kızlar günaydın benimde dr da kontrolum var.10,30 da bakalım yumoşlar ne durumda rahim kalınlaşması için ilk kez estofam ilaç kullanıyorum.diğer 3 aşılamadan değişik ne olcak merakla bekliyorum.bu akşam çatlama iğnemi olrsam pazartesi kaydirigubbakcemile2aşılamam olur:lepi:
Heyooooooooooo :sm_cool:
kırmızılar sonunda teşrif ettiler sırnaşık şey
selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
Canım hoşgeldin gözün aydın inşallah onlar orda güzel güzel kaynaşıcaklar şimdi sen içini ferah tut çok az kaldı bebişine okadar yaklaştınki hep onu düşün herzaman pozitif ol:lepi:
gözün aydın canım kaydirigubbakcemile2 inşallah çoğu iyi kalitededir..
rabbim dualraını kabul etsin inşallah
gözün aydın canım, inşallah hepsi iyi kalitededir, Allah yardımcın olsun..
canım hoşgeldin.allah yardımcın olsun. inşallah hepsi iyi kalitede olur. şimdi nasılsın canım iyimisin
Hayırlısı olsun.
İnşallah bu ay sende bize güzel haberi verirsin:Saruboceq::CüvCüv:
canım maaşallah yumoşlarına
bölünsünler bölünsünler kocaman olsunlar inş
canım çok sevindim yaaaa inş hepside döllenip bölünürler evetd dediğin gibi 1 kalitedir inş
geçmiş olsun smhacım sorun bulunduysa tedaviyle hallolur inşallah :1hug: aşılama demesini bende anlam veremedim bu değerlerle çok zor gibi :uhm:
canım duygular çok güzel dile gelmiş gözyaşlarıma engel olamadım,senağlama
sen herşeye layıksın canım o güzel yüreğinle bitmek bilmeyen pozitifliğinle sen bir harikasın,:asigim:
rabbim senin yüzünü güldürdü inşallah bizlerinde gülecek,dualarımızın gücüyle :Saruboceq:
hadi canım hayırlısı bu sefer olacak inşallah :Saruboceq:
en sonunda oldu bimbambom
kırmızılar geldi bimbambom
tutamaz onu hiç kimse
sevindik bu haberi görünce kaydirigubbakcemile5
canım 12 yumoş çok iyi rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın inşallah:Saruboceq:
canim masallah insallah hepsi guzelce dollenir ve insallah cok guzel sonuclar alirsiniz
Merhaba arkadaşlar,eşim dün spinal anestezi ile çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..
Ben refakatçi olarak kaldım..Akşam üstüne doğru özel odaya geçtik öyle daha rahat oldu bizim için..Gittiğimiz merkezde varikosel hastaları bir kaç gün hastanede kalıyormuş,hemen taburcu edilmiyormuş..Şu an izinli sayılıyoruz,eve geldik..Pazartesi çıkış işlemleri yapılacak...
merhaba arkadslar..
hejacım cok sevındım..maasalalh dıyeyım..ınsalalh sonunda guzel seyler olur..
kızna kardes gelır ..dularım senınle canımcıım..haberlerını bekle4ıyecez burda:Saruboceq::Saruboceq:
beter ablam ınsallah son asılam dıyosun bebsın gelır ..dualarım senle
bademcım tekrar gecmıs olsun..a.s.
sabırsıızzzzzz :teytey:
halayını cekeyım kaydirigubbakcemile2
cok sevındım..
darısı bana ve semıhayasenağlamasenağlama
arkadslar dr bana adet duzenleyıcı olarak progestan verdı...
genelde dusuk tehlıkesı yasayanlar cın verıldıgını duymustum..bu ılacı adet duzenlemek cıcn kullanan oldumu..
bıde vajınal yoldanmı kullanacak..bana eczacı vajınal yol dedı
selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar,eşim dün spinal anestezi ile çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..
