fitil kullaniyorum canim...buranin doktorlari böyle...aslinda transferden sonra bakilmaz bildigim kadariyla
aa neden vajinal baktı
tabi olsa bile şimdilik görünen bişey yoktur
dr sana progesteron fitil falan vermedimi burdaki arkadaşlar kullanıyoda
stres olma ne olur
dr un dediği gibi ondandır belki
canım senin sonuca baktım sperm sayısı milide 7 milyon muş sayınız düşük
hareket fena görünmüyo
1milyon lökositiniz varmış bunun için antibiyotik veriyolar bildiğim kadarıyla
fakat morfolojini yazmamışsın bakılmadımı
anormal derken ne yazıyo testte:uhm::sm_confused:
merhaba kıslar bende 3.5 senelik evliyim ve eşimde azo spermi var 3 kere varikosel ameliyatı geçirdi
bişi sorucam tekrar spermografi yaptırıcaz 2005 ten beri yapılmadı morfoloji testinide ayrıcamı yaptırmak gerekiyor
canım bu elimdeki spermografi , morfoloji daha çıkmadı yarın alıcam onuda ama elimdeki testte
anormal morfolojili sperm yüzdesi : -
bunu anlamadım
fitil kullaniyorum canim...buranin doktorlari böyle...aslinda transferden sonra bakilmaz bildigim kadariyla
şimdi hatırladım seni tatlım
eşin azo spermmiş
- yok demek veya yarın alıcam dedin ya bakılmadı demek falan olmasın :sm_confused:
ya arkadaslar aradım bulamadım nevrosky nini sonucu ne oldu
canım ya hızlı yanıtlamaya yönlendirdin benii..şükürler olsun dediğine göre oleeeeey diye bir nara atabilirim sanırım
- yok demek veya yarın alıcam dedin ya bakılmadı demek falan olmasın :sm_confused:
Canım çok teşekkür ederim ilgilendiğn için a.s.
nedemek sağlık olsun da canım
sen yarın morfolojiyide yaz anladığım kadarıyla cevaplarım gene
iyi geceler
Canlarım hepinizi kocaman öpüyorumm. Eritiyorum Allahın izniyle mesajları. Buraya da yarın döneceğim inşallah. Sakın unuttuğumu sanmayın sizleri. Ki diğer topikte tek tek cevaplıyorum mesajlarınızı. Burada da okuyacağım daha. Kaç sayfa birikti bakmaya korkuyorumm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Bebişlerim şimdiden fazla mesai yapıyorlar. Ama şikayetçi değiliz. Arada dinlene kalka yapıyoruz birşeyler. Seviyoruz sizi. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. :asigim: :asigim: :asigim:
Kızlar ben bu gün kırmızıları gördüm. 11 ay oldu çocuk istiyeli. Bi ay daha denicez olmazsa tekrar doktor yolu gözüküyo.yeni adet tarihim 26 nisan
selam kızlar nasılsınız ben hep azolular topigine girerim ama buranın methini duyduk gelim gelimdedim eeeeeeeeee bacılar keyfi haliniz nasıl
kızlar slm nasılsınız a.s.ya ben hala adet olmadım bomba gıbı dolanıyorum delikafaduldennormal akıntı başladı bende adet oluyorum dıye bır bakıyorum akıntı kokusuz acaba hamılemıyım :CüvCüv:dr gıtmeyede korkuyorum ne olur bana yardım edın nevrom nerdesın
Merhaba kızlar
Bizimde çocuğumuz olmuyorsenağlamaSorun;sperm morfoloji bozukluk..sizce bunun tedavisi varmı?? :uhm:Bazı doktorlar bizi direk tüp bebeğe yönlendirdi ama biz belki bir tedavi yolu vardır diyerek bugün ünlü bir üroloğa gittik kendisi profosör kime ne derece güveniriz bilemiyorum ama 1.600 tl ye mal oldu bu gidişimiz..tahliller falan istedi rakam yüksek olunca düşünmeden edemiyorum acaba bizim bu durumumuzdan faydalanıyormu diye?? daha başlangıç buysa battık valla Allah güç kuvvet versin hepimize kolay değil bu işler...:Saruboceq::Saruboceq:
serenalar bende aynı durumdayım canım
artık yarına kadar gelmezse kan verecem
ben test yapmadım.her seferinde hayal kırıklığına uğramak istemedim
yarın öğlene kadar bekliyecem
gelmezse kan verecem canım
canım sende bence kanda baktır.
iyi aksamlar
bugün aksama kanamam geldi ve kipkirmizi ve su anda leke gibi geliyor...adet günümde persembe cuma artik bilmiyorum adet kanamasimi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kıslar bişi sorucam
anormal morfolojili sperm yüzdesinin olmaması ne demek ??
