Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay çok pardon ben ayşe ve ilkbahar arkadaşımızı unutmuşum yakında hamiş patlaması yaşıyıcaz :CüvCüv::lepi:

İnşallahhh canım inşallahh. Tedavide olacak çok arkadaşımız var. Sen de transfere adım adım yaklaşacaksınn. a.s.

canım inşallah bu aybir sürü yeni hamişlerimiz olur şu anda muhtemelen heycan patlaması yaşayan arkadaşlarım nevro heja ayşe ilkbahar ve bilmediklerim varsa hepsinin allah bir bir kucaklarına bebişlerini versin büyük bi heycanla bekliycem bir bir hamileyim diye bağırmanızı bekliyorum bu seferde hep beraber sevinçten ağlıyalım olurmu canlarım dualarım sizlerle....

yerimsenibenneyse arkadaşlar herkes uyuyo galiba bende kaçam bari hoşçakalın sağlıcakla kalın iyi geceler her açtığımda bir hamiş haberi almak nasip et yarabbim banada bir gün sıra gelir heralde

Sağol bitanemmm. Şeniz İnşallah sen de güzel haberler verirsin bizlere ; bizler de mutluluktan ağlarızzz.. :1hug: :asigim:

yerimsenibenneyse arkadaşlar herkes uyuyo galiba bende kaçam bari hoşçakalın sağlıcakla kalın iyi geceler her açtığımda bir hamiş haberi almak nasip et yarabbim banada bir gün sıra gelir heralde

Canım sen benim mesajımı gördün mü. Sana cevap yazmıştım Alman Hastanesi ile ilgili link vermiştim. Bir önceki sayfada. Ona bak tamam mı. a.s.

İnşallah canım. Allahım yeter ki biran önce nasip etsin bizlere de. Bugün dr.gittik eşimle. Yan tarafımızda yeni doğan bebekleri kontrole getirmişler. Annelerinin kucaklarında. Anneleri pışpışlıyo falan. Habire gözüm oraya kayıyo. Gözlerim doldu iyice ağlama aşamasına geldim Eşim farketti üzülme Allah bize de nasip eder inşallah dedi. İçimden dua ettim hep. Hepimize de. İnşallah biz de o mutluluğu tadarız diye.

merhaba kızlar...bugün çok geç geldim.
yine moralim bozuk.
iş yerinde bir arkadaş hamileymiş.benden saklıyorlarmış.kazara öğrendim.
yaa ben her hamiş haberinde ne kadar mutlu oluyorum.kimsenin hami şliğinde bebeğinde gözüm yok...neden bana cüzzamlı gibi davranıyorlar.Allahım içimi sen bilirsin en ufak bir kötü düşünce yok.....benim bebeğim yok diye böyle davranıyorlar.çok üzgünüm çookkk.....bebeğime hasretim zaten benim acım bana yetiyor.bir de bunlar böyle yapıyor.ya sabır ya sabırrrrrrrrrrr.........................Allahım senin ol dersen herşey olur benim yavruma da ,bizim yavrularımıza da ol de yarabbim...bitsin bu acılar,özlemler, çok yoruldum.......................

Canım sen üzülme , acını hatırlama diye söylememişlerdir belki. Onlar açısından da zor. Onlar senin içini bilemezlerki. Senin üzüleceğini düşünmüşlerdir.

canım üzülme hiç boşver.söylemesinler sanki herkese veren allah sanada verir işallah..buda sana bi sınav sabret rabbim kimsenin gözünde koymasın..:teselli::teselli:

canım seni çok iyi anlıyorum:çok üzgünüm:
ama inan arkadaşalrının kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum...
onlar seni üzmemek için yapmışlar...

bilmiyorum kızlar belki de ama bana bunu hep yapıyorlar yeni değil.
ooff offffff...........bitsin bu çile.......

Sağol bitanemmm. Şeniz İnşallah sen de güzel haberler verirsin bizlere ; bizler de mutluluktan ağlarızzz.. :1hug: :asigim:

amin canım inşallah benim tedavime 4 ayım var o zamana kadar inşallah sizin haberlerinizle hamiş haberlerinizle halay çeke çeke moral topluycam sonrada ben vercem inşallah size haberimi hadi iyi geceler gene dayanamadım uyumadan bakem dedim canlarımmirmirmirmir

Canım sen benim mesajımı gördün mü. Sana cevap yazmıştım Alman Hastanesi ile ilgili link vermiştim. Bir önceki sayfada. Ona bak tamam mı. a.s.

canım sağol orayada takılıyom arasıra ama bu ara kimse yok orda nedense alırım bi cevap ordan inşallah teşekkür ederim canım sağol allah gönlüne göre versin...

canım geçecek inşallah bir gün bizde pışpışlıycaz evlatlarımızı sağlam durcazki sağlam karşılayalım dimi bebişlerimizi iyi geceler canım...

hepinizi çok seviyorum hep burda olun lütfen beraber aşacağız bu derdi iyi geceler.............

Sevgii cnm duyunca üzüldüm ama hakkımızda hayırlısı öyle değil mi bir çok arkaşlımız var bu şekilde yaşayan umarım bizlerinde zamanı gelir ver herkes bebişleri birer birer kucağına alır...

canım bence kötü düşünme bence sen üzülmeyesin diye söylemediler. bence kastı olsaydı sana söylerdi ve kıskandırma hareketlerinde bulunurdu benim başımda olduğu için biliyorum. allah en kısa zamandada verecek meleğini canım. umudunu kaybet me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…