bişi yapman gerekmiyoki canım sana rep verenler yazıyo orda..a.s.
saol canımevet canım bir sağkol birgün sol kola..a.s.
günaydın herkese,günün ilk günaydını benden olsun kursum var bugün ancak saat 5'e doğru gelebilirim,inşallah ayşe ve nevronun müjdeli haberlerini de okumuş olurum,dualarım sizlerle,hakkınızda hayırlısı olsun,ben pozitif düşünüyorum,ikinizden de güzel haberler alacağımıza inanıyorum,Allah yardımcımız olsun
günaydın kızlar.
ya beni bir heyecan bastı ya. sonuçları bende sabırsızlıkla bekliyorum vallaha.
nevro ve ayşe sonuçlarınız ne şekilde olursa olsun yanınızdayız biliyosunuz zaten bunu siz. ama inşallah çifte halaylar çekerek topiği yıkacaz bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
GÜNAYDIN kuşlarım
bugün nasılsınız bakalım... yeni bir günde bir sürü hamiş haberi almak ümidiyle yeni güne merhaba..
nevrocum ayşecim dualrım sizinle... inşlh Rabbim yüzünüzü güldürür. test sonucunuz tavan yapar inşlllllllhhhhhh.
Günaydın canlarım
kıslar bugün topiğimiz yıkılacak okadar heyecanlıyımki herkes sabırsızlıkla nevroyu ve ayşeyi bekliyo inşallah çabuk gelirlerde heyecandan öldürmezler bizi
heyecandan ölücez bence çünkü sabah verip öğkeden sonra alacaklar hatırladığıma göreee
Günaydın kızlar.
İnşallah ayşe de, Nevro da hamiledir.
Sabırsızlıkla bekliycez haberlerini...
cok heyecanliyim cokk
gece bi ara uyandim,ilk aklima gelen sey Allahim nevro ve ayse hamis olsun insallah demekti..
hayirli haberlerini bekliyoruz insallah...
vermislerdir kanlari simdi...
ayyyy yikilicak burasi
Sorma canım ya hemde ne yıkılacak
elim ayağım birbirine giriyo heyecandan
iş yapmayı bırak burdan ayrılamıyorum
inşallah patronlar geç gelirde kalkmak zorunda kalmam
onlardan haber geldiğinde burda olmak istiyorum
aymesim aynen
benimde kaynim gelecek bugün aksama...
is güc duruyo hep,arada bakarim mutlaka..
of yaa kendim olsam bu kadar heyecanlanmazdim...
icime doguyor ikiside hamiss
Bende haber varmı diye geldim, inşallah hayırlı hamiş haberlerini alırız
günaydın arkadaşlar inşallah bugün arkadaşlarımızın iyi haberlerini alırız allah yardımcımız olsun
GÜNAYDIN TOPİKİMİZİN GÜLLERİİİİİİ
NEVRO VE AYŞECİM NEDENDİR BİLMİOM AMA BEN BU SEFER PEK UMUTLUYUM YAA OLACAKMIŞ GİBİ GELİYOR BANA.OLUMSUZ TEK BİR SORU İŞARETİ GEÇMİYOR AKLIMDAN.UMARIM HAMİŞSİNİZDİR VE RABBİM BEBİŞLERİNİZİ GÖNDERMİŞTİR. SONUÇ NE OLURSA OLSUN BİZLER SİZLERLEYİZ. RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLSÜN İNŞALAHHHH
günaydın kızlar...ben de sabırsızlıkla bekliyorum iyi haberleri...ne zaman belli olcakmış...
