Badem :)) hayırlısı cnm aklıma geldi benimde tüp bebk tedavimde silik çıktığında düşünmüştüm anneme de yapsammı diye :)) ay aklıma geldiiii
canımm inşallah seninde mucizen gelmiştir gelmediysede en kısa zamanda annesini sevindirsin inşallahhhh
Bilmem ki...kaydirigubbakcemile3 Bir wc ye giderken yakalasam vericem eline bir test kiti ve plastik bardağı...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Eğer 1 hafta veya 10 gün sonra yapacağım testte de hala 2.çizgi görürsem ve koyulaşma olursa o zaman kan testi yaptırmayı düşünücem..Koyulaşmazsa zaten tüp bebek için tedavi olucam,değişen bişey olmucak...
Benim adetin 5 . günü dr a gittiğimizde yumurtalıkta 2 cm lik bir folikul vardı.3.gün gittiğimizde hiç bir şey yoktu ...Foliküller 2 cm ken çatlıyor diye aklımızda kaldığı için belki bir umut tutar mı tutar diye ertesi gün eşimle çalışma yaptık..Ben de netten aldığım gebelik testlerini kullanıyorum arasıra...Bu günlerde yaptığımda çok çok ama çok silik bir 2. çizgi görüyorum..Eşime gösterdiğimde o da seçebiliyor bu çizgiyi...
Şimdi 10 gün sonra testi tekrarlamayı düşünüyorum ve kafamda olasılık hesapları yapıyorum...
1- Bu çizgi hamilelikten kalan hormonlar yüzünden var,beta hcg yi daha atmadı vücudum...,
2-Kürtaj olalı 45 gün oldu,adeti de gördüm ve bitti..Beta hcg çoktan vücuttan atılmıştır..Bir sürpriz olma olasılığı var,
3-Tamemen göz yanılması...Ortada fol yok yumurta yok..Halüsinasyon görüyoruz karıkoca...delikafadulden
4- Ya da Test bozuk....
Bilmem ki...kaydirigubbakcemile3 Bir wc ye giderken yakalasam vericem eline bir test kiti ve plastik bardağı...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Eğer 1 hafta veya 10 gün sonra yapacağım testte de hala 2.çizgi görürsem ve koyulaşma olursa o zaman kan testi yaptırmayı düşünücem..Koyulaşmazsa zaten tüp bebek için tedavi olucam,değişen bişey olmucak...
Testi yaptırdım:lepi: Sadece kontrol çizgisi çıktı..Bu da testin doğru olduğu anlamına geliyormuş zaten..2.çizginin gölgesi bile çıkmadı..Yani eşim %100 hamile değil kızlar...kaydirigubbakcemile3
CADIARZU1 hafta daha sabredicem testi tekrarlamak için...Hamilelikten kalma beta hcg mi acaba diye sorular var kafamda....:uhm: beta hcg ne kadar zaman sonra sıfırlanır:uhm: Yani doğum veya kürtaj sonrası ,bilen var mı :uhm:
Testi yaptırdım:lepi: Sadece kontrol çizgisi çıktı..Bu da testin doğru olduğu anlamına geliyormuş zaten..2.çizginin gölgesi bile çıkmadı..Yani eşim %100 hamile değil kızlar...kaydirigubbakcemile3
CADIARZU1 hafta daha sabredicem testi tekrarlamak için...Hamilelikten kalma beta hcg mi acaba diye sorular var kafamda....:uhm: beta hcg ne kadar zaman sonra sıfırlanır:uhm: Yani doğum veya kürtaj sonrası ,bilen var mı :uhm:
çok hoşsun güldürdün beni badem:roflol::roflol::roflol:demek eşine test yaptırdım.bu yumoşlar bize kimbilir daha neler yatırtacak.umarım hamilesindir canımm:CüvCüv:
esın kesın hamıle degıllaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol:
bademcım persembe gunu bthgc bakıldı 1 altında cıktı..sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
dr ısrarla hamıs olabılırısn dıye..
ama ben kendımı bılmıyormuyum
oh oh bebegine az kaldi senindeeedelikafaduldenmerhaba kızlar bugün doktora gittik Puregon verdi göbekten yarın başlicam. Lucrin e devam dedi dozunu azalttı. kalçadan iğne vericek diye korkmuştum ama vermedi belki gerek kalmazmış çok sevindim.
