Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadslar cok saolun cevaplarınız ıcn suan bende bırseye karae vermedım..
ılacları kullanayım adet le atabılırsem su kıstı cok sevınecem..
ınsallah en yakın zamnda hastalanırımda hersey yoluna gırer..

bademcım gecmıs oolsuna.s.

herkesın boyle hayrlı gunlerde duaları kabul olması dılegıyle..:Saruboceq::Saruboceq:
cumanız mubarek olsun

sağlık olsun eminecim.. bir yerden başlamış oldun sende.. ilaç kullandın.. hayırlısı olsun canım...

öle oldu canım herşeyin hayırlısı 4 ay daha klomen ve catlama iğnesi vurulacam hazirana kadar devam birinde olmassa birinde olcak inşallah canım benim

elitu,sabırsız ve caneylom yardımlarınız için sagolun ben bi bu konuyu netten araştırıyım

ALLAHIM yardımcınız olsun inşşş bebeğin geliversin hayırlısıyla tatlımm..
:1hug:

5-6 günde gelmesi lazım canım bekle biraz gelmezse gidersin dr a..a.s.

canım benimde kisttim vardı ve yaklaşık 1 yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım.hap bittikten 3.veya 4.gün adet oluyosun

kızlar konuyu bölüyomuyum bilmiyorum ama aranızda doğum kontrol hapı kullanan oldu mu? ilaç bittikten kaç gün sonra adet gelmeli? bilgisi olan var mı

canım benimde kistim vardı ve yaklaşık 1 yıla yakın bende doğum komtrol hapı kullandım.hap bittikten 3. veya 4 günü geliyodu benim

bugün çok sessizsiniz kızlarrrr roay hamileymiş yaşasınnn halaya yetişemedim tühh he valla

aşılamadan sonra kist olmuştu bende doğum kontrol hapı vermişti doktorum pazartesi günü bitti hala gelmediCADIARZU sanırım kist erimedi napim ryalim :çok üzgünüm:

canım 28. güne kadar bekle. bendede aşılamadan sonra olmuştu kist

ilk kullandığımda tam 28. gün oldum
2. kullandığımda 23.gün olmuştum endişelenme canım nekadardı kistin boyutu hatırlıyomusun

canlar ben dışarı çıkıyorum....hava güzel diye değil...işlerim var biraz...size iyi sohbetler....
nevroda gelmedi daha ...hayırdır inşallah...bugün işe gidecekti....

sonra görüşürüz canalrımŞeniz

hayırlı cumalar arkadaşlarımmmm

allah gönlünüzdeki muradı versinnnn.bu güzel günde dua eden tüm arkadaşlarımın dularına kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn diyorum:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar hani yumurtlama tarihimizi takip ettiğimiz bir test vardı ben onun adını öğrenmek istiyorum sizlerden.bi de ben deniycem bakalım işe yarıycak mı?kullanan arkadaşlarım hem ismini hem de nasıl kullandığınızı anlatırsanız sevinirima.s.a.s.

kızlar ben geldim.
Canlarımın benim arkamdan sizleri bekliyorum tamaammı.
bol bol dua ediyorum.

canım benim eşimin de hemen hemen sizinkiyle aynıydı. 6 ay klomen ve evikap kulandı.sonuç değişmeyince 6 ay sonra varikosel ameliyatı oldu.umarım sizinkisi hap ve vitaminlerle normale döner.

ya öyle mi, peki sonra ne oldu bebek var mı yani ameliyat iyi geliyor mu? çok sağol .. inşallah faydası olur ilaçların. peki başka bi sorun varmıydı acaba yani ultrason falan yaptırınca problem çıktı mı.

canım benim eşimin sadece hareketlilik problemi vardı.sayı ve morfoloji normaldi.ameliyattan sonra hareketlilik normale döndü ama bu sefer de mağlesef morfolojide sorun çıktı.şuan bişiy kullanmıyo 1 ay sonra tekrar bi test daha yapılacak.inşallah normele döner.şuan bebiş yok daha :1no2:
bende de pilikistlik over sendromu var ama ileri derecede değil.çok az.inşallah oda geçicek.allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…