini okuyacak kadar vakti olmadığını düşünüyorum. Bilgi alma amaçlı gelen kişilerin mesajları da sohbetlerin arasında bazen kaybolup gidiyor. Burada bilgilendirme ve bilgilenme amaçlı paylaşımlarımıza devam edeceğiz. Geyik topiğimizde de geyiğimizi yapıp , sohbet edip kaynatıp kuduracağız. Bu şekilde olması yönünde bazı arkadaşlardan mesajlar aldım. Ki ben de bunun en doğru olacağını düşünüyorum. Üst yönetimle de görüştüm onlar da bu şekilde uygun gördüler. Yine birbirimizden ayrılmadan sohbetlerimize oradan devam edelim. Yalnız unutmayalım bilgilerimizi yine buraya yazıyoruz. Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun. Hemen beklerizzz. :1hug: :asigim:

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!! - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Not : Bu mesaj herkese duyurmak amacıyla arada tekrarlanıyor.. a.s.

benimde kırmızılar sinyal vermeye başladı.
yarın kesin gelicek.
çok belim ağrıyo.
offff gene olmadı bu ay.senağlama
doktor yolu gözüktü bana.senağlama

yarın kesin gelicek.
çok belim ağrıyo.

Ateş de ölçüyormusun sevcancım. O zaman eminsindir tabi. Öyle ya da bir doktor ziyareti şart sanırım. Uğurlu gelir belki o adım , bebiş de çıkar gelir. delikafadulden

özlemcim rahat ol cnm basit bi işlem sayılır inşşal sonucu güzel olur cnm

inşallah canım yaa hsg canımı çok yaktıgı için çok korktum bu sefer tüpler açık sadece içine bakıcakalr kısa sürer sanırım bişeycik olmaz biliyorum ama napayım canım çok tatlı benim dayanamıyorum acıya

yarın kesin gelicek.
çok belim ağrıyo.
sevcan canım sağlık olsun
en azından zamanında oluyosun bide bana bak
dr yolu göründü derken tatlım:sm_confused:

hayirli cumalar kizlar

hayırlı cumalar canımkaydirigubbakcemile5

selam arkadaslar,
benim esimin test sonuclarını yorumlarsanız sevinirim..
miktar: 3.6 1-4
renk: gri
görünüm: opalesan
likefaksiyon süresi: 30 dk 15-30dk
*konsantrasyon 7.5 milyon 40-100 ml
*hareketli %50 %60-70
ileri hızlı %20
ileri yavaş %20
yerinde hareketli %10
hareketsiz %50
lokosit 1 milyon
yuvarlak hücre 1.5 milyon

morfoloji:
normal yapılı %60
baş anomalisi %20
orta kısım anomalisi %10
kuyruk anomalisi %5
immatür %5

MİKROSKOBİK İNCELEMEDE BELİRGİN MATURASYON DEFEKTİ TESBİT EDİLDİ
perhiz: 3 gün

HORMON ANALİZİ:
E2 22.5 (10-77)
FSH 2.8 (0.7-11.1)
LH 2.3 (2-12)
PROLAKTİN 21 (1.6-18.7)
TESTOSTERON 2.11 (2.45-15)

bak sen hemende üstüme atmış suçu hanım hanım ayıp ayıp .. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka canım alınma..

günaydin kizlar....diger topigimize gelmio musunuz???
kizlar gece catlatma ignemi vurdum ama hemen sonrasinda iliski olacak diye bisey yok demi??doktor ertesi aksam dedi ama eminde olamadimfisfisfis

bende hep 36 saat okudum canım.. sen bu akşam hallet o işi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bademcim şimdiden geçmiş olsun eşine.. inş tez zamanda düzelmeleri görürsünüz.. senin kanama nasıl oldu iyice söküldü mü artık fisfisfis

evet canım kalitelileri alıyorlar..

Allah yardımcıları olsun.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

geçmiş olsun dilek..

çok sağol canım.. kürü hepimiz kullanıyoruz nerdeyse..

nevrommmm ben gördüm kırmızılarıı ahh histereskopi bırakmadı yakamı cumayada histereskopi olucamm. yeni tarih 15 nisann canımm eklermisin ?

özlemcim boşver.. benim taktik tutmadı demek ki .. ben napsam ki şimdi fisfisfis inş histereskopi de iyi geçer.. :Saruboceq:

yarın kesin gelicek.
çok belim ağrıyo.

gelsinler boşver.. aylar bitmedi nasılsa.. inş kısa zamanda gelir bebişin..

kizlar catlatma ignesinden sonra kasik agrilari ve cok yogun beyaz akintisi olan varmi aranizda?

ben bilmiyorum ki :1no2: :sm_confused:

inşallah canım en kısa zaman da:Saruboceq::Saruboceq:

nevrommmm ben gördüm kırmızılarıı ahh histereskopi bırakmadı yakamı cumayada histereskopi olucamm. yeni tarih 15 nisann canımm eklermisin ?
canım benim:teselli::1hug: demek günü de belli oldu...hayırlısı olsun canım...
çok stres yapma...

canım benim anladığım kadarıyla sayyıla hareket biraz düşük...
morfolojiyi anlayamadım...
eşin ürolojiye gittimi...
acaba varikosel olabilirmi...

canım hormon tesrtlerine yorum yapamayacağım..çünkü hiç bir bilgim yok....

kızlar selam naber nasılsınız alman hastanesinde uzun zamandır tedaci gören varmı arkadaşlar biz tüp bebek tedavimizi temmuzda yaptırmaya kara verdikte daha önce yazın çok kalabalık oluyo diye duymuştum bide transfer sonrası ne kadar dinlendiriyolar merak ettim bilen varsa beni aydınlatırmı lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…