canım üzülme inşallah bu yıl hepimiz hamişizNevrocum ben kırmızı kartı yedim az önce.kötükedihüso
Yeni tarih 20 Nisan
Her zaman 30 günde 1 gelirdi.Bu ay 28.günümde geldi.kafamçokkarıştı
Bu ayda bebiş yok.
Olsun buna da şükür:Saruboceq:
Allahıma şükürler olsun bekletmeden geldiği için.:Saruboceq:
slm kızlar ne haber bende adet oldum artık hiç şaşmıyorum sağlık olsun
selam kizlar..geldim evime..
testler yapildi,ameliyathaneye aldilar,hazirladilar,narkozu verdiler,sadece doktorumun gülümsedigini hatirliyorum uyandigimda odamdaydim:)
3 tane yumos birakmislar,gerisini almislar...kanamam ve bel-kasik agrilarim var..onun icin agri kesici fitil verdiler..birde pazartesiden itibaren 15 gün boyunca fitil seklinde progesteron verdiler...
6 nisan gibide hamilelik testi icin gidicem...
heber vereyim dedim...
tesekkür ederim zambagim insallah güzel haberler verebilirim:Saruboceq:cucum canımm inşallah nisandada seninn güzell haberlerini alırızzzz
canım üzülme inşallah bu yıl hepimiz hamişiz
olsun canım hayırlısı olsun üzülme sakın
Canım sevinçli haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
sagol canim benim...
saglikli sihhatlice gelsinlerde...bu kadar strese deger biliyorum:Saruboceq:
nevro diğer topiği açtı kimsecikler kalmadı burada...
selam kizlar..geldim evime..
testler yapildi,ameliyathaneye aldilar,hazirladilar,narkozu verdiler,sadece doktorumun gülümsedigini hatirliyorum uyandigimda odamdaydim:)
3 tane yumos birakmislar,gerisini almislar...kanamam ve bel-kasik agrilarim var..onun icin agri kesici fitil verdiler..birde pazartesiden itibaren 15 gün boyunca fitil seklinde progesteron verdiler...
heber vereyim dedim...
canım 6 nisanda inşallah güzel haberlerini alırız canım. sen bol bol dinlen şimdi cucum.a.s.
cucum canım benim çok şükür her şey yolundaymış bebişine adım adım yaklaşıyorsun :CüvCüv::Saruboceq:
gecmis olsun cucum, insallah guzel haberlerinide aliriz canim
zuzummm bitanemmmselam kizlar..geldim evime..
heber vereyim dedim...
o kırmızı kartı ben göremedim bisenağlamaBugün kırmızı kart yeme günü mü?kaydirigubbakcemile3
Ne çok kişi adet olmuş bugün.
Nevrocum inşallah dediğin gibi Nisan ayı bizim için şanslı bir ay olur.
Şimdi yazarken aklıma geldi.Nisan ayında hamile kalırsam ve kızım olursa adını Nisan koyarım bari....kaydirigubbakcemile3
evet sevcanım ne yazıkki bendede vaziyet onu gösteriyodoktor yolu dediğim tedavi yolu yani.senağlama
baksana normal yolla olacağı yok.senağlama
ya aşılama yada tüp bebek yaptırıcaz mecburen.senağlama
Allah yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:Şimdi Tüp Bebek bölümünde dolaşırken gördüm bugün ilkbahar_20 arkadaşımızın sabahtan transferi varmış. İnşallah bebişleri sıkı sıkı tutunur. Şimdi beraber evdedirler. Dua edelim arkadaşlar arkadaşımız için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar slm nevrom nasılsın :1hug: nasıl gıdıyor canımya ben bugun adet olmam gerekıyordu olmadım normalde hep 2gun once oluyordum hep bır heyecanla test yaptım evde negatıf uzuldum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nevrocum ya sana bisey sorcaktim, bende bikac gundur acayip karin agrisi var, (ayiptir soylemesi) gaz sorunu, felaket bisey sanki bagisaklarim karnimin içinde oynuyo, sendede oyle bisey varmi??
Oooo canım gaz sorunu hat safhada. Hüsmen dayı gibi oldum ben zaten. Karnım da ağrıyor. İnşallah hayra alamet bunlar. :teytey: :teytey: :teytey:
bak bisey daha soracaktim unuttum!!
neyse simdi biz eger tupbebe transferinden hamile kalirsak(insallah oyleyizdir) bebeklerimizin ne kadarlik oldugunu nasil hesapliyorlar??
normalde oldugu gibi son adet tarihinemi bakiyorlar???
eger oyleyse ben su an 4hafta6gunluk hamileyim(insallah) ve dogumumda 22kasim2009da
insallah rabbim bu heveslerimiz bosa çikmaz
ya aklima rapunzell geliyo onunda oyle olmustu...
gecen transferimde çok belirtilerim vardi bu sefer, biseyim yok gibi, ama bu gaz sancilari felaket, recep ivediki izleyecem, gastroenduksiyonun yolu buldugu bagirsak hareketlerini yapacamkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?