Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bugün heryer bomboş
senin yokluğunda fazlasıyla hissediliyor
ama bebişlerin hatrına dayanıcaz tabiki:1hug:

Canımmsınnn. :1hug: Uzun zamandan sonra çalışmaya başlamak baya zor geldi. Evde de bilgisayar başına geçiyordum ama geç kalkıyordum , yoruldum mu uzanıyordum. Evde olmaya benzemiyor. Bibikler sağlıklı olsun da çalışırız Allahın izniyle. Çırak ettim onları. kaydirigubbakcemile3

Ama herkes nereye kaybolmuş onu anlayamadım. :uhm: laelaelaelaelae

23 yaşım. bende sorun yok galiba, galiba dedim çünkü yumurtalıklarımda sorun var mı bilmem. muayene oldum hormon testi yaptırdm bişey çıkmadı.. senin yaşın kaç? inşallah olur ben k. boynuzu kürünüde içiriyorm eşime.. :1rolleyes:

nevommm hoşgeldin bitanem :sm_cool:
bebeler nasıl anneye eziyet etmiyolardır inşallah :dance:
ooohh ohhhhh maşallah kuzularıma :dance: :teytey:
iyisin dimi kuzum
:lepi:

Hoşbuldumm aşkımm. :1hug: Yok maşallah kuzular uslu. :asigim: Ben iyiyim çok şükür. Siz nasılsınız? Bu sessizlikte korkmuyorsunuz di mi. Birbirinize sarılın. :1hug: a.s.

Hoşbuldumm aşkımm. :1hug: Yok maşallah kuzular uslu. :asigim: Ben iyiyim çok şükür. Siz nasılsınız? Bu sessizlikte korkmuyorsunuz di mi. Birbirinize sarılın. :1hug: a.s.
bizleri düşünme sen. bol bol dinlen.. emekli oldun sen artık :1hug:
bazen tırsıyorum burda kimsecikler olmuyo benneyaptımki
aymes bu işe bi alatalım yivrim :içelim:

HOŞGELDİN tatlımm nasılsın.. gamyoncuiremsu

hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın benim yarın yumoşlar toplanıcak sabah hastanede olmam lazım onun heyecanı var aceba kaç yumoşum olmuş kaç tanesi sağlıklı diye merak ediyorum doktorum onun üzerinde yumoşun var dedi ama tam olarak kaç tane söylemedi bakalım artık her şeyin hayırlısı :Saruboceq:

nevocum biraz anlat bakalım haberi nasıl aldın annelik nasıl bir duyguymuş belirtiler yaşadın mı nasıl geçirdin 15günü neler yaptın neler yapmadın bizlere umut olsun bitanem ne dersin kaydirigubbakcemile2

aaaaaaa delikafadulden
tüp bebeye mi başladı delikafadulden
bilmiyodum çokkkkkkkk sevindim tatlım yaaaaaaa delikafadulden
inşallah her şey yolunda gider bi aksilik çıkmaz canım benim sende bu yolda çok emek verdin çok bekledin sonu güzel olsun inşallah
:Saruboceq:

canı zor bir yol kolay gelsin inş her şey güzel olur meleklerin sana sıkı sıkı tutunup bırakmazlar RABİM yüzümüze baksınsende böle :CüvCüv:görürüz ve ikiz kucağını doldurur

nevrom nasılsın bitanem taze hamişim benim bebişler nasıl :CüvCüv:

birde nekadara maloldu senin tedavi nevocum? ilaçlarla birlikte? memnun kaldınmı ünv.teden? orada doktor seçme hakkı var mı bende düşünmeye başladım egeyi bilgilendirebilirmisin bitanem

sabırsızım canım benim evet tüp bebeğe başladık inşallah her şey çok güzel olur çok sağol tatlım evet hepimiz çok emek veriyoruz rabbim inşallah yüzümüzü güldürür :Saruboceq:

Canım hoşgeldin. :1hug: Tedavi nasıl geçiyor? Gelişmeler nasıl? İnşallah sonucu güzel olacak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevron canım nasılsınz melekler nasıl
ayın 31 de keseleri sağlıklı görmen dileğiyle darısı kalp atışlarına olsun inşş RABİM yar ve yardımcımız olsun

nevrocum canım gözün aydın hamile olmana çok sevindim bu arad bzim sonuç gene sıfır yani listeye yazabilirsin canım yakında microtese olunacak diye

canı zor bir yol kolay gelsin inş her şey güzel olur meleklerin sana sıkı sıkı tutunup bırakmazlar RABİM yüzümüze baksınsende böle :CüvCüv:görürüz ve ikiz kucağını doldurur

canım çok sağol güzel temennilerin için rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inşallah :Saruboceq:

Canım hoşgeldin. :1hug: Tedavi nasıl geçiyor? Gelişmeler nasıl? İnşallah sonucu güzel olacak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoş bulduk nevrom tedavi şuan iyi gidiyor kısmetse yarın toplanacak yumoşlar sizlerden bol bol dua bekliyorum canım artık sen de hamişsin biliyorsunki hamişlerin duası kabul olurmuş :CüvCüv:

sabırsızım canım benim evet tüp bebeğe başladık inşallah her şey çok güzel olur çok sağol tatlım evet hepimiz çok emek veriyoruz rabbim inşallah yüzümüzü güldürür :Saruboceq:

heja canım sen özelde mi yaptırıyosun yoksa devlette mi senin nekadara malolucak biraz araştırma yapmalıyım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…