Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

selam canıma.s.
benim alman hastanesiyle ilgili hiçbir bilgim yok:sm_confused:
bu hastaneye giden kimsede hatırlayamadımCADIARZU
bilgisi olan arkadaşlar cevap yazacakalrdır...ama canım bu saatlerde topiğimiz çok kalabalık olmaz...genelde eşler işten gelmiş yemek çay muhabbeti olur:1rolleyes:
yani cevap için acele etme canıma.s.

çok sağol canım ilgin içim benim kociş adanalı dizisine öyle daldıki sokağa cıksam duymuycak nerdeysea.s

bende olmamıştı canım. ama yumurtalar büyürken baya yoğun olmuştu

hmm..cok sagol canim benim..
cok garip ilk defa böyle oluyorum...tarif etsem ayip mi olur bilmiyorum kizlar kusuruma bakmayin...sivi degil,akiskanligini kaybetmis bembeyaz bisey,sürekli geliyor...
agridan gectim artik,o normalmis arastirdim simdi ama bu akinti kafama takildi...
neyse yarin dananin kuyrugu kopacak zaten...
dua edin sekerlera.s.

Elitu canim bana mesaj yollamissin, sana cevap yazacaktim ama mesaj alimin kapali, acarsan, cevabimi yollucam insallah.

herkese iyi akşamlar arkadaslar uzun zaman oldu buraya yazmayalı umarım sizdeki haberler iyidir zira bende iyi haber yok aksineeeesenağlama

evet sonunda şakır şakır kanıyorum...gamyoncuiremsu
hadi gözün aydın canım...

canım bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok:sm_confused:
bitanem sana bol bol dua edeceğiz:1hug::asigim:rabbim bu ay sağlıcakla bebeğini göndersin inşallah...

hadi gözün aydın canım...

canım bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok:sm_confused:
bitanem sana bol bol dua edeceğiz:1hug::asigim:rabbim bu ay sağlıcakla bebeğini göndersin inşallah...

cok sagol bitanem...
bu ay güzel haberler bekledigimiz bi cok arkadasimiz var sükür
Rabbim saglicakla hepimizin meleklerini gönderir insallah:Saruboceq:
yarin son bir görüsme yapacagiz.6 tane yumos var ama 6 bebek istemiyoruz sonucta...bu 6 tanesindende en iyi en fazla 3ünü isteyecegim bakalim ne olacak...

hayırdır canım:çok üzgünüm: yoksa.......:çok üzgünüm:[/B][/QUOTE]

evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama

hayırdır canım:çok üzgünüm: yoksa.......:çok üzgünüm:[/B]

evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama[/QUOTE]

canım çok üzüldüm :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım...rabbim yardımcın olsun....

evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama
canım ya:teselli:
şimdi ne desek boş:çok üzgünüm: rabbim yardımcın olsun...

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın :Saruboceq:[/QUOTE]

saol canım umarım ama artık pek umudum yok kimyasal oluyo ama bi türlü sağlıklı bi gebelik olmuyo demekki hayırlısı buymuş deyip avutuyom kendimi

herkese iyi akşamlar arkadaslar uzun zaman oldu buraya yazmayalı umarım sizdeki haberler iyidir zira bende iyi haber yok aksineeeesenağlama

sevgi çok üzüldüm ..inşallah bir dahaki sefere sağlıklı gebelik yaşarsın,ben artık herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum ve hepimizin mutlu olacağı gün gelecek inşallah.:Saruboceq:

evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama[/QUOTE]

sevgii canim
cok üzüldüm bitanem:1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Rabbim hayirlisini versin..:Saruboceq::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…