- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
nevrom dedım ya 22 subatta yaptım evde negatıf çıkmıştı korkuyorum ya eşıme bıle soylemedım olmazsa cumartesı gıtcem akıntım var ama normal kokusuz şeffaf
Canım mebla çok yüksek şahsi fikrim o fiyat sonrasında ne kadar artar bilmiyorum tüp bebek merkezine gitseniz veya tüp bebek yaptırsanızMerhaba kızlar
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bizimde çocuğumuz olmuyorsenağlamaSorun;sperm morfoloji bozukluk..sizce bunun tedavisi varmı?? :uhm:Bazı doktorlar bizi direk tüp bebeğe yönlendirdi ama biz belki bir tedavi yolu vardır diyerek bugün ünlü bir üroloğa gittik kendisi profosör kime ne derece güveniriz bilemiyorum ama 1.600 tl ye mal oldu bu gidişimiz..tahliller falan istedi rakam yüksek olunca düşünmeden edemiyorum acaba bizim bu durumumuzdan faydalanıyormu diye?? daha başlangıç buysa battık valla Allah güç kuvvet versin hepimize kolay değil bu işler...:Saruboceq::Saruboceq:
ben sıze kustum ışte:dilcikar:
Canlarım ben gebelik durumu varken içmedim..Mikro tedavisi başlayıncaya dek kullandım...
adete benzer hıç bırşey yok agrı falan umutlanmakta istemıyorum bugun işyerınde delırdım hemen sızler geldınıoz aklıma bırının telı olsada msj atardım dedım kendı kendıme hep korkuyla gıdıyorum wc
nevrom dedım ya 22 subatta yaptım evde negatıf çıkmıştı korkuyorum ya eşıme bıle soylemedım olmazsa cumartesı gıtcem akıntım var ama normal kokusuz şeffaf
iyi aksamlar
bugün aksama kanamam geldi ve kipkirmizi ve su anda leke gibi geliyor...adet günümde persembe cuma artik bilmiyorum adet kanamasimi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yapma yaa tatlım
senin test günün 31 i değilmiydi daha var
yarın dr una gitsen
hay Allah
hayırlısı olsun bitanemm:Saruboceq:
evet canim 31..ama malesef...dün doktoro gitdim..vajina ultrasoldan bakti ve bugün aradik ondan dolayi olabilir dedi su anda sadece kahverengi akinti geliyor ...bilmiyorum artik...cok sitrese girdim
kıslar bişi sorucam
anormal morfolojili sperm yüzdesinin olmaması ne demek ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?