Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

muayene ve ultrason yaptırdık. doktorda ilaç verdi klomen ve evicap. yani bunları kullansada ameliyat olurmu dersiniz..

leylican sen üroloğamı gittin eşinle benim eşimdede problem çıktı sizn sperm sayıyıs kaç benım eimiki 11 miyon ve hareketsizlık var yanı hiç harekte etmiyolarmış ban yardım edin siz ne tedaviler uyguloyorsunuz

canm sende bendensin sizin sayı daha yüksek ama hareketlillik hiç yok galiba bizdede çok az yok sayılır yani.. evet eşim uroloğa gitti muayene oldu hormon testi yapıldı ve ultrasona girdi.. şimdi ilaç verdi onları kullanıyo. hem bende keçi boynuzu kürü yapıp ona içiriyorm.. 6-7 tane keçi boynuzunu soğuk suda yıka, 3-4 santm olarak kır. yarım litre kaynamş suda 3dk kısık ateşte kaynat sonra 20 dk dinlendir. taneleri tahta kaşıkla çıkar ve bi cam şişeye koy. bundan sabah aç karna bi bardak akşam yatarken bir bardak içsin. bi haftadan sonra 3ay sadece akşamları içir eşine tmm canm.. acil şifalar..

doktorunuz yumurtalıklarında ne sorun olduğunu söylemedımı cnm biz daah hastanye felan gitmedik sadec sperm test yaptık size tüp bek yapın aşılam yapalım felan dedilermi bana normla yolla olmaz diolar bilmiyorum acab böyle durumda olupta düzelenenler varmıkı sen hiç duydunmu burda

evet benm doktormda olmaz dedi yani tüp bebek önerdi ama eşim üroloğa gitti. yumurtalıklarda bi problem yokmş. belki ilaçla biraz olsun yükselir yada ameliyatla düzelir hemen moralini bozma.. üroloğa gidin yani.. öyle olup düzelen varmı bilmm çünkü ben yeni girdm buraya..

canım yolun açık olsun allahım seni eli bao göndermesin inşallah içinde bebilerinle dönersin istnbuldan canım allahım hayırlısını versin sana inşallah canım senin için bol bol dua edicez canım :Saruboceq:
kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmm
şoktayım telefonla öğrendim
yarım saat sonra sonuç kağıdımı alacam
şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrikler canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey::teytey:
sevcancım özlemi eve gönderdim birdaha girdiğinde cevaplar canım
canım özleme geçmiş olsun bugün perde varmı yokmu diye düşünüyordu varmış demekki neyse allahın izniyle başarıyla oda kaldırılır yoluna devam eder ben kenan beyin yanında cüzdanımı düşürmüşüm içinde eşimin banka cüzdanı falan vardı kenan bey garanti bankasına ulaşmış müşterinizi arayın demiş eşime haber gitmiş beni aradı tekrar dönüp cüzdan aldım hastaneden paralarımı başka yere koyduğum için cüzdan hiç lazım olmadı o yüzden anlamadım valla neyse allahtan sağlam yerde düşürmüşüm macera oldu yani bana bugün zaten kara kara nasıl zayıflıcağımı düşünür durumdayım valla :uhm:

canım allahım senin yanında olsun yüreğinin sesini dinledin allaha güvendin inşallah seni üzmeyecek allahın izniyle bebişin sağlılklı olacak canım :Saruboceq::Saruboceq:

insallah canim..moralini bozma olur mu...saglikla gelicek insallah yavrun:Saruboceq::Saruboceq:

slm kizlar, naslsiniz??
sungercim uzulme canim insallah hayirli sonuclar alirsin , rabbim bebegini saglilla kucagina versin canim...
burdan bi arkadasa bebeginin ozurlu oldugu soylendi(beden+beyin) ama kiz israrla doguracam dedi, doktor karsi çikti yasamaz diye, ve bebek dogdu su an 2-3yaslarinda çitirmi çitir bi kiz ve çok saglikli!
ilk dogdugunda rahatsizdi, nefes alma sorunlari vardi tuplere bagli yasadi bi kac ay ama simdi doktorlari yanilti ve saglikli bi sekilde buyuyo...

bu arada unutmadan yazayim, bugun benim krimizilarda geldi
bi dahaki adet tarihim 27nisan diyeyim ben, insallah yine duzensizlesmez

muayene ve ultrason yaptırdık. doktorda ilaç verdi klomen ve evicap. yani bunları kullansada ameliyat olurmu dersiniz..

bilmem öyle bişey demedi doktor sadece ilaçları kullan 3 ay, tekrar test yapalım dedi eşime..

canım eşin utrason çekildiğse varikosel varsa anlaşılırdı...
sizin mildeki sayı eğer okuduğum gibi beşyüzbin ise sayınız çok az...aşılama için bile 5 milyon olması şart....sayının normal sınırıda en az 20 milyon olması lazım....

