GÜNAYYYDINN KIZLARRRRhihoyyyt
NASILSINIZZZZ
ben iyi degilimmm sag kasıgımda acayip agrı varr buay klomen kullandımm ondanmıki acaba:uhm::uhm:
birde dünn hafif kan lekesi geldiii bizim ufaklık yerleştimi nee:roflol::roflol:
kendimle dalga geçmeye başladımm artıkkk dogal yoldan zor bunu bidigim içinnn...
kız hamişmisin yokssa?CADIARZU:uhm:sositososito:Saruboceq:
canım bak sana ne dicem yumurtalıkların catlamsına yardımcı oluyor kuru incir kaynamış suya 4_5 tane ortadan ikiye ayırarak at 20 dakika daha kaynat onun suyunu sabah akşam ac karnına iç birde
tüplerin acık omasına karşılıktan soğan kürünü aynı şekilde uygula canım bu bana doktor tavsiyesidir hemde hoca doktordan annem hastanede caşılışıyo doktorlara soryo bunuda uygulayabilirsin tatlım
banada öyle geliyo ama hayırlısı olsun ne diyelim
bende bunu öğrenmek istiyorum sevcanım
bugün aktara gidicem
kafama takılan bu karışımı yiyeceğimiz zamanmı balla cevizle karıştıtıyoruz yoksa önceden kavonozda balla cevizle karıştırıp ordanmı 1 er kaşık alıyoruz
peki benim adet düzensiliğime ne bileyim yumurtlamamı iyi sağlarmı
BADEMCİMM:uhm:
yokk canım ya kim kaybetmişte ben bulucammm
galiba klomenin etkisiii
listeler kaçıncı sayfadaki ayıptır söylemesii adet tarihimi unuttumda ona bakacaktımmmsırnaşık şey
badem kullandığın karışımı detaylı olarak anlatabilir misin?
Bu karışımı herkes kullanabilir mi?
Yumurtalıklara mı iyi geliyo?
Bide tedavi öncesi mi yemek gerekiyo?
bende bunu öğrenmek istiyorum sevcanım
bugün aktara gidicem
kafama takılan bu karışımı yiyeceğimiz zamanmı balla cevizle karıştıtıyoruz yoksa önceden kavonozda balla cevizle karıştırıp ordanmı 1 er kaşık alıyoruz
peki benim adet düzensiliğime ne bileyim yumurtlamamı iyi sağlarmı
BADEMCİMM:uhm:
arkadşlr bnm esme i gelck sper artırck bide cinsel istegi artrck bişi biliyonzmu şu anda bende bişi yok cvp bek
ya kızlar nevrosky nin bebişler diyosunuz hep kaç tane olduğu belli mi?
bademcim bence bu avatar daha hayat dolu olmuş beğendim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?