Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kız hamişmisin yokssa?CADIARZU:uhm:sositososito:Saruboceq:

günaydın kızlar hayırlı günlerrrrrrrrrrr....süngercim hakkında herşeyin hayırlısı olsun canını sıkma güzelim benim kardeşimede aynısını dediler amiyosentez yaptır dediler yaptırmadı istemedik sonra başka hastaneye gitti yanılmışlar dr dediğine göre gününü yanlış hesaplamışlar o yüzden test bozuk çıkmış....aynı anda dayımın kızınada aynısı dendi sakat çocuğun oda sıvı aldırdı boştan boşa kendini helak etti bir ay ama gene aynısı bebek sağlam maşallah tam bir tosuncuk ve bunun gibi çok örnek sana şunu diyim canım bu zamanlarda dr lar bunu çok yapıyor hep yanlış tanı anneleri boştan boşa strese sokuyor çevremde çok oldu gerçekten sen hastaneyi bir değiştir istersen eminim farklı şeyler söyleyecekler

emine sağol.
ben daha önce incir kürünü denedim.
ama o incir kaynak suyun içine girince suyun tadı felaket oluyo.
ben sadece 1 bardak içebilmiştim.
bi daha da içemedim.

Badem gelince bize anlatır bunları semihacım.:asigim:
İnşallah hepimize şifa olur.:Saruboceq:cokacimcoook

yokk canım ya kim kaybetmişte ben bulucammm
galiba klomenin etkisiii
listeler kaçıncı sayfadaki ayıptır söylemesii adet tarihimi unuttumda ona bakacaktımmmsırnaşık şey

VALLA BENDE BİLMİOM LİSTELERİİdelikafadulden
HAYIRLISI OLSUN CANIM UMARIM SENDE EN KISA ZAMANDA HAMİŞ KALIRSIN

listeyi galiba nevronun son attığı mesajların içinde bulabiliyoduk benim hatırladığım bu kızlar bende bakacağım birazdan

slm arkadaşlar naslsnz bişi sorcktm ya bi karışmlardn bahsediynz ya ne için nası yaplıyo valla erkek içinse hemen yaparm

ahanda buldum zambak sen 5 nisanda adet olacanmış ...........bana ne verecen şimdi ödül olarak ....bak üşenmedim buldum onu göz önünde tut

[COLOR="Indigo"]gunyadin kizlar
ben hala seviniyorum nevroya ya artik oda bir hamile
onun dedigi bir laf vardi
bugunun hamileleri dunde bizim gibi ugrasiyorlardi
hep bu yuzdende pozitif oldu
bende onu deniycem artik neden bizde hamile olmayalim ki
umut yitirmek yok kizlar

:teytey::teytey::teytey:
halayimiz erken bitmesin bence bu yine nevro icin hihoyyythihoyyyt[/COLOR]

badem kullandığın karışımı detaylı olarak anlatabilir misin?
Bu karışımı herkes kullanabilir mi?
Yumurtalıklara mı iyi geliyo?
Bide tedavi öncesi mi yemek gerekiyo?

Merhaba arkadaşlar...Kime iyi gelir bilemiyorum ama bende işe yaradığını düşünüyorum..En azından zararı yok...

Bal kavanozunun içine koyarak karıştırdım ve macun yaptım...Günde 1-2 kez bir kaşık alıyorum bu karışımdan...Nette ve tv programlarında çok sık rastladığım,ve araştırdığım bitkiler bunlar..Hayıt otu,civan perçemi vs...Bu kendimce yaptığım bir karışım....

Hayıt otu ( Tohumunu aldım,aktarda çektirip toz haline getirttim..Diğer bitkileri ot olarak alıp evde rondodan geçirdim toz haline gelinceye dek....

Civan Perçemi

Aslan Pençesi

Altın Otu

Yeşil Çay Ekstresi
( Kapsül şeklinde ilaç Şişerinde satılıyor..Enerji hapı gençleştirici Kapsül,Kas yapıcı kapsül satan yerler var ya oradan almıştım yeşil çay ekstresini..Oralara ne denir şu an aklıma gelmiyor...GNC mi neydi ) Yeşil çay ektrsesi kapsüllerini bal kavonuzunun içinde boşatttım tozlarını..Kapsüllerinden çıkartıp..90 tane falan kapsül var ben 15 tane kadarını boşalttım kavanoza..Bu karışım bitince tekrarlıyacağım işlemi...

Ceviz içi

Polen

Arı Sütü

İşte karışımım bu arkadaşlar............

arkadşlr bnm esme i gelck sper artırck bide cinsel istegi artrck bişi biliyonzmu şu anda bende bişi yok cvp bek

ya kızlar nevrosky nin bebişler diyosunuz hep kaç tane olduğu belli mi?

bademcim bence bu avatar daha hayat dolu olmuş beğendim.....

ya kızlar nevrosky nin bebişler diyosunuz hep kaç tane olduğu belli mi?

Canım beta hcg değerine göre çoğul gebelik gibi görülüyor ama beta hcg bazan yanıltıcı da olabiliyor..Biz ikiz ya da üçüz olabilceğini düşünüyoruz...

:asigim:

Beta Hcg si biraz daha yükselsin,ultrasona girdiğinde gördükleri kese sayısı ile ilgili..Henüz biraz daha zaman gerekiyor keselerin görüntüsü için..Ayrıca bebişlerin kalp atışlarının da alınması lazım....

merhaba kızlar,uzun bir aradan sonra ancak gelebildim cenazemizi kaldırdık 7 sini okuttuk,rabbim kabul etsin,mekanını cennet eylesin...hem üzücü hemde yorucu günlerdi benim için hergün amcamlarda gelen gidene hizmet et çok yoruldum ve bel fıtığım bacağıma vuruyor felaket bu ara yatıyorum,dinleniyorum....:çok üzgünüm:

inşallah o da olur canım.....beni de hatırlıyosundur bdemcim sana yazmıştım değerim yavaş yükseliyo diye birden attı çok şükür ve ultrasonda iki kese gördük....doktor ikiz olabilir dedi ama kesin değil....çok zor bişey bu yaaa...det hiç bitmiyo kese göründü kalbi atacak mı?sonra kalbi atmaya devam edecek mi allah herkesin yardımcısı olsun buradaki herkesin de benim de nevronunda.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…