Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar. ben geldim ama bakıyorum gene kimse yok ben nerde olduğunuzu biliyorum ama bulurum şimdi.

ben buge nevroyu rüyamda gördüm hayırdır inşallah. ikizler geliyodu rüyamda nevrocum. inşallah rüyam çıkar.:Saruboceq:

hayırdır canım:çok üzgünüm: yoksa.......:çok üzgünüm:[/B]

evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama[/QUOTE]
geçmiş olsun canım
demek bu 3. cü bencede bi araştırma yapılsa
üzüldüm canın sağolsun
herşeyin hayırlısı

kız senin bu saatte ne işin var burda

hayır olsun inşallah
bende çok heyecanlıyım belki nevrodan daha çok az kaldı yaa :dance: :dance:
bende kendimi ikizim üçüzüm olmuş gibi gördüm gerçi gece öyle hayal etmiştim rüyamada girdi
büyük odayı çocuk odası yapmışım falan
herşeyin hayırlısı :Saruboceq:

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrr
dun gelemdim ve neler oldugunu cok merak ettim
hemen gecmise donuyorummmm
ama pek iyi haber gorunmuyor

günaydın kızlar..eşim 2 gün önce varikosel ameliyatını oldu ..evde dinleniyor,ağrıları var biraz..bekleme sürecine girdik bizde artık..bu arada ben dün regl oldum :1no2:

nevrosky yeni adet tarihim 14 nisan..öpüyorum hepinizi..Şeniz

günaydınlar kızlar nasılsınız balsuratın pcsi henüz gelmedi sabaha bana mesaj attı adet olmuşlşşşşşşşş sizlere söylememi istedi haberiniz olsun kızlar benimde bebek yok hayırlısı olsun balım en kısa zaman da anne olacak inşşşşşş

tünaydınnnnnnn canlar....pc açtım ve ilk okuduğum balsurat hasta olmuş ......sonra geçmişe baktım sevginin gebeliği sonlanmış hayırdır inşallah......sevgi canım hakkında hayırlısı olsun güzelim allah ne zaman ol derse o zaman gelecektir bebişin inşallah çok bekletmez gelir.............balsurat seninde hakkında hayırlısı olsun daha naz yapıyo senin melikler biraz daha özletelimde geldiğimizde annem biz çok yaramazlık yaptığımızda bize kızamasın ...........yüce rabbim o dünyalar güzeli alemlere rahmet olarak gönderdiği peygamber efendimiz HZ. MUHAMMED (sav) yüzü suyu hürmetine tüm anneliği tatmak isteyen kullarına hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip eder amin amin amin............

rüyalarınızn hayır olsun canlaryerimseniben

geçmiş olsun canım...inşallah ameliyattan saonra çok iyi düzelme olur...

anladım canım:çok üzgünüm: hayırlısı olsun....
inşallah canım hepimiz birgün anne olacağız:lepi:

ooo kızlar maaşallah bu site baya canlı varmı cidden bi liste varsa benide ekleyin 8 yıllık evliyim azosperm hamiş kalamıyorum malesef selam

slm canim seni burda gormek sevindirdi beni hosgeldin

Canım hayırlısı ne zaman ise o zaman başlatacak Rabbim. İlginç olmuş baya. Biraz daha bekleyeceğiz bakalım. Allah hayırlı yapsın sonunu inşallahhhhhhhhh. :CüvCüv: :Saruboceq: :ecrin_bebek:

amin canim tsk

hayırdır canım:çok üzgünüm: yoksa.......:çok üzgünüm:[/B]

evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama[/QUOTE]

cok uzuldum gecmis olsun ve son olur insallah kimyasal saglikli gebelikler yasarsin allahin izniyle

gecmis olsun insallah esinin ameliyati ise yarar ve hayirli sonuclar alirsiniz

balsurat canim hayirlisi olsun insallah yola devam canim insallah 3.4.asilamda sansin dahada artiyormus ara vermeden devam et bebisin emin ol gelicek bir gun

selam kizlar..geldim evime..
testler yapildi,ameliyathaneye aldilar,hazirladilar,narkozu verdiler,sadece doktorumun gülümsedigini hatirliyorum uyandigimda odamdaydim:)
3 tane yumos birakmislar,gerisini almislar...kanamam ve bel-kasik agrilarim var..onun icin agri kesici fitil verdiler..birde pazartesiden itibaren 15 gün boyunca fitil seklinde progesteron verdiler...
6 nisan gibide hamilelik testi icin gidicem...
heber vereyim dedim...

geçmiş olsun canımŞeniz
oh oh hiç bir acı duymamışsın:asigim:
sen şimdi bol bol dinlen belki sonradan ağrın olur....kendine iyi bak:asigim:
rabbim bu ay yüzünü güldürrür inşallah...
öptüm bitanemŞeniz

inşallah güzel haberler getirirsin cucu ...tedavin hayırlı olsun..

gecmis olsun canim tedavin hayirli sonla biter insallah:CüvCüv:

ahh bal ahh bi rahat durmuyon ki neyse inşallah bebişin inşallah süpriz yapıp gelirrr canımmmmmmmmm
cucummmm petemmmmm demek sen demek sennnnnnnn cnm ya inşallah güzel haberlerle döndersin o ağrılarda olur artık HERŞEY BEBEK ıÇıN DEĞıLMı katlanıcazz cnm Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Hayırdır inşallahh bitanemm. Allah hayra çıkarsınnnnnnn. :Saruboceq: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek::asigim: İnşallah bitanemm. :Saruboceq: Heyecanımı paylaştığınız için teşekkürler. :1hug: :asigim:

Nevrocum ben kırmızı kartı yedim az önce.kötükedihüso
Yeni tarih 20 Nisan
Her zaman 30 günde 1 gelirdi.Bu ay 28.günümde geldi.kafamçokkarıştı
Bu ayda bebiş yok.
Olsun buna da şükür:Saruboceq:
Allahıma şükürler olsun bekletmeden geldiği için.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…