Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ya benim işler çok yogun ancak burayı takip edebiliyorumm siz benim yerimede eglenin ama burayıda ihmal etmeyin özletmeyin kendinizi

KIZLAR öyle de çok sorunlu patronları izah etseler de anlamıyorlar neden bukdar acele ediyorsun bu şartlarda bu krizde çocukmu yapıcan gibi eşyler söylemişler artı işin garantimi burdan çıksan nerde bukdar maaşla iş bulucan gibilerinden dengesizce laflar etmişler insanın en hassas olduğu nokta bu ama anlamayan anlamıyor işte patronlarının babasıda senin hala çocuğun olmuyomu demiş eşim bu sıkıtıda streste dün zor bela test vermeye gitti ama oda olmadı bilsemki tüp bebek için hemen rapor vercekler biz uğraşmadan gider yaptırırız ama eltimler 3aşılamadan sonra bile 3aydır alamadılar hala rapor eşim bunca işlemleri izin alıpta yaptıramaz ki keza bende öyle ne olacak sonumuz bakalım hayırlısı

kızlar konuyu bölüyomuyum bilmiyorum ama aranızda doğum kontrol hapı kullanan oldu mu? ilaç bittikten kaç gün sonra adet gelmeli? bilgisi olan var mı

canım benim yaaa işte başına gelmeyen bizmezkii...benim eşim hastanede çalıştıgı halde izin alamıyor ki sizede ALLAH yardımcınız olsun canımm

ya arkadaşlar ben de de aynı problemler var, eşimin hareketlilik ve sayısı az. şimdi evicap ve klomen kullanıyo faydası oluyor mu acaba bilen var mı? bu durumda olupta doğal yoldan hamile kalanlar olmuş acaba nasıl oldu?

ALLAHIM yardımcınız olsun inşşş bebeğin geliversin hayırlısıyla tatlımm..
:1hug:
kızlar konuyu bölüyomuyum bilmiyorum ama aranızda doğum kontrol hapı kullanan oldu mu? ilaç bittikten kaç gün sonra adet gelmeli? bilgisi olan var mı

aşılamadan sonra kist olmuştu bende doğum kontrol hapı vermişti doktorum pazartesi günü bitti hala gelmediCADIARZU sanırım kist erimedi napim ryalim :çok üzgünüm:
5-6 günde gelmesi lazım canım bekle biraz gelmezse gidersin dr a..a.s.

hoşgeldinnn... değerleriniz nasıl istersen yazabilirsin.. klomenin etki yaptığı da çok yapmadığı da .. bunu da ancak 3 aylık testte görebilirsiniz.. klomeni ne zamandır kullanıyor eşin..

:1hug:

5-6 günde gelmesi lazım canım bekle biraz gelmezse gidersin dr a..a.s.
daha öncede kullandığımda hep 2gün içinde gelirdi gecikince bi terslik var diye düşündüm ama 5-6günü bulduğunu bilmiyordum pinkm :çok üzgünüm: sen kullandın mı daha önce

canım herkeste aynı gün olmuyor...benim bildiğim ilç bittkten sonra en geç 1 hafta içinde gelmesi lazım...sana 4 gün olmuş galiba...1-2 gün daha bekle bakalım...inşallah gelir..
ben içmiştim benim 4. günü geliyordu...

kızlar benide listeye ekleyin
benimde aynı eşimin sperm sayısı çok yüksek ama kalitesi düşük dedi doktorum
hoşgeldin canıma.s.
tüliny arkadaşımızın da dediği gibi seninle alakalı bilgileri yazarsan nevro senide ekler...

ya kızlar anlamıyorum buraya bi konu açtım yardımlarınız olur diye hiç kimsede sağolsun bişe yazmadı küstüm kızlar

microtese ve kaan aydos hakkında bi konu açtım lütfen ilgilenebilirmisiniz
canım bize neden küsüyorsun:çok üzgünüm:biizm bu konuyla ilgili çok bir bilgimiz yokki:sm_confused:
bilgisi olan arkadaşlarda eminim yazarlar...ama bence sen bu sorunu birde diğer azo siperm topiğine bir sor...orda bilen arkadaşlar daha fazladır...

canım dr mu yazdı ilaçları...evitamininin hiç bir zararı yok...ama klomeni dr tavsiyesiyle kullanmanı öneririm...

Son düzenleme:
cnm oda olabilir ama kişiden kişiye de değişebiliyo kiminin 4-5 gün içinde geliyo kiminin 2 günde benim 2 gün içinde olurdu hep 1-2 gün daha bekle olmazsa doktora git cnm

anladım canım sağol :1hug: ben bu işin sonunu iyi görmüyorumya hayır olsun bakalım :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…