GÜNAYYYDINN KIZLARRRRhihoyyyt
NASILSINIZZZZ
ben iyi degilimmm sag kasıgımda acayip agrı varr buay klomen kullandımm ondanmıki acaba:uhm::uhm:
birde dünn hafif kan lekesi geldiii bizim ufaklık yerleştimi nee:roflol::roflol:
kendimle dalga geçmeye başladımm artıkkk dogal yoldan zor bunu bidigim içinnn...
eminecimm nasılsınn geçmiş olsunnn
yarın demekki adet tarihin belirti varmı peki
benim mesela tam günüm gelmeden lekelenmeler başlar
merhaba kızlar,uzun bir aradan sonra ancak gelebildim cenazemizi kaldırdık 7 sini okuttuk,rabbim kabul etsin,mekanını cennet eylesin...hem üzücü hemde yorucu günlerdi benim için hergün amcamlarda gelen gidene hizmet et çok yoruldum ve bel fıtığım bacağıma vuruyor felaket bu ara yatıyorum,dinleniyorum....:çok üzgünüm:
kızlar size bişey dicem dün gece her zamanki gibi topikteydim sayfaları geziyodum sonra eşim geldi yanıma arkadan bakıyomuş neler yazılı diye tamamen merak tabi ondan sonra başladı dalga geçmeye ben geyik topiğindeydim orada yazılanları okuyodum ....orda kızlar fıkra yazmışlar başladı demek siz burda kandinize ayıp fıkralar yazıyonuz aaa bak bide geyik topiği açmışlar siz yakında kendinizi aşarsınız geyik gibi boynuz takarsınız eeeeee muhabbetinize uysun demi ve bunun gibi çok şey demek sen beni kandırıyodun faydalı şeyler öğreniyodun senin faydalılar listene fıkradamı giriyor diye bunalıma soktu beni ........tabi kıskançlığından yapıyor ben biliyorum ama bende yakalarım engin yanını.....az gevezeydi ya düştüm diline yeni fıkralarda ne var diyo..........ahhh ahhhh ben bilsem bakarmıydım geyik topiğine .......ama dersimi aldım o evdeyken bakmam bi daha
Canım arkadaslarım artık hazırım.
Valizimizi topladık.Eşimin artık son olarak kullanacağı ilaçlarıda aldık.
Saat 22.30 da yola cıkıyoruz.Umut tüp bebek , Emre Bakırcıoğlu yapıcak tedaviyi.
Bundan sonrası Rabbime kaldı.Katından tüm dileyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah.
Emeklerimizi bosa cıkarmasın. Kolaylıklar versin
Bu arada artık durumuzuzu tüm sülale biliyor.Bizzat ben acıkladım.Sanki üstümden büyük bir yük kalktı.Özellikle gitmeden hemen önce söledimki yorumları duymayayım.
Ama korktuğum kadar zor olmadı.Herkes önemli olan sizin sağlığınız gerisi bos dedi.
En zor kısmı ise ilk söylediğiniz an .Yengemin 10 yıl cocuğu olmadı.Duyarduymaz ağlamaya basladı cünkü yasadıklarımızı en iyi o biliyor.Tabi onu görünce bende daha fazla dayanamadım
Ama şimdi iyiyim cok sükür.Rabbime güveniyorum sadece.
Derdimiz büyük ama Rabbimiz derdimizden büyük cok sükür
Şimdi içim umut dolu gidiyorum ,umarım dönüşte içimde bebişlerimle geri dönerim.
Haklarınızı helal edin canlarım.Ve ne olur bize bol bol dua edin.
Allah hepinizden razı olsun Sİzleri cok seviyorummm
(Haberleri Banbandan alabilirsiniz sanırım.Evde internet yok.)
Selamlar, burdaki tüm arkadaşlara hayırlı bebekler en kısa zamanda.Kalbim ve dualarım sizlerle...:ecrin_bebek::Saruboceq::CüvCüv:Tülin nasılsın şekerim? Şeniz
kızlar diğer değerleride yaziyorum bir bakın
ANTİ TPO: 0.05
ANTİ TG: 22.14
FT3: 2.79
FT4 : 0.82
ESTRADİOL :55
FSH :5.66
PROLAKTIN: 20.51
TSH: 5.7436
FSH değerin iyi,Östrojen hormonun da iyi...Prolaktin yüksek gibi ama emin değilim canım..Prolaktinin refarans değerlerini hatırlayamadım şu an....Yumurta rezervlerin iyi gibi...
Amin canım...canım prolaktının referans değerleri 1.2 ile 29.93
allhım sen yardım et biraz daha sakın olmam lazım kızlar bana dua edin benim çıkmam lazım evde herşeyı unuttum yemek yok beni beklıyor abim ve eşim badem çok saol canım yardımların için rabbim sana hayırlı evlatlar versin aminnnnnnnnnn
butun isteyen kardeşlerimede inşaaalllah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar bu hayıt tohumu ne zaman kullanılmaya başlanıyo.Benim adetlerim düzenli fakat miktarı azalmaya başladı bunada fayda edermi.Hormonlarımda falan bişey yok.Son olarak bebek istiyorum yardımcı olurmu bu hayıt tohumu? Acele cevap bekliyom.Adetim yarın bitiyo
Canım inşallah hamilesindir hadi bakalım :Saruboceq:subatın 21 adet olmuştum ve hep gunumden ıkıgun once olurdum şaşırdım ya
Merhaba kızlar
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bizimde çocuğumuz olmuyorsenağlamaSorun;sperm morfoloji bozukluk..sizce bunun tedavisi varmı?? :uhm:Bazı doktorlar bizi direk tüp bebeğe yönlendirdi ama biz belki bir tedavi yolu vardır diyerek bugün ünlü bir üroloğa gittik kendisi profosör kime ne derece güveniriz bilemiyorum ama 1.600 tl ye mal oldu bu gidişimiz..tahliller falan istedi rakam yüksek olunca düşünmeden edemiyorum acaba bizim bu durumumuzdan faydalanıyormu diye?? daha başlangıç buysa battık valla Allah güç kuvvet versin hepimize kolay değil bu işler...:Saruboceq::Saruboceq:
ben sıze kustum ışte:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?