canım sabah kan vereceklerdi. sonuçların saatini bilmiyorum. ama öğleden sonrayı bulacaktı
hosgeldin canim ya neler oldu neler
bu arada gunaydin kizlar
sabirsiz canim artik ikinic topigimiz var burda kimseyi bulamazsan oradayiz
ayseeeeeeeeee
nevroooooooo
kizlar insallah hamilesiniz ikinizde
Sabırsızım hoşgeldin canım
Nasılsın neler yaptın bugün hepimiz cok heyecanlıyız
Nevro ve Ayşeden haber bekliyoruz
kızlar mrhhhh biraz geç kaldım kusura bakmayın
nevrodan ayşeden haber yok değil miii
ay inş güzel haberlerle dönerler
Zannediyorum haberi saat 2 gibi alırız Ayse Belcikada TR saati ile bizden 1 saat gerideler. Bakalım hayırlısı ile güzel haberilerini alalım artık.
rabbim inş ellerini boş çevirmez yaaa
tunaydın arkadslar...
sabırsdız sabom hosgeldın sende..
ozlettın kendını
nevro ve aysenın sonuclarıında sıte yıkılacak
hb canım
demek ikinci bi topic açtınız bende anahtarı yok ama nevonun ve ayşenin sonuçlarına yetiştim demek inşallah pozitif olucak
hb aymesim bol bol moral depoladım bomba gibi geldim kaçta çıkar sonuçlar acaba
Canım büyük bi ihtimalle öğleden sonra gelicek sonuçlar
moral depolamana çok sevindim
inşallah canım inşallah.
pembe köşeye geçsinlerki sıra bizlere geçsin dimi ama
günaydın kızlar inşallah bugün nevrodan ve ayşe arkadaşımızdan çok güzel haberler gelir...heycanla bekliyorum...
günaydın kızlar inşallah bugün topiğimizin günü olacak hayırlı haberler alacağız ve sonra birer birer hepimizin bebişleri olacak nevro ve ayşe bize uğur getircekler allahın izniyle ikisinide yüzleri güler sağlıklı hayırlı bebişleri olur
ya aklima geldi nevroya sormayi unuttum yada gozden kacirdimmi nevro hic idrar testi yapmadimiki
kizlar günaydin nevrodan ayseden haber varmi
slm kizlar, nasilsiniz?
ben az once kan verdim 4saat sonra filan belli olur artik, iki hafta su gibi gecti ama su bikac saat çok zor, omre bedel!!!
nevrodan haber varmi??
asicim bildim kadariyla yapmadi, çunki trandferden sonra yine çatlatma ignesi vurundu, buda yanlis sonuc verebiliyo
bizleri dusundugunuz için hepinize çok ama çok tsk ederim, destekleriniz ilac gibi
Slm canım nevro hiç test yapmadı bildiğim kadarıyla
insallah canim mevlam hiçbirimizin kucaklarini bos birakmasin!!
heyecani sen gelde bana sor canim)))
4saat sonra belli olur, yani tr saatiyel 3civari çooooook heyecanliyim
insallah hamilesindir canim....
nevrodan hiç haber yokmu??
arkadaşlar nevro ve ayşe'nin güzel haberlerini duymak için dua edelim. hepimiz. Allah inşallah bugün bize onların mutluluğuyla mutlu olmayı nasip eder.
slam kızlar ya valla çok heyecanlıyım ayşe ve nevromun sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum ama bence kesin ikisinin de pozitiftir inşallah mendilleriniz hazırdır halay için
Ayşemmm canımm benimmm az kaldı biraz daha sabret ve Allahın izni ile güzel sona ulaşacağız... ayyy çok heyecanlandım şimdi tam olarak kaç saat kaldı.öğleden sonra biraz yoğun oluyorum ona göre ayarlama yapayım... Haddi Rabbim gönlümüze göre versin... demek idrar da yapmadın heee o kadar da fişeklemiştim seni yaptır çatlarız diye(tabi işin şakası beklemek en güzeli) kıpır kıpr içim valla sanki benimmiş
gibi seviniyorum
merhaba kızlaaarrrrrrrrrrrr
ben bile çok heyecanlıyım nevro ve ayşeyi düşünemiyorum.allah emeklerinin karşılığını verir inşllh.bugün çifte mutluluk yaşamak istiyoruuuuzzzzzzz
Offf ya merakla pc yi açyım..Geçmişe de baktım hala haber yok ...Ne oldu acaba sonuçlar....
