Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aa neden vajinal baktı
tabi olsa bile şimdilik görünen bişey yoktur
dr sana progesteron fitil falan vermedimi burdaki arkadaşlar kullanıyoda
stres olma ne olur
dr un dediği gibi ondandır belki
fitil kullaniyorum canim...buranin doktorlari böyle...aslinda transferden sonra bakilmaz bildigim kadariyla

canım bu elimdeki spermografi , morfoloji daha çıkmadı yarın alıcam onuda ama elimdeki testte
anormal morfolojili sperm yüzdesi : -
bunu anlamadım

şimdi hatırladım seni tatlım
eşin azo spermmiş

canım bu elimdeki spermografi , morfoloji daha çıkmadı yarın alıcam onuda ama elimdeki testte
anormal morfolojili sperm yüzdesi : -
bunu anlamadım

- yok demek veya yarın alıcam dedin ya bakılmadı demek falan olmasın :sm_confused:

şimdi hatırladım seni tatlım
eşin azo spermmiş

- yok demek veya yarın alıcam dedin ya bakılmadı demek falan olmasın :sm_confused:

bilmiyorumki 2005 yapılan testte anormal morfolojili sperm yüzdesi :%18 görünüyo bu seferkinde sadece çizgi görünce merak ettim

canım ya hızlı yanıtlamaya yönlendirdin benii..şükürler olsun dediğine göre oleeeeey diye bir nara atabilirim sanırım

canım ya hızlı yanıtlamaya yönlendirdin benii..şükürler olsun dediğine göre oleeeeey diye bir nara atabilirim sanırım

yok başta hızlıca cevap verince yanlış yapmışım şimdi düzelttim o linke bakabilirsin :teytey:

bende gyikte öölece bekliyorum biri gelir diye..ama artık yatıcam iyi geceler..
bu akşam böle geçti yarın görüşmek üzere kızlar öpüyorumm..

Canlarım hepinizi kocaman öpüyorumm. Eritiyorum Allahın izniyle mesajları. Buraya da yarın döneceğim inşallah. Sakın unuttuğumu sanmayın sizleri. Ki diğer topikte tek tek cevaplıyorum mesajlarınızı. Burada da okuyacağım daha. Kaç sayfa birikti bakmaya korkuyorumm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Bebişlerim şimdiden fazla mesai yapıyorlar. Ama şikayetçi değiliz. Arada dinlene kalka yapıyoruz birşeyler. Seviyoruz sizi. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. :asigim: :asigim: :asigim:

biliyoruz bizi unutmayacagini sen fazla yorma kendini ve bebisleri dinlen :CüvCüv:

Kızlar ben bu gün kırmızıları gördüm. 11 ay oldu çocuk istiyeli. Bi ay daha denicez olmazsa tekrar doktor yolu gözüküyo.yeni adet tarihim 26 nisan

sağlık olsun canım.. hakkınızda hayırlısını versin rabbim..

selam kızlar nasılsınız ben hep azolular topigine girerim ama buranın methini duyduk gelim gelimdedim eeeeeeeeee bacılar keyfi haliniz nasıl

hoşgeldin.. doğru duymuşsun biz birbirimize çok kaynaşığız burda.. kaydirigubbakcemile3

canım kan testini sabırsızlıkla bekliyoruz.. inş hamilesindir.. :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldin seda.. bencede rakam çok fazla.. :1shok::1shok: çok şey bilse napacak morfoloji hem değişken birşey hem de ilaçla tedavisi yok.. stres bağlı değişiyor.. burda 0 morfolojiyle 1 morfolojiyle hem tüple hem doğal yoldan hamile kalan arkadaşımız çok.. o yüzden ümidin hep yanında olsun.. kaç yıllık evlisiniz? aşılama denediniz mi? devletten yararlanabiliyomusunuz? 3 yıllık evliliğiniz varsa 2 kez devlette aşılama deneyin sonra hemen tüpe geçin.. zaman kaybetmeyin yine de imkanınız varsa.. evlat hasreti günden güne koyuyor insana.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. tahlillerinizde ne çıkmış yaz ona da bakalım anladığımız kadarıyla.. kaydirigubbakcemile5

roay sende kan testi yaptır bi.. inş hamilesindir..

