hayır olsun inşallah
bende çok heyecanlıyım belki nevrodan daha çok az kaldı yaa :dance: :dance:
bende kendimi ikizim üçüzüm olmuş gibi gördüm gerçi gece öyle hayal etmiştim rüyamada girdi
büyük odayı çocuk odası yapmışım falan
herşeyin hayırlısı :Saruboceq:
günaydın kızlar..eşim 2 gün önce varikosel ameliyatını oldu ..evde dinleniyor,ağrıları var biraz..bekleme sürecine girdik bizde artık..bu arada ben dün regl oldum :1no2:
nevrosky yeni adet tarihim 14 nisan..öpüyorum hepinizi..Şeniz
günaydınlar kızlar nasılsınız balsuratın pcsi henüz gelmedi sabaha bana mesaj attı adet olmuşlşşşşşşşş sizlere söylememi istedi haberiniz olsun kızlar benimde bebek yok hayırlısı olsun balım en kısa zaman da anne olacak inşşşşşş
selam kizlar..geldim evime..
testler yapildi,ameliyathaneye aldilar,hazirladilar,narkozu verdiler,sadece doktorumun gülümsedigini hatirliyorum uyandigimda odamdaydim:)
3 tane yumos birakmislar,gerisini almislar...kanamam ve bel-kasik agrilarim var..onun icin agri kesici fitil verdiler..birde pazartesiden itibaren 15 gün boyunca fitil seklinde progesteron verdiler...
6 nisan gibide hamilelik testi icin gidicem...
heber vereyim dedim...
Nevrocum ben kırmızı kartı yedim az önce.kötükedihüso
Yeni tarih 20 Nisan
Her zaman 30 günde 1 gelirdi.Bu ay 28.günümde geldi.kafamçokkarıştı
Bu ayda bebiş yok.
Olsun buna da şükür:Saruboceq:
Allahıma şükürler olsun bekletmeden geldiği için.:Saruboceq:
selam kızlar iyi haftasonları birazdan çıkıcam selam verim dedim..
slm kızlar ne haber bende adet oldum artık hiç şaşmıyorum sağlık olsun
canım 6 nisanda halayları çekicez inş hayırlısıyla canım pozitif ol rahat ol canım inşş kazanıcaksın bu sınavı hayırlısıyla..öpüyorum canım..selam kizlar..geldim evime..
testler yapildi,ameliyathaneye aldilar,hazirladilar,narkozu verdiler,sadece doktorumun gülümsedigini hatirliyorum uyandigimda odamdaydim:)
3 tane yumos birakmislar,gerisini almislar...kanamam ve bel-kasik agrilarim var..onun icin agri kesici fitil verdiler..birde pazartesiden itibaren 15 gün boyunca fitil seklinde progesteron verdiler...
heber vereyim dedim...
selam canım balkafaya üzüldüm adet olcam dedi hep beynini öyle şartlandırıyor bencede bide bütün evi temizledi kulaklarını çekmeyi hakediyor..bidahakine başarıcak inşş..günaydınlar kızlar nasılsınız balsuratın pcsi henüz gelmedi sabaha bana mesaj attı adet olmuşlşşşşşşşş sizlere söylememi istedi haberiniz olsun kızlar benimde bebek yok hayırlısı olsun balım en kısa zaman da anne olacak inşşşşşş
üzülme ttalım inş bebeğin gelicek ve bunlar geride kalıcak hayırlısıyla canım..bilmiyorum kızlar belki de ama bana bunu hep yapıyorlar yeni değil.
ooff offffff...........bitsin bu çile.......
slm kızlar ne haber bende adet oldum artık hiç şaşmıyorum sağlık olsun
Sağol canım sana da iyi haftasonları. Öpüyorum çokk. Şeniz
cikinca agrilarim oldu tabii ama olsun degersositosositocok sagol bitanem insallah hepimizin yüzü güler:Saruboceq:geçmiş olsun canımŞeniz
oh oh hiç bir acı duymamışsın:asigim:
sen şimdi bol bol dinlen belki sonradan ağrın olur....kendine iyi bak:asigim:
rabbim bu ay yüzünü güldürrür inşallah...
öptüm bitanemŞeniz
sagol canim benim..hep beraber insallah:Saruboceq:inşallah güzel haberler getirirsin cucu ...tedavin hayırlı olsun..
sagolasin asicim..insallah hayirlarla biter evet:Saruboceq:gecmis olsun canim tedavin hayirli sonla biter insallah:CüvCüv:
sagol yagmurummm,evet bennnnkaydirigubbakcemile3ahh bal ahh bi rahat durmuyon ki neyse inşallah bebişin inşallah süpriz yapıp gelirrr canımmmmmmmmm
cucummmm petemmmmm demek sen demek sennnnnnnn cnm ya inşallah güzel haberlerle döndersin o ağrılarda olur artık HERŞEY BEBEK İÇİN DEĞİLMİ katlanıcazz cnm Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
sagolasin mesmegim..insallah seninde güzel haberlerinle beraber bu aylarda bi sürü bayram yasariz...:Saruboceq:Canım hayırlısı olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ağrı ve sızıların için çok geçmiş olsun canımın içi. a.s. İnşallah 6 Nisan BAYRAMIN olur. delikafadulden delikafadulden :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :CüvCüv:
cok sagol güzel yürekli arkadasim benim...canım 6 nisanda halayları çekicez inş hayırlısıyla canım pozitif ol rahat ol canım inşş kazanıcaksın bu sınavı hayırlısıyla..öpüyorum canım..
selam canım balkafaya üzüldüm adet olcam dedi hep beynini öyle şartlandırıyor bencede bide bütün evi temizledi kulaklarını çekmeyi hakediyor..bidahakine başarıcak inşş..
üzülme ttalım inş bebeğin gelicek ve bunlar geride kalıcak hayırlısıyla canım..
sağlık olsun tabi canım ALLAHIM hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşş..umut kesmek yok okişş..:1hug:
bende seni ve bebişlerini çokçok öpüyorum bitanem..güzel meleğim..a.s.
Bugün kırmızı kart yeme günü mü?kaydirigubbakcemile3
Ne çok kişi adet olmuş bugün.
Nevrocum inşallah dediğin gibi Nisan ayı bizim için şanslı bir ay olur.
Şimdi yazarken aklıma geldi.Nisan ayında hamile kalırsam ve kızım olursa adını Nisan koyarım bari....kaydirigubbakcemile3
sevcan canım sağlık olsun
en azından zamanında oluyosun bide bana bak
dr yolu göründü derken tatlım:sm_confused:
hayırlı cumalar canımkaydirigubbakcemile5
selam kizlar..geldim evime..
heber vereyim dedim...
Geçmiş olsun cucum.a.s.
İnşallah o 3 tane yumoş sana bebiş olarak geri döner.:Saruboceq:
Güzel haberlerini alırız inşallah 6 Nisanda.:asigim::sm_cool:
hayırdır canım:çok üzgünüm: yoksa.......:çok üzgünüm:[/B]
günaydın kızlar..eşim 2 gün önce varikosel ameliyatını oldu ..evde dinleniyor,ağrıları var biraz..bekleme sürecine girdik bizde artık..bu arada ben dün regl oldum :1no2:
nevrosky yeni adet tarihim 14 nisan..öpüyorum hepinizi..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?