Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sungercım ınsalah bısey yokdur canım...evet detaylı ultrasonda gozukr derler ama..
dualarımız senınle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkesler yorulmus uykuyamı gıtmıs..
geyıkdede kımse yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
olsun bende sarkı solerım
sositosositosositosositosositosositosositososito
Görünce beni küçük dilin tutuldu
Kalbinin atışı uzağa duyuldu
Hadi bana hadi bana hadi bana söyle
Seviyorum de acemi aşık

Aşk sözde anlatılmaz
Sevmeden yaşanmaz
Aşkta oyun olmaz

Aşk sözde anlatılmaz
Sevmeden yaşanmaz
Aşkta oyun olmaz

Buraları yıkılıyo benden yıkılıyo
Her gün peşime bıyıklı takılıyo
Ben seni seçtim tahminin doğru
Yasla başını hadi degajeme doğru

Allllllaaaahhhhhh nevro hamileymişşşşşşş. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Anammm çok geç kaldım ben yaaa.eve yeni gelebildim.:dance: :dance: :dance:
halay malay bitmiş mi ne tüh kaçırdım....
neyse ben de kendim çekerim....:teytey: :teytey: :teytey:

Ayyy nevrosky çook sevindim yaa.Allahım sana şükürler olsun. :Saruboceq:
nevrom Allah hayırlısını sağlıklısını versin, kucağına almayı nasip etsin.....

ay nevro hayrlı olsn çok sevndm hende kıskandm valla rabbm bizede nasip etsn işl kendne çok iii bak bizi unutma dualarnda

kız rapunzel ne yapıyorsun
biyiklı filan ..... ne oluyor gecenin bu saatinde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yoksa ovulasyon gününmü :asigim::asigim:

kız rapu hareket istiyon sen galiba sanırsam ama güzelim kocayı kucağına çeken yatakta şimdi kim takar bizleri topiği demi kocişleri durunca .......benim kociş mesela diğer lattopta ben birinde iyikine diğer bilgisayarı almışız yoksa çok kavga ederdik ben burdan ayrılmak istemiyorum her an gireyim haberler alayım vereyim eşim sen hiç çıkma orda kal diyor arkadaşalrından eksik kalma falan kıskanma pozisyonlarına giriyo valla ne kadar çok kıskanılıyo bu topik ya ..........

kız rapunzel ne yapıyorsun
biyiklı filan ..... ne oluyor gecenin bu saatinde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yoksa ovulasyon gününmü :asigim::asigim:

yok anacım ovulasyon gunum olsa keskeeeeeeeeee

ben adet oolmayı beklıyom..
ah bır gelse hıc kacırırmıyım bebe gunlerını
sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

dogru dıyon harzemımde sen nıye burdasın hadı benım mazeretım var..
yasak bıze
kızlarıda affettım nede olsa calısmalar bak surda mart bıtmesıne ne kaldışakkıdı

benım bı ara cok taktı netı kapatacm dedı sallayan kım net benım uzerımedelikafaduldendelikafadulden

yok anacım ovulasyon gunum olsa keskeeeeeeeeee

ben adet oolmayı beklıyom..
ah bır gelse hıc kacırırmıyım bebe gunlerını
sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

ooooooo süpersin valla yerimsenibenyerimseniben

afferin sana tam gaz devam et
sositosositosositosositosositososito

Tüm dünyanin yükü bende olsa...
Bugün askim beni bIraksa...
kalbimi bin defa daha kirsa...
Yeniden yeniden düsüp kalksam...
Yeniden canimi kirsa...
Bildigim dogrular yalan olsa...
Aaaah yalan olsa....

Can bu can benim can,
Yapilacak tek sey,
Aman unut herseyi,
Aman salla dertleri,
Aman nasil olursa yeni bir gün dogacak...
Bak gör sen,

Aman unut herseyi,
Aman salla dertleri,
Aman tatli düsünüp hersey güzel olacak...
Bak görsen

aaa aaa aaaaaaaa

Artik dünyamda degilsin,
Umrumda hiç degilsin,
Üzülmem bos konulara,
Anlamsiz anilara,
Ne olmus seni sevdiysem,
Bak yeniden dogdum ben,
Seni çok sevmistim ben,
Canimdan çok sevdim ben...

Yeniden canim kirilsa,
Bildigim dogrular yalan olsa,
Ah yalan olsa....

nevro dınlıyordu bugunlerde bu sarkıyı sanırsam :)

Aman unut herseyi,
Aman salla dertleri, :teytey::teytey:
Aman tatli düsünüp hersey güzel olacak...:CüvCüv::ecrin_bebek:
Bak gör senkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:dance:

aaa aaa aaaaaaaa

Canlarım bugün bu topiğe yazılan hiçbir mesajı okuyamadım. İnanın vaktim yetmedi. Hiçbir gelişmeden de haberim yok. Sorduğunuz sorulara da dönemedim haliyle. Yazdıklarınıza da. Diğer topiğime açıklamalı yazdım. Yarın hepsini okuyacağım. Sizlerin her kelimesi , her harfi benim için çok değerli bunu biliyorsunuz. :asigim: Allaha emanet olun. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.

nevrosky canım çok çok çok sevindim Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah..Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin topikten bugün sonuç alacağınıı okumuştum bugün ayşe ve senin için çok dua ettim..Rabbim ayşeye de sabır ve kuvvet versin inşallah..Ayşe cim dualarımız seninle zamanı gelince mutlaka gelecektir bebişin..tekrar hayırlı uğurlu olsun nevrosky darısı bekleyen diğer arkadaşların başına inşallah..

hamıslık cetvelınle
pembe koseyıde haırlarsan
cok sevınırım
ıyı geceler..besılerııde optumnŞeniz

canım testini tekrarlattır bence..hemşire bir arkadaşıma yüzde yüz sakat demişlerdi amniyosentez yaptırmışlar termemiz çıkmış şükür..bazen hata payı olabiliyor böyle şeylerde

canlarım nevronun haberini anca bugün alabildim.. öyle sevindim.. öyle duygulandımki anlaamam.. rabbime binlerce kez şükürler olsun.. hepinizi meleklerine kavuştursun inşallah..

bene artık bebek düşüncesinden iyce uzaklaştım.. laparoskopiyide erteledim çünkü evimizi satıp iş kuruyoruz... evi sattıktan sonra kiraya çıkacağız... ama para kazancımız olmadan kiramızıda ödeyemeyiz... kayınvalidemin evine sadece yatak odası takımı mı taşıyıp durumu düzeltinceye kadar belkide 1 sene oturmayı planlıyoruz.... işimizi oturtunaya kjadr.. zaten bende kendi işimizde çalışıcam...

sahalara tekrar dönüyorum yaniii... maddi durumu düzeltmeden kendi evim çıkıp düzenimi kurmadan bebek düşünemem...eşim hala deli gibi bebek istiyor.. ama beklemeliyiz...

hepinizi çok seviyorumm...canlarım.....hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…