merhaba kizlar
nevro ve aysenin sonuclarini hepimiz merak ediyoruz
insallah guzel haberlerle gelicekler
kizlar neolursunuz benim icin dua edin adetim zamaninda gelsin tedavime baslayabiliyim bu ay
yaklasik 5 aydan beri duzensiz oldu
bu ay kendiliginden duzenli gelirse asilama yaptiricaz insallah
çatlayacam kızlar bir sürü işim var aklım burda gelip gidip sayfa güncelliyorum inş sonuçlar olumlu ve de çabuk gelirr
kızlar şu anda nevrodan ve ayşeden gelcek haber bekleyen canlar haydi hep bareaber aynı anda onlar için dua edelimmi saat tam 13:00 da herkez içinden onlar için dua etsin ltf
nevro ve ayşenin sonuçları henüz belli değil sanırımm , ayy sabırsızlıkla bekliyorumm ,,Rabbim haklarında hayırlısı neyse onu nasip etsinn ,inş.. güzel haberlerle gelirlerr,,
Merhaba kızlar nasılsınız.nevrosky ne zaman alacak sonucu bilen var mı?hayırlısı olsun.inşallah olumludur sonuç.
İnşallah ikiside hayırlı haberlerle gelirlerde bizleri sevindirirler.Rabbim yardımcıları olsun.belki de almışlardır sonuçları.gelirler birazdan.
yürüyüşü bile zor bitirdim eve nasıl geldim bilmiyorum
2-3 saatten önce haber gelmez sanırım
dashuri, esila@mısra, gelincik238, naren1981, neslihan1983, nur krp, sevcangoksel, sevgii:), sidelya01
hepize iyi günler kıslar size bir önerim var mutlu haberi alırsak eğer inşş alırızz ilk duyan kişi bir halay smile ikinci kişi ikihalay smile yapsın herkes altına yazsın ben birinci kişi sıradaki ikinci kişi iki simile yapsın diye...böyle böyle devam etsin bakalım kaç kişi olacak halay ekimiz
ya daha ne kadar var kızlar sonuçların çıkmasınacadıarzu
sanırım nevro'nun iki gibi çıkacak eve geliyim ediyim bir saat ordan desen saat üçü bulur herhal..ama ayşe ninki ne zaman belli olur fikrim yok saat farkından dolayı
bence ayşede nevoda hamişş
bencede ikiside ayni anda haber verecek biz yavastan halaya baslasak
yazdıklarınızı okumadan halay çektiğinizi görünce heyecanlandım birden durun yahu.
halay bası benım haa söledım bastan mızıkcılık yok okişşş
ÖZLEMİMMMMM NİRDESİN KIZZ HANİ ÖĞLENE KADAR DI ÖĞLEYİ DE GEÇTİ VAKİTTTTTT
bende halay sonu olarımmmmmm
bende ortada dönerim o zamannnnn
o ıkzlar herkes toplanmış haber için maaşallah çok kalabalığız kızlar bu heyecanlı bekleyişte herkes açsın bakalım aloyu salimden biraz ısınma hareketleri yapalım dimi aniden öyle tepinmek olmaz kalp dayanmaz ayol yoksa hadi bacılar aloooooooooooooo........
