Canım herşey yolunda gidiyor çok şükür
inşallah sonuda güzel olur:1hug:
hadi hayırlısı tatlım ama stres yapma kendine herşey yolunda gider inşallah gittikçe yaklaşıyosun ne güzel a.s.
peki nasıl bir hastane ? orda var mı aşılama tüp bebek ? memnun kaldın mı ?Konak hastanesi
badem cnm ben konakta çalışıyorum tüp bebek yok bizde
Ben yine Kocaeli tıpta yaptırcam tüp bebeği..çünkü orada ilk denemede hamileliği yakalamıştım..Şimdi başka bir merkezde denemeye gerek yok..Ancak gebelik takiplerimi konak hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum...
Ben yine Kocaeli tıpta yaptırcam tüp bebeği..çünkü orada ilk denemede hamileliği yakalamıştım..Şimdi başka bir merkezde denemeye gerek yok..Ancak gebelik takiplerimi konak hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum...
canım o zaman erkan beyi tercih et konakta.zaten eray beyin iyi arkadaşı erkan bey. benim gittiğim dr da kocaeli tıp fak.çalışmış.bakalım umarım uğurlu gelir.:Saruboceq:
ayy cok sevindim canim,harikaaa
insallah tutucak bu defaayerimseniben
amin bitanem..insallah yaaa hep beraber aralik anneleri topiginde bulusuruz tekrar...:Saruboceq:
maşallah canım:asigim: herşey yolunda:asigim:
hadi bakalım hayırlısı...hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
kızlar çok sağolun desteğiniz için rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün kimseyi evlat hasretiyle sınamasın :Saruboceq:
canım o zaman erkan beyi tercih et konakta.zaten eray beyin iyi arkadaşı erkan bey. benim gittiğim dr da kocaeli tıp fak.çalışmış.bakalım umarım uğurlu gelir.:Saruboceq:
Evet baktım hastane sitesinden....Konak hastanesi prematüre doğumda çok iyiymiş..dün tesadüfen 5 ,5 aylık bebeği yaşattıklarını öğrendiğimden beri araştırıyorum bu hastaneyi.....
hadi hejacım hayırlı olsun.umarım tek derken üç çocuk annesi olurmuşuz.kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ne haber ben bu gün doktora gitmiştim az önce geldim hani altı yumoşum vardı ya şimdi on yumoşum olmuş doktor her şey çok güzel dedi çarşamba tekrar gidicem bakalım nezaman toplanacaklır çok heyecanlı ve stresliyim ay bide doktorda genç bir kadın vardı test sonucunu almış hamile ve üçüz çok şaşkındı :1shok:
canım sağol ama stres inan elimde değil daha doktor bakarken bile heyecandan sanki kalbim yerinden çıkıcaktı inşallah yaklaşmışımdır bebişime :CüvCüv::ecrin_bebek:
çok sağol canım benim inşallah bitanem inşallah senin nasıl gidiyor tedavin :CüvCüv:
hayırlısı olsun bitanem
sen nerde merkeze gidiyosun :uhm:
Ne zaman belli olucak canım? hayırlısı inşallah
canım bugün 3, iğnemi oldum.perşembe kontrole gitcem sanırım 29 mart aşılama oluru.ondan sonra zaten geri sayımmmkafamçokkarıştı
çok sağol bitanem daha çarşamba yumoşlarımın ne zaman toplanacağı belli olucak hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:
Progesteronları ihmal etme sakın
arkadaşlar meraba..nisanda 2.mikroya başlıcam.ankarada oturanlar gen art da deneyen var mı?varsa izlenimlerinizi paylaşırmısınız.bu ay incir ve keçiboynuzu kürü yaptık.gerçi sadece 3 gün deneyebildik:11-13-15.günler inşallah belkide kendiliğinden geliverir bebişiiimmm..
sagol nevrocum aslinda sabah yapacaktim ama testte adet gecikmesinin ilk gununden itibaren gunun herhangi saatinde yapilabilirdiyodu, kiz ben sasirdim dun transferden sonraki 11.gun, ama transfer dahil 12.gun oluyodu
3 milyonun altında sperm varsa morfolojiye bakılmıyor..Benim eşiminkine de bakılmıyor......
günaydin kizlar
cumartesi transferim oldu,dün gece leke geldi benden nedir acaba bu kizlar...
Kıslar bugün benim adet günüm karnımda ufak ufak ağrılarım var herzamanki gibi ama göğüslerim hiç şişmedi ve hiç ağrı yok normalde dokunamazdım patlıycak gibi olurlardı acaba adet olmıycakmıyım bugün tüp bebekten sonraki ilk adetim olucak bu geç gelmesinde bi sakınca olan varmı bilgisi olan varmı hormonlarımda bi problemmi oldu acaba göğüslerimde bi değişikliklik olmaması çok tuhaf bu kadar senedir hiç olmamıştı:uhm:
selam kızlar ne haber ben bu gün doktora gitmiştim az önce geldim hani altı yumoşum vardı ya şimdi on yumoşum olmuş doktor her şey çok güzel dedi çarşamba tekrar gidicem bakalım nezaman toplanacaklır çok heyecanlı ve stresliyim ay bide doktorda genç bir kadın vardı test sonucunu almış hamile ve üçüz çok şaşkındı :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?