hayırdır canım:çok üzgünüm: yoksa.......:çok üzgünüm:[/B]
kız senin bu saatte ne işin var burdaSevgii cnm duyunca üzüldüm ama hakkımızda hayırlısı öyle değil mi bir çok arkaşlımız var bu şekilde yaşayan umarım bizlerinde zamanı gelir ver herkes bebişleri birer birer kucağına alır...
günaydın kızlar. ben geldim ama bakıyorum gene kimse yok ben nerde olduğunuzu biliyorum ama bulurum şimdi.
ben buge nevroyu rüyamda gördüm hayırdır inşallah. ikizler geliyodu rüyamda nevrocum. inşallah rüyam çıkar.:Saruboceq:
günaydın kızlar. ben geldim ama bakıyorum gene kimse yok ben nerde olduğunuzu biliyorum ama bulurum şimdi.
ben buge nevroyu rüyamda gördüm hayırdır inşallah. ikizler geliyodu rüyamda nevrocum. inşallah rüyam çıkar.:Saruboceq:
hayır olsun inşallah
bende çok heyecanlıyım belki nevrodan daha çok az kaldı yaa :dance: :dance:
bende kendimi ikizim üçüzüm olmuş gibi gördüm gerçi gece öyle hayal etmiştim rüyamada girdi
büyük odayı çocuk odası yapmışım falan
herşeyin hayırlısı :Saruboceq:
geçmiş olsun canım...inşallah ameliyattan saonra çok iyi düzelme olur...günaydın kızlar..eşim 2 gün önce varikosel ameliyatını oldu ..evde dinleniyor,ağrıları var biraz..bekleme sürecine girdik bizde artık..bu arada ben dün regl oldum :1no2:
nevrosky yeni adet tarihim 14 nisan..öpüyorum hepinizi..Şeniz
anladım canım:çok üzgünüm: hayırlısı olsun....günaydınlar kızlar nasılsınız balsuratın pcsi henüz gelmedi sabaha bana mesaj attı adet olmuşlşşşşşşşş sizlere söylememi istedi haberiniz olsun kızlar benimde bebek yok hayırlısı olsun balım en kısa zaman da anne olacak inşşşşşş
ooo kızlar maaşallah bu site baya canlı varmı cidden bi liste varsa benide ekleyin 8 yıllık evliyim azosperm hamiş kalamıyorum malesef selam
Canım hayırlısı ne zaman ise o zaman başlatacak Rabbim. İlginç olmuş baya. Biraz daha bekleyeceğiz bakalım. Allah hayırlı yapsın sonunu inşallahhhhhhhhh. :CüvCüv: :Saruboceq: :ecrin_bebek:
hayırdır canım:çok üzgünüm: yoksa.......:çok üzgünüm:[/B]
günaydın kızlar..eşim 2 gün önce varikosel ameliyatını oldu ..evde dinleniyor,ağrıları var biraz..bekleme sürecine girdik bizde artık..bu arada ben dün regl oldum :1no2:
nevrosky yeni adet tarihim 14 nisan..öpüyorum hepinizi..Şeniz
geçmiş olsun canımŞenizselam kizlar..geldim evime..
testler yapildi,ameliyathaneye aldilar,hazirladilar,narkozu verdiler,sadece doktorumun gülümsedigini hatirliyorum uyandigimda odamdaydim:)
3 tane yumos birakmislar,gerisini almislar...kanamam ve bel-kasik agrilarim var..onun icin agri kesici fitil verdiler..birde pazartesiden itibaren 15 gün boyunca fitil seklinde progesteron verdiler...
6 nisan gibide hamilelik testi icin gidicem...
heber vereyim dedim...
selam kizlar..geldim evime..
testler yapildi,ameliyathaneye aldilar,hazirladilar,narkozu verdiler,sadece doktorumun gülümsedigini hatirliyorum uyandigimda odamdaydim:)
3 tane yumos birakmislar,gerisini almislar...kanamam ve bel-kasik agrilarim var..onun icin agri kesici fitil verdiler..birde pazartesiden itibaren 15 gün boyunca fitil seklinde progesteron verdiler...
heber vereyim dedim...
selam kizlar..geldim evime..
heber vereyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?