Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi hayırlısı tatlım ama stres yapma kendine herşey yolunda gider inşallah gittikçe yaklaşıyosun ne güzel a.s.

canım sağol ama stres inan elimde değil daha doktor bakarken bile heyecandan sanki kalbim yerinden çıkıcaktı inşallah yaklaşmışımdır bebişime :CüvCüv::ecrin_bebek:

ayy cok sevindim canim,harikaaa
insallah tutucak bu defaayerimseniben

amin bitanem..insallah yaaa hep beraber aralik anneleri topiginde bulusuruz tekrar...:Saruboceq:

maşallah canım:asigim: herşey yolunda:asigim:
hadi bakalım hayırlısı...hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

kızlar çok sağolun desteğiniz için rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün kimseyi evlat hasretiyle sınamasın :Saruboceq:

kızlar çok sağolun desteğiniz için rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün kimseyi evlat hasretiyle sınamasın :Saruboceq:

hadi hejacım hayırlı olsun.umarım tek derken üç çocuk annesi olurmuşuz.kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun bitanem
sen nerde merkeze gidiyosun :uhm:

canım sağol ama stres inan elimde değil daha doktor bakarken bile heyecandan sanki kalbim yerinden çıkıcaktı inşallah yaklaşmışımdır bebişime :CüvCüv::ecrin_bebek:

Ne zaman belli olucak canım? hayırlısı inşallah

çok sağol canım benim inşallah bitanem inşallah senin nasıl gidiyor tedavin :CüvCüv:

canım bugün 3, iğnemi oldum.perşembe kontrole gitcem sanırım 29 mart aşılama oluru.ondan sonra zaten geri sayımmmkafamçokkarıştı

insallah canim

sagol nevrocum aslinda sabah yapacaktim ama testte adet gecikmesinin ilk gununden itibaren gunun herhangi saatinde yapilabilirdiyodu, kiz ben sasirdim dun transferden sonraki 11.gun, ama transfer dahil 12.gun oluyodu

bencede erken insallah mucizen gelir canim
3 milyonun altında sperm varsa morfolojiye bakılmıyor..Benim eşiminkine de bakılmıyor......

esimin en son yaptirdigi testte 2 milyondu morfolojiye bakilmisti
günaydin kizlar
cumartesi transferim oldu,dün gece leke geldi benden nedir acaba bu kizlar...

insallah yerlesme kanamasidir

canim tedaviden sonra sakmalar oluyor herkes yasadi bunu galiba bence kafana takma gelir bir haftaya kadar

masallah canim yaaaaaaaaaaaaaa
bu is tamamdir allahin izni ile

bademcım bırsey yazmıssın ben anlayamadım neden oldugunu.uc mılyonun altındakılerde morfolojıye bakılmıyor dıye...

Bizim gittiğimiz hastanelerde sperm sayısı 3 milyonun altında olursa morfolojiye bakılmıyor demişlerdi..Demek ki hastaneye göre değişiyor prosedürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…