geri sayım başladı saat 2
ay dıkandım
ayyyy fenayım
ne zormuş ya
böbreklerim ağrıyo alllllllllllllllllooooooooooooo amaaaaaaaaaaaaaan ağrısın napıyım oynıycam aaalllooooooo çalkala çalkala bi haller oldu allllllooooooooooooo
Haberr yook dimiii kızlarrr
çatlıycamm meraktannn ama neysekii az kaldııı
geldim canımm hemen en sona geçt,mm nevroo naptıı ayse naptıı yazın çabuk
alo alo nevrom susma alo alo ayşem susssssssmaaaaaaaaaaaaa alooooooooooooo
evet kızlar inşallah ikisininde iyi haberlerini alcağız az kaldı bir halayda benden
ay nerde duracagimi sasirdim
ben yinede burda duruyum ilk buraya haber gelir galiba
burda toplanak
meraktan çatlıyacam yaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffff
Al bendende o kadar canım
ama bencede haber ilk buraya gelir
biz burda bekleyelim
kızlar onlar bize haberi verene kadar bizde sohbet edlim
masllah kıslar herkes burda sıraya gırdınız demee
18 kullanıcı + 3 misafir allaha ne kalabalığız
oy oyyy heyecanlandim iyicee
kan verdiler sonuçları bekliyoruzzz
kızlar maşallah deyin bu kadar birbirimize bağlı olmak çok duygulandırıy inşyallah böyle günlerimizin ardı arkası kesilmesin halayımız bitmesin
jalede kabahat durmadı bir rahattttt
abbavvvvvvvvvvvvvvvvvvv terledim haaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyy
biz böyleysek onlar ne haldedir kim bilir
temızlıgı yarım yamalak yapıp buraya kosuyorum...
haber gelmemıs henuz..
halay beım ıcın farketmıyor..orta bas sag sol..yeterkı guzel haberler getırp halaylar cekelım burda
evet canim bakalim ilk kim gelcek
hicbu kadar 4 gozle beklememistik galiba onlari
bence onlar sevincten agliyor suanda
haydi kızlar haydi kızlar haydiiiiiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiii
hala sonuçlar çıkmamış inşallah ikiside güzel haberlerle gelir
annammmm kıslar toplanmış halay biraz uzun olacak galibaaaa
mıh gibi çakıldık
napsak ki ya
topik dut yemiş bülbüle döndü
kızlardan haber yokmu çok merak ediyorum. akşam çok dua ettim inşallah ikiside hamiledir
harbi kimseden ses yok
kızlar yere göge sıgamaz oldum yaaa hadi artık gelin nevrooooooo ayşeeeeeeeeeeeeeeee
son yarım saattttttttttttttttttt
jeyannd, asi74, aymes, aşk_meleği, caneylom, casper33, cornelia35, dashuri, heja, meryem42+, MONA ROSA, nilos1981, nur krp, ozlem82do, rapunzell_82+, sidelya01, sünger53
topit topik olalı böyle kalabalık olmadııı aboovvvvvvvvv
su gelir güldür güldür gelde yar beni güldürr zuuhaa kafayıı yedimm
bence herkes kıvılcım gibi nefesini tuttu bekliyo kızlar açılın bak yoksa güzel haberi almadan boğulucuaz ha nevromuzu ve ayşemizi kalabalık karşılamamız lazım ha gayret kaldı yarım saat tahmini
gel nevromuz gel ayşemiz bitsin bu heycan bitsin bu heycan topikte tam 18 kız yolunuza hasret
bilmeden nereye düşmüsüm ben on yıl aradan sonra bebeği olan bir anne olarak insallah bende sizinle kutlarım allahım hepinizinde yüzünü güldürür insallah
NE KADAR GÜZEL YA HEPİMİZ O KADAR HEYCANLIYIZ Kİ KIZLAR ONLAR BİZİM UMUT KAYNAĞIMIZ OLACAK ALLAHIM İNŞALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER
hala gelmedimi haberlerrrrrr
kızlar telefonu olan yokmu yaaa ne kötüymüş bu bekleyişşş dayanılacak gibi değilllll
ne güzel halimizden anlarsın yani, Allah ömür versin yavruna
Rabbim geç gelsin önemli değil
sağlıkla gelsin
nevrodan ve ayşeden güzel haberi heyecanla bekliyoruzz...hepimiz halaya hazırızzz............. bayağı kalabalık bi halay olacakkk......hayırlısı inşallahhhh....
biz bu kadar heyecan yapıyıruz onlar ne haldedir kimbilir
21 kısı 1 mısafır
kadınlar kulubu yıkılacak bugunnnnnnnn
24 kullanıcı bir misafir
bal kafamız olsaydı dj yapardı bu heyecanaaaaa ancak oynamala gecer
ahhh bal ahhhh..
pc bozacak zamanmıydı
saat geçmek bilmiyo belki haber var diye gelip gelip gidiyom buraya allahım inşallah her ikiside güsel hayılı haberlerle gelirler..
