Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar diğer değerleride yaziyorum bir bakın

ANTİ TPO: 0.05
ANTİ TG: 22.14

FT3: 2.79

FT4 : 0.82

ESTRADİOL :55

FSH :5.66

PROLAKTIN: 20.51

TSH: 5.7436

zambağım geçmiş olsun ağrın çok mu.. inş bu ay gelmezler sana.. delikafadulden

ceylincim tekrar başın sağolsun.. Allah mekanını cennet eylesin..

rezil ettin kız bizi.. olsun sen fıkraları anlatta gülsün seninki..

hayırlı haberler alırsınız inş sonunda.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Selamlar, burdaki tüm arkadaşlara hayırlı bebekler en kısa zamanda.Kalbim ve dualarım sizlerle...:ecrin_bebek::Saruboceq::CüvCüv:Tülin nasılsın şekerim? Şeniz

iyiyim sibel ablacım fırsat buldum geldim buraya.. sen nasılsın..

merhaba arkadslar...a.s.:1hug:
bademcım bugun bende aktarcııya gıttım senın verdıgın bu meshur tarıfle ılgılı bılgı aldım..aktasrcı kullan kurtaj sonrası cok ıyı olu dedı...
hatta hamıle kalana kadr kullan bunu dedı...

fırmanın bırının karısımı vardı onu tavsıye etı..tabı ıcınde hayıt otu yoktu..
gerı kaln hepsı vardı
hayıt otu otu olmadıgı ıcın alamdım karısımı kendım yapcam...delikafadulden
en son semıhayda yazmısnŞeniz
arıssutu polende varmı yoksa
bu bıtkılerı sadece ballamı karıstırdın...
sımdı sen yazınca acaba dedım arı sutu ve polendemı alam gerekecek..bende tam yapacaktım sana soorayım dedım bunlarda cıkınca onlarıda alıpo karıstırayım...

yesılcay ekstresını bende bulamadım:çok üzgünüm:
yapragını verdıler

aktarscı <kadın cok ovdu bu karısımıhihoyyythihoyyyt

Kızlar ben bu gün kırmızıları gördüm. 11 ay oldu çocuk istiyeli. Bi ay daha denicez olmazsa tekrar doktor yolu gözüküyo.yeni adet tarihim 26 nisan

selam kızlar nasılsınız ben hep azolular topigine girerim ama buranın methini duyduk gelim gelimdedim eeeeeeeeee bacılar keyfi haliniz nasıl

kızlar diğer değerleride yaziyorum bir bakın

ANTİ TPO: 0.05
ANTİ TG: 22.14

FT3: 2.79

FT4 : 0.82

ESTRADİOL :55

FSH :5.66

PROLAKTIN: 20.51

TSH: 5.7436

FSH değerin iyi,Östrojen hormonun da iyi...Prolaktin yüksek gibi ama emin değilim canım..Prolaktinin refarans değerlerini hatırlayamadım şu an....Yumurta rezervlerin iyi gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
FSH değerin iyi,Östrojen hormonun da iyi...Prolaktin yüksek gibi ama emin değilim canım..Prolaktinin refarans değerlerini hatırlayamadım şu an....Yumurta rezervlerin iyi gibi...

canım prolaktının referans değerleri 1.2 ile 29.93

allhım sen yardım et biraz daha sakın olmam lazım kızlar bana dua edin benim çıkmam lazım evde herşeyı unuttum yemek yok beni beklıyor abim ve eşim badem çok saol canım yardımların için rabbim sana hayırlı evlatlar versin aminnnnnnnnnn

butun isteyen kardeşlerimede inşaaalllah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar bu hayıt tohumu ne zaman kullanılmaya başlanıyo.Benim adetlerim düzenli fakat miktarı azalmaya başladı bunada fayda edermi.Hormonlarımda falan bişey yok.Son olarak bebek istiyorum yardımcı olurmu bu hayıt tohumu? Acele cevap bekliyom.Adetim yarın bitiyo

Amin canım...

Ben tekrar tedavi başlayıncaya dek kullanıcam canım...istediğin zaman başlayabilirsin..

peki nasıl kullanılıyo, günde kaç defa,yumurta çatlamasına faydası varmı,tadı nasıl :)

badem canim benimde sana bikac sorum olacak..
hayit tohumu cayini cok övüyorlar..bende getirtmistim tr den
simdi icsem olur mu acaba,yoksa zarar mi verir eger bi gebelik varsa...
tam ne zaman baslamak gerekiyor bilgin var mi canim?

kızlar slm nasılsınız a.s.ya ben hala adet olmadım bomba gıbı dolanıyorum delikafaduldennormal akıntı başladı bende adet oluyorum dıye bır bakıyorum akıntı kokusuz acaba hamılemıyım :CüvCüv:dr gıtmeyede korkuyorum ne olur bana yardım edın nevrom nerdesın

Canlarım ben gebelik durumu varken içmedim..Mikro tedavisi başlayıncaya dek kullandım...

subatın 21 adet olmuştum ve hep gunumden ıkıgun once olurdum şaşırdım ya

Merhaba kızlar

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bizimde çocuğumuz olmuyorsenağlamaSorun;sperm morfoloji bozukluk..sizce bunun tedavisi varmı?? :uhm:Bazı doktorlar bizi direk tüp bebeğe yönlendirdi ama biz belki bir tedavi yolu vardır diyerek bugün ünlü bir üroloğa gittik kendisi profosör kime ne derece güveniriz bilemiyorum ama 1.600 tl ye mal oldu bu gidişimiz..tahliller falan istedi rakam yüksek olunca düşünmeden edemiyorum acaba bizim bu durumumuzdan faydalanıyormu diye?? daha başlangıç buysa battık valla Allah güç kuvvet versin hepimize kolay değil bu işler...:Saruboceq::Saruboceq:

aglarım:a015::a015: vallahı cvp yazan yokmu:a015:

canım aramıza hoşgeldın a.s.bızımde aynı sorunlarımız var bıraz daha bılgı verırsen sana daha ıyı yardımcı oluruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…