Canım bugün heryer bomboş
senin yokluğunda fazlasıyla hissediliyor
ama bebişlerin hatrına dayanıcaz tabiki:1hug:
tşk erderim canım.bana bir aşılama yapılmıştı hareketlilik aşılamada artar diye ama artmayınca varikosel ameliyatı oldu.üzülme sizin belki ilaçlarla düzelir inşallah.bu arada senin yaşın kaç?sende herhangi bir sorun var mı?
HOŞGELDİN tatlımm nasılsın.. gamyoncuiremsuselam kızlar ben geldimnasılsınız a.s.
nevommm hoşgeldin bitanem :sm_cool:
bebeler nasıl anneye eziyet etmiyolardır inşallah :dance:
ooohh ohhhhh maşallah kuzularıma :dance: :teytey:
iyisin dimi kuzum :lepi:
bizleri düşünme sen. bol bol dinlen.. emekli oldun sen artık :1hug:Hoşbuldumm aşkımm. :1hug: Yok maşallah kuzular uslu. :asigim: Ben iyiyim çok şükür. Siz nasılsınız? Bu sessizlikte korkmuyorsunuz di mi. Birbirinize sarılın. :1hug: a.s.
HOŞGELDİN tatlımm nasılsın.. gamyoncuiremsu
aaaaaaa delikafaduldenhoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın benim yarın yumoşlar toplanıcak sabah hastanede olmam lazım onun heyecanı var aceba kaç yumoşum olmuş kaç tanesi sağlıklı diye merak ediyorum doktorum onun üzerinde yumoşun var dedi ama tam olarak kaç tane söylemedi bakalım artık her şeyin hayırlısı :Saruboceq:
hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın benim yarın yumoşlar toplanıcak sabah hastanede olmam lazım onun heyecanı var aceba kaç yumoşum olmuş kaç tanesi sağlıklı diye merak ediyorum doktorum onun üzerinde yumoşun var dedi ama tam olarak kaç tane söylemedi bakalım artık her şeyin hayırlısı :Saruboceq:
selam kızlar ben geldimnasılsınız a.s.
Hoşbuldumm aşkımm. :1hug: Yok maşallah kuzular uslu. :asigim: Ben iyiyim çok şükür. Siz nasılsınız? Bu sessizlikte korkmuyorsunuz di mi. Birbirinize sarılın. :1hug: a.s.
aaaaaaa delikafadulden
tüp bebeye mi başladı delikafadulden
bilmiyodum çokkkkkkkk sevindim tatlım yaaaaaaa delikafadulden
inşallah her şey yolunda gider bi aksilik çıkmaz canım benim sende bu yolda çok emek verdin çok bekledin sonu güzel olsun inşallah :Saruboceq:
Canım hoşgeldin. :1hug: Tedavi nasıl geçiyor? Gelişmeler nasıl? İnşallah sonucu güzel olacak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canı zor bir yol kolay gelsin inş her şey güzel olur meleklerin sana sıkı sıkı tutunup bırakmazlar RABİM yüzümüze baksınsende böle :CüvCüv:görürüz ve ikizkucağını doldurur
Canım hoşgeldin. :1hug: Tedavi nasıl geçiyor? Gelişmeler nasıl? İnşallah sonucu güzel olacak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sabırsızım canım benim evet tüp bebeğe başladık inşallah her şey çok güzel olur çok sağol tatlım evet hepimiz çok emek veriyoruz rabbim inşallah yüzümüzü güldürür :Saruboceq:
heja canım sen özelde mi yaptırıyosun yoksa devlette mi senin nekadara malolucak biraz araştırma yapmalıyım bu konuda
ilaçlar dahil micanım ben özelde yaptırıyorum bana beş milyara mal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?