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
cok heycanliyim ya ne guzel cok kalabaligiz bugun insallah guzel haberlere gelirler
ayşe ayse duy sesimizi
nevro nevro duy sesimizi
23 nisanda tören geçidini sıraya girer bekleriz ya şimdide öyle oldu birazdan resmi geçitten geçicez.
alfabetik sıraya göre hazırollllll
Kızlar 24 kişiyiz.
Çok kalabalık olmuşuz valla.
Kimse geyik yapmaya gitmiyo bakıyorum da.
Ayşenin sonucuna son 15 dakka kaldı 3te alıcam demişti
ama Nevronun kaçta çıkıcağını bilmiyorum
Hadi kıslar gelin artık hiç burasını bu kadar kalabalık görmemiştim şu ana kadar
Herkes elinde mendil bekliyo halay için
annammm geyikte kimsecikler kalmamış bi baktım burda 25 kişi vavvvvv kıslarrr nevrroooooo kıs gel gayrii koşa koş agelde hadi haber ver bizeeee aaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bende heyecandan lavaboya gidip geliyorumm yaaa
nevro ayşe canlar kalbimiz sizinleeeee haydin güzel haberlerle gelin bize
kızllaarrr var mı arttırannn 28 kişiyiz şimdide
aaa 27 kişi olmuşuzzz nerde bu kızlarrr nerdeee
gelinn artıkkkkkkkk
Saat 3 oldu................
kızlar tam 26 kişiyiz birazdan nevro veayşeyle g28 oluruz inşallah
ahhh canımm benimmm tabiiikiiiiii
allahımmm sevincimizi yarıda bırakma inşallahhhhh
Kıslar nevro bu resimleri burda görmesin kızıcak bak benden söylemesi ben size yeni topik açtım siz yine bura gönderiyosunuz diycek
gerçi fırsattan istifade edelim o şimdi sevinçten hiç bişey diyemez dimi .....................
resimlerinde hepsi birbirinden güzel nerden buluyosunuz bunları
Evet canım bende gözlerimi saatten alamıyorum
Ayşe nerdeyse gelmek üzeredir. 3te alıcam demişti
Allahın izniyle güzel haber getiricek inşallah
bugün kızmaz heralde nevrom ya. haber bekliyoruz ya öbür tarafa kimse gidemiyo gelen haberi kaçırmamak için
aminnnnnnnnnn
isi gücü biraktim kostum,gözüm saatte,dakika sayiyorum artik
hadi nevroya söz verdigim gibi aliyim sirami siramda bekleyim
daha haber yok dimi...
29 kullanıcı + 4 misafirr abboooooowwwwwwwwwwwwwwwww
erkek ınfertılıtesı boyle bır tarıhı gunu sahıt oluyor..
zaten bılıyorduk kadınlar kulubunde en guzel dostlukların kuruldu yer burası dıye
ama sımdı daha ıyı anladım
wc ye gittim geldim haber yok dimi
azalmışız ya noldu yoksa haber öbür tarafamı geldi çatlıycammm
Kıslar hamile olsaydın inanınki doğurmuştum heyecandan
işim var kalkıp gidemiyorum yapmaya takıldım burda azar işiticem artık valla
aman güzel haber gelsinde ben azar işitmeye rağzıyım gerçi
ama tez gelsin nolurrrrrrrrrrr sabrım kalmadııııııııııııııııııııııııı
amanda aman herkes burdaymış süpersiniz kızlar
YA HALA HABER GELMEMİŞŞŞ
SON RADDE DE HEYECANNNNNNNN NERDESNİZ KIZLARR KALP KRİZİ GEÇİRCEZZZZZZZZZZZ KOLUM AĞRIDI SABAHTAN BERİ MENDİL ELİMDE BEKLİYOM HEYECANLA SONUCU ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ BAŞLİCAMMM
ayseeem nevrommmm nerdesiniz
kizlar bunlar sevinc haberini alinca bizi unuttularmi ne
Hadi Nevro gel artık.