Canlarım hepinizi kocaman öpüyorumm. Eritiyorum Allahın izniyle mesajları. Buraya da yarın döneceğim inşallah. Sakın unuttuğumu sanmayın sizleri. Ki diğer topikte tek tek cevaplıyorum mesajlarınızı. Burada da okuyacağım daha. Kaç sayfa birikti bakmaya korkuyorumm. delikafadulden Bebişlerim şimdiden fazla mesai yapıyorlar. Ama şikayetçi değiliz. Arada dinlene kalka yapıyoruz birşeyler. Seviyoruz sizi. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. :asigim:
SAGOLL CANIMM BENİMMM AMA HİÇ UMUDUMM YOKKK:roflol:ZAMBAK
inşallah hamilesindir.:teytey::dance:
çook sagool canımm sana ödül olarak rep vereyim dedimm ama veremiyorummm şimdilikk bununla idare ettt:hooray::hooray:ahanda buldum zambak sen 5 nisanda adet olacanmış ...........bana ne verecen şimdi ödül olarak ....bak üşenmedim buldum onu göz önünde tut
hadi canım gözünaydınn inşallahh sana tutunurlarr bebişlerinde halaylarını çekerizz:teyteyselam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim az önce doktordan geldim en son gittiğimde on yumoşum vardı şimdi ise doktor ondan daha fazla var dedi tam sayı söylemedi cumartesi günü yumoşlarım toplanacak sizlerin duasına çok ihtiyacım var rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
canım herkeste lekelenme olacak diye birdurum yok tabii inşallahh kırmızılarr gelmemiştirde hamişsindirr:Saruboceq:ya kızlar aklıma birşey takıldı zambakda bende bua ay klomen kullandık ve sonra ovitrelle vurulduk buraya kadar herşey güzel onun adet günü gelmeden lekelenmeleri olmuş ama benim olmadı yarında adet tarihim bu lekelenmenin gelmesi gerekirmiydi bilen varsa yardımcı olsun aklıma takıldı işte bir kere
neden katıı geliyorkii:uhm:benimde kasıklarım ağrıyo bu au ilk kez bacaklarım ve sırtım ağrıyo gögüslerimde acıyordu o gecti bende lekelenme yokda canım akıntım katı gibi geliyor kiloduma top gibi toplanıyor ve çok üşüyorum nedense herşeyin hayırlısı canım
canımm allah mekanını cennet eylesinn:Saruboceq:merhaba kızlar,uzun bir aradan sonra ancak gelebildim cenazemizi kaldırdık 7 sini okuttuk,rabbim kabul etsin,mekanını cennet eylesin...hem üzücü hemde yorucu günlerdi benim için hergün amcamlarda gelen gidene hizmet et çok yoruldum ve bel fıtığım bacağıma vuruyor felaket bu ara yatıyorum,dinleniyorum....:çok üzgünüm:
hadi bakalımm güzell haberlerini bekliyoruzzzsositosositoyarın dr gitcem bakalım ne zaman aşılama olcam.:sm_cool:
inşallahhh adet olmazsınnn :Saruboceq::Saruboceq:yakızlar tuvalete gittim sıkışmıştım azcık kan gelmiş zambaktada lekelenmeler olmuş ama az acaba adet mi olcam nedir
aglarım:a015::a015: vallahı cvp yazan yokmu:a015:
:roflol: :roflol: :roflol: sen öyle san.. kızım diğer topiğe bakmadığın belli.. ilk ben dedim hehehehehe... öte tarafa gel çabık... starı aç çabık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?