Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende de ne zaman adam akıllı makyaj yapsam ağlıcak bişey çıkıyor valla fisfisfis fisfisfis fisfisfis bu arada yanlız kaldık sanırım

günaydın kızlar ALLAH inş hep mutulıktan ağlatsın hepimizi inşş hepimiz:CüvCüv: olup dünya güzeli melekler dünyaya getireceğiz inşş

günaydın kızlar ALLAH inş hep mutulıktan ağlatsın hepimizi inşş hepimiz:CüvCüv: olup dünya güzeli melekler dünyaya getireceğiz inşş

amin canım inşşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bu arada günaydın hoş geldin tatlım

kızlar günaydın benimde dr da kontrolum var.10,30 da bakalım yumoşlar ne durumda rahim kalınlaşması için ilk kez estofam ilaç kullanıyorum.diğer 3 aşılamadan değişik ne olcak merakla bekliyorum.bu akşam çatlama iğnemi olrsam pazartesi kaydirigubbakcemile2aşılamam olur:lepi:

semıhacım bızde baslıoz yuzde sıfır morfolıjıyle bende bılmıom nekadar mantıklı ama tüp bebek için şartmış işte yapılcak bi şekılde bakarsın belkı tutardelikafadulden

semiham bebem canum geçmiş olsun..
Rabbim hakkında hayırlısını versin 3yılın dolana dek aşılamalarını yaptır hem bakarsıın tutar delikafadulden ne olaylar yaşadık burda sende biliyosun
:lepi:

Canım çok geçmiş olsun.a.s.
Aşılama mı yapalım dedifisfisfis
Allah Allah
benim gittiğim doktor aşılama için morfolojinin en az %4 olması gerek dedi ve bana yapmadı.:uhm:

teşekkürler kızlar
ay söylmeyi unuttum dün ufak bi rahim ağzı yaramda varmış
onun içinde antibiyotik vereyim demişti
neyse pazartesi bidaha iyice sorayım
bendecede sevcanım aşılama için morfoloji % 4 olmalı
neyse şu 2 ay bi geçsin bakalım Allah büyük:Saruboceq:
valla nasıl birbirimizin dilinden anlıyoruz arkadaşlar bazen o telaşla herşeyi unutuyorum

kıyamam sana
yaa sen hep yazılarınla bizi ağlatmak zorundamısın güzel kalpli arkadaşım:1hug:

kızlarr iyi akşamlar size bir sorum var
aşilamada verilen iğneyi biz koldan yapıyoruz bir gün sağ kola bir gün sol kolamı olucak yoksa farketmezmi

doktora sormayı unuttum

bilen varmi kızlar

canım koldan hiç duymadım inanki:1shok:

günaydın hoş geldin arkadaşım.........
rabbimin izniyle inş bu sefer melegine kavuşur oğluşuna kardeşinin sevincini yaşatırsın ALLAHın izniyleeee dualarımızdasınnn

arkadaşlar ben başka topikteyim ama bu konuda siz çok daha bilgilisiniz size sormak istediğim eşimin sperm sonucu doktor varikosel var ama acil değil sperm normal demiş ilerde olmayabilir demiş bi bakrmısınız

2cc
canlı 1.saat %50
normal%50
viskozite normal
cm3 sayı 51.200.000
ph 7

tatlım bu çok açıklayıcı bi sonuç olmamış
sadece bunlarmı yazıyo
dr acil dememiş fakat varikosel üzerinden geçen zaman zaafında ilerleyip spermleri daha çok etkiliyo
başka veriler varmı sonuçta:uhm:

Hayırlısı olsun ablacım.:1hug:
İnşallah bu sefer tutar aşılaman:Saruboceq:
Rahim kalınlığın ne kadar olması gerekiyo?fisfisfis

Heyooooooooooo :sm_cool:
kırmızılar sonunda teşrif ettiler
sırnaşık şey

bitanem
hayırlısıyla inşallah
hadi bakalım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım geçmiş olsun.
test çok ayrıntılı değil ama varikosel varsa ilerde spermleri daha çok etkileyebiliyo..

ooo tebrik ederim kuzumm
sıra bende artıkın inşallah:lepi:
sıkıntısı çok başka semiham ateş basıyor deli ediyor
doğum kontrol hapına rağmen 5gün gecikti :1shok: pess
ama şükürler olsun geldi kaydirigubbakcemile5
seninde gelicek kurtuluşu yok kamp kurucak hali yokya orda
delikafadulden

beter ablam hayırlı olsun aşılaman sağlıklısından bebeğine kavuşursun inşallah Allahın izniyle dualarımız seninle :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…