kız rapunzel ne yapıyorsun
biyiklı filan ..... ne oluyor gecenin bu saatinde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yoksa ovulasyon gününmü :asigim::asigim:
kız rapu hareket istiyon sen galiba sanırsam ama güzelim kocayı kucağına çeken yatakta şimdi kim takar bizleri topiği demi kocişleri durunca .......benim kociş mesela diğer lattopta ben birinde iyikine diğer bilgisayarı almışız yoksa çok kavga ederdik ben burdan ayrılmak istemiyorum her an gireyim haberler alayım vereyim eşim sen hiç çıkma orda kal diyor arkadaşalrından eksik kalma falan kıskanma pozisyonlarına giriyo valla ne kadar çok kıskanılıyo bu topik ya ..........
yok anacım ovulasyon gunum olsa keskeeeeeeeeee
ben adet oolmayı beklıyom..
ah bır gelse hıc kacırırmıyım bebe gunlerını
sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
Canlarım bugün bu topiğe yazılan hiçbir mesajı okuyamadım. İnanın vaktim yetmedi. Hiçbir gelişmeden de haberim yok. Sorduğunuz sorulara da dönemedim haliyle. Yazdıklarınıza da. Diğer topiğime açıklamalı yazdım. Yarın hepsini okuyacağım. Sizlerin her kelimesi , her harfi benim için çok değerli bunu biliyorsunuz. :asigim: Allaha emanet olun. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.
asi buralara gelmiyonmu??
gelirsen haberim olsun bi bruksel kacamagi yaparim, meryemide cagirirz, bizde bulusuruz)))
kızlar çok üzgünüm 3lü test yaptırmıştım bugün sonucunu aldık ve değer 1/1200 olması gerekirken bizimki 1/25o küsür çıkmış tam hatırlamıyorum aminiyo sentez yapalım dedi dr çok kötüyüm sevincim yarım kaldı aminiyo sentez yaptırmayı düşünmüyorum ne olursa olsun bu benim yavrum asla vazgeçemem bana dua edin nolur çok ihtiyacım varsenağlama:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?