Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi hayırlısı cnm az kaldı :CüvCüv:

Heyooooooooooo :sm_cool:
kırmızılar sonunda teşrif ettiler
sırnaşık şey

gözün aydın cnmcım

Günaydın canlarım

Semihacım bizimde ileri hareketlimiz 0 morfolojimiz iyiydi hatta ama doktor aşılma olmaz direk tüp bebek demişti bize hemde bi kaçtane doktor sizinki niye aşılama demiş anlamadım:uhm:

hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolundadır..

tebrikler roay :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum..

bizim de morfoloji %1 ...allahım sen ne büyüksün,hepimize nasip et yarabbim..:Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler roay...hennas aynen bizdede morfoloji%1..bizlere umut oldu..

canim benim ne kadar guzel devam ediyorsun senide burada hamis gormek istiyoruz bir kez daha sevinmek istiyoruz sonuna kadar

selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:

selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:

Canım hoşgeldin gözün aydın inşallah onlar orda güzel güzel kaynaşıcaklar şimdi sen içini ferah tut çok az kaldı bebişine okadar yaklaştınki hep onu düşün herzaman pozitif ol:lepi:

gözün aydın canım kaydirigubbakcemile2 inşallah çoğu iyi kalitededir..
rabbim dualraını kabul etsin inşallah

canım hoşgeldin.allah yardımcın olsun. inşallah hepsi iyi kalitede olur. şimdi nasılsın canım iyimisin

canım maaşallah yumoşlarına
bölünsünler bölünsünler kocaman olsunlar inş

canım çok sevindim yaaaa inş hepside döllenip bölünürler evetd dediğin gibi 1 kalitedir inş

canlarım ben çıkıyorum kendinize iyi bakın pazartesiye görüşürüz inşşş hoşçakalınnnn sizleri seviyorummm....

geçmiş olsun smhacım sorun bulunduysa tedaviyle hallolur inşallah :1hug: aşılama demesini bende anlam veremedim bu değerlerle çok zor gibi :uhm:
canım duygular çok güzel dile gelmiş gözyaşlarıma engel olamadım,senağlama
sen herşeye layıksın canım o güzel yüreğinle bitmek bilmeyen pozitifliğinle sen bir harikasın,:asigim:
rabbim senin yüzünü güldürdü inşallah bizlerinde gülecek,dualarımızın gücüyle :Saruboceq:

hadi canım hayırlısı bu sefer olacak inşallah :Saruboceq:
Heyooooooooooo
kırmızılar sonunda teşrif ettiler
sırnaşık şey
en sonunda oldu bimbambom
kırmızılar geldi bimbambom
tutamaz onu hiç kimse
sevindik bu haberi görünce kaydirigubbakcemile5

selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir
canım 12 yumoş çok iyi rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…