hayırlı olsun canım....inşallah herşey yolunda gider ve sonunda sağlıcakla bebişini kucağına alırsın....merhaba kızlar bugün doktora gittik Puregon verdi göbekten yarın başlicam. Lucrin e devam dedi dozunu azalttı. kalçadan iğne vericek diye korkmuştum ama vermedi belki gerek kalmazmış çok sevindim.
1 nisanda tekrar gidicez yumoşların gelişimine bakılıcak..
canım hayırlısı olsun....dinlen biraz...hem bellimi olur belki doğal yoldanda gelebilir...iyi akşamlar kızlar benim kırmızılar geldi.bir sonraki tarihim 27 nisan. mart ayıda yaramadı.sayılar yükselince ümitlenmiştim ama olmazsa olmuyo işte. hayırlısı. bu ay doktorda bekliyodu aslında adet olunca gel istiyosan 3. aşılamaya başlayalm diye ama gitmiycem. ben karar verdim bir kaç ay daha hiç bişi yapmayacam erteledim tedavimi.şimdilik düşünmüyorum.
bitanem demek kistin yer değişmiş...sanki kaybolsa olmadıhepinize teşekkür ederim kızlar
hastaneden sonra annem aradı ordaydım
öncelikle smear testi aldı canım eh biraz acıdı hatta accık kanadıda
sonra gariptirki yıllarca sol tarafımda olan kistim yok olmuş ve tam tersi sağ tarafımda kistim oluşmuş bişey baya kalın dedi ama anlamadım
farlutal verdi bide folic asit verdi kullanmaya başlıyacakmışım
tam kan sayımı istedim
bide dr rubella testi istedi (kızamıkcıkmış ) nedense
sonra aşılama yapalım dedi dr bende eşimin dr u 8 ay dolsun dedi 2 ay daha bekliyelim diyoruz dedim tamam dedi
pazartesi sonuç göstermeye gidicem kafama takılan diğer sorularıda o zaman sorayım diyorum o an afalladım
arkadaşlar bu değerle
yani hızlı hareket %0 ve morfoloji % 1 iken aşılama yapmak mantıklımı sizce ?:uhm:
slmlar ben de aynı durumdayım, eşimin testlerinde hiç canlı sperm bulunamadı, ergenlikte kabakulak, 14 yaşında hidrosel,18 yaşında varikosel 1 senelik evliyim aşılama, ya da tedavi önerilmedi, tüp bebek için hazırlık yapıyoruz, tahliller testler, rahim filmini bugün doktora teslim ettim haftaya rapor hazırlanacak Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin
semiham bebem canum geçmiş olsun..hepinize teşekkür ederim kızlar
hastaneden sonra annem aradı ordaydım
öncelikle smear testi aldı canım eh biraz acıdı hatta accık kanadıda
sonra gariptirki yıllarca sol tarafımda olan kistim yok olmuş ve tam tersi sağ tarafımda kistim oluşmuş bişey baya kalın dedi ama anlamadım
farlutal verdi bide folic asit verdi kullanmaya başlıyacakmışım
tam kan sayımı istedim
bide dr rubella testi istedi (kızamıkcıkmış ) nedense
sonra aşılama yapalım dedi dr bende eşimin dr u 8 ay dolsun dedi 2 ay daha bekliyelim diyoruz dedim tamam dedi
pazartesi sonuç göstermeye gidicem kafama takılan diğer sorularıda o zaman sorayım diyorum o an afalladım
arkadaşlar bu değerle
yani hızlı hareket %0 ve morfoloji % 1 iken aşılama yapmak mantıklımı sizce ?:uhm:
23 yaşım. bende sorun yok galiba, galiba dedim çünkü yumurtalıklarımda sorun var mı bilmem. muayene oldum hormon testi yaptırdm bişey çıkmadı.. senin yaşın kaç? inşallah olur ben k. boynuzu kürünüde içiriyorm eşime.. :1rolleyes:
Bütün kızlar toplanmışız maşallahhhh.Saate inatt. :içelim: :içelim::içelim: Şu kaç gündür yılan hikayesin dönen geçmişin bir ucundan başlayacağım. Yoksa çatlayacağımmmmmm. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hööönk laelaelaelaelae bence yavaştan çaktırmadan yatmaya nevom sırnaşık şeyÇok bişiy yokmuş canım , 1218 mesajjj. laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae :teytey: :teytey: :teytey: Bize komasssssss. :içelim: :içelim: :içelim:
o kadarcıkmıkaydirigubbakcemile3pek azmışkafamçokkarıştıÇok bişiy yokmuş canım , 1218 mesajjj. laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae :teytey: :teytey: :teytey: Bize komasssssss. :içelim: :içelim: :içelim:
bencedesırnaşık şeyhööönk laelaelaelaelae bence yavaştan çaktırmadan yatmaya nevom sırnaşık şey
evet artık kendini çok yormaması lazım....iyi geceler kizlar
nevro canim kolay gelde cok yormasan sen kendini artik tak basina degilsin unutma baskalrinida dusunmen lazim:asigim:
canım aşılamada koldan vurulan iğnedemi var...benim hiç bir bilgim yok:sm_confused:kızlarr iyi akşamlar size bir sorum var
aşilamada verilen iğneyi biz koldan yapıyoruz bir gün sağ kola bir gün sol kolamı olucak yoksa farketmezmi
doktora sormayı unuttum
bilen varmi kızlar
canım yardımcı olmak isterdim ama aşılamayla ilgili bilgim yok malesef
kızlar şimdi ne alaka diyeceksiniz ama cahilliğime verin bu kullanıcı panelinde en son alınan itibar puanları diye bi yer çıkıyo orda bana puan verenlerin isimleri var bişey yapmam gerekiyomu:uhm:
kızlarr iyi akşamlar size bir sorum var
aşilamada verilen iğneyi biz koldan yapıyoruz bir gün sağ kola bir gün sol kolamı olucak yoksa farketmezmi
doktora sormayı unuttum
bilen varmi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?