hayırlı cumalar arkadaşlarımmmm
allah gönlünüzdeki muradı versinnnn.bu güzel günde dua eden tüm arkadaşlarımın dularına kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn diyorum:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar hani yumurtlama tarihimizi takip ettiğimiz bir test vardı ben onun adını öğrenmek istiyorum sizlerden.bi de ben deniycem bakalım işe yarıycak mı?kullanan arkadaşlarım hem ismini hem de nasıl kullandığınızı anlatırsanız sevinirima.s.a.s.
evet arkadaşlar bi yazarmısınız bende öğrenmek istiyorummm
biri 2 diğeri 4 cm di :çok üzgünüm:canım 28. güne kadar bekle. bendede aşılamadan sonra olmuştu kist
ilk kullandığımda tam 28. gün oldum
2. kullandığımda 23.gün olmuştum endişelenme canım nekadardı kistin boyutu hatırlıyomusun
canım benim eşimin sadece hareketlilik problemi vardı.sayı ve morfoloji normaldi.ameliyattan sonra hareketlilik normale döndü ama bu sefer de mağlesef morfolojide sorun çıktı.şuan bişiy kullanmıyo 1 ay sonra tekrar bi test daha yapılacak.inşallah normele döner.şuan bebiş yok daha :1no2:
bende de pilikistlik over sendromu var ama ileri derecede değil.çok az.inşallah oda geçicek.allah yardımcımız olsun.
ilaçla düşürüyolar prolactini hiç üzülme canım Allah yardımcımız olsunhormon tahlili yaptırmıştım prolaktinim yüksek çıkmışşşş.off yaa sürekli bir sorun çıkıyor.nasıl olcak böle yaaa.moralim çok bozuldu.hem polikistik over var , hem anti tpo yüksek bi de şimdi prolaktin çıktı.allah yardımcım olsun ne diyim.değerlerim şöle kızlar
prolaktin :732.2 ( üst sınır 496 olmalıymış)
fsh :2.69
lh :28.32
e2 :567.2
tsh :2.43
sidelyacım eczaneden ovulasyon testi istiyorum, dememiz yeterliymiş.çeşit çeşit marka var galiba.kimseden cvp gelmeyince araştırdım.ben eczaneden bi tane alıp prospektüsünü okumayı düşünüyorumfisfisfisa.s
ilaçla düşürüyolar prolactini hiç üzülme canım Allah yardımcımız olsun
tşk erderim canım.bana bir aşılama yapılmıştı hareketlilik aşılamada artar diye ama artmayınca varikosel ameliyatı oldu.üzülme sizin belki ilaçlarla düzelir inşallah.bu arada senin yaşın kaç?sende herhangi bir sorun var mı?geçmiş olsun, inşallah olur en kısa zamanda.. yani ameliyatı ne için oldu? bi problem çıktı mı hareketlilik haricinde? hareketlilik artsın diye mi? onu öğrenmek istedim..
Eskiden buralar dolar taşardı ..benneyaptımki
inşallah fırtına öncesi sessizliktir herkes çalışıyodur :jeyyar:
yoksa affetmem ...:mymeka:
Canım bende aynı şeyi düşünüyodum
hiç bu kadar boş görmemiştim buraları
inşallah dediğin gibi fırtına öncesi sessizliktir:lepi:
belki diğer topiktedirler. orası da mı boş yoksam.???
nevommm hoşgeldin bitanem :sm_cool:Canlarım nasılsınız? Ben işe başladım. İşler acayip yoğunmuş( Tam ortasına düştük. Masa başındayım ama hiç fırsatım olamıyor. Bugün hiç giremedim. Öğlen arası gireyim dedim onda da İnternet ağı kötüydü.
sabirsiz takvim süper olmuş bu arada :))
sevcanın sonuçları nasıl çıktı? başka gelişmeler neler. akşam okuyacağım hepsini.
Mart ayının son günleriya sanırım fazla mesai yapıyo kızlar :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?