Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet arkadaşlar bi yazarmısınız bende öğrenmek istiyorummm

biri 2 diğeri 4 cm di :çok üzgünüm:
bugün ilaç biteli 4.günüm bakalım nezaman gelicek offffff

geçmiş olsun, inşallah olur en kısa zamanda.. yani ameliyatı ne için oldu? bi problem çıktı mı hareketlilik haricinde? hareketlilik artsın diye mi? onu öğrenmek istedim..

slm kızlar hayırlı cumalar inş RABıM bu hayırlı günde meleklerimizin yolunu açarda bize gelmelerini kolaylaştırır dualarımız hepimişze inşşşşşş her şey güzel olacak

hormon tahlili yaptırmıştım prolaktinim yüksek çıkmışşşş.off yaa sürekli bir sorun çıkıyor.nasıl olcak böle yaaa.moralim çok bozuldu.hem polikistik over var , hem anti tpo yüksek bi de şimdi prolaktin çıktı.allah yardımcım olsun ne diyim.değerlerim şöle kızlar

prolaktin :732.2 ( üst sınır 496 olmalıymış)
fsh :2.69
lh :28.32
e2 :567.2
tsh :2.43

ilaçla düşürüyolar prolactini hiç üzülme canım Allah yardımcımız olsun

geçmiş olsun, inşallah olur en kısa zamanda.. yani ameliyatı ne için oldu? bi problem çıktı mı hareketlilik haricinde? hareketlilik artsın diye mi? onu öğrenmek istedim..
tşk erderim canım.bana bir aşılama yapılmıştı hareketlilik aşılamada artar diye ama artmayınca varikosel ameliyatı oldu.üzülme sizin belki ilaçlarla düzelir inşallah.bu arada senin yaşın kaç?sende herhangi bir sorun var mı?

Eskiden buralar dolar taşardı ..benneyaptımki
inşallah fırtına öncesi sessizliktir herkes çalışıyodur :jeyyar:
yoksa affetmem ...
:mymeka:

Eskiden buralar dolar taşardı ..benneyaptımki
inşallah fırtına öncesi sessizliktir herkes çalışıyodur :jeyyar:
yoksa affetmem ...
:mymeka:

Canım bende aynı şeyi düşünüyodum
hiç bu kadar boş görmemiştim buraları
inşallah dediğin gibi fırtına öncesi sessizliktir:lepi:

Canlarım nasılsınız? Ben işe başladım. ışler acayip yoğunmuş ( Tam ortasına düştük. Masa başındayım ama hiç fırsatım olamıyor. Bugün hiç giremedim. Öğlen arası gireyim dedim onda da ınternet ağı kötüydü.
sabirsiz takvim süper olmuş bu arada :))

sevcanın sonuçları nasıl çıktı? başka gelişmeler neler. akşam okuyacağım hepsini.

nevommm hoşgeldin bitanem :sm_cool:
bebeler nasıl anneye eziyet etmiyolardır inşallah :dance:
ooohh ohhhhh maşallah kuzularıma :dance: :teytey:
iyisin dimi kuzum
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…