nevocum biraz anlat bakalım haberi nasıl aldın annelik nasıl bir duyguymuş belirtiler yaşadın mı nasıl geçirdin 15günü neler yaptın neler yapmadın bizlere umut olsun bitanem ne dersin kaydirigubbakcemile2
ilaçlar dahil mi
:asigim: :asigim: :asigim: rabbime şükürler olsunCanım haberi 4.5 saatlik bir beklemenin sonunda aldık. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Orada da beklettiler yani bebişler. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ama kurban olurum ben onlara. Onları yaradana.. :asigim: Çok güzel bir duyguymuş. Heyecan kaplıyor. Sürekli konuşma ihtiyacı hissettim onlarla. Hep merak ediyorum ne yapıyorlar diye.. delikafadulden delikafadulden Belirtiler yaşamak derken. Göğüs , kasık ve bacaklarda damarlar belirginleşmişti. ealsnas ve badem belirti olduğunu söylemişlerdi. Bel ağrısı , kasık batması oluyordu. Başka da birşey yoktu. İlk 4 gün yattım. Sonrasında da ara ara buradaydım. Dışarıya çıkmadım. Evde iş de yapmadım. Yattım kalktım yattım kalktım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Çok şükür ki Rabbim bağışladı. İnşallah hepinize bağışlar canlarımm. Aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
anladım cnm Rabbim kolaylıklar versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahevet canım ilaçlar dahil
nevron canım nasılsınz melekler nasıl
ayın 31 de keseleri sağlıklı görmen dileğiyle darısı kalp atışlarına olsun inşş RABİM yar ve yardımcımız olsun
anladım cnm Rabbim kolaylıklar versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
nevrocum canım gözün aydın hamile olmana çok sevindim bu arad bzim sonuç gene sıfır yani listeye yazabilirsin canım yakında microtese olunacak diye
hoş bulduk nevrom tedavi şuan iyi gidiyor kısmetse yarın toplanacak yumoşlar sizlerden bol bol dua bekliyorum canım artık sen de hamişsin biliyorsunki hamişlerin duası kabul olurmuş :CüvCüv:
:asigim: :asigim: :asigim: rabbime şükürler olsun:hooray: bizlerede bol bol dua et olur mu güzel anne :1hug:
Canlarım nasılsınız? Ben işe başladım. İşler acayip yoğunmuş( Tam ortasına düştük. Masa başındayım ama hiç fırsatım olamıyor. Bugün hiç giremedim. Öğlen arası gireyim dedim onda da İnternet ağı kötüydü.
sabirsiz takvim süper olmuş bu arada :))
sevcanın sonuçları nasıl çıktı? başka gelişmeler neler. akşam okuyacağım hepsini.
Kıslaaarrrr benİm Özlem82do nesrİnİnkİnde yazıyom sİze annam anestezİsİz yaptılar hİsteroskopİyİ. Baygınlık geÇİrdİm bİ an kendİmİ kaybettİm ama İyİyİm Şİmdİ.amelİyat olucam perdem var perdeyİ aralatcam yanİ :)))))) hepİnİzİ ÖptÜm İİ tatİller
heja tedavin hayirli olsun canim
nevrom ayagini sürükledi sirayla herkes hamile kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?