Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevocum biraz anlat bakalım haberi nasıl aldın annelik nasıl bir duyguymuş belirtiler yaşadın mı nasıl geçirdin 15günü neler yaptın neler yapmadın bizlere umut olsun bitanem ne dersin kaydirigubbakcemile2

Canım haberi 4.5 saatlik bir beklemenin sonunda aldık. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Orada da beklettiler yani bebişler. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ama kurban olurum ben onlara. Onları yaradana.. :asigim: Çok güzel bir duyguymuş. Heyecan kaplıyor. Sürekli konuşma ihtiyacı hissettim onlarla. Hep merak ediyorum ne yapıyorlar diye.. delikafadulden delikafadulden Belirtiler yaşamak derken. Göğüs , kasık ve bacaklarda damarlar belirginleşmişti. ealsnas ve badem belirti olduğunu söylemişlerdi. Bel ağrısı , kasık batması oluyordu. Başka da birşey yoktu. İlk 4 gün yattım. Sonrasında da ara ara buradaydım. Dışarıya çıkmadım. Evde iş de yapmadım. Yattım kalktım yattım kalktım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Çok şükür ki Rabbim bağışladı. İnşallah hepinize bağışlar canlarımm. Aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:asigim: :asigim: :asigim: rabbime şükürler olsun :hooray: bizlerede bol bol dua et olur mu güzel anne :1hug:

nevron canım nasılsınz melekler nasıl
ayın 31 de keseleri sağlıklı görmen dileğiyle darısı kalp atışlarına olsun inşş RABİM yar ve yardımcımız olsun

Sağol güzelimm.. İyiyiz çok şükür. İnşallah canımm. Aminnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ağzından bal damlıyor. :asigim: :asigim: :asigim:

Bende anniş olmak istiyorum... :dance:
banane bananeee iştee
:dance: :dance:

hayirli cumalar kizlar
bu mubarek gunde dualrinizin kabul olur insallah
nevrocum saglicakla kesleri gorusun insallah

nevrocum canım gözün aydın hamile olmana çok sevindim bu arad bzim sonuç gene sıfır yani listeye yazabilirsin canım yakında microtese olunacak diye

Sağol bitanemm. Darısı başına inşallahh. Ben listeleri haftasonu ancak güncelleyebileceğim. O zaman bütün geçmişi de okurum ve güncellerim bilgini canım. İnşallah Rabbim sizin de yüzünüzü güldürür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kıslaaarrrr benım Özlem82do nesrınınkınde yazıyom sıze annam anestezısız yaptılar hısteroskopıyı. Baygınlık geÇırdım bı an kendımı kaybettım ama ıyıyım Şımdı.amelıyat olucam perdem var perdeyı aralatcam yanı :)))))) hepınızı ÖptÜm ıı tatıller

hoş bulduk nevrom tedavi şuan iyi gidiyor kısmetse yarın toplanacak yumoşlar sizlerden bol bol dua bekliyorum canım artık sen de hamişsin biliyorsunki hamişlerin duası kabul olurmuş :CüvCüv:

Canım ben de hoşbuldum bitanemm. :asigim: İyiyiz çok şükür. Senin de baya ilerlemiş canım. Şimdi güzel güzel toplanıp , güzel güzel döllensinler , güzel güzel de bölünsünler inşallah. Dualarım seninle canım. Çoook ama çooooooook dua edeceğim. Ki ben bayadır sana dua ediyorum. Tedaviye başladığından beri de artırdım. Daha da artırıcammmm.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :teytey: :teytey::teytey:

Hoşgeldin Nevrocum.a.s.
Eşim dün spermiyogram yaptırcaktı.
Tam 3 gün bekledi sıktı dişini ama dün sabah uyandığında biraz şey gelmiş ondan:jeyyar:
o yüzden yaptıramadı:çok üzgünüm:
şimdi 3 gün daha bekliycek:mymeka:
ceza onakötükedihüso

Canlarım müdürüm çağırıyor çıkmam lazım. Akşama cevaplayacağım diğerlerini artık. Döndüğümde vaktim kalmaz müdürün yanından. Öpüyorum çok. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım çooooookkk geçmiş olsun
neden anestezisiz yaptırdın yaa
canın yanmıştır çok

kızlar nasılsınız sekerler hepinizi çok özledım dün giremedım ya içimne dert oldusenağlamahihoyyyt bana arkadaslarım hamilesın dıolar yaa of deilim işte:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…