emine hoşgeldin canım nasılsın? test günün ne zamanda unuttum...:uhm:
günaydın kızlar nasılsınız canlarım kaç gündür giremedim belim sırtım bacaklarım kasıklarım çok ağrıyordu yataktan cıkamadım bugün biraz iyi olunca kızlara bakayım dedim güzel haberler var mı kızlarr
adet günümü mü soruyorsun martın 26sında canım h.b bu arada napıyorsun
canım sen hiç kendinden haber vermemişsin:sm_confused:kızlar iyi akşamlar nasılsınız nevrom başi çekmiş hadi bakalım kızlar
hep beraber halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::1hug::1hug::1hug::1hug:
canım moralini bozmakızlar çok üzgünüm 3lü test yaptırmıştım bugün sonucunu aldık ve değer 1/1200 olması gerekirken bizimki 1/25o küsür çıkmış tam hatırlamıyorum aminiyo sentez yapalım dedi dr çok kötüyüm sevincim yarım kaldı aminiyo sentez yaptırmayı düşünmüyorum ne olursa olsun bu benim yavrum asla vazgeçemem bana dua edin nolur çok ihtiyacım varsenağlama:a015:
SEN BEBİŞLERLE KENDİNE İYİ BAK BU BİZE YETERCanlarım bugün bu topiğe yazılan hiçbir mesajı okuyamadım. İnanın vaktim yetmedi. Hiçbir gelişmeden de haberim yok. Sorduğunuz sorulara da dönemedim haliyle. Yazdıklarınıza da. Diğer topiğime açıklamalı yazdım. Yarın hepsini okuyacağım. Sizlerin her kelimesi , her harfi benim için çok değerli bunu biliyorsunuz. :asigim: Allaha emanet olun. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.
canım iş konunuz hayırlı olsuncanlarım nevronun haberini anca bugün alabildim.. öyle sevindim.. öyle duygulandımki anlaamam.. rabbime binlerce kez şükürler olsun.. hepinizi meleklerine kavuştursun inşallah..
bene artık bebek düşüncesinden iyce uzaklaştım.. laparoskopiyide erteledim çünkü evimizi satıp iş kuruyoruz... evi sattıktan sonra kiraya çıkacağız... ama para kazancımız olmadan kiramızıda ödeyemeyiz... kayınvalidemin evine sadece yatak odası takımı mı taşıyıp durumu düzeltinceye kadar belkide 1 sene oturmayı planlıyoruz.... işimizi oturtunaya kjadr.. zaten bende kendi işimizde çalışıcam...
sahalara tekrar dönüyorum yaniii... maddi durumu düzeltmeden kendi evim çıkıp düzenimi kurmadan bebek düşünemem...eşim hala deli gibi bebek istiyor.. ama beklemeliyiz...
hepinizi çok seviyorumm...canlarım.....hoşçakalın
canım hadi inşallah hayırlara vesilenevrocum canım benim çok sevindim.tebrik ederim canım benimya
uzun zamandır giremiyodum .
ay şok oldum canım ya
allah sağlıklı bi şekilde kucağına alamayı nasip etsin canım.
kızlar bu sırada ben hala adet olmadım.21-22 gibi olmam lazımdı.
bugunde bekleyecem olmazsa yarın kan vermeyi düşünüyorum.
çok ta ümitlenmek istemiyorum ama işte genede heyecanlıyım.
öpüyorum sizleri kızlar.
günaydın kızlar nasılsınız canlarım kaç gündür giremedim belim sırtım bacaklarım kasıklarım çok ağrıyordu yataktan cıkamadım bugün biraz iyi olunca kızlara bakayım dedim güzel haberler var mı kızlarr
hımm yarın yaniii... bir heyecanda senin için var yaniii... hadi hayırlısı olsun... Rabbim yüzüne gülsün inşallah:asigim:
banada öyle geliyo ama hayırlısı olsun ne diyelimlatifeelif işleriniz inşallah hayırlı olur.
Bu kriz döneminde ev satıpta iş kurmak çok riskli bence.
Ama sizin kararınız.
İnşallah herşey gönlünüzce olur.
badem kullandığın karışımı detaylı olarak anlatabilir misin?
Bu karışımı herkes kullanabilir mi?
Yumurtalıklara mı iyi geliyo?
Bide tedavi öncesi mi yemek gerekiyo?
badem kullandığın karışımı detaylı olarak anlatabilir misin?
Bu karışımı herkes kullanabilir mi?
Yumurtalıklara mı iyi geliyo?
Bide tedavi öncesi mi yemek gerekiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?