Canım evet bir kaç düşükten sonra yapıyorlar kromozom testlerini,ama biz tedavi öncesi yaptırdık. Eşimin genetik dr u olan bir arkadaşı yardımcı oldu bize o zaman..
40 gün içinde adet olursun diyorlardı bana da...40 ı bekle hala gelmezse dr a görün derim a.s.
tamam bademım cok saol..bende bekleyecm artık napayım...
persembe gunu kaln testlerımı yaptırmaya gıdecm eger fırsatım olursa muayene olurum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ınsallah ege ve ada kardeslerını gonderecek sana..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
off ne zormus yaa hamıs kalsak bır dert
kalmasak bır dert...senağlamasenağlama
Ben kürtajdandan 2 gün sonra başladım bu karışıma...Tedaviye başlayıncaya dek devam edeceğim....
İnşallah meleklerimiz kardeşlerini gönderirler....Hayatımı Ada ve Ege ye adamıştım..Bu kez kardeşlerine adayacağım....İnşallah Allah nasib eder....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canlarımm dışarıdan geldikk. Biraz uzandım. Bugün gerçekten yoğun , dolu dolu , bol heyecanlı bir gün oldu. Biraz etkilenmişim sanırım. Halsiz düştüm. Ama şimdi çok iyiyim. Eşim ve Kaan çok mutlu. Tabi ki ben uçuyorum. Kaan'a söylememiştik tedavide olduğumuzu. Heveslenip de olmazsa üzülmesini istemiyorduk. Kapıdan içeri girerken "2 gittik 3-4-5 gelmiş olabiliriz" dedik. Tabi ilk başta anlayamadı. "Nasıl yani" dedi. Sonra bir daha aynı şeyi tekrarlayıp gülümseyince anladı ve ağlamaya başladı kuzum. O kadar sevindi ki , öyle bir çığlık attı ki. Kocaman boynuma sarıldı , tebrik etti. Hayallere daldı bitanemm. Sürekli dilinde. O kadar saf , masum , temiz. :asigim: Allah inşallah sonunu da hayırlı eyler. Ailemiz , sevdiklerimiz herkes mutluluk sarhoşu. Şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
Sizlerin mesajlarına şimdi bakacağım hemen. Bir sürü özel ve ziyaretçi mesajı var. Burası dolmuştur, diğer topikler. Sel olmuş , akmışsınızdır. Kesinlikle eminim. Mendilleri hazırladım , ekran karşısına geçtim. Salya sümük giderim artık. :a015: sen
Geç haber verdiğim için de kusura bakmayın sakın. Çünkü geç çıktı sonuçlar. Eve geç geldik. Eşim hemen bilgisayar başına oturma dedi. Biraz halsiz düşmüştüm. Dışarıya da çıkacaktık. Yarım saat dinlendikten sonra hemen sizlere haber veren mesajımı ve hamilelik topiğini açtım. Onu açmadan da dışarıya çıkamazdım. Hayatta bekletmek tarzım değildir. Ama bugün bu şekilde oldu. Sizlerin hoşgörüyle karşıladığına eminimm. Hepinizi kocaman öperek bütün mesajları okumaya başlıyorumm. Şeniz ŞenizŞeniz
Canlarımm dışarıdan geldikk. Biraz uzandım. Bugün gerçekten yoğun , dolu dolu , bol heyecanlı bir gün oldu. Biraz etkilenmişim sanırım. Halsiz düştüm. Ama şimdi çok iyiyim. Eşim ve Kaan çok mutlu. Tabi ki ben uçuyorum. Kaan'a söylememiştik tedavide olduğumuzu. Heveslenip de olmazsa üzülmesini istemiyorduk. Kapıdan içeri girerken "2 gittik 3-4-5 gelmiş olabiliriz" dedik. Tabi ilk başta anlayamadı. "Nasıl yani" dedi. Sonra bir daha aynı şeyi tekrarlayıp gülümseyince anladı ve ağlamaya başladı kuzum. O kadar sevindi ki , öyle bir çığlık attı ki. Kocaman boynuma sarıldı , tebrik etti. Hayallere daldı bitanemm. Sürekli dilinde. O kadar saf , masum , temiz. :asigim: Allah inşallah sonunu da hayırlı eyler. Ailemiz , sevdiklerimiz herkes mutluluk sarhoşu. Şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
Sizlerin mesajlarına şimdi bakacağım hemen. Bir sürü özel ve ziyaretçi mesajı var. Burası dolmuştur, diğer topikler. Sel olmuş , akmışsınızdır. Kesinlikle eminim. Mendilleri hazırladım , ekran karşısına geçtim. Salya sümük giderim artık. :a015: senağlama
