ya kızlar anlamıyorum buraya bi konu açtım yardımlarınız olur diye hiç kimsede sağolsun bişe yazmadı küstüm kızlar
merhaba hoşgeldin aramıza.. ayrıntılı sonuçlarınız varsa yazın bi bakalım.. listeye eklenmek içinde muhtemel adet tarihini, sorununuzu , kullandığınız ilaç ve bitkiler varsa onları yazın lütfen.. arkadaşımız ekliyecek sizi.. inş tez zamanda bebeğinizi kavuşursunuz..
eee sidelyacım biraz moral depoluyoruz orda.. eğleniyoruz.. sende gel.. sen niye gelmiyosun.. delikafadulden
KIZLAR öyle de çok sorunlu patronları izah etseler de anlamıyorlar neden bukdar acele ediyorsun bu şartlarda bu krizde çocukmu yapıcan gibi eşyler söylemişler artı işin garantimi burdan çıksan nerde bukdar maaşla iş bulucan gibilerinden dengesizce laflar etmişler insanın en hassas olduğu nokta bu ama anlamayan anlamıyor işte patronlarının babasıda senin hala çocuğun olmuyomu demiş eşim bu sıkıtıda streste dün zor bela test vermeye gitti ama oda olmadı bilsemki tüp bebek için hemen rapor vercekler biz uğraşmadan gider yaptırırız ama eltimler 3aşılamadan sonra bile 3aydır alamadılar hala rapor eşim bunca işlemleri izin alıpta yaptıramaz ki keza bende öyle ne olacak sonumuz bakalım hayırlısı
kızlar konuyu bölüyomuyum bilmiyorum ama aranızda doğum kontrol hapı kullanan oldu mu? ilaç bittikten kaç gün sonra adet gelmeli? bilgisi olan var mı
kızlar konuyu bölüyomuyum bilmiyorum ama aranızda doğum kontrol hapı kullanan oldu mu? ilaç bittikten kaç gün sonra adet gelmeli? bilgisi olan var mı
aşılamadan sonra kist olmuştu bende doğum kontrol hapı vermişti doktorum pazartesi günü bitti hala gelmediCADIARZU sanırım kist erimedi napim ryalim :çok üzgünüm:2 gün içinde geliyo cnm hayırdır
aşılamadan sonra kist olmuştu bende doğum kontrol hapı vermişti doktorum pazartesi günü bitti hala gelmediCADIARZU sanırım kist erimedi napim ryalim :çok üzgünüm:
ALLAHIM yardımcınız olsun inşşş bebeğin geliversin hayırlısıyla tatlımm..KIZLAR öyle de çok sorunlu patronları izah etseler de anlamıyorlar neden bukdar acele ediyorsun bu şartlarda bu krizde çocukmu yapıcan gibi eşyler söylemişler artı işin garantimi burdan çıksan nerde bukdar maaşla iş bulucan gibilerinden dengesizce laflar etmişler insanın en hassas olduğu nokta bu ama anlamayan anlamıyor işte patronlarının babasıda senin hala çocuğun olmuyomu demiş eşim bu sıkıtıda streste dün zor bela test vermeye gitti ama oda olmadı bilsemki tüp bebek için hemen rapor vercekler biz uğraşmadan gider yaptırırız ama eltimler 3aşılamadan sonra bile 3aydır alamadılar hala rapor eşim bunca işlemleri izin alıpta yaptıramaz ki keza bende öyle ne olacak sonumuz bakalım hayırlısı
5-6 günde gelmesi lazım canım bekle biraz gelmezse gidersin dr a..a.s.aşılamadan sonra kist olmuştu bende doğum kontrol hapı vermişti doktorum pazartesi günü bitti hala gelmediCADIARZU sanırım kist erimedi napim ryalim :çok üzgünüm:
tatlım sen bu işi bilen birisin sence kistten mi gelmiyor adet? biraz bilgilendirebilir misincnm gelmesi lazımdı şimdiye kadar doktoruna bi kontrole git bence
ya arkadaşlar ben de de aynı problemler var, eşimin hareketlilik ve sayısı az. şimdi evicap ve klomen kullanıyo faydası oluyor mu acaba bilen var mı? bu durumda olupta doğal yoldan hamile kalanlar olmuş acaba nasıl oldu?
daha öncede kullandığımda hep 2gün içinde gelirdi gecikince bi terslik var diye düşündüm ama 5-6günü bulduğunu bilmiyordum pinkm :çok üzgünüm: sen kullandın mı daha önce:1hug:
5-6 günde gelmesi lazım canım bekle biraz gelmezse gidersin dr a..a.s.
tatlım sen bu işi bilen birisin sence kistten mi gelmiyor adet? biraz bilgilendirebilir misin
hoşgeldin canıma.s.kızlar benide listeye ekleyin
benimde aynı eşimin sperm sayısı çok yüksek ama kalitesi düşük dedi doktorum
ya kızlar anlamıyorum buraya bi konu açtım yardımlarınız olur diye hiç kimsede sağolsun bişe yazmadı küstüm kızlar
canım bize neden küsüyorsun:çok üzgünüm:biizm bu konuyla ilgili çok bir bilgimiz yokki:sm_confused:microtese ve kaan aydos hakkında bi konu açtım lütfen ilgilenebilirmisiniz
canım dr mu yazdı ilaçları...evitamininin hiç bir zararı yok...ama klomeni dr tavsiyesiyle kullanmanı öneririm...ya arkadaşlar ben de de aynı problemler var, eşimin hareketlilik ve sayısı az. şimdi evicap ve klomen kullanıyo faydası oluyor mu acaba bilen var mı? bu durumda olupta doğal yoldan hamile kalanlar olmuş acaba nasıl oldu?
cnm oda olabilir ama kişiden kişiye de değişebiliyo kiminin 4-5 gün içinde geliyo kiminin 2 günde benim 2 gün içinde olurdu hep 1-2 gün daha bekle olmazsa doktora git cnm
anladım canım sağol :1hug: ben bu işin sonunu iyi görmüyorumya hayır olsun bakalım :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?