1 nisanda tekrar gidicez yumoşların gelişimine bakılıcak..
canim üzülmee,gelecekleri varsa görecekleride var hain adetlerin..iyi akşamlar kızlar benim kırmızılar geldi.bir sonraki tarihim 27 nisan. mart ayıda yaramadı.sayılar yükselince ümitlenmiştim ama olmazsa olmuyo işte. hayırlısı. bu ay doktorda bekliyodu aslında adet olunca gel istiyosan 3. aşılamaya başlayalm diye ama gitmiycem. ben karar verdim bir kaç ay daha hiç bişi yapmayacam erteledim tedavimi.şimdilik düşünmüyorum.
canimmm,zuzusunun bitanesi,cok gecmis olsun...hepinize teşekkür ederim kızlar
hastaneden sonra annem aradı ordaydım
öncelikle smear testi aldı canım eh biraz acıdı hatta accık kanadıda
sonra gariptirki yıllarca sol tarafımda olan kistim yok olmuş ve tam tersi sağ tarafımda kistim oluşmuş bişey baya kalın dedi ama anlamadım
farlutal verdi bide folic asit verdi kullanmaya başlıyacakmışım
tam kan sayımı istedim
bide dr rubella testi istedi (kızamıkcıkmış ) nedense
sonra aşılama yapalım dedi dr bende eşimin dr u 8 ay dolsun dedi 2 ay daha bekliyelim diyoruz dedim tamam dedi
pazartesi sonuç göstermeye gidicem kafama takılan diğer sorularıda o zaman sorayım diyorum o an afalladım
arkadaşlar bu değerle
yani hızlı hareket %0 ve morfoloji % 1 iken aşılama yapmak mantıklımı sizce ?:uhm:
canimm,az kaldi bebegine ben buna cok inaniyorum...kızlar günaydın benimde dr da kontrolum var.10,30 da bakalım yumoşlar ne durumda rahim kalınlaşması için ilk kez estofam ilaç kullanıyorum.diğer 3 aşılamadan değişik ne olcak merakla bekliyorum.bu akşam çatlama iğnemi olrsam pazartesi kaydirigubbakcemile2aşılamam olur:lepi:
sabirsizim inan senden cok ben sevindimHeyooooooooooo :sm_cool:
kırmızılar sonunda teşrif ettiler sırnaşık şey
hejacim az kaldiiii,insallah hepsi süperdirrrrrdelikafaduldenselam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
gecmis olsun tatlim...dedigim gibi son mesajindaki 2.secenek insallah hayirlarla cikar:Saruboceq:Merhaba arkadaşlar,eşim dün spinal anestezi ile çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..
Ben refakatçi olarak kaldım..Akşam üstüne doğru özel odaya geçtik öyle daha rahat oldu bizim için..Gittiğimiz merkezde varikosel hastaları bir kaç gün hastanede kalıyormuş,hemen taburcu edilmiyormuş..Şu an izinli sayılıyoruz,eve geldik..Pazartesi çıkış işlemleri yapılacak...
Nevrocum bizde dün arı sütü polen bal karışımına başladık. buna ek olarak fındık,fıstık,ceviz, kayısı çekirdeği bala karştırıp sabah akşam yemeye başladık.ve tabi ki keçi boynuzu kürü ve keçi boynuzu pekmezi de var.... bunlar bitince sperm testini tekrarlıyacağız.güncellermisin bilgilerimizi sana zahmet. ayrıca bu ay adetim çok geçikti,eğer pazartesiye kadar gelmezse doktor ultrasonla bakar ilaç yazarım dedi. ve tabi prolaktinim yükselmiş gene...:çok üzgünüm:
kizlar bende bendeki olagan degisimleri anlatayim..insallah iyiye habercilerdir..
asiri gazim var,sancidan kivrandiriyor o sekilde yani
midem altüst,yemek yiyemiyorum,istah sifir ve bulaniyorum:bbo:
son 2 gündür biraksalar ayakta uyuycam,bacaklarim halsiz daha cok ve uyukluyorummirmirmirmir
ve onca tedavi gördüm ne agresiflik ne duygusallik yapmisti...simdilerde evde terör estiriyorum ve herseye agliyorum...senağlama
bunlar umarim belirtilerdir...cok az kaldi teste..bakalim bunlardan yola cikarak ümitlenmekte istemiyorum acikcasi ama bendeki degisimler bunlar canlar...
kizlar bende bendeki olagan degisimleri anlatayim..insallah iyiye habercilerdir..
son 2 gündür biraksalar ayakta uyuycam,bacaklarim halsiz daha cok ve uyukluyorummirmirmirmir
ve onca tedavi gördüm ne agresiflik ne duygusallik yapmisti...simdilerde evde terör estiriyorum ve herseye agliyorum...senağlama
bunlar umarim belirtilerdir...cok az kaldi teste..bakalim bunlardan yola cikarak ümitlenmekte istemiyorum acikcasi ama bendeki degisimler bunlar canlar...
Göğüs uçlarında koyulaşma var mı? damarların belirginliği artmış mı? Göğüs cildinde ve kasıklarında karnıda ?
canimsin ya,biliyorum senin düsünceni,sagol tatlimmmŞenizzuzum senın hakkındakı dusuncelerımı bılıyosun..anladın sen onu..:CüvCüv:
ama gaz olayı bende olmustu...nevroda gazman olmustu..bence ılk belırtıler arsında gaz sancısı
bacak agrıs ..
ınsalalh bunlar guzel seylerın habercısıdır
Göğüs uçlarında koyulaşma var mı? damarların belirginliği artmış mı? Göğüs cildinde ve kasıklarında karnıda ?
insallah iyi habercidir o belirtiler insallah sende hamileyim diye gelirsin ve seninde halayini cekeriz
canım inşallah bu belirtiler hayra alamettir :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?