Geç haber verdiğim için de kusura bakmayın sakın. Çünkü geç çıktı sonuçlar. Eve geç geldik. Eşim hemen bilgisayar başına oturma dedi. Biraz halsiz düşmüştüm. Dışarıya da çıkacaktık. Yarım saat dinlendikten sonra hemen sizlere haber veren mesajımı ve hamilelik topiğini açtım. Onu açmadan da dışarıya çıkamazdım. Hayatta bekletmek tarzım değildir. Ama bugün bu şekilde oldu. Sizlerin hoşgörüyle karşıladığına eminimm. Hepinizi kocaman öperek bütün mesajları okumaya başlıyorumm. Şeniz ŞenizŞeniz
Canlarım henüz topiclere geçemedim. Özel ve ziyaretçi mesajlarım dolmuş taşmış. Siz nesiniz yaa , melek mi?? senağlama senağlama senağlama
canım benim biz melek degiliz ama şuanda senin karnında meleklerin var allahım saglıkla kavuştursun sizleri aglama canım benim, ama inin bende olsam sevinçten duramaz aglardım Şeniz:teytey::teytey:Canlarım henüz topiclere geçemedim. Özel ve ziyaretçi mesajlarım dolmuş taşmış. Siz nesiniz yaa , melek mi?? senağlama senağlama senağlama
bi tanem pko mu hay Allah geçmiş olsun inşallah herşey düzelirkızlar şimdi doktordan geldim kan tahlili sonuçlarımı gösterdi prolaktin için bişey demedi doktor sadecedemir eksikliği var dedi ultrasona baktı orda da polikistik over olduğunu 30tna follikül kistim olduğunu söyledi
bunlar gebeliği engelleyici değil senden yana bi sorun yok dedi eşinin spermiyogramını getir tedaviye başlayalım dedi şok oldum polikistik over benim bldğim etkiler gebeliği ama yok diyo haftaya medical parka hastanesine gidicem birde oraya göstericem moralim çok bozuldu kızlar
kilo vermeyi dene birascık topluyum ondan olabilirmiş belki ama tam ilaçla tedavisi yok dedi
uffffff birde bunlar çıktı yaaa
sonuc negatif
bu sefer daha iyiyim, merak etmeyin tabiki uzuldum bekledigim sonuc bu degildi ama ne yapalim daha vakti gelmemis....
doktordan randevu aldim6mayis'ta gidip gorusecem 5transfer ve sadece1pozitif, belki usg'de gorunmeyen bi sorun vardir, arastirsin!!
bide kizlar kafama takildi, hemsire, ilaclarini birak, ve adetini bekle dedi, eger pazartesine kadar gelmezse tekrar test yapacaz dedi, kafam karisti, ilk defa boyle bisey oluyo anlamadim neden diyo sordum degerlerinize tekrar bakacaz dedi
degerimi sordum negatif dedi, sayi demedi, adetini bekle gelmezse pazartesi sabaha gel randevu almana gerek yok, ilk gordugun hemsireye durumu anlat dedi, kafami karistirdi,
ama neden dedim degerlerinde gelisme olacakmi ona bakacaz dedi
bende oyle anladim, cunki neden tekrar gebelik testi yapsinlarki dimi??
degerim negatifmis, ama bide transfer edilen embriolardan biri, kalite olarak 1.gun embriosuydu(hucre sayisi olarak)belki ondan!!!
offf ya negatif tamam buna alistim ama simdi iyice kafam karisti
asla yilmicez, simdilik biraz ara veriyorum, en azindan doktorla gorusene kadar(6mayista)bakalim ne diyecek, gerekirse histereskopi isteyecem bi incelesin bakalim rahim içinde belki bi sorun vardir, benim kanallarimdan biri tikanik belki orda bi iltihap var o engelliyo arastirsinlar, geriyo8tane dondurulmus embriyom var, bosu bosuna denemek istemiyorum!!!!
eger gerekirse en kotu ihtimal yilbasi civari, turkiyeye gelirim su an parasal olarak gercekten imkanim yok, ama dugunumde takilan bi suru altinim var, onlari bozdururum gerekirse,
ayşecim ne diyceğimi bilemiyorum inankikizlar bu sefer bana zor gelmedi ama gecen seferki negatif bana acayip koymustu ama bu sefer allahima sukurlere olsun içim rahat, huzurluyum ne bilim, bu negatifler bende bagimlilik yapti herhalde ondandir
Ağlamak istiyorum yaaCanlarımmmm bizz geldikkk. Mesajlarımı okuyamadım , geçmişe bakamadım. Yine dışarı çıkacağız. Çıkmadan önce sizlere haber vermek istedim. Sizleri çok meraklandırdım biliyorum.