Çıkıcam yarım saat sonra.......
kızlar bence nevrocum bi yerde düşüp bayıldı yada kocişiyle kutlamaya gitti haberi ne dersiniz. ayşe canım kardeşim yılmıycaz dimi allah çok büyük hamiş listemizdeki civciuv kardeşimizi örnek gösteriyorum sana canım başkada bişiy demiyorum
slm kızlar nasılsınız?nevronun ne sonucu belli olacak arkadaslar merak ettim bende??
evet kizlar ya var birsey bu saat oldu daha yok nevro ortalarda kacta alacagini soylemismiydi ama en kotu ihtimal 3 te cikiyor sonuclar
kutlamaya falanmi gittiki
ya arkadaşlar nevro zaten dün demişti size haber vermem akşamı bulur demişti
nevvvrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooooooo
geeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllll
aaaaaaaaaaarrrrrrtttttııııııııııııkkkkkkkkkkkk
kizlar nevro demisti ama aksama anca gelirim diye,yanlis hatirlamiyorsam dün demisti..
gecmise bi bakiyimda bulmaya calisayim o mesaji
27 kullanıcı
nesrinsavas, -badem-, aymes+, caneylom, canzi3445+, casper33+, cornelia35+, cucu-pete+, duygu2008+, ecetuba84, gelincik238, haletrn, heja+, ilkbahar_20, jeyannd+, MONA ROSA, nur krp+, ozlem82do+, papatya_ek, rapunzell_82+, Rylai+, sevcangoksel+, sunflowerr80, ZAMBAK 3+, ^^sabirsiz^^++, sidelya01+
nevro seni bekliyoruz canımmm
kıslar nevroyla telde görüşen yokmu yahu bi arayıversin aaaaa çatlatmayın be yavv
beklemektennn geldiii
ama pc başındanda ayrılamıyorummm
kızlar nevromdan haberi olan yokmu ya akşama sonucu söylerim demişti ama meraktan akşamı bekleyemiyoruz ki
inşallah olumlıu bi sonuçla gelir bitanem ya
kızlar bu arada hepiniz için en kısa zamanda Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar diliyorum hepiniz meleklerinizin hebrini tez zamanda verirsiniz inşallah
sakın pes etmeyin sabırla bekleyin merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbim elbet bir gün bu imtihana dur diyecektir merak etmeyin ayşecim konuyu okurken gördüm bitanem hiç üzülme inşallah kısa zamanda olur be güzelim yeter ki senin canın sağolsun değil mi tatlım meleğin nasıl olsa gelir
herkesi öpüyorum
ok canim anadim ben gordum aksama dogru gelirim o zaman
SIKILDIM VALLA AYNI SAYFAYA BAKMAKTAN BASIM DONDUUUUUUUUU
kızlar ben çıkıyorum. inşallah yarın pc açtığımda nevronun hamile haberini görürüm. halay çekerken yakalarım sizi. k.i.b.
devamli bakiyorum bakiyorum ama haber yok nevrodan
bi yarim saat sonra bakim bari tabi dayanabilirsem
of nevro hadi gel artık yaaaa cıkcam yemek yapcam daha pufff
of fffffff hadi nevrom kociş gelcek hadiiii............
offf ya çatlıcammm meraktannnnnnnnnnnnn.hadi nevromm.............
isi olan ciksin,haber gelince ben titretirimmm hepinizi
nevrooo geldii
Ayyyy gelmiş..Nevrooooooooooooooooo...............:)
yanlışmı gördümmm ama vardıııı şimdi burdaydı daha
kızlar nevro gelmicek galiba benim işim var çıkıcam akşam bakarım öptmmm
nevrooo bişeler söyle cnm yaaa öldük meraktan
kız nevro yazsana sonucu çatlıycaz meraktan...
