Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam nevrom nasıl gidiyo ilk günlerin kendini çok yormasan diyorum ama o anlardaki heyecanlarımızıda görmeni çok isterim diğer bütün topiklerde sözü edildi ne güzel çok kalabalıklar çok heyecanlılar diye tabiki görmeni isterim ama genede yorma kendini tamammı canım bebişlere teyzeden kocaman bi öpücük gönderiyoruma.s. kendine iyi bak canım yeğenlerede tabiki çok defa tebrik ettim ama olsun tekrar tebrik ediyorum sseni ve enişteyi allah kucağınada almayı nasip etsin canım su gibi geçsin günlerin inşallah kavuş bir an önce bebeğine yada bebişlerine .... belli olunca bizede söylersin dimi canım 2 hafta daha sürer galiba neyse hadi canım uzatmayım iyi geceler sana.......

Günaydın canlarım
kıslar bugün topiğimiz yıkılacak okadar heyecanlıyımki herkes sabırsızlıkla nevroyu ve ayşeyi bekliyo inşallah çabuk gelirlerde heyecandan öldürmezler bizi

heyecandan ölücez bence çünkü sabah verip öğkeden sonra alacaklar hatırladığıma göreee

Günaydın kızlar.
İnşallah ayşe de, Nevro da hamiledir.
Sabırsızlıkla bekliycez haberlerini...

cok heyecanliyim cokk
gece bi ara uyandim,ilk aklima gelen sey Allahim nevro ve ayse hamis olsun insallah demekti..
hayirli haberlerini bekliyoruz insallah...
vermislerdir kanlari simdi...
ayyyy yikilicak burasi

aymesim aynen
benimde kaynim gelecek bugün aksama...
is güc duruyo hep,arada bakarim mutlaka..
of yaa kendim olsam bu kadar heyecanlanmazdim...
icime doguyor ikiside hamiss

Bende haber varmı diye geldim, inşallah hayırlı hamiş haberlerini alırız

günaydın arkadaşlar inşallah bugün arkadaşlarımızın iyi haberlerini alırız allah yardımcımız olsun

günaydın kızlar...ben de sabırsızlıkla bekliyorum iyi haberleri...ne zaman belli olcakmış...

canım sabah kan vereceklerdi. sonuçların saatini bilmiyorum. ama öğleden sonrayı bulacaktı

hosgeldin canim ya neler oldu neler
bu arada gunaydin kizlar
sabirsiz canim artik ikinic topigimiz var burda kimseyi bulamazsan oradayiz
ayseeeeeeeeee
nevroooooooo
kizlar insallah hamilesiniz ikinizde

Sabırsızım hoşgeldin canım
Nasılsın neler yaptın bugün hepimiz cok heyecanlıyız
Nevro ve Ayşeden haber bekliyoruz

kızlar mrhhhh biraz geç kaldım kusura bakmayın
nevrodan ayşeden haber yok değil miii
ay inş güzel haberlerle dönerler

Zannediyorum haberi saat 2 gibi alırız Ayse Belcikada TR saati ile bizden 1 saat gerideler. Bakalım hayırlısı ile güzel haberilerini alalım artık.

rabbim inş ellerini boş çevirmez yaaa

tunaydın arkadslar...
sabırsdız sabom hosgeldın sende..
ozlettın kendını

nevro ve aysenın sonuclarıında sıte yıkılacak

Canım büyük bi ihtimalle öğleden sonra gelicek sonuçlar
moral depolamana çok sevindim

inşallah canım inşallah.

pembe köşeye geçsinlerki sıra bizlere geçsin dimi ama

günaydın kızlar inşallah bugün nevrodan ve ayşe arkadaşımızdan çok güzel haberler gelir...heycanla bekliyorum...

ya aklima geldi nevroya sormayi unuttum yada gozden kacirdimmi nevro hic idrar testi yapmadimiki

kizlar günaydin nevrodan ayseden haber varmi

bizleri dusundugunuz için hepinize çok ama çok tsk ederim, destekleriniz ilac gibi

Slm canım nevro hiç test yapmadı bildiğim kadarıyla

insallah canim mevlam hiçbirimizin kucaklarini bos birakmasin!!

