Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar nasılsınız canlarım kaç gündür giremedim belim sırtım bacaklarım kasıklarım çok ağrıyordu yataktan cıkamadım bugün biraz iyi olunca kızlara bakayım dedim güzel haberler var mı kızlarr

neeeeeeeee nevro hamile mi kızlarrrrr oy oy oyyyyy valla çok sevindim nevrocum bu güzel haber oldu benim için allah her isteyene versin o mutluluğu tattırsın

nevro hamiş çıktı canımdelikafadulden
ayşe57 malesef negatif:çok üzgünüm:

canım sen hiç kendinden haber vermemişsin:sm_confused:
canım moralini bozma
aynı sonuç arkadaşımdada çıktı şimdi sağlıcakla bebişi var amniyosentezda yaptırmadı
yaptırmak istemiyosan ayrıntılı usg ye gir derçekten
dua et olurmu

SEN BEBİŞLERLE KENDİNE İYİ BAK BU BİZE YETER
EMEKLİ EDELİM SENİ:roflol:

canım iş konunuz hayırlı olsun
ama anlayamadığım nokta neden pes ediyosun neden ameliyat olmaktan kaçıyosun
kendiliğinden açılmayacakkki sonuçta bu tüpler öyl değilmi
açıldıktan sonra bakarsın süpriz bile olur
yinede kendi kararın sağlıcakla inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun

canım hadi inşallah hayırlara vesile

geçmiş olsun eminecim

hımm yarın yaniii... bir heyecanda senin için var yaniii... hadi hayırlısı olsun... Rabbim yüzüne gülsün inşallah:asigim:

yataktan kalkamadım kaç gündür bugün biraz iyi oldumda canım geleyim dedim ilk kez bu ay bacaklarım ve sırtım ağrıdı inanılmaz bir ağrı hiç hayatımda görmedim inşallah rabbim bana da nasip eder canım benim herşeyin hayırlısı sen nasılsın bakalım

sünger canım çok geçmişler olsun.:1hug:
İnşallah önemli bi sorun çıkmaz.:Saruboceq:
Allahım bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin.:Saruboceq:

latifeelif işleriniz inşallah hayırlı olur.
Bu kriz döneminde ev satıpta iş kurmak çok riskli bence.
Ama sizin kararınız.
İnşallah herşey gönlünüzce olur.

badem kullandığın karışımı detaylı olarak anlatabilir misin?
Bu karışımı herkes kullanabilir mi?
Yumurtalıklara mı iyi geliyo?
Bide tedavi öncesi mi yemek gerekiyo?

latifeelif işleriniz inşallah hayırlı olur.
Bu kriz döneminde ev satıpta iş kurmak çok riskli bence.
Ama sizin kararınız.
İnşallah herşey gönlünüzce olur.
banada öyle geliyo ama hayırlısı olsun ne diyelim

bende bunu öğrenmek istiyorum sevcanım
bugün aktara gidicem
kafama takılan bu karışımı yiyeceğimiz zamanmı balla cevizle karıştıtıyoruz yoksa önceden kavonozda balla cevizle karıştırıp ordanmı 1 er kaşık alıyoruz
peki benim adet düzensiliğime ne bileyim yumurtlamamı iyi sağlarmı
BADEMCİMM:uhm:

canım bak sana ne dicem yumurtalıkların catlamsına yardımcı oluyor kuru incir kaynamış suya 4_5 tane ortadan ikiye ayırarak at 20 dakika daha kaynat onun suyunu sabah akşam ac karnına iç birde
tüplerin acık omasına karşılıktan soğan kürünü aynı şekilde uygula canım bu bana doktor tavsiyesidir hemde hoca doktordan annem hastanede caşılışıyo doktorlara soryo bunuda uygulayabilirsin tatlım

kızlar size birşey söyleyeyim mi ben eşime ballı süt meyvesuyuluceviz keciboynuzu kürüsü içirdim kaynattım hiç bir işe ramamadı 50 taneya yakın yumurta yaramadı en sonunda eşime her akşam dut pekmezi içirdim inanırmısınız herşey yoluna girdi kızlar daha etkili oldu eşime bunuda deneyebilirsiniz paylaşmak istedim

selam kızlar ..eminee canım tecrübe puanın kapalı mesajda atılamıyor sana özelliklemi kapalı tutuyosun canım..merak ettimde..

GÜNAYYYDINN KIZLARRRRhihoyyyt
NASILSINIZZZZ
ben iyi degilimmm sag kasıgımda acayip agrı varr buay klomen kullandımm ondanmıki acaba:uhm::uhm:
birde dünn hafif kan lekesi geldiii bizim ufaklık yerleştimi nee:roflol::roflol:
kendimle dalga geçmeye başladımm artıkkk dogal yoldan zor bunu bidigim içinnn...

eminecimm nasılsınn geçmiş olsunnn
yarın demekki adet tarihin belirti varmı peki
benim mesela tam günüm gelmeden lekelenmeler başlar

süngercimm canım üzülme
benim yengeme de 250de 1ihtimal çocugunuz down sendromlu olur dedi ama yengem aldırmadı ve çok şükürki sapasaglamm hiç problemi yokk
kafana takma ama amniyosentezi yaptır tabikii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…