iyi aksamlar
bugün aksama kanamam geldi ve kipkirmizi ve su anda leke gibi geliyor...adet günümde persembe cuma artik bilmiyorum adet kanamasimi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ilkbaharcım dedikleri gibi ultrasondan olabilir kanama.. endişelenme..

kıslar bişi sorucam
anormal morfolojili sperm yüzdesinin olmaması ne demek ??

canım ya morfoloiye bakılmadığı için yanında rakam yok ya da spermlerinizin hepsi normal demek.. sonucu alınca söyle yine bize..

kızcazım alınmaz kimsecikler.. sen kendine ve bebişlerine iyi bak.. biz buranın bekçisiyiz.. kaydirigubbakcemile3

ZAMBAK
inşallah hamilesindir.:teytey::dance:
SAGOLL CANIMM BENİMMM AMA HİÇ UMUDUMM YOKKK:roflol:
ahanda buldum zambak sen 5 nisanda adet olacanmış ...........bana ne verecen şimdi ödül olarak ....bak üşenmedim buldum onu göz önünde tut
çook sagool canımm sana ödül olarak rep vereyim dedimm ama veremiyorummm şimdilikk bununla idare ettt:hooray::hooray:
hadi canım gözünaydınn inşallahh sana tutunurlarr bebişlerinde halaylarını çekerizz:teytey

günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah
kızlar iyiki varsınız bugün biraz daha iyiyim ağlamıyorum en azından o kadar ağladımki başım zonkluyor şu anda bugün 2.5 da dr randevum var dün eşimle konuştuk aminiyo sentez yaptırmayacagız çünkü düşüğe sebep olabiliyomuş aldırmayı asla düşünemem o yüzden gerek yok yaptırmaya dr konuşup ayrıntılı ultrason baktıracağım yine risk varsa allah ın takdiri diyeceğiz ben bu bebek için çok uğraştım çok emek verdim inşallah rabbim yüzüme bakar üzmez bizi:Saruboceq::Saruboceq:
[/QUOTE]
canım inşallah bir problem yokturrr:Saruboceq::Saruboceq:
canım herkeste lekelenme olacak diye birdurum yok tabii inşallahh kırmızılarr gelmemiştirde hamişsindirr:Saruboceq:
neden katıı geliyorkii:uhm:
canımm allah mekanını cennet eylesinn:Saruboceq:
yarın dr gitcem bakalım ne zaman aşılama olcam.:sm_cool:
hadi bakalımm güzell haberlerini bekliyoruzzzsositososito
yakızlar tuvalete gittim sıkışmıştım azcık kan gelmiş zambaktada lekelenmeler olmuş ama az acaba adet mi olcam nedir
inşallahhh adet olmazsınnn :Saruboceq::Saruboceq:
aglarım:a015::a015: vallahı cvp yazan yokmu:a015:

canım bugün kan testii yaptırr bakemm belki bebişş vardırrr:teytey:

günayyyddddddddddddddddddıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
tülinnnnn nasılllsınn kuzummmmmmŞeniz
ohhh senden önce günaydııınnn dedimmm bennnnnnkaydirigubbakcemile5
kalkınnn millletttt sabahhh olduuuuuuu:dance::dance::dance:

:roflol: :roflol: :roflol: sen öyle san.. kızım diğer topiğe bakmadığın belli.. ilk ben dedim hehehehehe... öte tarafa gel çabık... starı aç çabık..

:roflol: :roflol: :roflol: sen öyle san.. kızım diğer topiğe bakmadığın belli.. ilk ben dedim hehehehehe... öte tarafa gel çabık... starı aç çabık..

gördümm be gördümm tamammm:çok üzgünüm:
haaaaaaa haaaaa yarın ben dicemm bikere gör bakkkkkşakkıdı
geliyorumm bekle benii ordaaaklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…