Ben refakatçi olarak kaldım..Akşam üstüne doğru özel odaya geçtik öyle daha rahat oldu bizim için..Gittiğimiz merkezde varikosel hastaları bir kaç gün hastanede kalıyormuş,hemen taburcu edilmiyormuş..Şu an izinli sayılıyoruz,eve geldik..Pazartesi çıkış işlemleri yapılacak...
canım çok geçmiş olsun inşallah her şey düzelir rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:
merhaba arkadslar..
kızna kardes gelır ..dularım senınle canımcıım..haberlerını bekle4ıyecez burda:Saruboceq::Saruboceq:
cok sevındım..
genelde dusuk tehlıkesı yasayanlar cın verıldıgını duymustum..bu ılacı adet duzenlemek cıcn kullanan oldumu..
hadi hayirlisi olsun insallahsende guzel haberi verirsin bize yakinda allah yardimciniz olsun
canım bizde senden gelecek haberleri merakla bekliyoruz:1hug:kızlar günaydın benimde dr da kontrolum var.10,30 da bakalım yumoşlar ne durumda rahim kalınlaşması için ilk kez estofam ilaç kullanıyorum.diğer 3 aşılamadan değişik ne olcak merakla bekliyorum.bu akşam çatlama iğnemi olrsam pazartesi kaydirigubbakcemile2aşılamam olur:lepi:
canım çok sevindim:teytey:Heyooooooooooo :sm_cool:
kırmızılar sonunda teşrif ettiler sırnaşık şey
inşallah yakında sende olursun canım....
ooo tebrik ederim kuzumm
sıra bende artıkın inşallah:lepi:
maşallah canım sayı güzel...inşallah çoğuda kalitelidir....selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım...rafekatçı olarak kalabilmene çok sevindim...yoksa için hiç rahat etmezdi...Merhaba arkadaşlar,eşim dün spinal anestezi ile çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..
canım o ilaç hem vajinal hemde oral kullanılıyor....merhaba arkadslar..
cok sevındım..
bedemcim peki progesteron adetler düzene girsin diye 2-3 ay devamlı kullanılabilirmi acaba...teşekkürler arkadaşlar..sizlerden güzel haberler bekliyorum..rapunzelcim evet ilk aylarda düşük engellemek için kullanılıyor progesteron..aynı zamanda yumurta oluşmasını engeller,kisti eritir ama adeti başlatır..dr doğru karar vermiş..adet görürsün,kistin küçülür yumurtalan olmaz bu ay sadece..adet gördükten sonra progesteronu kesince tekrar başlayacaktır yumurtlaman...a.s.
saol bademcım sımdı dr aradım adamı rahatsız ettım ama napayım..agız yoluyla alacakmısım..teşekkürler arkadaşlar..sizlerden güzel haberler bekliyorum..rapunzelcim evet ilk aylarda düşük engellemek için kullanılıyor progesteron..aynı zamanda yumurta oluşmasını engeller,kisti eritir ama adeti başlatır..dr doğru karar vermiş..adet görürsün,kistin küçülür yumurtalan olmaz bu ay sadece..adet gördükten sonra progesteronu kesince tekrar başlayacaktır yumurtlaman...a.s.
canım o ilaç hem vajinal hemde oral kullanılıyor....
ama adet için hangi yol daha iyi olur bilmiyorum....
agızdan alınacakmıs..eczacı vajına demıstı..sımdı dr aradım..napaytm..
bedemcim peki progesteron adetler düzene girsin diye 2-3 ay devamlı kullanılabilirmi acaba...
bende ilk defa duydum bu ilacın adet için kullanıldığını....
benim son bir kaç ay adetim çok fazla geçikti...hatta farlutal kullanmadan da adet olamadım....sonrada dr 3 ay kullanmam için cyclo-progynova diye bir ilaç verdi...buda hormon ilacı...aslında hiç kullanmak istemiyordum ama ne yapim adet olamıyorum...
fadıgım su adet dongulerımzı tam zamında bır olsaydı..benım ılk defa basıma gelıyor boyle bır durum..melegım benı bırakıp gıttı sonunda bana hasar bıraktı..neyse dıyorum bundada var bır hayır
.
Nevrocum bizde dün arı sütü polen bal karışımına başladık. buna ek olarak fındık,fıstık,ceviz, kayısı çekirdeği bala karştırıp sabah akşam yemeye başladık.ve tabi ki keçi boynuzu kürü ve keçi boynuzu pekmezi de var.... bunlar bitince sperm testini tekrarlıyacağız.güncellermisin bilgilerimizi sana zahmet. ayrıca bu ay adetim çok geçikti,eğer pazartesiye kadar gelmezse doktor ultrasonla bakar ilaç yazarım dedi. ve tabi prolaktinim yükselmiş gene...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?