Nevrocum bizde dün arı sütü polen bal karışımına başladık. buna ek olarak fındık,fıstık,ceviz, kayısı çekirdeği bala karştırıp sabah akşam yemeye başladık.ve tabi ki keçi boynuzu kürü ve keçi boynuzu pekmezi de var.... bunlar bitince sperm testini tekrarlıyacağız.güncellermisin bilgilerimizi sana zahmet. ayrıca bu ay adetim çok geçikti,eğer pazartesiye kadar gelmezse doktor ultrasonla bakar ilaç yazarım dedi. ve tabi prolaktinim yükselmiş gene...:çok üzgünüm:
merhaba kızlar yeni katıldım aranıza eşimde sperm hareket sorunu var daha yeni öğrendik va haman aşılama yapıldı 7 nisan adet günüm inş.olmam d güzel haber veririm.aşılama olup ta bana yardımcı olacak biri var mı?
canım bizde senden gelecek haberleri merakla bekliyoruz:1hug:
inşallah bütün işlerin yolunda gider.....
canım çok sevindim:teytey:
boşuna stres yaptın :1hug:Şeniz
inşallah yakında sende olursun canım....
farlutola başlayacakmısın...yoksa normal mi bekleyeceksin:uhm:
maşallah canım sayı güzel...inşallah çoğuda kalitelidir....
çok geçmiş olsun canım...rafekatçı olarak kalabilmene çok sevindim...yoksa için hiç rahat etmezdi...
canım o ilaç hem vajinal hemde oral kullanılıyor....
ama adet için hangi yol daha iyi olur bilmiyorum....
bedemcim peki progesteron adetler düzene girsin diye 2-3 ay devamlı kullanılabilirmi acaba...
bende ilk defa duydum bu ilacın adet için kullanıldığını....
benim son bir kaç ay adetim çok fazla geçikti...hatta farlutal kullanmadan da adet olamadım....sonrada dr 3 ay kullanmam için cyclo-progynova diye bir ilaç verdi...buda hormon ilacı...aslında hiç kullanmak istemiyordum ama ne yapim adet olamıyorum...
bademcim canım son bir sorumdaha var...benim büyük eltim yaklaşık 10 sene önce guatr ameliyatı olmuş....şuan 45 yaşında...dr ameliyattan sonra bir ilaç yazmış kullnması için ama devamlı bu ilacı kullancaksın falan dememiş...eltim bu ilacı biraz düzensiz kullanmış..ve geçen hafta dr a gittiğinde tsh 24.6 çıkmış...yüksek olduğunun farkındayım ama çokmu kötü aynı ilacı kullnmakla düzene girermi...devlet hastanesine gidiyor...bizim burdaki dr lar sadece ilaç yazıp gönderiyorlar...ne yazıkki hiç bir açıkmama yapmıyorlar...dr aynı ilacı 1 gün tam bir gün 1.5 tane kulln demiş...
canım senin bu konularda biraz bilgin var diye hatırlıyorum...eğer bilgin olan birşeyse yardımcı olursan sevinirim....
Merhaba arkadaşlar,eşim dün spinal anestezi ile çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..
Ben refakatçi olarak kaldım..Akşam üstüne doğru özel odaya geçtik öyle daha rahat oldu bizim için..Gittiğimiz merkezde varikosel hastaları bir kaç gün hastanede kalıyormuş,hemen taburcu edilmiyormuş..Şu an izinli sayılıyoruz,eve geldik..Pazartesi çıkış işlemleri yapılacak...
teşekkürler kızlar
ay söylmeyi unuttum dün ufak bi rahim ağzı yaramda varmış
onun içinde antibiyotik vereyim demişti
neyse pazartesi bidaha iyice sorayım
bendecede sevcanım aşılama için morfoloji % 4 olmalı
neyse şu 2 ay bi geçsin bakalım Allah büyük:Saruboceq:
valla nasıl birbirimizin dilinden anlıyoruz arkadaşlar bazen o telaşla herşeyi unutuyorum
kıyamam sana
yaa sen hep yazılarınla bizi ağlatmak zorundamısın güzel kalpli arkadaşım:1hug:
canım koldan hiç duymadım inanki:1shok:
merhaba kızlar yeni katıldım aranıza eşimde sperm hareket sorunu var daha yeni öğrendik va haman aşılama yapıldı 7 nisan adet günüm inş.olmam d güzel haber veririm.aşılama olup ta bana yardımcı olacak biri var mı?
cevabın için çok sağol canım:1hug: bende uyarayım da bundan sonra ilacını hiç bırakmasın...Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar...
Rapunzelciğim eltin hayatı boyunca tefor veya levatironu düzenli olarak kullanmak zorunda..Ben de kullanıyorum...TSH sı aşırı yüksek çıkmış,mutlaka düşürülmesi lazım..Değilse bir çok rahatsızlığı olur...Ben günde 1 tam 1 çeyrek alıyorum..Hamileyken 2 buçuğa kadar çıkarmıştım...İlacı kullanmakla düzene girer....a.s.
Benim adetin 5 . günü dr a gittiğimizde yumurtalıkta 2 cm lik bir folikul vardı.3.gün gittiğimizde hiç bir şey yoktu ...Foliküller 2 cm ken çatlıyor diye aklımızda kaldığı için belki bir umut tutar mı tutar diye ertesi gün eşimle çalışma yaptık..Ben de netten aldığım gebelik testlerini kullanıyorum arasıra...Bu günlerde yaptığımda çok çok ama çok silik bir 2. çizgi görüyorum..Eşime gösterdiğimde o da seçebiliyor bu çizgiyi...