nevroooo okuma yazzz kuzumm yazz ne oldu sonuççç ne
bak sen böyle susutukça aklıma kötü şeyler geliyo yaaa bi ses ver bakim
kalbim durcak benim şimdi
hadi nevrom yazda rahatlıyalım sabahtan beri mendiller elimizde bekliyoruz
Nevro sonra okursun yaaa yaz bekliyoruz kaç saattir tatlım yaaa
Nevrom yaz hadi bu heyecana kalbim dayanamıycak nerdeyse
hadi nevrom gelmişsin yaz artık
jeyannd, -badem-+, aymes, ayse57, belya, bengusu, caneylom, dashuri, fatos1983, heja, MONA ROSA, nesrinsavas+, nevrosky+, nilos1981, nur krp, papatya_ek, rapunzell_82+, Rylai, tuliny, wintersun, zeynep215, zynp.ZEYNEP
haydi inşşşş yaaaa geldi sonundaa nevro sanırım uzun yazacak baksanızaa
Yazıyor sanırım..
sagol canim, bi yerde hayatina ara veriyorsun, ben4senedir herseye ara vermistim ama simdi tedavime ara veriyorum yeter artik, tabiki pes etmiyorum ama biraz yasamak istiyorum, planlarim var onlari gerceklestircem!!
doktoru gormedim, mayisin 6sinda randevum var, bekle babam bekle yani!!!!
nevro hadi canim sen bizi sevindir
nevro hoşgeldin hepimiz seni bekliyoruz hadi yaz
yazıyor yazıyor profilde gördüm
hadiiiiiiiii
ben şiştim meraktan.
ay yaz çatladık meraktan
nevrocum sayı 29 ibre 180 i vurdu heycanhadi hızlı canım yaz
bende ikiz
hala cevap yazıyor gözüküyor ya
nevroo kalbim duracakkk canım hadiiiii
yaa bukadar uzunn nedenn yazıyorsuunnn hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nevro once ozet yaz yavrum sonra yazarsin valla catladikkkkkkkkkkkk
sonucu yaz sonra anlatırsın uzun uzun
yazdığını nereden görüyosunuz ki
Karnıma ağrılar girdi offff yaaa...Hadi çabuk yaz...
ayh
ölecem dıkandım ha
kıslarr halayy başı benn oliyimmm hamişşş nevrooo
Nevrocan gerilim filmi gibi oldun yani sonucu bekliyoruz yaw pozitif de hadiii aaaaa çatlicaaaaammmm..
bu topikte bugune kadar bu kadar birinin msj yazmasi beklenmemistir ben mendilimi hazirladim
heyecandan ellerim terledi hadi
cucuuummm nerdesinnn
titret şu nevroyuuuuuuuu
kızlar nevrodan haber yokmu hala...her açışımda k.k yı dua ederek açıyorum.allahım iyi haber almayı nasip etsin bize.
yeni konu açmışş ordann gördümmm yuppiii
nevrom hadi ama kociş yolda beni yine pc başında görürse
iyi akşamalr kızlar bende bugün öğrendım eşimde sorun olduğunu
11 miılyon spermı var hareketlılık 0 morfolojısıde yüzde 3 durumuuz çokmu kötü böyle olupta normla yola hamile kalnalr varmı ne yapmam gerekiyor testı tekrarlayalımmı bana lütfen cvp verin
bu arada unutmadan yazayim, bugun benim krimizilarda geldi
bi dahaki adet tarihim 27nisan diyeyim ben, insallah yine duzensizlesmez
merhaba kızlar bugün doktora gittik Puregon verdi göbekten yarın başlicam. Lucrin e devam dedi dozunu azalttı. kalçadan iğne vericek diye korkmuştum ama vermedi belki gerek kalmazmış çok sevindim.
