Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlısı olsun beter ablam.. inş seninde yüzün gülecek sonunda... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Heyooooooooooo :sm_cool:
kırmızılar sonunda teşrif ettiler sırnaşık şey

şükür hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2sositososito sositososito

hepinize iyi haftasonları kızlar... ben akşama kadar giremem artık.. kendinize çok iyi bakın.. ŞenizŞeniz

selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:

canim masallah insallah hepsi guzelce dollenir ve insallah cok guzel sonuclar alirsiniz

Canım hoşgeldin gözün aydın inşallah onlar orda güzel güzel kaynaşıcaklar şimdi sen içini ferah tut çok az kaldı bebişine okadar yaklaştınki hep onu düşün herzaman pozitif ol:lepi:

gözün aydın canım kaydirigubbakcemile2 inşallah çoğu iyi kalitededir..
rabbim dualraını kabul etsin inşallah

gözün aydın canım, inşallah hepsi iyi kalitededir, Allah yardımcın olsun..

canım hoşgeldin.allah yardımcın olsun. inşallah hepsi iyi kalitede olur. şimdi nasılsın canım iyimisin

Hayırlısı olsun.
İnşallah bu ay sende bize güzel haberi verirsin:Saruboceq::CüvCüv:

canım maaşallah yumoşlarına
bölünsünler bölünsünler kocaman olsunlar inş

canım çok sevindim yaaaa inş hepside döllenip bölünürler evetd dediğin gibi 1 kalitedir inş

canim masallah insallah hepsi guzelce dollenir ve insallah cok guzel sonuclar alirsiniz

canılarım çok sağolun inşallah rabbim bizlere hayırlı bebişler nasip eder allahım hepinizden razı olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim rabbim hepinizin yüzünü güldürsün :CüvCüv::Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar,eşim dün spinal anestezi ile çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..
Ben refakatçi olarak kaldım..Akşam üstüne doğru özel odaya geçtik öyle daha rahat oldu bizim için..Gittiğimiz merkezde varikosel hastaları bir kaç gün hastanede kalıyormuş,hemen taburcu edilmiyormuş..Şu an izinli sayılıyoruz,eve geldik..Pazartesi çıkış işlemleri yapılacak...

canım çok geçmiş olsun inşallah her şey düzelir rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:

merhaba arkadslar..
hejacım cok sevındım..maasalalh dıyeyım..ınsalalh sonunda guzel seyler olur..
kızna kardes gelır ..dularım senınle canımcıım..haberlerını bekle4ıyecez burda:Saruboceq::Saruboceq:
beter ablam ınsallah son asılam dıyosun bebsın gelır ..dualarım senle
bademcım tekrar gecmıs olsun..a.s.
sabırsıızzzzzz :teytey:
halayını cekeyım kaydirigubbakcemile2
cok sevındım..
darısı bana ve semıhayasenağlamasenağlama

arkadslar dr bana adet duzenleyıcı olarak progestan verdı...
genelde dusuk tehlıkesı yasayanlar cın verıldıgını duymustum..bu ılacı adet duzenlemek cıcn kullanan oldumu..
bıde vajınal yoldanmı kullanacak..bana eczacı vajınal yol dedı

canım güzel kalpli arkadaşım çok sağol inşallah bitanem kızıma kardeşi gelir artık rabbim bu yolda emek harcıyan herkesin yardımcısı olsun :Saruboceq:Şeniz

selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:

hadi hayirlisi olsun insallahsende guzel haberi verirsin bize yakinda allah yardimciniz olsun

gecmis olsun canim hayirlisi olsun hakkinizda allah yardimciniz olsun

canım çok geçmiş olsun inşallah her şey düzelir rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:

teşekkürler arkadaşlar..sizlerden güzel haberler bekliyorum..rapunzelcim evet ilk aylarda düşük engellemek için kullanılıyor progesteron..aynı zamanda yumurta oluşmasını engeller,kisti eritir ama adeti başlatır..dr doğru karar vermiş..adet görürsün,kistin küçülür yumurtalan olmaz bu ay sadece..adet gördükten sonra progesteronu kesince tekrar başlayacaktır yumurtlaman...a.s.

gecmmis olsun insallah sonucu guzel olur kat kat artar spermi esinin

Geçmiş olsun badem.
Herşey gönlünüzce olsun.

canım bizde senden gelecek haberleri merakla bekliyoruz:1hug:
inşallah bütün işlerin yolunda gider.....