heyecani sen gelde bana sor canim )))
4saat sonra belli olur, yani tr saatiyel 3civari çooooook heyecanliyim

insallah hamilesindir canim....

nevrodan hiç haber yokmu??

arkadaşlar nevro ve ayşe'nin güzel haberlerini duymak için dua edelim. hepimiz. Allah inşallah bugün bize onların mutluluğuyla mutlu olmayı nasip eder.

slam kızlar ya valla çok heyecanlıyım ayşe ve nevromun sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum ama bence kesin ikisinin de pozitiftir inşallah mendilleriniz hazırdır halay için

merhaba kızlaaarrrrrrrrrrrr

ben bile çok heyecanlıyım nevro ve ayşeyi düşünemiyorum.allah emeklerinin karşılığını verir inşllh.bugün çifte mutluluk yaşamak istiyoruuuuzzzzzzz

Offf ya merakla pc yi açyım..Geçmişe de baktım hala haber yok ...Ne oldu acaba sonuçlar....

çatlayacam kızlar bir sürü işim var aklım burda gelip gidip sayfa güncelliyorum inş sonuçlar olumlu ve de çabuk gelirr

kızlar şu anda nevrodan ve ayşeden gelcek haber bekleyen canlar haydi hep bareaber aynı anda onlar için dua edelimmi saat tam 13:00 da herkez içinden onlar için dua etsin ltf

nevro ve ayşenin sonuçları henüz belli değil sanırımm , ayy sabırsızlıkla bekliyorumm ,,Rabbim haklarında hayırlısı neyse onu nasip etsinn ,inş.. güzel haberlerle gelirlerr,,

Merhaba kızlar nasılsınız.nevrosky ne zaman alacak sonucu bilen var mı?hayırlısı olsun.inşallah olumludur sonuç.

İnşallah ikiside hayırlı haberlerle gelirlerde bizleri sevindirirler.Rabbim yardımcıları olsun.belki de almışlardır sonuçları.gelirler birazdan.

yürüyüşü bile zor bitirdim eve nasıl geldim bilmiyorum
2-3 saatten önce haber gelmez sanırım

ya daha ne kadar var kızlar sonuçların çıkmasınacadıarzu

sanırım nevro'nun iki gibi çıkacak eve geliyim ediyim bir saat ordan desen saat üçü bulur herhal..ama ayşe ninki ne zaman belli olur fikrim yok saat farkından dolayı

bence ayşede nevoda hamişş

bencede ikiside ayni anda haber verecek biz yavastan halaya baslasak

yazdıklarınızı okumadan halay çektiğinizi görünce heyecanlandım birden durun yahu.

halay bası benım haa söledım bastan mızıkcılık yok okişşş

ÖZLEMİMMMMM NİRDESİN KIZZ HANİ ÖĞLENE KADAR DI ÖĞLEYİ DE GEÇTİ VAKİTTTTTT

bende halay sonu olarımmmmmm

bende ortada dönerim o zamannnnn

geri sayım başladı saat 2

ay dıkandım
ayyyy fenayım
ne zormuş ya

böbreklerim ağrıyo alllllllllllllllllooooooooooooo amaaaaaaaaaaaaaan ağrısın napıyım oynıycam aaalllooooooo çalkala çalkala bi haller oldu allllllooooooooooooo

Haberr yook dimiii kızlarrr
çatlıycamm meraktannn ama neysekii az kaldııı

geldim canımm hemen en sona geçt,mm nevroo naptıı ayse naptıı yazın çabuk

alo alo nevrom susma alo alo ayşem susssssssmaaaaaaaaaaaaa alooooooooooooo

evet kızlar inşallah ikisininde iyi haberlerini alcağız az kaldı bir halayda benden

ay nerde duracagimi sasirdim
ben yinede burda duruyum ilk buraya haber gelir galiba
burda toplanak

meraktan çatlıyacam yaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffff

Al bendende o kadar canım
ama bencede haber ilk buraya gelir
biz burda bekleyelim

