kızlar selam naber nasılsınız alman hastanesinde uzun zamandır tedaci gören varmı arkadaşlar biz tüp bebek tedavimizi temmuzda yaptırmaya kara verdikte daha önce yazın çok kalabalık oluyo diye duymuştum bide transfer sonrası ne kadar dinlendiriyolar merak ettim bilen varsa beni aydınlatırmı lütfen....
evet sonunda şakır şakır kanıyorum...gamyoncuiremsu
selam canıma.s.
benim alman hastanesiyle ilgili hiçbir bilgim yok:sm_confused:
bu hastaneye giden kimsede hatırlayamadımCADIARZU
bilgisi olan arkadaşlar cevap yazacakalrdır...ama canım bu saatlerde topiğimiz çok kalabalık olmaz...genelde eşler işten gelmiş yemek çay muhabbeti olur:1rolleyes:
yani cevap için acele etme canıma.s.
evet sonunda şakır şakır kanıyorum...gamyoncuiremsu
bende olmamıştı canım. ama yumurtalar büyürken baya yoğun olmuştu
nesrin bu yazıyı yazan kişi google da ingilizce yazıyor ya onu tercüme edip sipariş etmiş. Ama tarihi geçen ürünlermiş. Bu yüzden yurt dışından da getirtiliyor dio. 50-60 lira kargo ücreti ve ilac fiyatıyla aynı dio. Ama başka satan yer vardır elbet. Millet kobay mı canım tarihi geçen ürün veriyorlar. Ya da öyle denk gelmiştir belki. bilmiyorum kafamçokkarıştı
hadi gözün aydın canım...evet sonunda şakır şakır kanıyorum...gamyoncuiremsu
canım bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok:sm_confused:hmm..cok sagol canim benim..
cok garip ilk defa böyle oluyorum...tarif etsem ayip mi olur bilmiyorum kizlar kusuruma bakmayin...sivi degil,akiskanligini kaybetmis bembeyaz bisey,sürekli geliyor...
agridan gectim artik,o normalmis arastirdim simdi ama bu akinti kafama takildi...
neyse yarin dananin kuyrugu kopacak zaten...
dua edin sekerlera.s.
sağol canım sana da.....Bu arada Nevrocum basta olmak uzere herkese selamlar...
herkese iyi akşamlar arkadaslar uzun zaman oldu buraya yazmayalı umarım sizdeki haberler iyidir zira bende iyi haber yok aksineeeesenağlama
hadi gözün aydın canım...
canım bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok:sm_confused:
bitanem sana bol bol dua edeceğiz:1hug::asigim:rabbim bu ay sağlıcakla bebeğini göndersin inşallah...
hayırdır canım:çok üzgünüm: yoksa.......:çok üzgünüm:[/B]
hayırlısı olsun canım...rabbim yardımcın olsun....cok sagol bitanem...
bu ay güzel haberler bekledigimiz bi cok arkadasimiz var sükür
Rabbim saglicakla hepimizin meleklerini gönderir insallah:Saruboceq:
yarin son bir görüsme yapacagiz.6 tane yumos var ama 6 bebek istemiyoruz sonucta...bu 6 tanesindende en iyi en fazla 3ünü isteyecegim bakalim ne olacak...
canım ya:teselli:evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama
evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama
herkese iyi akşamlar arkadaslar uzun zaman oldu buraya yazmayalı umarım sizdeki haberler iyidir zira bende iyi haber yok aksineeeesenağlama
hayırlısı olsun canım...rabbim yardımcın olsun....
canım ya:teselli:
şimdi ne desek boş:çok üzgünüm: rabbim yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?