sağol canım hihoyyytgözün aydın canım..
bunlara belli olmaz valla Çok üzgünüm çoooksabırsızım kamp haaa aman duymasınlarrrr :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar günaydın benimde dr da kontrolum var.10,30 da bakalım yumoşlar ne durumda rahim kalınlaşması için ilk kez estofam ilaç kullanıyorum.diğer 3 aşılamadan değişik ne olcak merakla bekliyorum.bu akşam çatlama iğnemi olrsam pazartesi kaydirigubbakcemile2aşılamam olur:lepi:
Heyooooooooooo :sm_cool:
kırmızılar sonunda teşrif ettiler sırnaşık şey
sağol canım hihoyyyt
bunlara belli olmaz valla Çok üzgünüm çoook
ateş dansı bile yaparlar lülülülülülü
kızlar günaydın benimde dr da kontrolum var.10,30 da bakalım yumoşlar ne durumda rahim kalınlaşması için ilk kez estofam ilaç kullanıyorum.diğer 3 aşılamadan değişik ne olcak merakla bekliyorum.bu akşam çatlama iğnemi olrsam pazartesi kaydirigubbakcemile2aşılamam olur:lepi:
tebrikler roay :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum..
bizim de morfoloji %1 ...allahım sen ne büyüksün,hepimize nasip et yarabbim..:Saruboceq::Saruboceq:
tebrikler roay...hennas aynen bizdede morfoloji%1..bizlere umut oldu..
slm canim senin tedavi nasil gidiyor daha baslmadiniz galiba
ayrica sen bu listeye neden yazilmiyorsun senide buralarda surekli gormek isteriz
selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
gözün aydın canım kaydirigubbakcemile2 inşallah çoğu iyi kalitededir..selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
geçmiş olsun smhacım sorun bulunduysa tedaviyle hallolur inşallah :1hug: aşılama demesini bende anlam veremedim bu değerlerle çok zor gibi :uhm:hepinize teşekkür ederim kızlar
hastaneden sonra annem aradı ordaydım
öncelikle smear testi aldı canım eh biraz acıdı hatta accık kanadıda
sonra gariptirki yıllarca sol tarafımda olan kistim yok olmuş ve tam tersi sağ tarafımda kistim oluşmuş bişey baya kalın dedi ama anlamadım
farlutal verdi bide folic asit verdi kullanmaya başlıyacakmışım
tam kan sayımı istedim
bide dr rubella testi istedi (kızamıkcıkmış ) nedense
sonra aşılama yapalım dedi dr bende eşimin dr u 8 ay dolsun dedi 2 ay daha bekliyelim diyoruz dedim tamam dedi
pazartesi sonuç göstermeye gidicem kafama takılan diğer sorularıda o zaman sorayım diyorum o an afalladım
arkadaşlar bu değerle
yani hızlı hareket %0 ve morfoloji % 1 iken aşılama yapmak mantıklımı sizce ?:uhm:
canım duygular çok güzel dile gelmiş gözyaşlarıma engel olamadım,senağlama
Şükürler olsun KK'yı bulduğum güne , şükürler olsun şu topiği açtığım güne , şükürler olsun sizleri buraya getiren kadere. :Saruboceq: :Saruboceq: Şükürler olsun ki Rabbim bağışladı bana , sağlıkla devamını da verirse dünyalar bizim olacak. : Şükürler olsun ki hiçbirimiz çaresiz değiliz ve yalnız değiliz. Şükürler olsun ki Duaları içimizi ısıtacak , yolumuzu aydınlatacak çok dostumuz var.
Şükürler olsun bugünümüze. Yarınımıza. Ne de olsa ; Rabbim neylerse güzel eyler. :Saruboceq::Saruboceq:
hadi canım hayırlısı bu sefer olacak inşallah :Saruboceq:kızlar günaydın benimde dr da kontrolum var.10,30 da bakalım yumoşlar ne durumda rahim kalınlaşması için ilk kez estofam ilaç kullanıyorum.diğer 3 aşılamadan değişik ne olcak merakla bekliyorum.bu akşam çatlama iğnemi olrsam pazartesi kaydirigubbakcemile2aşılamam olur:lepi:
en sonunda oldu bimbambomHeyooooooooooo
kırmızılar sonunda teşrif ettiler sırnaşık şey
canım 12 yumoş çok iyi rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın inşallah:Saruboceq:selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?