kızlar onlar bize haberi verene kadar bizde sohbet edlim

masllah kıslar herkes burda sıraya gırdınız demee

18 kullanıcı + 3 misafir allaha ne kalabalığız

oy oyyy heyecanlandim iyicee

kan verdiler sonuçları bekliyoruzzz

kızlar maşallah deyin bu kadar birbirimize bağlı olmak çok duygulandırıy inşyallah böyle günlerimizin ardı arkası kesilmesin halayımız bitmesin

jalede kabahat durmadı bir rahattttt

abbavvvvvvvvvvvvvvvvvvv terledim haaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyy
biz böyleysek onlar ne haldedir kim bilir

temızlıgı yarım yamalak yapıp buraya kosuyorum...
haber gelmemıs henuz..
halay beım ıcın farketmıyor..orta bas sag sol..yeterkı guzel haberler getırp halaylar cekelım burda

evet canim bakalim ilk kim gelcek
hicbu kadar 4 gozle beklememistik galiba onlari

bence onlar sevincten agliyor suanda

haydi kızlar haydi kızlar haydiiiiiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiii

hala sonuçlar çıkmamış inşallah ikiside güzel haberlerle gelir

annammmm kıslar toplanmış halay biraz uzun olacak galibaaaa

mıh gibi çakıldık
napsak ki ya
topik dut yemiş bülbüle döndü

kızlardan haber yokmu çok merak ediyorum. akşam çok dua ettim inşallah ikiside hamiledir

harbi kimseden ses yok

kızlar yere göge sıgamaz oldum yaaa hadi artık gelin nevrooooooo ayşeeeeeeeeeeeeeeee

son yarım saattttttttttttttttttt

bence herkes kıvılcım gibi nefesini tuttu bekliyo kızlar açılın bak yoksa güzel haberi almadan boğulucuaz ha nevromuzu ve ayşemizi kalabalık karşılamamız lazım ha gayret kaldı yarım saat tahmini

gel nevromuz gel ayşemiz bitsin bu heycan bitsin bu heycan topikte tam 18 kız yolunuza hasret

bilmeden nereye düşmüsüm ben on yıl aradan sonra bebeği olan bir anne olarak insallah bende sizinle kutlarım allahım hepinizinde yüzünü güldürür insallah

NE KADAR GÜZEL YA HEPİMİZ O KADAR HEYCANLIYIZ Kİ KIZLAR ONLAR BİZİM UMUT KAYNAĞIMIZ OLACAK ALLAHIM İNŞALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER

hala gelmedimi haberlerrrrrr

kızlar telefonu olan yokmu yaaa ne kötüymüş bu bekleyişşş dayanılacak gibi değilllll

ne güzel halimizden anlarsın yani, Allah ömür versin yavruna
Rabbim geç gelsin önemli değil
sağlıkla gelsin

nevrodan ve ayşeden güzel haberi heyecanla bekliyoruzz...hepimiz halaya hazırızzz............. bayağı kalabalık bi halay olacakkk......hayırlısı inşallahhhh....

biz bu kadar heyecan yapıyıruz onlar ne haldedir kimbilir

21 kısı 1 mısafır

kadınlar kulubu yıkılacak bugunnnnnnnn

24 kullanıcı bir misafir

bal kafamız olsaydı dj yapardı bu heyecanaaaaa ancak oynamala gecer
ahhh bal ahhhh..
pc bozacak zamanmıydı

saat geçmek bilmiyo belki haber var diye gelip gelip gidiyom buraya allahım inşallah her ikiside güsel hayılı haberlerle gelirler..

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
cok heycanliyim ya ne guzel cok kalabaligiz bugun insallah guzel haberlere gelirler

ayşe ayse duy sesimizi

nevro nevro duy sesimizi

23 nisanda tören geçidini sıraya girer bekleriz ya şimdide öyle oldu birazdan resmi geçitten geçicez.
alfabetik sıraya göre hazırollllll

Kızlar 24 kişiyiz.
Çok kalabalık olmuşuz valla.
Kimse geyik yapmaya gitmiyo bakıyorum da.

annammm geyikte kimsecikler kalmamış bi baktım burda 25 kişi vavvvvv kıslarrr nevrroooooo kıs gel gayrii koşa koş agelde hadi haber ver bizeeee aaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar bende heyecandan lavaboya gidip geliyorumm yaaa
nevro ayşe canlar kalbimiz sizinleeeee haydin güzel haberlerle gelin bize

kızllaarrr var mı arttırannn 28 kişiyiz şimdide

aaa 27 kişi olmuşuzzz nerde bu kızlarrr nerdeee
gelinn artıkkkkkkkk

Saat 3 oldu................

