Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrom dedım ya 22 subatta yaptım evde negatıf çıkmıştı korkuyorum ya eşıme bıle soylemedım olmazsa cumartesı gıtcem akıntım var ama normal kokusuz şeffaf

adete benzer hıç bırşey yok agrı falan umutlanmakta istemıyorum bugun işyerınde delırdım hemen sızler geldınıoz aklıma bırının telı olsada msj atardım dedım kendı kendıme hep korkuyla gıdıyorum wc

nevrom dedım ya 22 subatta yaptım evde negatıf çıkmıştı korkuyorum ya eşıme bıle soylemedım olmazsa cumartesı gıtcem akıntım var ama normal kokusuz şeffaf

serenalr canım ıdrar testı guvenılır olmuyor..benım gunum gecmıstı 2 gun yaptım cıkmamıstı..ertesı gun kan testınde cıktı...
en ıyı sonuc kan testınde cıkar....
eger bebekde yoksa en azından onlemını alırsın..neden adet olmadıgın oortaya cıkar..
ama ınsallah hamıssındır:CüvCüv:

serenalar bende aynı durumdayım canım
artık yarına kadar gelmezse kan verecem
ben test yapmadım.her seferinde hayal kırıklığına uğramak istemedim
yarın öğlene kadar bekliyecem
gelmezse kan verecem canım
canım sende bence kanda baktır.

Canım mebla çok yüksek şahsi fikrim o fiyat sonrasında ne kadar artar bilmiyorum tüp bebek merkezine gitseniz veya tüp bebek yaptırsanız
ben sıze kustum ışte:dilcikar:

inşallah hamişsindir

roay canım korkuyorum bıraz daha beklıycem hem cumartesı çalışmıyorum ogun gıderım ilk defa boyle oldu sende akıntı varmı canım

smhsmh inşşşşşşşşşşş canım ya bu dunyada benı en çok mutlu edecek şey hamıle oldugumu ogrendıgım gun olur inşşşşşşşşş

serenelar bende de sadece akıntı var onun dışında bi belirti yok
bende 23 şubatta oldum.normalde bende 2-3 gün önce olurum ama.
ayy 2 dak ya bir lavaoba gidip bakmaktan iice stres oldum.
canım benim eşimde morfoloji bozukluğu var .çok ümitlenmek istemiyorum.
Ama rabbim büyük canım.
hakkımızda hayırlısı neyse o olur işallah.

rabbım isteyen herkese versın kucaklarımız boş kalmasın rabbım:Saruboceq::Saruboceq:

ay canimmm insallah hamissindir:Saruboceq:
bence caktirmadan bi git test yaptir bakalim,korkma sonucta ne zaman hayirliysa o zaman gelsinler diye dualar etmiyor muyuzyerimseniben
en azindan icin rahatlar..
ay hadi insallahhhhh:CüvCüv:

nevrom canım ya tedavını nekadar tuttu senın

Valla inşallah sen de ROAY da hamilesinizdir. Hemen çıkmayabilir. Sen tam gününde yapmışsın öncesinde. Cumaya kadar gelmezse bir daha yap olmazsa. ROAY canım sen de Pazara kadar gelmezse yap. İnşallah ikinizden de güzel haber alırız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar hepınızı optum hayırlı haberlerle donerım sıze inşşşşşşşşşşş

iyi aksamlar
bugün aksama kanamam geldi ve kipkirmizi ve su anda leke gibi geliyor...adet günümde persembe cuma artik bilmiyorum adet kanamasimi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iyi aksamlar
bugün aksama kanamam geldi ve kipkirmizi ve su anda leke gibi geliyor...adet günümde persembe cuma artik bilmiyorum adet kanamasimi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yapma yaa tatlım
senin test günün 31 i değilmiydi daha var
yarın dr una gitsen
hay Allah
hayırlısı olsun bitanemm:Saruboceq:

yapma yaa tatlım
senin test günün 31 i değilmiydi daha var
yarın dr una gitsen
hay Allah
hayırlısı olsun bitanemm:Saruboceq:

evet canim 31..ama malesef...dün doktoro gitdim..vajina ultrasoldan bakti ve bugün aradik ondan dolayi olabilir dedi su anda sadece kahverengi akinti geliyor ...bilmiyorum artik...cok sitrese girdim

evet canim 31..ama malesef...dün doktoro gitdim..vajina ultrasoldan bakti ve bugün aradik ondan dolayi olabilir dedi su anda sadece kahverengi akinti geliyor ...bilmiyorum artik...cok sitrese girdim

aa neden vajinal baktı
tabi olsa bile şimdilik görünen bişey yoktur
dr sana progesteron fitil falan vermedimi burdaki arkadaşlar kullanıyoda
stres olma ne olur
dr un dediği gibi ondandır belki

kıslar bişi sorucam
anormal morfolojili sperm yüzdesinin olmaması ne demek ??

canım senin sonuca baktım sperm sayısı milide 7 milyon muş sayınız düşük
hareket fena görünmüyo
1milyon lökositiniz varmış bunun için antibiyotik veriyolar bildiğim kadarıyla
fakat morfolojini yazmamışsın bakılmadımı
anormal derken ne yazıyo testte:uhm::sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…