inşalalh bebişleri şimdi onunladır:Saruboceq:Şimdi Tüp Bebek bölümünde dolaşırken gördüm bugün ilkbahar_20 arkadaşımızın sabahtan transferi varmış. ınşallah bebişleri sıkı sıkı tutunur. Şimdi beraber evdedirler. Dua edelim arkadaşlar arkadaşımız için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım nevronun dediği gibi şubat 28 çekiyordu....kızlar slm nevrom nasılsın :1hug: nasıl gıdıyor canımya ben bugun adet olmam gerekıyordu olmadım normalde hep 2gun once oluyordum hep bır heyecanla test yaptım evde negatıf uzuldum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nevrocum ya sana bisey sorcaktim, bende bikac gundur acayip karin agrisi var, (ayiptir soylemesi) gaz sorunu, felaket bisey sanki bagisaklarim karnimin içinde oynuyo, sendede oyle bisey varmi??
sizi gazmanlar sizi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Oooo canım gaz sorunu hat safhada. Hüsmen dayı gibi oldum ben zaten. Karnım da ağrıyor. ınşallah hayra alamet bunlar. :teytey: :teytey: :teytey:
bak bisey daha soracaktim unuttum!!
neyse simdi biz eger tupbebe transferinden hamile kalirsak(insallah oyleyizdir) bebeklerimizin ne kadarlik oldugunu nasil hesapliyorlar??
normalde oldugu gibi son adet tarihinemi bakiyorlar???
eger oyleyse ben su an 4hafta6gunluk hamileyim(insallah) ve dogumumda 22kasim2009da
insallah rabbim bu heveslerimiz bosa çikmaz
Canım herhalde öyle hesaplanıyordur. Onu bilmiyorum. Testimiz pozitif çıkınca sorarız detaylıcaaaaa. :teytey: :teytey: :teytey:
:roflol: :roflol: :roflol:
sizi gazmanlar sizi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah canım....
ayşecim bende tam olarak nasıl hesaplanıyor bilmiyorum:sm_confused:
neyse şimdi biri cevap yazar bende öğrenirimkaydirigubbakcemile3
offffffffff çok ıstıyorum 3. aşılamayı ama ev yaptırıyoruz kat atılıyor kuçuk gelın ben en ust katta olacagım çok borçlandık eve yazın gırebılırız anca kışa 3aşılamayı yaptırabılırım ama çok uzuluyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
balsurat canim hayirlisi olsun insallah yola devam canim insallah 3.4.asilamda sansin dahada artiyormus ara vermeden devam et bebisin emin ol gelicek bir gun
neyse insallah pozitif çikarda o gunleride goruruz...
transferimin seninle ayni zamana denk gelmesine çok sevindim sayende umutsuz vakayken umut buldum, sagol canim
offffffffff çok ıstıyorum 3. aşılamayı ama ev yaptırıyoruz kat atılıyor kuçuk gelın ben en ust katta olacagım çok borçlandık eve yazın gırebılırız anca kışa 3aşılamayı yaptırabılırım ama çok uzuluyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar duzalarımız sizlerle her şey güzel olacak inşş meleklerinizi gelecek yeterki iyi düşünün
herkese merhaba.nevrocum bellı olmadı deılmı tarıhın.sabırızlıkla beklıyoruz.hepınıze hayırlı geceler..
nevrocum heycanla bekliyoruz sonucunu mendiller hazır:teytey: ve diğer haber verecek arkadaşlar çığlık çığlığa :sm_cool:burda kutluycaz iyi haberlerinizi sözmüüüüüüü.....
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:bbo:
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:bbo:
hayırlı olsun canım...bellimi olur bide baktın ikiz:asigim::asigim: rabbim hakkında hayırlısını versin....
betrcim bizm yeni tıpikten haberin varmı...belki duymamışsındır...
muhabbet için geyik topiği açtıkhihoyyyt
arada oraya da gel canım:1hug:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?