Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım iyi düşün iyi gitsin herşey güzel haberler ver bizede şöyle kıyağından bi ikiz haberi hepimize iyi gelir dimi arkadaşlar:teytey:

çok sağol canım sende aramıza hoşgeldin.umarım hepimiz pembiş köşeye geçeriz.:teytey:

neyse bi dahaki gelmeme kaynar buralar inşallah bi daha bu kadar boş bırakmayın kızlar ya sıkılıyo insan hadi allah rahatlık versin.............

çok sağol canım sende aramıza hoşgeldin.umarım hepimiz pembiş köşeye geçeriz.:teytey:

iiiiiiiiiiinşallah hamiş köşemiz dolarda taşar hepimiz bebişlerimizin resimlerini yayınlarız k.k. bebekleri söylemesi bile ne güzel dimi aaaaaaaaaaaaaaaaaahhh aaahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

gecmis olsun canim hayirlisi olsun hakkinizda insallah iyi haberlerini aliriz
insallah bebisin gelir

Son düzenleme:
kasıklarım feci sancımaya başladı
Allahım inşallah bu ay erken yumurtlarım
erken dediğimde bugün 18. günüm
20. günden sonra olmasın ne olur:Saruboceq:

hayirli olsun, rabbim gonlunuze gore versin canim, insallah son denemeniz olur ve mutlu sonla biter:Saruboceq:
kasıklarım feci sancımaya başladı
Allahım inşallah bu ay erken yumurtlarım
erken dediğimde bugün 18. günüm
20. günden sonra olmasın ne olur:Saruboceq:

gecmis olsun canim
gec yumurtlama olunca yumurta kalitesi kotumu oluyo???
benim hep oyle oluyoda merak ettim

ayy hadi bismillar canim benim
:dance::dance:
ikiz ücüz Allah ne verdiyseeee:Saruboceq:
güzel haberlerini duyacagiz insallah bitanemmmm:1hug:

kızlar slm nasılsınız ne zamandır giremiyordum isterseniz giremedigim bu zamanlarda neler yaptıgımdan bahsedeyim aşılama yaptıracaktım bunun için başkent hastanesine gittim bana aşılamadan önce yumurtalara baktılar, smeer testi yapıldı, sulu ultrasonla baktılar, rahim filmi çekildi,kan aldılar eşimdende sperm testi ve kan aldılar ve sonuç ise sebebi bilinemeyen infertile çıktı yani aşılamayı iptal ettik dr erken oldugunu söyledi dogal yolla şansımızın %45 oldugunu söyledi ve bizi beklemeye aldılar.zaten aşılamanın indiriminden yararlanmak için 3 yıllık evli ve 23 yaşından büyük olmam lazımmış ben 1,5 yıl daha bekliyecegim kızlar inş. dogal yolla hamiş kalırım.

canım hayırlısı olsun ınsallah.bıraz acelecı davranıyoruz galıba.rabbım herseyı hayırlısıyla vaktı saatı ne zaman gelırse o zaman gonderır ınsallah..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum çünkü eşimin sorununu yeni öğrendik sayılır...
tedavinin başlarında sperm sayısı ilk önce 4 milyon çıktı 2. sinde 4.6 milyon çıktı aşılama için uygun dedi doktorum zaten bana kesin aşılama yapılacaktı bende yumurta oluşmuyodu iğnelere geçtik adetten 25 gün sonra 23 iğne vurulduktan sonra ancak 2 yumoş oluştu çatlatma iğnesi vuruldu bi heves cuma günü saat 12 yi beklemeye başladım saat 11 gibi doktorum aradı irem hanım eşinizin sperm sayısı 1 milyon çıktı biz arkadaşlarla tartıştık karar veremedik ama yine de istiyoruz derseniz yaparız aşılamayı dedi gittik yüzyüze görüştük şansımızın çok düşük olduğunu söledi bize bıraktı bizde kabul ettik aşılamayı yapıp sonra da ben şansınızı yüksek gördüm diebilirdi para için.ama yapmadı eşim ve ben çok üzüldük ama yine de 23 gün kalçadan yediğim iğne boşa gitsin 1 aylık çabalar boşa gitmesin dedik.
arkadaşlar biliyorum klasik bi soru olacak ama benim gibi olup benm yaşadıklarımı yaşamış olup hamiş kalan var mı arkadaşlar ???
bu arada eşimde hızlı hareketlilik 0
yavaş hareketlilik %75
of offf kızlar yardımmm aşılama da bitti yatıyom ama aklımda burda işte
ooo baya uzun olmuş kusura bakmayınn:)))))a.s

çok uzun olduğu için mi kimse bana cevap yazmıyo??sızlanayım birazzz:1no2::1shok:

canım şu an kimse yok diye yazılmamıştır sana..üzülme şansınız sıfır değilki ALLAHIM dilerse olmayanı oldurur.sen istemeye ve dualara devam et canım inşş meleğine kavuşursun ALLAHIM yardımcınız olsun inşş..

hayirli olsun, rabbim gonlunuze gore versin canim, insallah son denemeniz olur ve mutlu sonla biter:Saruboceq:

gecmis olsun canim
gec yumurtlama olunca yumurta kalitesi kotumu oluyo???
benim hep oyle oluyoda merak ettim

ayy hadi bismillar canim benim
:dance::dance:
ikiz ücüz Allah ne verdiyseeee:Saruboceq:
güzel haberlerini duyacagiz insallah bitanemmmm:1hug:

betercim hayırlısıyla gelsin ikizler canım..

sağolun kızlar valla geldi geldi
bu bebek fazla ısrar edemicez maddi sebeblerden ötürükaydirigubbakcemile3

kızlar slm kımse umudunu yıtırmesın benım teyze kızına dr evlenmeden önce çocugun olmaz çok tedavı gormen gerekıyor demıştı benden 1sene sonra evlendı 5aylık bır oglu olacagını bılseydım korunurdum dıyo rabbım verıcı allahım ol derse olacak bol bol dua edelım canlarım

aşılama ve tupbebek tedavısınde olan arkadaşlarımız dualarım sızlerle inşşşşşşşşş ikizlere hamiş kalırsınız

pınk canım sen nasılsın nasıl gıdıyor

Canım herhalde öyle hesaplanıyordur. Onu bilmiyorum. Testimiz pozitif çıkınca sorarız detaylıcaaaaa. :teytey: :teytey: :teytey:

:roflol: :roflol: :roflol:

Nevro ve Aysecan,

Transfer günü hamileliğiniz 2 hafta olarak hesaplanıyor. Dondurulmuslarla nasıl hesaplanıyor bilmiyorum onu size doktorunuz detayli olarak söyleeerrrr...
Nevrocum senin transferin sanırım 10 Martta oldu yani 14 günün üstüne bir 14 gün daha koy test günü gebeliğin 4 hafta olacak. Hadi bakalım testte az kaldıı amaneeeeyyydelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…