Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar dün çok mu halay çektik nedir sabah kalktıgımda başım dönüyordu halada öyle aşağıya bakamıyorummm kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Günaydın kızlar.......hihoyyyt
Nevrocum çok çok çoooook sevindim.:sm_cool::teytey:
Allahım tamamına erdirir inşallah.:Saruboceq:
Kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

Canım ne diyceğimi bilmiyorum Allah yardımcın olsun
dualarım seninle inşallah herşey yoluna girer inşallah yanılmışlardır yada ne biliyim işte hata yapmışlardır testi tekrarla istersen
Allahım nolur arkadaşımızın bebğini bağışla ona yarabbim sen yardımcısı ol:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nevrocum kendini yormadan müsait olduğunda bir ricam olacak. tedavini ve transferini ve transfer sonrası yaptıklarını - dikkat ettiğin şeyleri yapmadıklarını detaylı olarak bize tekrar anlatırsan sevinirim canım. tedavide olanlar ve ileride benim gibi tüp bebek yaptıracaklar için:asigim:

ama bir şeyi biliyorum ki en başta sendeki bu pozitiflikle her şey pozitif olur canım benim.:1hug:

canımmm benimmm biraz geç oldu kutlamak kusura bakma. dün eve gidip bi yandan yemek yaptım bi yandan sonucu okumaya çalıştım.akşam yemeğe misafirlerim vardı geç vakte kadar oturdular saat geç olduğu için de girmedim o saatten sonra ...inan o kadar emidim ki bebişinin geleceğine.içimden hiç ya olmazsa diye geçirmedim... Rabbim emeklerinin karşılığını verdi sana.inan kendim gibi sevindim sana.çünkü gerçekten de hakettin sen bunu fazlasıyla. eşini de tebrik ederim. Rabbim sağlığıyla birtlikte kucağına almayı nasip etsin inşallah...hamileliğin sorunsuz bir şekilde tamamlanır veee sıra o en buyulu anı yaşamaya meleklerini kucağına almaya gelir inşallah... çok fazla yorma kendini olur mu canım...

günaydın arkadaşlar...
nevro hamile demek nasıl sevindim anlatamam. arkadaşım kutlarım seni. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.değerine bakıldığına göre büyük ihtimal çogul gebelik. ne büyük bi mutluluk.hihoyyyt

süngercim RABBİM sabır versin sana canım benim inşALLAH herşey yolunda gider moralini asla bozma hep olumlu ol canım benim stres de yapma......:teselli:

kıslarr gunaydınnn nevrommmmm iyi kalpli arkadaşım Rabbime şükürler olsun sende sabrının mukefatını aldın. canımmm Rabbim sağlıkla hepsini kucağına almayı nasip eder inşallah hepsi diyorum çünkü değerin maşşşallah çok guzel. eşinide çok çok tebrik ediyorum canım . bundan sonra yorulmak yokkk haaaa

nevrocum canım benim çok sevindim.tebrik ederim canım benimya
uzun zamandır giremiyodum .
ay şok oldum canım ya
allah sağlıklı bi şekilde kucağına alamayı nasip etsin canım.
kızlar bu sırada ben hala adet olmadım.21-22 gibi olmam lazımdı.
bugunde bekleyecem olmazsa yarın kan vermeyi düşünüyorum.
çok ta ümitlenmek istemiyorum ama işte genede heyecanlıyım.
öpüyorum sizleri kızlar.

canım inşş hamile listesindeki yerini alırsın nevro başı çekere hepimiz meleklerimize kavuşuruz dua ediyorum hepinize:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…