Heyooooooooooo :sm_cool:
kırmızılar sonunda teşrif ettiler
sırnaşık şey
canım çok sevindim:teytey:
boşuna stres yaptın :1hug:Şeniz

ooo tebrik ederim kuzumm
sıra bende artıkın inşallah:lepi:
inşallah yakında sende olursun canım....
farlutola başlayacakmısın...yoksa normal mi bekleyeceksin:uhm:

maşallah canım sayı güzel...inşallah çoğuda kalitelidir....

çok geçmiş olsun canım...rafekatçı olarak kalabilmene çok sevindim...yoksa için hiç rahat etmezdi...

canım o ilaç hem vajinal hemde oral kullanılıyor....
ama adet için hangi yol daha iyi olur bilmiyorum....

bedemcim peki progesteron adetler düzene girsin diye 2-3 ay devamlı kullanılabilirmi acaba...
bende ilk defa duydum bu ilacın adet için kullanıldığını....
benim son bir kaç ay adetim çok fazla geçikti...hatta farlutal kullanmadan da adet olamadım....sonrada dr 3 ay kullanmam için cyclo-progynova diye bir ilaç verdi...buda hormon ilacı...aslında hiç kullanmak istemiyordum ama ne yapim adet olamıyorum...

bademcim canım son bir sorumdaha var...benim büyük eltim yaklaşık 10 sene önce guatr ameliyatı olmuş....şuan 45 yaşında...dr ameliyattan sonra bir ilaç yazmış kullnması için ama devamlı bu ilacı kullancaksın falan dememiş...eltim bu ilacı biraz düzensiz kullanmış..ve geçen hafta dr a gittiğinde tsh 24.6 çıkmış...yüksek olduğunun farkındayım ama çokmu kötü aynı ilacı kullnmakla düzene girermi...devlet hastanesine gidiyor...bizim burdaki dr lar sadece ilaç yazıp gönderiyorlar...ne yazıkki hiç bir açıkmama yapmıyorlar...dr aynı ilacı 1 gün tam bir gün 1.5 tane kulln demiş...
canım senin bu konularda biraz bilgin var diye hatırlıyorum...eğer bilgin olan birşeyse yardımcı olursan sevinirim....

Nevrocum bizde dün arı sütü polen bal karışımına başladık. buna ek olarak fındık,fıstık,ceviz, kayısı çekirdeği bala karştırıp sabah akşam yemeye başladık.ve tabi ki keçi boynuzu kürü ve keçi boynuzu pekmezi de var.... bunlar bitince sperm testini tekrarlıyacağız.güncellermisin bilgilerimizi sana zahmet. ayrıca bu ay adetim çok geçikti,eğer pazartesiye kadar gelmezse doktor ultrasonla bakar ilaç yazarım dedi. ve tabi prolaktinim yükselmiş gene...:çok üzgünüm:

saol bademcım sımdı dr aradım adamı rahatsız ettım ama napayım..agız yoluyla alacakmısım..
kıst gıtsıınde sorund egıl..yumueta felan suan dusnmuyorum zatenn.yetrkı hastalanayım..
dr soledı 1 ay senı koruyacaktır bu ılac..pekı u adetten sonra normal addet dongumu kavusabılırmısyım acaba

ınsallah esının degerıde duzelır canımcım..bellımı oolur bebsın kendılıgınden gelır

neserıncım hadı ınsalalh bu kullandıkların sonucunda degerlerınız yukselır:Saruboceq:
kadın olmak ne zormus..
su adet gelse bır dert gelmese bırdert..
benım kocıs bana suan adetın gelmesını hıc ıstemezdım sımdı nıye bu kadr ıstıyon dıyor..
ucu kendıne dokunuyor nede olsa:1ninca::1ninca:

merhaba kızlar yeni katıldım aranıza eşimde sperm hareket sorunu var daha yeni öğrendik va haman aşılama yapıldı 7 nisan adet günüm inş.olmam d güzel haber veririm.aşılama olup ta bana yardımcı olacak biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…