Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

şifa olsun canım bütün bu kullndıklarınız:Saruboceq:
canım ah bu adet yokmu bu adetklava:
inşallah düzelir canım...
rabbim yardımcımız olsun...çok stres yapma canım...stres adetin düzenini çok etkiliyor...
senin adetinin gelmemesi kisten galiba...kistin gittikten sonra büyük ihtimal normale dönecektir...
inşallahta döner...rabbim yardımcın olsun...

hoşgeldin canıma.s.
inşallah sonuç pozitif olur...
ben aşılama olmadım canım....sormak istediğin birşey varsa sor bilen arkadaşlar yardımcı olurlar...

Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar...

Rapunzelciğim eltin hayatı boyunca tefor veya levatironu düzenli olarak kullanmak zorunda..Ben de kullanıyorum...TSH sı aşırı yüksek çıkmış,mutlaka düşürülmesi lazım..Değilse bir çok rahatsızlığı olur...Ben günde 1 tam 1 çeyrek alıyorum..Hamileyken 2 buçuğa kadar çıkarmıştım...İlacı kullanmakla düzene girer....a.s.

geçmiş olsun canım inşallah faydası olur en yakın zamanda bebişine kavuşursun

Benim adetin 5 . günü dr a gittiğimizde yumurtalıkta 2 cm lik bir folikul vardı.3.gün gittiğimizde hiç bir şey yoktu ...Foliküller 2 cm ken çatlıyor diye aklımızda kaldığı için belki bir umut tutar mı tutar diye ertesi gün eşimle çalışma yaptık..Ben de netten aldığım gebelik testlerini kullanıyorum arasıra...Bu günlerde yaptığımda çok çok ama çok silik bir 2. çizgi görüyorum..Eşime gösterdiğimde o da seçebiliyor bu çizgiyi...

Şimdi 10 gün sonra testi tekrarlamayı düşünüyorum ve kafamda olasılık hesapları yapıyorum...

1- Bu çizgi hamilelikten kalan hormonlar yüzünden var,beta hcg yi daha atmadı vücudum...,

2-Kürtaj olalı 45 gün oldu,adeti de gördüm ve bitti..Beta hcg çoktan vücuttan atılmıştır..Bir sürpriz olma olasılığı var,

3-Tamemen göz yanılması...Ortada fol yok yumurta yok..Halüsinasyon görüyoruz karıkoca...delikafadulden

4- Ya da Test bozuk....

Son düzenleyen: Moderatör:

canım aşlamayı bilmiyorum ama tüp bebekte koldan yapılıyor ve fark etmiyor nasıl istersen öle yapa biliyorsun kolay gelsin inşş hey şeyin hayırlısı

hoşgeldin canım, inşallah pozitif olur sonucun :Saruboceq:
ben hiç aşılama yaptırmadım bilgim yok, yaptıran arkadaşlar var yardımcı olurlar canım..

Benim bildiğim evet 2-3 ay kullanılabilir progesteron adeti düzenlemek için..Ben hamileyken bebeklerim için hep kullanıyordum..Düşük engellemek için..Bu arada rahminde endometriozis olanlarlar için en iyi tedavi progesteron tedavisi ve hamilelikmiş....progesteron aldığımızda adet görürüz ama yumurtlama olmaz....

cevabın için çok sağol canım:1hug: bende uyarayım da bundan sonra ilacını hiç bırakmasın...

canım bizde 2. şık olmasını çok isteriz....

hakkında hayırlısı olsun a.s.

bende hamileliklerimin hepsinde kuullndım...ben adet düzensizliği için diğer hormon ilaçlarından daha iyidir diye sordum canım...çünkü bu hormon ilaçlarının yan etkileri çok fazla...progesteronun çok yan etkisi olmayacağını düşünüyorum...ama bu konuda hiç bir bilgim yok sadece tahminle söylüyorum...
çok sağol canım ben progesteronun adet içinde kullanılabileceğini ilk defa duydum...
şuan diğer ilacı kulanalı 2 ay oldu...ne yapayım artık 3. ayınıda kullanayım..inşalalh düzene girer ...

fadiğim canım çok sağol bitanem inşallah dediğin gibi inşallah iyi kalitededirler çok heyecanlıyım rabbim büyük hakkımızda hayırlısını yapsın :Saruboceq:

sevgili fadik teşekkür edrim cevabın için insan kimseye anlatamıyo bazı şeyleri.böyle birileriyle paylaşmak insanı rahatlatıyo.siz de sorun neydi canım

Testlerin hatalı olup olmadığını anlamak için eşime de denetsem mi ki...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
ohhh maşallah canım gözün aydın inşallah hepsi döllenir ve 1. kalitede olurlar sonunda seninde yüzün güler canım allahım hep yanında olsun
geçmiş olsun canım herşey yoluna giriyor yavaş yavaş allahım en kısa zamanda bebişlerinin kardeşlerini yollayacak sana

canım geçmiş olsun sende önceden prl sorunun varmıydı yükselmiş inşallah düzelir canım allahım en kısa zamanda sizin yüzünüzü güldürür canım

Progesteron zaten hormon...:sm_confused:

canım 2.seçenek olması için tüm dularımız seninle :Saruboceq: allahın izniyle hamiş kalacaksın canım :CüvCüv::CüvCüv:

bademcım bende 2. sıkkı tercıh edıyorum ınsalalh..sılık cızgı buna ısarettır..
kan testı yaptırsan....
erkeklerde esıyle hamıslık gecırırmıs yaa senın kocısınınkıde ole olmasın :)

Bilmem ki...kaydirigubbakcemile3 Bir wc ye giderken yakalasam vericem eline bir test kiti ve plastik bardağı...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eğer 1 hafta veya 10 gün sonra yapacağım testte de hala 2.çizgi görürsem ve koyulaşma olursa o zaman kan testi yaptırmayı düşünücem..Koyulaşmazsa zaten tüp bebek için tedavi olucam,değişen bişey olmucak...

Badem :)) hayırlısı cnm aklıma geldi benimde tüp bebk tedavimde silik çıktığında düşünmüştüm anneme de yapsammı diye :)) ay aklıma geldiiii
canımm inşallah seninde mucizen gelmiştir gelmediysede en kısa zamanda annesini sevindirsin inşallahhhh

canım çok sağol allah sizlerden razı olsun iyiki varsınız iyiki bu siteye üye olmuşum :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…