canım sizin de sayı biraz az.. en az 20 milyon olması lazım....
morfoloji krugüre göremi bakıldı.....
bence eşin bir üroloğa gitsin.....

bu arada unutmadan yazayim, bugun benim krimizilarda geldi
bi dahaki adet tarihim 27nisan diyeyim ben, insallah yine duzensizlesmez
canım adetin gelemsine sevindim...çok fazla bekletmedi seni....

akkanarya ve leylıcan gecmıs olsun dıyorum sıze ve uzulmeyın.daha kotu sonuclarla o kadar cok hmıle kalan oldukı.rabbım ol derse olur ınsallah..ama saglık problemı varsa onuda halledın tabı..

bademcım sımdıden gecmıs olsun.bana ozelden yazarmısın esın nerde amelıyat oldu..bızımde amelıyat gıbı gorunuyor.bakalım persembe bellı olcak..
ya bu ne sorunmus boyle.hala soku atamıyorum ustunden.sıfır ya sıfır ıste morfolojı..

fatıma dun roay morfolıjı birle hamile kaldıgını ögrendık deme bu bize umut olsun bıraz bizimde sıfır ama benım heray bi umudum var bazen gelıolar ama napımm

merhaba kızlar bugün doktora gittik Puregon verdi göbekten yarın başlicam. Lucrin e devam dedi dozunu azalttı. kalçadan iğne vericek diye korkmuştum ama vermedi belki gerek kalmazmış çok sevindim.
1 nisanda tekrar gidicez yumoşların gelişimine bakılıcak..

iyi akşamlar kızlar benim kırmızılar geldi.bir sonraki tarihim 27 nisan. mart ayıda yaramadı.sayılar yükselince ümitlenmiştim ama olmazsa olmuyo işte. hayırlısı. bu ay doktorda bekliyodu aslında adet olunca gel istiyosan 3. aşılamaya başlayalm diye ama gitmiycem. ben karar verdim bir kaç ay daha hiç bişi yapmayacam erteledim tedavimi.şimdilik düşünmüyorum.

canım rabbim yardımcınız olsun inş bir problem çıkmaz ve burayada güzel haberlerle dönersn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ayyy hadi bakalım canım yaaaa
inşallah muayen güzel geçer
ve bu kırmızıların gelmeme nedenini öğrenirsin inşallah
Artık düzene girmesini çok istiyorum gerçekten senin için

Canım inşallah hayrılı hebrlerle dönersin
inşallah dediğin gibi artık bi çözüm bulurlar bu işe herzaman böyle olmazki
Allah yardımcın olsun

bitanem git bakalım ne diyecek...güzel haberlerini bekliyoruz...inşallah bu sorunu atlatırsın.....

ay hadi bitanem,insallah güzel haberlerle geleceksin:Saruboceq:

bakalım dr ne diyecek smhcim sorun neymiş öğrenmiş olursun da ona göre tedavi mi olacak ne olacaksa yapılır canım :1hug:

hadi kap gel şu adeti.. inş çözümü kolaydır canım anlarlar nedenini..

hepinize teşekkür ederim kızlar
hastaneden sonra annem aradı ordaydım
öncelikle smear testi aldı canım eh biraz acıdı hatta accık kanadıda
sonra gariptirki yıllarca sol tarafımda olan kistim yok olmuş ve tam tersi sağ tarafımda kistim oluşmuş bişey baya kalın dedi ama anlamadım
farlutal verdi bide folic asit verdi kullanmaya başlıyacakmışım
tam kan sayımı istedim
bide dr rubella testi istedi (kızamıkcıkmış ) nedense
sonra aşılama yapalım dedi dr bende eşimin dr u 8 ay dolsun dedi 2 ay daha bekliyelim diyoruz dedim tamam dedi
pazartesi sonuç göstermeye gidicem kafama takılan diğer sorularıda o zaman sorayım diyorum o an afalladım
arkadaşlar bu değerle
yani hızlı hareket %0 ve morfoloji % 1 iken aşılama yapmak mantıklımı sizce ?:uhm:

Allah Allah
sıkma canını canım yaa
zaten eşinde 2kere falan vermiş ya muhtemelen bi aksilik olmuştur
düzelir Allahın izniyle
sen patronlarınada bakma
herkes kendi hayatını yaşar

hakkında hayırlısı olsun bitanemm

semıhacım bızde baslıoz yuzde sıfır morfolıjıyle bende bılmıom nekadar mantıklı ama tüp bebek için şartmış işte yapılcak bi şekılde bakarsın belkı tutardelikafadulden

slmlar ben de aynı durumdayım, eşimin testlerinde hiç canlı sperm bulunamadı, ergenlikte kabakulak, 14 yaşında hidrosel,18 yaşında varikosel 1 senelik evliyim aşılama, ya da tedavi önerilmedi, tüp bebek için hazırlık yapıyoruz, tahliller testler, rahim filmini bugün doktora teslim ettim haftaya rapor hazırlanacak Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…