leylican sayı toplamda en az 40 mılyon olması gerekıyor sızın 2.5mılyon..hareket %8 sizn.. hareketın de toplamda%50 olması gerek..morfolojı %5 en az%18 olması gerek..varıkosel olaBILIR..muayene ve ultrason yaptırmanız gerek..birde keciboynuzu kürünü uygulayın..
akkanarya o degerlerle bile normal yoldan hamile kalnlar var sende keçiboynuzu kürüne başlaa...
cucummmmmmmmmmmmmmm senağlama
leylican sen üroloğamı gittin eşinle benim eşimdede problem çıktı sizn sperm sayıyıs kaç benım eimiki 11 miyon ve hareketsizlık var yanı hiç harekte etmiyolarmış ban yardım edin siz ne tedaviler uyguloyorsunuz
doktorunuz yumurtalıklarında ne sorun olduğunu söylemedımı cnm biz daah hastanye felan gitmedik sadec sperm test yaptık size tüp bek yapın aşılam yapalım felan dedilermi bana normla yolla olmaz diolar bilmiyorum acab böyle durumda olupta düzelenenler varmıkı sen hiç duydunmu burda
canım yolun açık olsun allahım seni eli bao göndermesin inşallah içinde bebilerinle dönersin istnbuldan canım allahım hayırlısını versin sana inşallah canım senin için bol bol dua edicez canım :Saruboceq:Canım arkadaslarım artık hazırım.
Valizimizi topladık.Eşimin artık son olarak kullanacağı ilaçlarıda aldık.
Saat 22.30 da yola cıkıyoruz.Umut tüp bebek , Emre Bakırcıoğlu yapıcak tedaviyi.
Bundan sonrası Rabbime kaldı.Katından tüm dileyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah.
Emeklerimizi bosa cıkarmasın. Kolaylıklar versin
Bu arada artık durumuzuzu tüm sülale biliyor.Bizzat ben acıkladım.Sanki üstümden büyük bir yük kalktı.Özellikle gitmeden hemen önce söledimki yorumları duymayayım.
Ama korktuğum kadar zor olmadı.Herkes önemli olan sizin sağlığınız gerisi bos dedi.
En zor kısmı ise ilk söylediğiniz an .Yengemin 10 yıl cocuğu olmadı.Duyarduymaz ağlamaya basladı cünkü yasadıklarımızı en iyi o biliyor.Tabi onu görünce bende daha fazla dayanamadım
Ama şimdi iyiyim cok sükür.Rabbime güveniyorum sadece.
Derdimiz büyük ama Rabbimiz derdimizden büyük cok sükür
Şimdi içim umut dolu gidiyorum ,umarım dönüşte içimde bebişlerimle geri dönerim.
Haklarınızı helal edin canlarım.Ve ne olur bize bol bol dua edin.
Allah hepinizden razı olsun Sİzleri cok seviyorummm
(Haberleri Banbandan alabilirsiniz sanırım.Evde internet yok.)
tebrikler canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey::teytey:kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmm
şoktayım telefonla öğrendim
yarım saat sonra sonuç kağıdımı alacam
şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmm
canım özleme geçmiş olsun bugün perde varmı yokmu diye düşünüyordu varmış demekki neyse allahın izniyle başarıyla oda kaldırılır yoluna devam eder ben kenan beyin yanında cüzdanımı düşürmüşüm içinde eşimin banka cüzdanı falan vardı kenan bey garanti bankasına ulaşmış müşterinizi arayın demiş eşime haber gitmiş beni aradı tekrar dönüp cüzdan aldım hastaneden paralarımı başka yere koyduğum için cüzdan hiç lazım olmadı o yüzden anlamadım valla neyse allahtan sağlam yerde düşürmüşüm macera oldu yani bana bugün zaten kara kara nasıl zayıflıcağımı düşünür durumdayım valla :uhm:sevcancım özlemi eve gönderdim birdaha girdiğinde cevaplar canım
merhaba kızlar dr gittim aminiyo sentez yapıtrsamda sonuçta yapılacak bişey yok bebeğim sağlıklıda olsa olmasada doğuracağım diyince dr gerek yok o halde dedi üstelik aminiyo sentez düşüklede sonuçlanabilirmiş onun ultrasonda balık gibi yüzüşünü gördüm elleriyle gözünü ovuşturuyodu annesinin yavrusu onu kaybetmeyi göze alamam ayrıntılı ultrasonda istemedi degerim 1/248 miş canım sıkılıyor düşündükçe:çok üzgünüm: inşallah sağlıkla gelir kızım :Saruboceq::Saruboceq:sizler nasılsınız iyimisiniz
merhaba kızlar dr gittim aminiyo sentez yapıtrsamda sonuçta yapılacak bişey yok bebeğim sağlıklıda olsa olmasada doğuracağım diyince dr gerek yok o halde dedi üstelik aminiyo sentez düşüklede sonuçlanabilirmiş onun ultrasonda balık gibi yüzüşünü gördüm elleriyle gözünü ovuşturuyodu annesinin yavrusu onu kaybetmeyi göze alamam ayrıntılı ultrasonda istemedi degerim 1/248 miş canım sıkılıyor düşündükçe:çok üzgünüm: inşallah sağlıkla gelir kızım :Saruboceq::Saruboceq:sizler nasılsınız iyimisiniz
muayene ve ultrason yaptırdık. doktorda ilaç verdi klomen ve evicap. yani bunları kullansada ameliyat olurmu dersiniz..