Sonucum 1070 çıktı. 14. günümdü. Şükürler olsun ki pozitif. :teytey: :teytey: :teytey:
Buraya detaylıca geldiğimde yeniden yazacağım. Mesajları cevaplandıracağım. Sizlerden şu linke bakmanızı istiyorum. Herşeyimi anlattım. Daha doğrusu anlatamadım. Çünkü sizlere karşı hissettiklerimi anlatmam mümkün değil. :asigim: :asigim: :asigim:
aysenin sonucunun negatif olduğunu gördüm. :çok üzgünüm: Bu yüzden bir yanım buruk. :1no2: Aysecim canım hakkında hayırlısı inşallah. Döndüğümde konuşuruz. Kesinlikle bu kadar değil konuşacaklarım. Daha fazla dua edeceğim senin için. Üzüldüm ve bir gün senin için de sevineceğim. :Saruboceq:
Beni merakla beklediğiniz için çok teşekkürler. Dualarınızı esirgemediniz. Ne olur o linke bakın ve okuyun. Sizleri çok seviyorum. Döndüğümde doya doya konuşmak istiyorum hepinizle. Sizler benim canlarımsınız. :asigim:
Rabbim Sana Binlerce Şükürler Olsun , Allah Bütün Dostlarımdan Razı Olsun ; Hamileyim - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Kendime de nazar boncuğu ekledim. Çok güzel bir duyguymuş. :asigim:
canım benim yaa bendemi kullansam kafama takıldıArkadaşlar kürtaj sonrası adetimin 3 . günü kan tahlili yaptırmıştım..FSH ölçtürmek için...Hamile kalmadan önce FSH değerim çok kötü değildi ama 11 lerdeydi..Ama şu son tahlilde 7 ye düşmüş...Ayyy inanamıyorum..Çok sevindimmmmmmmmmmmm:teytey::hooray::dance:
Umarım yaptığım karışımlı macunun etkisi olmuştur...:hooray:
aynen canım benim aynenhem buruk hem cok mutluyum suan.aysecım rabbım buyuk bızım gıbı kalbı kırık ve yorgun kullarını elbet goruyor ve elbet bırgun bızımde meleklerımızı gonderecek..
nevrocum senı ve esını kutluyorum.rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah..hersey gonlunce olsun canım..
Sizlerin mesajlarına şimdi bakacağım hemen. Bir sürü özel ve ziyaretçi mesajı var. Burası dolmuştur, diğer topikler. Sel olmuş , akmışsınızdır. Kesinlikle eminim. Mendilleri hazırladım , ekran karşısına geçtim. Salya sümük giderim artık. :a015: senağlama
Canlarım henüz topiclere geçemedim. Özel ve ziyaretçi mesajlarım dolmuş taşmış. Siz nesiniz yaa , melek mi?? senağlama senağlama senağlama
kızlar çok üzgünüm 3lü test yaptırmıştım bugün sonucunu aldık ve değer 1/1200 olması gerekirken bizimki 1/25o küsür çıkmış tam hatırlamıyorum aminiyo sentez yapalım dedi dr çok kötüyüm sevincim yarım kaldı aminiyo sentez yaptırmayı düşünmüyorum ne olursa olsun bu benim yavrum asla vazgeçemem bana dua edin nolur çok ihtiyacım varsenağlama:a015:
kızlar çok üzgünüm 3lü test yaptırmıştım bugün sonucunu aldık ve değer 1/1200 olması gerekirken bizimki 1/25o küsür çıkmış tam hatırlamıyorum aminiyo sentez yapalım dedi dr çok kötüyüm sevincim yarım kaldı aminiyo sentez yaptırmayı düşünmüyorum ne olursa olsun bu benim yavrum asla vazgeçemem bana dua edin nolur çok ihtiyacım varsenağlama:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?