Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tamam bademım cok saol..bende bekleyecm artık napayım...
persembe gunu kaln testlerımı yaptırmaya gıdecm eger fırsatım olursa muayene olurum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ınsallah ege ve ada kardeslerını gonderecek sana..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

off ne zormus yaa hamıs kalsak bır dert
kalmasak bır dert...senağlamasenağlama

İnşallah meleklerimiz kardeşlerini gönderirler....Hayatımı Ada ve Ege ye adamıştım..Bu kez kardeşlerine adayacağım....İnşallah Allah nasib eder....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ben kürtajdandan 2 gün sonra başladım bu karışıma...Tedaviye başlayıncaya dek devam edeceğim....

bende baslayım o zamn eger yumurta rezevını durumunu duzeltıyorsa:içelim:
dr gozukeyım...bakalım ne dıyecek...ona gore kendımı bıtkısel cozumler arayım
zaten 40 demeyede kac gun kaldı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kocıse zaten cevızlı pekmezlı seker sucugu yedırıyorum hareketı artsın dıyedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

İnşallah meleklerimiz kardeşlerini gönderirler....Hayatımı Ada ve Ege ye adamıştım..Bu kez kardeşlerine adayacağım....İnşallah Allah nasib eder....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ınsallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben yıne sulu goz olacam en ıyıs kacayım bır cıgara yakayım

nevrocum tebrikler canım çok çok sevindik şu an bilgisayarımı da sırf senin için açtım.güzel haberini aldım çok mutlu oldum.allah bu mutluluğu hepimize yaşatsın inşllh.sende evlatlrını sağlıklı sıhhatli kucağına al inşllh:teytey::teytey::teytey::teytey:

eve gelir gelmez bilgisayari sirf senin icin actim canim
hala sarhosum:sm_cool:
halay cekmekten tabanlarim agridii:teytey::teytey:
sen bol bol dinlen artik canim...fazlasiyla hakettin

Canlarım henüz topiclere geçemedim. Özel ve ziyaretçi mesajlarım dolmuş taşmış. Siz nesiniz yaa , melek mi?? senağlama senağlama senağlama

Canlarım henüz topiclere geçemedim. Özel ve ziyaretçi mesajlarım dolmuş taşmış. Siz nesiniz yaa , melek mi?? senağlama senağlama senağlama

senden güzel melekmi olur:asigim:
hem artik 1 tane melegimiz yok,seninle beraber 4 tane oldu:1rolleyes:
aglama sakin,inan en cok gülmen gereken gün

canım benim biz melek degiliz ama şuanda senin karnında meleklerin var allahım saglıkla kavuştursun sizleri aglama canım benim, ama inin bende olsam sevinçten duramaz aglardım Şeniz:teytey::teytey:

bi tanem pko mu hay Allah geçmiş olsun inşallah herşey düzelir

degerimi sordum negatif dedi, sayi demedi, adetini bekle gelmezse pazartesi sabaha gel randevu almana gerek yok, ilk gordugun hemsireye durumu anlat dedi, kafami karistirdi,
ama neden dedim degerlerinde gelisme olacakmi ona bakacaz dedi

kizlar bu sefer bana zor gelmedi ama gecen seferki negatif bana acayip koymustu ama bu sefer allahima sukurlere olsun içim rahat, huzurluyum ne bilim, bu negatifler bende bagimlilik yapti herhalde ondandir
ayşecim ne diyceğimi bilemiyorum inanki
ama bu adet olmazsan gel demeleride hayır olsun inşallah

Ağlamak istiyorum yaa
bitanmemm inşallah kucağına aldığın günleride göreceğiz

canım benim yaa bendemi kullansam kafama takıldı
aynen canım benim aynen

canımsın yaa
ben tüm gün yoktum meraktan çatladım cucu ile telefon msn inden yazıştım senden haber gelmemişti
ne diyeceğimi bilemiyorum inanki
bu kadar sevenin olduğu için asıl sen bir meleksin:asigim::asigim:
peki bitanem değere göre çoğul gebelikmi

bademcim şu kullandığın karışımı merak ettim doğrusu tatlım..ne güzel sevindim demekki işe yarıyor..

kızlar çok üzgünüm 3lü test yaptırmıştım bugün sonucunu aldık ve değer 1/1200 olması gerekirken bizimki 1/25o küsür çıkmış tam hatırlamıyorum aminiyo sentez yapalım dedi dr çok kötüyüm sevincim yarım kaldı aminiyo sentez yaptırmayı düşünmüyorum ne olursa olsun bu benim yavrum asla vazgeçemem bana dua edin nolur çok ihtiyacım varsenağlama:a015:

Dr uma mesaj çektim fsh değerim için...Böyle küçük oynamaların pek önemi yok dedi...Hıhhhh bence var...Beni mutlu etti işte...:dilcikar:

süngercim üzülme canım hiçbişey yoktur inşş..annemin komşusundada böyle bi durum olmuştu ama o kişi 40 -41 yaşlarındaydı ama yaptırmadı amniosentezi oğlu oldu sapasağlamdı maşallah..olasılıkları değerlendiriyolar canım

canım üzülme ya. inşallah o test yanlıştır. internette baktımda bir çok kişide de aynı şey söylenip sağlıklı doğmuş çocukları. seninkide inşallah sapasağlam olacak.

canim elbette duaciniz...insallah hersey yoluna girer bitanem,icini rahat tutmaya calis:teselli:

Sünger canım bozma moralini,detaylı ultrasona gir..Orda sorun yoksa herşey yolunda demektir bence....

kızlar iyi akşamlar nasılsınız nevrom başi çekmiş hadi bakalım kızlar

hep beraber
halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::1hug::1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…