Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgi çok üzüldüm ..inşallah bir dahaki sefere sağlıklı gebelik yaşarsın,ben artık herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum ve hepimizin mutlu olacağı gün gelecek inşallah.:Saruboceq:

çok saol arkadaşım gercekten öyle zamanı var o günü bekliyoruz hepimizde umarım yakındır canım hepimizinkide

canım çok üzüldüm :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın :Saruboceq:

cok üzüldüm bitanem:1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Rabbim hayirlisini versin..:Saruboceq::çok üzgünüm:
[/QUOTE]

tesekkür ederim umarım bidaha böyle olmaz inan uutlanıp eli boş kalmak çok kötü....

evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama

sevgii canim
cok üzüldüm bitanem:1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Rabbim hayirlisini versin..:Saruboceq::çok üzgünüm:
[/QUOTE]

cucum sen iğneni ne zmn olmuştun

sevgii çok üzüldüm cnm allah bi daha yaşatmasın çektiğin sıkıntıları en kısa zamanda unuttursun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

ben zaten bilmiyorum canım.. :sm_confused: yarın senin için çok güzel geçicek inş.. hayırlısıyla akşama sağ salim evinde olucaksın.. Allah yardımcın olsun cücüm.. dua edicem.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz

sevgi Allah sağlık versin sana.. 3. kez oldu demişsin.. nedeni yok mu bunun.. araştırmadınız mı? üzülme.. :teselli:

canım eşimde morfoloji %1 bu yüzden sağlıksız daha doğrusu şekilsiz sperm çok olduğundan sağlıksız spermlerle yumurtalar dölleniyo ve sağlıksız embriyolar olusuo ve sonrada vücut bunları dışarı atıyo gebelik vitio doktorun dediği bu pek aklım yatmadı ama böyleymiş....

canım hiçbir test yapmadan neden hemen böyle düşünüyor:uhm:
bence siz bu işin biraz üstüne düşün bazı tahliller falan yaptırın...
hiç birşey yapmadan böyle kestirip atmak olmaz....
sperm sayısı çok güzel olup yine kimyasal gebelik yaşayanlarda var....
o zaman onlara ne teşhis koyacağız...

Canım sayı normalin altında. Aynı şekilde hareket de. Morfoloji iyi değerlerde. Varikosel var mı bakılmalı. Üroloğa gözükmeli. Ürolog yönlendirecektir. Kadın doğumculara bu sonuçları gösterirseniz direkt aşılama ardından da Tüp Bebek der geçerler. Ürolog birkaç ilaç yazar. Varikosel varsa ameliyat ister. Değerler çok kötü değil kesinlikle. Hareket de normale yakın sayılır. Sayı biraz artsa yeter. Ki bu kadar sayıyla da doğal yoldan hamile kalabilirsin. yerimseniben

kızlar selam aranızda transfer yaptırıp bekleyen varmıydı merak ettim ya bu aralar iyi haberler almaya ihtiyacım varda umarım hamiş haberleriyle dolar...

Canım o hastane hakkında bilgim yok. Ama bu linkten baya bir bilgi edinebilir ; Buradan soru sorup , cevap alabilirsin. a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...anesinde-tup-bebek-yaptiranlar-bulusalim.html

kızlar selam aranızda transfer yaptırıp bekleyen varmıydı merak ettim ya bu aralar iyi haberler almaya ihtiyacım varda umarım hamiş haberleriyle dolar...

canım var tabi nevromuz var 24 martta sonuç alıcak bir de blımız var aşılama olmuştu inşallah ikisinden de hayırlı haberler alırız ayrıca bende tedavi aşamasındayım pazartesi yumişlerimin ne zaman toplanacağı belli olucak rabbim hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Ben varım canım. Bir de ayse57 var. İkimizin de 24 Mart sonuç günü. Bir de ilkbahar_20 arkadaşımız yakında transfer olacak. :asigim:

Dualarımız seninle canım. :Saruboceq: Sen buralarda fazla oyalanma. Hadi bakalımm. :jeyyar:

Ben varım canım. Bir de ayse57 var. İkimizin de 24 Mart sonuç günü. Bir de ilkbahar_20 arkadaşımız yakında transfer olacak. :asigim:

ay çok pardon ben ayşe ve ilkbahar arkadaşımızı unutmuşum yakında hamiş patlaması yaşıyıcaz :CüvCüv::lepi:

Sevgicimm ; canım çok üzüldümm. :çok üzgünüm: Ama kimyasal gebelik Fadiğin de dediği gibi herkesin başına gelebilen bir olay. Değerleri çok güzel olan çiftlerin de başına geliyor. Kısmetsizlik diyelim. Ama 3 olduğu için genetik bir araştırma yaptırın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…