Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımsın nevrom biliyorum bana dua ettiğini allahım sana bebişlerini bağışlasın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Özlemcim çok geçmiş olsun canım
anestezisiz niye yaptılarki yinede iyi dayanmışsın valla
ben hiç dayanamzdım inşallah herşey yoluna girer tez zamanda

sunger cnm neoldu bebeğine amınosentez yaptırdınmı cnm merak ettım

Aynı soruyu ben sorucaktım şimdi altta görünce süngeri
Benden çok yaşıycaksına.s

merhaba kızlar dr gittim aminiyo sentez yapıtrsamda sonuçta yapılacak bişey yok bebeğim sağlıklıda olsa olmasada doğuracağım diyince dr gerek yok o halde dedi üstelik aminiyo sentez düşüklede sonuçlanabilirmiş onun ultrasonda balık gibi yüzüşünü gördüm elleriyle gözünü ovuşturuyodu annesinin yavrusu onu kaybetmeyi göze alamam ayrıntılı ultrasonda istemedi degerim 1/248 miş canım sıkılıyor düşündükçe:çok üzgünüm: inşallah sağlıkla gelir kızım :Saruboceq::Saruboceq:sizler nasılsınız iyimisiniz

En bol tarafından canımm. Her gece ediyorumm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Rabbim kabul etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevrocan senin gebeliğin 32 gün olması lazım yani 4 hafta 4 gün sende 4 hafta 2 gözüküyor. Transfer gunu gebelik 2 hafta sayılıyorr. Senin transferin 10 da yapılmıştı diye hatırlıyorum. Yanılıyomuyum kizzz...sengözlerimebaksanab

Canım hayılısıyla sağlıkla gelicek kzın inşallah bunun için sürekli dua edicem bu mübarek günde edilen duaları geri çevirmez rabbim bizimkileride kabul edicek inşallah. Allah yardımcınız olsun içini ferah tut hep güzel şeyler düşün hiç aklına kötüm şeyler getirme.........
Ben çok şükür iyiyim hastalanamadım hala onu bekliyorum bütün belirtiler var ama kendi yok............
Gerçi hiç olmamasını tercih ederim tabiki ama biliyorumki gelicek

süngercim sen içini ferah tut allahın izniyle bebeğin sağlıklı sıhhatli doğacak değerlere de takılma sakın :1hug:
bebeğin önce rabbime sonra sana emanet canım :CüvCüv:

süngercim Rabbime sığın o ne derse o olucak inşallah şaka yapıyodur bebeğin

canım eğer sayıyı doğru yazdıysan (beş tanemi sıfırı var) sayı çok az...harekette yavaş...
anladığım kadarıyla morfolojide sorunlu...
canım sizde varikoselmi varmıydı...

kızlar benim kırmızılar geldi nevrocum yeni adet tarihi 25 nisan canım

öle oldu canım herşeyin hayırlısı 4 ay daha klomen ve catlama iğnesi vurulacam hazirana kadar devam birinde olmassa birinde olcak inşallah canım benim
hayırlısı olsun canım:teselli::1hug:Şeniz

canım inşalalh zamanla ilaçla düşecekdir:1hug:a.s.

merhaba kizlar
nevrom nasilsin canim bebekler nasil
canım sen nasılsın...kanaman durdumu...

özlemcim çok geçmiş olsun:teselli: buraya gelince uzun uzun konuşuruz...

sevcancım özlemi eve gönderdim birdaha girdiğinde cevaplar canım
canım orda histereskopiyi hep anestesiz mi yapıyorlar:uhm:

rabbim yardımcın olsun canım...inşallah sağlıcakla dünyaya gelir...
canım istersen başka dr a da bir görün...eğer faydalı olcaksa ayrıntılı utrasonda çektir...

saolun kızlar inşallah rabbim dualarımı kabul eder :Saruboceq: bu mübarek günde
aymes inşallah hasta olmazsın rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah en kısa zamanda
nevrosky sen nasılsın inşallah 30. da bebeklerinin kesesini görünce dahada rahat edicek için hayırlısını versin rabbim

süngercim allaha sıgın cnm allahın izniyle herşey normal olcak işn hiç üzülmee cok iyi yapıorsun cnm bak sana dıyım ben bu şekılde olupda cok duydum sapasaglam doğdugunu allahın izniyle senın yavrunda saglam doğcak cnm bol bol dua et bıtanem ..

Amin canım inşallah ama ne yazıkki hiç umudum yok

iyi akşamalr kızlar bende bugün öğrendım eşimde sorun olduğunu
11 miılyon spermı var hareketlılık 0 morfolojısıde yüzde 3 durumuuz çokmu kötü böyle olupta normla yola hamile kalnalr varmı ne yapmam gerekiyor testı tekrarlayalımmı bana lütfen cvp verin

leylican sayı toplamda en az 40 mılyon olması gerekıyor sızın 2.5mılyon..hareket %8 sizn.. hareketın de toplamda%50 olması gerek..morfolojı %5 en az%18 olması gerek..varıkosel olaBILIR..muayene ve ultrason yaptırmanız gerek..birde keciboynuzu kürünü uygulayın..

akkanarya o degerlerle bile normal yoldan hamile kalnlar var sende keçiboynuzu kürüne başlaa...

cucummmmmmmmmmmmmmm
senağlama

cornealı cnm morfolojısı bozuk cnm doktorlar aşılam bir tüp dedi çok üzüldüm eşimin haberi yok normla yolla olabılırmı bebeğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…