inşallah canım iyi düşün iyi gitsin herşey güzel haberler ver bizede şöyle kıyağından bi ikiz haberi hepimize iyi gelir dimi arkadaşlar:teytey:
çok sağol canım sende aramıza hoşgeldin.umarım hepimiz pembiş köşeye geçeriz.:teytey:
selam kizlar..geldim evime..
testler yapildi,ameliyathaneye aldilar,hazirladilar,narkozu verdiler,sadece doktorumun gülümsedigini hatirliyorum uyandigimda odamdaydim:)
3 tane yumos birakmislar,gerisini almislar...kanamam ve bel-kasik agrilarim var..onun icin agri kesici fitil verdiler..birde pazartesiden itibaren 15 gün boyunca fitil seklinde progesteron verdiler...
6 nisan gibide hamilelik testi icin gidicem...
heber vereyim dedim...
hayirli olsun, rabbim gonlunuze gore versin canim, insallah son denemeniz olur ve mutlu sonla biter:Saruboceq:bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:bbo:
kasıklarım feci sancımaya başladı
Allahım inşallah bu ay erken yumurtlarım
erken dediğimde bugün 18. günüm
20. günden sonra olmasın ne olur:Saruboceq:
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:bbo:
kızlar slm nasılsınız ne zamandır giremiyordum isterseniz giremedigim bu zamanlarda neler yaptıgımdan bahsedeyim aşılama yaptıracaktım bunun için başkent hastanesine gittim bana aşılamadan önce yumurtalara baktılar, smeer testi yapıldı, sulu ultrasonla baktılar, rahim filmi çekildi,kan aldılar eşimdende sperm testi ve kan aldılar ve sonuç ise sebebi bilinemeyen infertile çıktı yani aşılamayı iptal ettik dr erken oldugunu söyledi dogal yolla şansımızın %45 oldugunu söyledi ve bizi beklemeye aldılar.zaten aşılamanın indiriminden yararlanmak için 3 yıllık evli ve 23 yaşından büyük olmam lazımmış ben 1,5 yıl daha bekliyecegim kızlar inş. dogal yolla hamiş kalırım.
çok uzun olduğu için mi kimse bana cevap yazmıyo??sızlanayım birazzz:1no2::1shok:
hayirli olsun, rabbim gonlunuze gore versin canim, insallah son denemeniz olur ve mutlu sonla biter:Saruboceq:
gecmis olsun canim
gec yumurtlama olunca yumurta kalitesi kotumu oluyo???
benim hep oyle oluyoda merak ettim
ayy hadi bismillar canim benim
:dance::dance:
ikiz ücüz Allah ne verdiyseeee:Saruboceq:
güzel haberlerini duyacagiz insallah bitanemmmm:1hug:
betercim hayırlısıyla gelsin ikizler canım..
Canım herhalde öyle hesaplanıyordur. Onu bilmiyorum. Testimiz pozitif çıkınca sorarız detaylıcaaaaa. :teytey: :teytey: :teytey:
:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?