kızlar tam 26 kişiyiz birazdan nevro veayşeyle g28 oluruz inşallah

ahhh canımm benimmm tabiiikiiiiii
allahımmm sevincimizi yarıda bırakma inşallahhhhh

Evet canım bende gözlerimi saatten alamıyorum
Ayşe nerdeyse gelmek üzeredir. 3te alıcam demişti
Allahın izniyle güzel haber getiricek inşallah

bugün kızmaz heralde nevrom ya. haber bekliyoruz ya öbür tarafa kimse gidemiyo gelen haberi kaçırmamak için

aminnnnnnnnnn
isi gücü biraktim kostum,gözüm saatte,dakika sayiyorum artik
hadi nevroya söz verdigim gibi aliyim sirami siramda bekleyim

daha haber yok dimi...

29 kullanıcı + 4 misafirr abboooooowwwwwwwwwwwwwwwww

erkek ınfertılıtesı boyle bır tarıhı gunu sahıt oluyor..
zaten bılıyorduk kadınlar kulubunde en guzel dostlukların kuruldu yer burası dıye
ama sımdı daha ıyı anladım

Mesajım altta :1hug: :1hug: :1hug:

wc ye gittim geldim haber yok dimi

azalmışız ya noldu yoksa haber öbür tarafamı geldi çatlıycammm

amanda aman herkes burdaymış süpersiniz kızlar

ayseeem nevrommmm nerdesiniz
kizlar bunlar sevinc haberini alinca bizi unuttularmi ne

Hadi Nevro gel artık.
Çıkıcam yarım saat sonra.......

slm kızlar nasılsınız?nevronun ne sonucu belli olacak arkadaslar merak ettim bende??

evet kizlar ya var birsey bu saat oldu daha yok nevro ortalarda kacta alacagini soylemismiydi ama en kotu ihtimal 3 te cikiyor sonuclar
kutlamaya falanmi gittiki

ya arkadaşlar nevro zaten dün demişti size haber vermem akşamı bulur demişti

nevvvrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooooooo
geeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllll
aaaaaaaaaaarrrrrrtttttııııııııııııkkkkkkkkkkkk

kizlar nevro demisti ama aksama anca gelirim diye,yanlis hatirlamiyorsam dün demisti..
gecmise bi bakiyimda bulmaya calisayim o mesaji

kıslar nevroyla telde görüşen yokmu yahu bi arayıversin aaaaa çatlatmayın be yavv

beklemektennn geldiii
ama pc başındanda ayrılamıyorummm

ok canim anadim ben gordum aksama dogru gelirim o zaman
SIKILDIM VALLA AYNI SAYFAYA BAKMAKTAN BASIM DONDUUUUUUUUU

kızlar ben çıkıyorum. inşallah yarın pc açtığımda nevronun hamile haberini görürüm. halay çekerken yakalarım sizi. k.i.b.

devamli bakiyorum bakiyorum ama haber yok nevrodan
bi yarim saat sonra bakim bari tabi dayanabilirsem

of nevro hadi gel artık yaaaa cıkcam yemek yapcam daha pufff

of fffffff hadi nevrom kociş gelcek hadiiii............

offf ya çatlıcammm meraktannnnnnnnnnnnn.hadi nevromm.............

isi olan ciksin,haber gelince ben titretirimmm hepinizi

Ayyyy gelmiş..Nevrooooooooooooooooo...............:)

yanlışmı gördümmm ama vardıııı şimdi burdaydı daha

kızlar nevro gelmicek galiba benim işim var çıkıcam akşam bakarım öptmmm

nevrooo bişeler söyle cnm yaaa öldük meraktan

kız nevro yazsana sonucu çatlıycaz meraktan...

