evet yaa bazen Nevronun yazılarını okuyunca benimde rimellerim akmaya başlıyokaydirigubbakcemile3
bende de ne zaman adam akıllı makyaj yapsam ağlıcak bişey çıkıyor valla fisfisfis fisfisfis fisfisfis bu arada yanlız kaldık sanırım
canım geç kalammışımdır inşşş hadyi 1 2 3
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
günaydın kızlar ALLAH inş hep mutulıktan ağlatsın hepimizi inşş hepimiz:CüvCüv: olup dünya güzeli melekler dünyaya getireceğiz inşş
günaydın kızlar ALLAH inş hep mutulıktan ağlatsın hepimizi inşş hepimiz:CüvCüv: olup dünya güzeli melekler dünyaya getireceğiz inşş
semıhacım bızde baslıoz yuzde sıfır morfolıjıyle bende bılmıom nekadar mantıklı ama tüp bebek için şartmış işte yapılcak bi şekılde bakarsın belkı tutardelikafadulden
bitanem demek kistin yer değişmiş...sanki kaybolsa olmadıklava:
canım kalın dediği rahim duvarıdır belki:sm_confused:
bende dr a gittiğimde dr birşeyler der ben anlamamkaydirigubbakcemile3
canım stres yapıyoruz galiba...ne dr un dediğini anlıyoruz nede soracaklarımızı soruyoruz.....
smer testinizde temiz çıkar inşalalh..
canım aşılama ile ilgili benim çok bir bilgim yok:sm_confused:
rubella testini ilk duydum ne için istedi acabaCADIARZU
rabbim hayırlısını versin canım...
semiham bebem canum geçmiş olsun..
Rabbim hakkında hayırlısını versin 3yılın dolana dek aşılamalarını yaptır hem bakarsıın tutar delikafadulden ne olaylar yaşadık burda sende biliyosun :lepi:
canım geçmiş olsun.. inş o kistte hemen kaybolur.. doktorunuz %1 de olsa şans veriyorsa denemekte fayda var bence.. Allah'ın takdiri gerisi.. zamanı gelmişse vesile olur gelir bebişin.. Şeniz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım çok geçmiş olsun.a.s.
Aşılama mı yapalım dedifisfisfis
Allah Allah
benim gittiğim doktor aşılama için morfolojinin en az %4 olması gerek dedi ve bana yapmadı.:uhm:
teşekkürler kızlarcanım geçmiş olsun, bizde de varikosel ameliyatından sonra bile ileri hızlı hareketli sperm sayısı %0 dı.
aşılama tutmaz direk tüp bebek hatta mikroenjeksiyon dediler.
2 ay beklicez demişsin belki de 2 ay sonunda düzelmiş olur...
kıyamam sanaBütün kızlar toplanmışız maşallahhhh.Saate inatt. :içelim: :içelim::içelim: Şu kaç gündür yılan hikayesin dönen geçmişin bir ucundan başlayacağım. Yoksa çatlayacağımmmmmm. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlarr iyi akşamlar size bir sorum var
aşilamada verilen iğneyi biz koldan yapıyoruz bir gün sağ kola bir gün sol kolamı olucak yoksa farketmezmi
doktora sormayı unuttum
bilen varmi kızlar
kızlar günaydın benimde dr da kontrolum var.10,30 da bakalım yumoşlar ne durumda rahim kalınlaşması için ilk kez estofam ilaç kullanıyorum.diğer 3 aşılamadan değişik ne olcak merakla bekliyorum.bu akşam çatlama iğnemi olrsam pazartesi kaydirigubbakcemile2aşılamam olur:lepi:
arkadaşlar ben başka topikteyim ama bu konuda siz çok daha bilgilisiniz size sormak istediğim eşimin sperm sonucu doktor varikosel var ama acil değil sperm normal demiş ilerde olmayabilir demiş bi bakrmısınız
2cc
canlı 1.saat %50
normal%50
viskozite normal
cm3 sayı 51.200.000
ph 7
kızlar günaydın benimde dr da kontrolum var.10,30 da bakalım yumoşlar ne durumda rahim kalınlaşması için ilk kez estofam ilaç kullanıyorum.diğer 3 aşılamadan değişik ne olcak merakla bekliyorum.bu akşam çatlama iğnemi olrsam pazartesi kaydirigubbakcemile2aşılamam olur:lepi:
Heyooooooooooo :sm_cool:
kırmızılar sonunda teşrif ettiler sırnaşık şey
arkadaşlar ben başka topikteyim ama bu konuda siz çok daha bilgilisiniz size sormak istediğim eşimin sperm sonucu doktor varikosel var ama acil değil sperm normal demiş ilerde olmayabilir demiş bi bakrmısınız
2cc
canlı 1.saat %50
normal%50
viskozite normal
cm3 sayı 51.200.000
ph 7
sıkıntısı çok başka semiham
ooo tebrik ederim kuzumm
sıra bende artıkın inşallah:lepi:
beter ablam hayırlı olsun aşılaman sağlıklısından bebeğine kavuşursun inşallah Allahın izniyle dualarımız seninle :lepi:kızlar günaydın benimde dr da kontrolum var.10,30 da bakalım yumoşlar ne durumda rahim kalınlaşması için ilk kez estofam ilaç kullanıyorum.diğer 3 aşılamadan değişik ne olcak merakla bekliyorum.bu akşam çatlama iğnemi olrsam pazartesi kaydirigubbakcemile2aşılamam olur:lepi:
kaydirigubbakcemile5 sağol tatlişim :dance:sevindim canım adına olsa bi dert olmasa bi dert
bu kadınlık işi zor yaaa istifa etsek mi kabul edilirmiii acaba fisfisfis CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?