bilmem öyle bişey demedi doktor sadece ilaçları kullan 3 ay, tekrar test yapalım dedi eşime..
evet benm doktormda olmaz dedi yani tüp bebek önerdi ama eşim üroloğa gitti. yumurtalıklarda bi problem yokmş. belki ilaçla biraz olsun yükselir yada ameliyatla düzelir hemen moralini bozma.. üroloğa gidin yani.. öyle olup düzelen varmı bilmm çünkü ben yeni girdm buraya..
iyi akşamalr kızlar bende bugün öğrendım eşimde sorun olduğunu
11 miılyon spermı var hareketlılık 0 morfolojısıde yüzde 3 durumuuz çokmu kötü böyle olupta normla yola hamile kalnalr varmı ne yapmam gerekiyor testı tekrarlayalımmı bana lütfen cvp verin
canım sizin de sayı biraz az.. en az 20 milyon olması lazım....doktorunuz yumurtalıklarında ne sorun olduğunu söylemedımı cnm biz daah hastanye felan gitmedik sadec sperm test yaptık size tüp bek yapın aşılam yapalım felan dedilermi bana normla yolla olmaz diolar bilmiyorum acab böyle durumda olupta düzelenenler varmıkı sen hiç duydunmu burda
canım adetin gelemsine sevindim...çok fazla bekletmedi seni....bu arada unutmadan yazayim, bugun benim krimizilarda geldi
bi dahaki adet tarihim 27nisan diyeyim ben, insallah yine duzensizlesmez
canım rabbim yardımcınız olsun inş bir problem çıkmaz ve burayada güzel haberlerle dönersn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ayyy hadi bakalım canım yaaaa
inşallah muayen güzel geçer
ve bu kırmızıların gelmeme nedenini öğrenirsin inşallah
Artık düzene girmesini çok istiyorum gerçekten senin için
Canım inşallah hayrılı hebrlerle dönersin
inşallah dediğin gibi artık bi çözüm bulurlar bu işe herzaman böyle olmazki
Allah yardımcın olsun
bitanem git bakalım ne diyecek...güzel haberlerini bekliyoruz...inşallah bu sorunu atlatırsın.....
ay hadi bitanem,insallah güzel haberlerle geleceksin:Saruboceq:
bakalım dr ne diyecek smhcim sorun neymiş öğrenmiş olursun da ona göre tedavi mi olacak ne olacaksa yapılır canım :1hug:
hadi kap gel şu adeti..inş çözümü kolaydır canım anlarlar nedenini..
kızlar günaydın moralim çok bozuldu yaa((((((((((((
eşimin sonuçlarını vereceklerdi laborantla konuştum testi tekrarlıcaz testte canlılıkyok dedi buda herhangi bir su damlasından yada tozdan dolayı olmuş olabilir dedi salı günü tekrar gelsin dedi daha önceki testlerinede baktım dedi siz neden ameliyat oldunuz dedi eşinizin sperm sayısı direk tüp bebeklik bir vaka dedi doktor neden bunu söylemedi dedi anlcaınız çöktüm sabah sabah
eşim işyerinde problemli ben bidaha izin alıpta gidemem diyor adam salı günü gelsin testi tekrarlıcaz diyoo offff allahahım yaa çok sıkıldım ben biyandan polisktik over oldum ne desem boş yaaa
iyi akşamlar kızlar benim kırmızılar geldi.bir sonraki tarihim 27 nisan. mart ayıda yaramadı.sayılar yükselince ümitlenmiştim ama olmazsa olmuyo işte. hayırlısı. bu ay doktorda bekliyodu aslında adet olunca gel istiyosan 3. aşılamaya başlayalm diye ama gitmiycem. ben karar verdim bir kaç ay daha hiç bişi yapmayacam erteledim tedavimi.şimdilik düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?