nevroooo okuma yazzz kuzumm yazz ne oldu sonuççç ne

bak sen böyle susutukça aklıma kötü şeyler geliyo yaaa bi ses ver bakim

kalbim durcak benim şimdi

hadi nevrom yazda rahatlıyalım sabahtan beri mendiller elimizde bekliyoruz

Nevro sonra okursun yaaa yaz bekliyoruz kaç saattir tatlım yaaa

Nevrom yaz hadi bu heyecana kalbim dayanamıycak nerdeyse

hadi nevrom gelmişsin yaz artık

Yazıyor sanırım..

nevro hoşgeldin hepimiz seni bekliyoruz hadi yaz

yazıyor yazıyor profilde gördüm
hadiiiiiiiii

ben şiştim meraktan.

ay yaz çatladık meraktan

nevrocum sayı 29 ibre 180 i vurdu heycanhadi hızlı canım yaz

hala cevap yazıyor gözüküyor ya

nevroo kalbim duracakkk canım hadiiiii

yaa bukadar uzunn nedenn yazıyorsuunnn hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nevro once ozet yaz yavrum sonra yazarsin valla catladikkkkkkkkkkkk

sonucu yaz sonra anlatırsın uzun uzun

yazdığını nereden görüyosunuz ki

Karnıma ağrılar girdi offff yaaa...Hadi çabuk yaz...

ayh
ölecem dıkandım ha

kıslarr halayy başı benn oliyimmm hamişşş nevrooo

Nevrocan gerilim filmi gibi oldun yani sonucu bekliyoruz yaw pozitif de hadiii aaaaa çatlicaaaaammmm..

bu topikte bugune kadar bu kadar birinin msj yazmasi beklenmemistir ben mendilimi hazirladim

heyecandan ellerim terledi hadi

cucuuummm nerdesinnn
titret şu nevroyuuuuuuuu

kızlar nevrodan haber yokmu hala...her açışımda k.k yı dua ederek açıyorum.allahım iyi haber almayı nasip etsin bize.

yeni konu açmışş ordann gördümmm yuppiii

nevrom hadi ama kociş yolda beni yine pc başında görürse

Ben sizlere ne diyeyim güzel insanlarr. Burayı beklerken panayır yerine çevirmişsiniz. Kâh beklemekten stresslenmişsiniz , kâh güzel dileklerde bulunmuşsunuz ; ama sonuna kadar heyecanımızı paylaşmışsınız. :1hug: :1hug: :1hug:

Biz de orada 09:30'da verdik kanı. Almak 14:45'te nasip oldu. 5 saat beklemişiz. Ben gelip haber verene kadar siz daha çok beklediniz. Hakkınızı ödeyemem kızlar. Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım. Bu kadar sevilmek o kadar güzel bir duygu ki. Ben de sizleri çoook ama çook seviyorumm. senağlama senağlama senağlama

Öyle direkt hamileyim mesajı yazamazdım. Sizler benim için çok özelsiniz. O açtığım topiği de ilk başta sizler için açtım. Siz dostlarım için. Zaten hakkınızı ödeyemem. Zaten ne desem minnetimi karşılamaz. Sizler ve diğer dostlarım için birşeyler karalamaya çalıştım. a.s. a.s. a.s.

Sizler daha iyilerine layıksınız ama çabuk haber vermenin , sizleri daha fazla bekletmemenin telaşı ile 20-25 dakikada ancak o kadar toparlayabildim. Eve geldim 20 dk dinlendim hemen PC başına geçip onları hazırladım. Şeniz Şeniz Şeniz

Açtığım topikte herkesin mesajını tek tek cevapladım. Kimseyi es geçmedim. Bilirsiniz beni. Gelen yüzlerce ziyaretçi ve özel mesajlarını da. Hepsi çok özeldi benim için. Sizlerin her kelimesi çok değerliydi. :asigim: :asigim: :asigim:

Gün çok heyecanlı başladı ancak aysenin negatif sonucu beni etkilemedi dersem yalan olur. Elbette sevindim , elbette çok istediğim birşey gerçekleşti ama canım arkadaşımın da pozitifi görmesini çok istiyordum. İnşallah o bu azimle görecek. Ve artık mucizenin kitabını yazacak bunca denemeden sonra. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

O gün sonuç alan 3 kişiydik tüp bebekte. Aslında 4 kişi başlamıştık tedaviye. 1 kişi dün gelmiş öğrenmiş. Onun heyecanını yaşayamadık beraber. Diğer üçümüz eşlerimizle beraber oradaydık. Çok heyecanlıydık. :dance: :dance: Zaman geçmiyordu. Zaman zaman uyukladığımız bile oldu ne yalan söyleyeyim. mirmirmirmir mirmirmirmir Dün öğrenen arkadaşımız pozitif sonuç almış. Telefonla aradık , öğrendik , çok sevindik. Bizlere geldi vakti girdik.

