casperim canım ne haber
kızlar çok üzgünüm 3lü test yaptırmıştım bugün sonucunu aldık ve değer 1/1200 olması gerekirken bizimki 1/25o küsür çıkmış tam hatırlamıyorum aminiyo sentez yapalım dedi dr çok kötüyüm sevincim yarım kaldı aminiyo sentez yaptırmayı düşünmüyorum ne olursa olsun bu benim yavrum asla vazgeçemem bana dua edin nolur çok ihtiyacım varsenağlama:a015:
Canlarımm dışarıdan geldikk. Biraz uzandım. Bugün gerçekten yoğun , dolu dolu , bol heyecanlı bir gün oldu. Biraz etkilenmişim sanırım. Halsiz düştüm. Ama şimdi çok iyiyim. Eşim ve Kaan çok mutlu. Tabi ki ben uçuyorum. Kaan'a söylememiştik tedavide olduğumuzu. Heveslenip de olmazsa üzülmesini istemiyorduk. Kapıdan içeri girerken "2 gittik 3-4-5 gelmiş olabiliriz" dedik. Tabi ilk başta anlayamadı. "Nasıl yani" dedi. Sonra bir daha aynı şeyi tekrarlayıp gülümseyince anladı ve ağlamaya başladı kuzum. O kadar sevindi ki , öyle bir çığlık attı ki. Kocaman boynuma sarıldı , tebrik etti. Hayallere daldı bitanemm. Sürekli dilinde. O kadar saf , masum , temiz. :asigim: Allah inşallah sonunu da hayırlı eyler. Ailemiz , sevdiklerimiz herkes mutluluk sarhoşu. Şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
Sizlerin mesajlarına şimdi bakacağım hemen. Bir sürü özel ve ziyaretçi mesajı var. Burası dolmuştur, diğer topikler. Sel olmuş , akmışsınızdır. Kesinlikle eminim. Mendilleri hazırladım , ekran karşısına geçtim. Salya sümük giderim artık. :a015: senağlama
Geç haber verdiğim için de kusura bakmayın sakın. Çünkü geç çıktı sonuçlar. Eve geç geldik. Eşim hemen bilgisayar başına oturma dedi. Biraz halsiz düşmüştüm. Dışarıya da çıkacaktık. Yarım saat dinlendikten sonra hemen sizlere haber veren mesajımı ve hamilelik topiğini açtım. Onu açmadan da dışarıya çıkamazdım. Hayatta bekletmek tarzım değildir. Ama bugün bu şekilde oldu. Sizlerin hoşgörüyle karşıladığına eminimm. Hepinizi kocaman öperek bütün mesajları okumaya başlıyorumm. Şeniz ŞenizŞeniz
nevrocum canım benim çok sevindim.tebrik ederim canım benimya
uzun zamandır giremiyodum .
ay şok oldum canım ya
allah sağlıklı bi şekilde kucağına alamayı nasip etsin canım.
kızlar bu sırada ben hala adet olmadım.21-22 gibi olmam lazımdı.
bugunde bekleyecem olmazsa yarın kan vermeyi düşünüyorum.
çok ta ümitlenmek istemiyorum ama işte genede heyecanlıyım.
öpüyorum sizleri kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?