Şimdi 10 gün sonra testi tekrarlamayı düşünüyorum ve kafamda olasılık hesapları yapıyorum...
1- Bu çizgi hamilelikten kalan hormonlar yüzünden var,beta hcg yi daha atmadı vücudum...,
2-Kürtaj olalı 45 gün oldu,adeti de gördüm ve bitti..Beta hcg çoktan vücuttan atılmıştır..Bir sürpriz olma olasılığı var,
3-Tamemen göz yanılması...Ortada fol yok yumurta yok..Halüsinasyon görüyoruz karıkoca...delikafadulden
bende hamileliklerimin hepsinde kuullndım...ben adet düzensizliği için diğer hormon ilaçlarından daha iyidir diye sordum canım...çünkü bu hormon ilaçlarının yan etkileri çok fazla...progesteronun çok yan etkisi olmayacağını düşünüyorum...ama bu konuda hiç bir bilgim yok sadece tahminle söylüyorum...Benim bildiğim evet 2-3 ay kullanılabilir progesteron adeti düzenlemek için..Ben hamileyken bebeklerim için hep kullanıyordum..Düşük engellemek için..Bu arada rahminde endometriozis olanlarlar için en iyi tedavi progesteron tedavisi ve hamilelikmiş....progesteron aldığımızda adet görürüz ama yumurtlama olmaz....
ohhh maşallah canım gözün aydın inşallah hepsi döllenir ve 1. kalitede olurlar sonunda seninde yüzün güler canım allahım hep yanında olsunselam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
geçmiş olsun canım herşey yoluna giriyor yavaş yavaş allahım en kısa zamanda bebişlerinin kardeşlerini yollayacak sanaMerhaba arkadaşlar,eşim dün spinal anestezi ile çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..
Ben refakatçi olarak kaldım..Akşam üstüne doğru özel odaya geçtik öyle daha rahat oldu bizim için..Gittiğimiz merkezde varikosel hastaları bir kaç gün hastanede kalıyormuş,hemen taburcu edilmiyormuş..Şu an izinli sayılıyoruz,eve geldik..Pazartesi çıkış işlemleri yapılacak...
Nevrocum bizde dün arı sütü polen bal karışımına başladık. buna ek olarak fındık,fıstık,ceviz, kayısı çekirdeği bala karştırıp sabah akşam yemeye başladık.ve tabi ki keçi boynuzu kürü ve keçi boynuzu pekmezi de var.... bunlar bitince sperm testini tekrarlıyacağız.güncellermisin bilgilerimizi sana zahmet. ayrıca bu ay adetim çok geçikti,eğer pazartesiye kadar gelmezse doktor ultrasonla bakar ilaç yazarım dedi. ve tabi prolaktinim yükselmiş gene...:çok üzgünüm:
cevabın için çok sağol canım:1hug: bende uyarayım da bundan sonra ilacını hiç bırakmasın...
canım bizde 2. şık olmasını çok isteriz....
hakkında hayırlısı olsun a.s.
bende hamileliklerimin hepsinde kuullndım...ben adet düzensizliği için diğer hormon ilaçlarından daha iyidir diye sordum canım...çünkü bu hormon ilaçlarının yan etkileri çok fazla...progesteronun çok yan etkisi olmayacağını düşünüyorum...ama bu konuda hiç bir bilgim yok sadece tahminle söylüyorum...
çok sağol canım ben progesteronun adet içinde kullanılabileceğini ilk defa duydum...
şuan diğer ilacı kulanalı 2 ay oldu...ne yapayım artık 3. ayınıda kullanayım..inşalalh düzene girer ...
Benim adetin 5 . günü dr a gittiğimizde yumurtalıkta 2 cm lik bir folikul vardı.3.gün gittiğimizde hiç bir şey yoktu ...Foliküller 2 cm ken çatlıyor diye aklımızda kaldığı için belki bir umut tutar mı tutar diye ertesi gün eşimle çalışma yaptık..Ben de netten aldığım gebelik testlerini kullanıyorum arasıra...Bu günlerde yaptığımda çok çok ama çok silik bir 2. çizgi görüyorum..Eşime gösterdiğimde o da seçebiliyor bu çizgiyi...
Şimdi 10 gün sonra testi tekrarlamayı düşünüyorum ve kafamda olasılık hesapları yapıyorum...
1- Bu çizgi hamilelikten kalan hormonlar yüzünden var,beta hcg yi daha atmadı vücudum...,
2-Kürtaj olalı 45 gün oldu,adeti de gördüm ve bitti..Beta hcg çoktan vücuttan atılmıştır..Bir sürpriz olma olasılığı var,
3-Tamemen göz yanılması...Ortada fol yok yumurta yok..Halüsinasyon görüyoruz karıkoca...delikafadulden
4- Ya da Test bozuk....
Progesteron zaten hormon...:sm_confused:
bademcım bende 2. sıkkı tercıh edıyorum ınsalalh..sılık cızgı buna ısarettır..
kan testı yaptırsan....
erkeklerde esıyle hamıslık gecırırmıs yaa senın kocısınınkıde ole olmasın :)
ohhh maşallah canım gözün aydın inşallah hepsi döllenir ve 1. kalitede olurlar sonunda seninde yüzün güler canım allahım hep yanında olsun
geçmiş olsun canım herşey yoluna giriyor yavaş yavaş allahım en kısa zamanda bebişlerinin kardeşlerini yollayacak sana
canım geçmiş olsun sende önceden prl sorunun varmıydı yükselmiş inşallah düzelir canım allahım en kısa zamanda sizin yüzünüzü güldürür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?