Bir kişinin sadece 1 yumurtası döllenmişti. Çok umutsuzdu. Döllenme aşamasından beri kendini mahvetti. Hep ona destek oldum , üzülme Allahım o bir taneye de can verir , içini ferah tut dedim. O da yavaş yavaş doğrulmaya ve inanmaya başladı. Burada gördüğüm mucizelerden bahsettim ona. Bir tane ile hamiş kalan örneklerden bahsettim. Umut geldi. Ki bu kişiye eşi transfer sonrası çok kötü davranmış. Hole fırlatmış , sehpa atmış. Olursa mucize olur , çok ağladım çok üzüldüm ben diyordu. Ben Rabbim büyük verir dedim hep. Çok şükür ki o arkadaşımın da pozitif sonucunu aldık o gün. :Saruboceq: :Saruboceq: Eşi de aklını başına alacak inşallah. Kocişlerimiz konuştu onunla. Allah geçim versin inşallah. Bebişlerini de gönderdi. Vesile olsun dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq:

Diğer arkadaşımıza gelince. Maalesef onunki negatif oldu. :çok üzgünüm: O test günü gelmeden hastalanmış. Ama öyle çok değil. Biraz biraz geliyormuş. Ona üzülmemesini telkin ettim hep. Sonucu alana kadar ümitsizliğe kapılma dedim. badem arkadaşımızın mucizesini anlattım. Ama kısmet değilmiş işte. Orda bizler sevinç gözyaşları dökerken onun acı acı ağlamasını unutamıyorum. :çok üzgünüm: En son o girmişti. Bizim sevincimizin üstüne bizleri üzmemek adına metanetli durmaya çalışıyordu ama kolay mıydı. Sarıldık boynuna ağladık hıçkıra hıçkıra. Çok üzüldüm arkadaşım için. :çok üzgünüm: 4 transferde 3 pozitif. Çok güzel bir orandı hastane için. Ama keşke o arkadaşımız da pozitif alabilseydi. Çok dua edeceğim şimdi onun için. 3 ay sonra yeniden tedaviye başlayacak. Allahım inşallah yüzünü güldürür. :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: Ben burda sevinç yaşıyorum ama sizleri asla unutmuyorum. Sürekli dilimdesiniz. Hiç düşürmüyorum. İnşallah sizler de yaşarsınız sağlıkla. Ne olur inanın ve çabalayın. Bol bol da dua edin. Ne olur Rabbim sizleri de sevindirsin. :Saruboceq: :Saruboceq: O zaman sevincim katlanacak. :asigim:

Eşimle size çok minnetarız. Yanımızda oldunuz , olmaya devam ediyorsunuz. Bizler de sizin yanınızdaydık her zaman , olmaya da devam edeceğiz. Sonuna kadar beraberiz. kaydirigubbakcemile5

Şükürler olsun KK'yı bulduğum güne , şükürler olsun şu topiği açtığım güne , şükürler olsun sizleri buraya getiren kadere. :Saruboceq: :Saruboceq: Şükürler olsun ki Rabbim bağışladı bana , sağlıkla devamını da verirse dünyalar bizim olacak. :Saruboceq: :Saruboceq: Şükürler olsun ki hiçbirimiz çaresiz değiliz ve yalnız değiliz. :Saruboceq: :Saruboceq: Şükürler olsun ki Duaları içimizi ısıtacak , yolumuzu aydınlatacak çok dostumuz var. :Saruboceq: :Saruboceq:

Şükürler olsun bugünümüze. Yarınımıza. Ne de olsa ; Rabbim neylerse güzel eyler. :Saruboceq::Saruboceq:

canım kardeşim senin negatif alacağına hiç inanmadıkki zaten kendin pozitiftin testten önce ve allah bu kadar pozitifliğin arkasından negatif verirmi ve umudumuz oldun hamiş listemizi yani umut listemizi bir kişi daha arttırdın keşke o gün iki kişi artsaydı hamiş listemiz ama oda olcak bir gün inşallah vakti gelince inşallah darısı burdaki bütün arkadaşlarıma can yoldaşlarma....

kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler pazartesine kadar hepiniz hoşçakalın aslında ben hafta sonuda geliyorum ama kimse olmuyo ondan böyle dedim eee herkesin kocişi evde ilgi bekliyo dimi neyse pazartesi yepyeni hamiş haberleri almak umuduyla hoşçakalın iyi geceler

öncelikle ürologa görünmeniz lazım.. varikosel olabilir.. ameliyat olması gerekir eğer öyleyse.. ameliyat sonrası da düzelme 6 aydan önce başlamıyor.. hayatta her zaman mucizeler var.. bu şekilde değerlerle hamile kalan arkadaşlarımız var. yeter ki zamanı gelmiş olsun.. Rabbim ol desin.. önce doktora görünün.. vakit kaybetmek istemiyorsanız maddi durumda el veriyorsa doktorda uygun görüyorsa tüp bebek yaptırın.. hakkınızda hayırlısı olur inş.. haberlerini bekliyorum..

bu arada unutmadan yazayim, bugun benim krimizilarda geldi
bi dahaki adet tarihim 27nisan diyeyim ben, insallah yine duzensizlesmez

ii hadi gözün aydın ayşecim.. fazla bekletmeden geldi seninkiler.. moral depola artık sen.. iyice vücudunu da hazırla.. Şeniz

hayırlısı olsun niloş..

sağlık olsun casperım.. hayırlısı neyse o olsun inş.. :1hug:

canım geçmiş olsun.. inş o kistte hemen kaybolur.. doktorunuz %1 de olsa şans veriyorsa denemekte fayda var bence.. Allah'ın takdiri gerisi.. zamanı gelmişse vesile olur gelir bebişin.. Şeniz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kabakulak küçükken geçirildiğinde problem olmuyormuş ama işte herkeste o dönemde olmuyor.. sağlık olsun.. fadik de demiş rapor için evliliğin 3 sene olma şartı var.. hakkınızda hayırlısı olsun inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özlem geçmiş olsun canım.. kandırık yapmışlar sana doktorlar.. :mymeka: inş perdeyi de sorunsuzca alırlar.. neler geliyor insanın başına ya.. nerde ne olduğu belli değil.. acil şifalar diliyorum.. :1hug:

nevroooo seni tutana aşkolsun yani.. git diyoruz dinlen diyoruz dinlemiyosun.. :1hug:

Canım çok geçmiş olsun.a.s.
Aşılama mı yapalım dedifisfisfis
Allah Allah
benim gittiğim doktor aşılama için morfolojinin en az %4 olması gerek dedi ve bana yapmadı.:uhm:

Günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Hadi uyanın mirmirmirmir
Kalkın hadi sabah sporu yapalımkaydirigubbakcemile2:dance:

Hakkında hayırlısı olsun casper
belki tedaviyi ertelemende de bi hayır vardır

günaydın canlar nasılsınız iyisiniz inş
nevrom canım arkadaşım en son yazmış oldugun yazıyı okudum ne kadar içten yazmışsın yaaa o kadar da makyaj yapmıştım hepsi boşa gitti şimdiii kimseler göremeden lavaboya gitmem gerekecek.........
rabbim sonuna kadar problemsiz yaşarsın inşş hamileliğini................
inş senden sonrada topikte patlama olcak ben inanıyorum hep dualarımızdasın sende dualarında bizi eksik etme olurmu tatlım

canım geçmiş olsun, bizde de varikosel ameliyatından sonra bile ileri hızlı hareketli sperm sayısı %0 dı.
aşılama tutmaz direk tüp bebek hatta mikroenjeksiyon dediler.
2 ay beklicez demişsin belki de 2 ay sonunda düzelmiş olur...

evet yaa bazen Nevronun yazılarını okuyunca benimde rimellerim akmaya başlıyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…