sevgi çok üzüldüm ..inşallah bir dahaki sefere sağlıklı gebelik yaşarsın,ben artık herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum ve hepimizin mutlu olacağı gün gelecek inşallah.:Saruboceq:
canım çok üzüldüm :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın :Saruboceq:
evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama
sevgii çok üzüldüm cnm allah bi daha yaşatmasın çektiğin sıkıntıları en kısa zamanda unuttursun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
hmm..cok sagol canim benim..
cok garip ilk defa böyle oluyorum...tarif etsem ayip mi olur bilmiyorum kizlar kusuruma bakmayin...sivi degil,akiskanligini kaybetmis bembeyaz bisey,sürekli geliyor...
agridan gectim artik,o normalmis arastirdim simdi ama bu akinti kafama takildi...
neyse yarin dananin kuyrugu kopacak zaten...
dua edin sekerlera.s.
sevgi Allah sağlık versin sana.. 3. kez oldu demişsin.. nedeni yok mu bunun.. araştırmadınız mı? üzülme.. :teselli:
ben zaten bilmiyorum canım.. :sm_confused: yarın senin için çok güzel geçicek inş.. hayırlısıyla akşama sağ salim evinde olucaksın.. Allah yardımcın olsun cücüm.. dua edicem.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz
sevgi Allah sağlık versin sana.. 3. kez oldu demişsin.. nedeni yok mu bunun.. araştırmadınız mı? üzülme.. :teselli:
canım eşimde morfoloji %1 bu yüzden sağlıksız daha doğrusu şekilsiz sperm çok olduğundan sağlıksız spermlerle yumurtalar dölleniyo ve sağlıksız embriyolar olusuo ve sonrada vücut bunları dışarı atıyo gebelik vitio doktorun dediği bu pek aklım yatmadı ama böyleymiş....
kizlar catlatma ignesinden sonra kasik agrilari ve cok yogun beyaz akintisi olan varmi aranizda?
selam arkadaslar,
benim esimin test sonuclarını yorumlarsanız sevinirim..
miktar: 3.6 1-4
renk: gri
görünüm: opalesan
likefaksiyon süresi: 30 dk 15-30dk
*konsantrasyon 7.5 milyon 40-100 ml
*hareketli %50 %60-70
ileri hızlı %20
ileri yavaş %20
yerinde hareketli %10
hareketsiz %50
lokosit 1 milyon
yuvarlak hücre 1.5 milyon
morfoloji:
normal yapılı %60
baş anomalisi %20
orta kısım anomalisi %10
kuyruk anomalisi %5
immatür %5
MİKROSKOBİK İNCELEMEDE BELİRGİN MATURASYON DEFEKTİ TESBİT EDİLDİ
perhiz: 3 gün
HORMON ANALİZİ:
E2 22.5 (10-77)
FSH 2.8 (0.7-11.1)
LH 2.3 (2-12)
PROLAKTİN 21 (1.6-18.7)
TESTOSTERON 2.11 (2.45-15)
kızlar selam naber nasılsınız alman hastanesinde uzun zamandır tedaci gören varmı arkadaşlar biz tüp bebek tedavimizi temmuzda yaptırmaya kara verdikte daha önce yazın çok kalabalık oluyo diye duymuştum bide transfer sonrası ne kadar dinlendiriyolar merak ettim bilen varsa beni aydınlatırmı lütfen....
evet sonunda şakır şakır kanıyorum...gamyoncuiremsu
kızlar selam aranızda transfer yaptırıp bekleyen varmıydı merak ettim ya bu aralar iyi haberler almaya ihtiyacım varda umarım hamiş haberleriyle dolar...
kızlar selam aranızda transfer yaptırıp bekleyen varmıydı merak ettim ya bu aralar iyi haberler almaya ihtiyacım varda umarım hamiş haberleriyle dolar...
hmm..cok sagol canim benim..
cok garip ilk defa böyle oluyorum...tarif etsem ayip mi olur bilmiyorum kizlar kusuruma bakmayin...sivi degil,akiskanligini kaybetmis bembeyaz bisey,sürekli geliyor...
agridan gectim artik,o normalmis arastirdim simdi ama bu akinti kafama takildi...
neyse yarin dananin kuyrugu kopacak zaten...
dua edin sekerlera.s.
Ben varım canım. Bir de ayse57 var. İkimizin de 24 Mart sonuç günü. Bir de ilkbahar_20 arkadaşımız yakında transfer olacak. :asigim:
Bu arada Nevrocum basta olmak uzere herkese selamlar...
canım eşimde morfoloji %1 bu yüzden sağlıksız daha doğrusu şekilsiz sperm çok olduğundan sağlıksız spermlerle yumurtalar dölleniyo ve sağlıksız embriyolar olusuo ve sonrada vücut bunları dışarı atıyo gebelik vitio doktorun dediği bu pek aklım yatmadı ama böyleymiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?