1 nisanda tekrar gidicez yumoşların gelişimine bakılıcak..
iyi akşamlar kızlar benim kırmızılar geldi.bir sonraki tarihim 27 nisan. mart ayıda yaramadı.sayılar yükselince ümitlenmiştim ama olmazsa olmuyo işte. hayırlısı. bu ay doktorda bekliyodu aslında adet olunca gel istiyosan 3. aşılamaya başlayalm diye ama gitmiycem. ben karar verdim bir kaç ay daha hiç bişi yapmayacam erteledim tedavimi.şimdilik düşünmüyorum.
hepinize teşekkür ederim kızlar
hastaneden sonra annem aradı ordaydım
öncelikle smear testi aldı canım eh biraz acıdı hatta accık kanadıda
sonra gariptirki yıllarca sol tarafımda olan kistim yok olmuş ve tam tersi sağ tarafımda kistim oluşmuş bişey baya kalın dedi ama anlamadım
farlutal verdi bide folic asit verdi kullanmaya başlıyacakmışım
tam kan sayımı istedim
bide dr rubella testi istedi (kızamıkcıkmış ) nedense
sonra aşılama yapalım dedi dr bende eşimin dr u 8 ay dolsun dedi 2 ay daha bekliyelim diyoruz dedim tamam dedi
pazartesi sonuç göstermeye gidicem kafama takılan diğer sorularıda o zaman sorayım diyorum o an afalladım
arkadaşlar bu değerle
yani hızlı hareket %0 ve morfoloji % 1 iken aşılama yapmak mantıklımı sizce ?:uhm:
slmlar ben de aynı durumdayım, eşimin testlerinde hiç canlı sperm bulunamadı, ergenlikte kabakulak, 14 yaşında hidrosel,18 yaşında varikosel 1 senelik evliyim aşılama, ya da tedavi önerilmedi, tüp bebek için hazırlık yapıyoruz, tahliller testler, rahim filmini bugün doktora teslim ettim haftaya rapor hazırlanacak Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin
sonra gariptirki yıllarca sol tarafımda olan kistim yok olmuş ve tam tersi sağ tarafımda kistim oluşmuş bişey baya kalın dedi ama anlamadım
tam kan sayımı istedim
sonra aşılama yapalım dedi dr bende eşimin dr u 8 ay dolsun dedi 2 ay daha bekliyelim diyoruz dedim tamam dedi
pazartesi sonuç göstermeye gidicem kafama takılan diğer sorularıda o zaman sorayım diyorum o an afalladım
arkadaşlar bu değerle
yani hızlı hareket %0 ve morfoloji % 1 iken aşılama yapmak mantıklımı sizce ?:uhm:
iyi akşamlar kızlar benim kırmızılar geldi.bir sonraki tarihim 27 nisan. mart ayıda yaramadı.sayılar yükselince ümitlenmiştim ama olmazsa olmuyo işte. hayırlısı. bu ay doktorda bekliyodu aslında adet olunca gel istiyosan 3. aşılamaya başlayalm diye ama gitmiycem. ben karar verdim bir kaç ay daha hiç bişi yapmayacam erteledim tedavimi.şimdilik düşünmüyorum.
kızlar şimdi ne alaka diyeceksiniz ama cahilliğime verin bu kullanıcı panelinde en son alınan itibar puanları diye bi yer çıkıyo orda bana puan verenlerin isimleri var bişey yapmam gerekiyomu:uhm:
tam kan sayımı istedim
arkadaşlar bu değerle
Günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Hadi uyanın mirmirmirmir
Kalkın hadi sabah sporu yapalımkaydirigubbakcemile2:dance:
günaydın canlar nasılsınız iyisiniz inş
nevrom canım arkadaşım en son yazmış oldugun yazıyı okudum ne kadar içten yazmışsın yaaa o kadar da makyaj yapmıştım hepsi boşa gitti şimdiii kimseler göremeden lavaboya gitmem gerekecek.........
rabbim sonuna kadar problemsiz yaşarsın inşş hamileliğini................
inş senden sonrada topikte patlama olcak ben inanıyorum hep dualarımızdasın sende dualarında bizi eksik etme olurmu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?