Canım ben de hoşbuldum bitanemm. :asigim: İyiyiz çok şükür. Senin de baya ilerlemiş canım. Şimdi güzel güzel toplanıp , güzel güzel döllensinler , güzel güzel de bölünsünler inşallah. Dualarım seninle canım. Çoook ama çooooooook dua edeceğim. Ki ben bayadır sana dua ediyorum. Tedaviye başladığından beri de artırdım. Daha da artırıcammmm.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :teytey: :teytey::teytey:
Kıslaaarrrr benİm Özlem82do nesrİnİnkİnde yazıyom sİze annam anestezİsİz yaptılar hİsteroskopİyİ. Baygınlık geÇİrdİm bİ an kendİmİ kaybettİm ama İyİyİm Şİmdİ.amelİyat olucam perdem var perdeyİ aralatcam yanİ :)))))) hepİnİzİ ÖptÜm İİ tatİller
sunger cnm neoldu bebeğine amınosentez yaptırdınmı cnm merak ettım
sunger cnm neoldu bebeğine amınosentez yaptırdınmı cnm merak ettım
Aynı soruyu ben sorucaktım şimdi altta görünce süngeri
Benden çok yaşıycaksına.s
En bol tarafından canımm. Her gece ediyorumm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Rabbim kabul etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba kızlar dr gittim aminiyo sentez yapıtrsamda sonuçta yapılacak bişey yok bebeğim sağlıklıda olsa olmasada doğuracağım diyince dr gerek yok o halde dedi üstelik aminiyo sentez düşüklede sonuçlanabilirmiş onun ultrasonda balık gibi yüzüşünü gördüm elleriyle gözünü ovuşturuyodu annesinin yavrusu onu kaybetmeyi göze alamam ayrıntılı ultrasonda istemedi degerim 1/248 miş canım sıkılıyor düşündükçe:çok üzgünüm: inşallah sağlıkla gelir kızım :Saruboceq::Saruboceq:sizler nasılsınız iyimisiniz
merhaba kızlar dr gittim aminiyo sentez yapıtrsamda sonuçta yapılacak bişey yok bebeğim sağlıklıda olsa olmasada doğuracağım diyince dr gerek yok o halde dedi üstelik aminiyo sentez düşüklede sonuçlanabilirmiş onun ultrasonda balık gibi yüzüşünü gördüm elleriyle gözünü ovuşturuyodu annesinin yavrusu onu kaybetmeyi göze alamam ayrıntılı ultrasonda istemedi degerim 1/248 miş canım sıkılıyor düşündükçe:çok üzgünüm: inşallah sağlıkla gelir kızım :Saruboceq::Saruboceq:sizler nasılsınız iyimisiniz
canım eğer sayıyı doğru yazdıysan (beş tanemi sıfırı var) sayı çok az...harekette yavaş...Bu eşimin değerleri
abstinans periyodu: 4 gün
renk: normal
likefaksiyon:45 dk.
vikozite: artmş
volum:5 cc
ph:7.5
aglütinasyon: negatif
lükosit sayısı: 800.000
fruktoz:
1ml de sperm sayısı: 500 000
total sperm sayısı: 2.500.000
mikroskopi
her sahada 5-6 yuverlak hücre görüldü
yerinde hareketl: 1saat: % 8
2.saat: % 3
hareketsiz: 1.saat: % 92
2.saat: %97
morfoloji:
normal morfolaji: %5
anormal morfoloji %95
urolojiye gitti ve klomenle evicap verdi, arkadaşlar çok mu kötü durum..
kızlar benim kırmızılar geldi nevrocum yeni adet tarihi 25 nisan canım
hayırlısı olsun canım:teselli::1hug:Şenizöle oldu canım herşeyin hayırlısı 4 ay daha klomen ve catlama iğnesi vurulacam hazirana kadar devam birinde olmassa birinde olcak inşallah canım benim
canım inşalalh zamanla ilaçla düşecekdir:1hug:a.s.hormon tahlili yaptırmıştım prolaktinim yüksek çıkmışşşş.off yaa sürekli bir sorun çıkıyor.nasıl olcak böle yaaa.moralim çok bozuldu.hem polikistik over var , hem anti tpo yüksek bi de şimdi prolaktin çıktı.allah yardımcım olsun ne diyim.değerlerim şöle kızlar
prolaktin :732.2 ( üst sınır 496 olmalıymış)
fsh :2.69
lh :28.32
e2 :567.2
tsh :2.43
canım sen nasılsın...kanaman durdumu...merhaba kizlar
nevrom nasilsin canim bebekler nasil
özlemcim çok geçmiş olsun:teselli: buraya gelince uzun uzun konuşuruz...Kıslaaarrrr benİm Özlem82do nesrİnİnkİnde yazıyom sİze annam anestezİsİz yaptılar hİsteroskopİyİ. Baygınlık geÇİrdİm bİ an kendİmİ kaybettİm ama İyİyİm Şİmdİ.amelİyat olucam perdem var perdeyİ aralatcam yanİ :)))))) hepİnİzİ ÖptÜm İİ tatİller
canım orda histereskopiyi hep anestesiz mi yapıyorlar:uhm:sevcancım özlemi eve gönderdim birdaha girdiğinde cevaplar canım
rabbim yardımcın olsun canım...inşallah sağlıcakla dünyaya gelir...merhaba kızlar dr gittim aminiyo sentez yapıtrsamda sonuçta yapılacak bişey yok bebeğim sağlıklıda olsa olmasada doğuracağım diyince dr gerek yok o halde dedi üstelik aminiyo sentez düşüklede sonuçlanabilirmiş onun ultrasonda balık gibi yüzüşünü gördüm elleriyle gözünü ovuşturuyodu annesinin yavrusu onu kaybetmeyi göze alamam ayrıntılı ultrasonda istemedi degerim 1/248 miş canım sıkılıyor düşündükçe:çok üzgünüm: inşallah sağlıkla gelir kızım :Saruboceq::Saruboceq:sizler nasılsınız iyimisiniz
saolun kızlar inşallah rabbim dualarımı kabul eder :Saruboceq: bu mübarek günde
aymes inşallah hasta olmazsın rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah en kısa zamanda
nevrosky sen nasılsın inşallah 30. da bebeklerinin kesesini görünce dahada rahat edicek için hayırlısını versin rabbim
canım eğer sayıyı doğru yazdıysan (beş tanemi sıfırı var) sayı çok az...harekette yavaş...
anladığım kadarıyla morfolojide sorunlu...
canım sizde varikoselmi varmıydı...
bilmem öyle bişey demedi doktor sadece ilaçları kullan 3 ay, tekrar test yapalım dedi eşime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?