Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayırlısı bakalım canıma.s.

slm kızlar bugun dr gıttım bınbır umutla hayallerle kendımı hamıle gıbı hıssetmeye başlamıştım ama negatıf 0.41 çıkt:a015:ı sonuç ben aglamamak için zor tuttum senağlamakendımı adet olabılmem için prımolıt dıye bır ılaç verdı benım kendı doktorum bana hıç sende polıstık over sendromu var:1shok: dememiştı bu dr dedı adeım bır hafta gecıktı dıye tuhaf oldum:1no2: ilkez bu ay oldu duzenlı adet goruyorum hep:çok üzgünüm:

canım inşş geç gebeliktir o yüzden silik çıkmıştır ve burda çığlık çığlığa ben hamişimmmmmmmmm yazarsın inşşş meleğin geliyordur canım RABİM hepimize hayırlı anne olmayı nasip etsin ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

cevap veriyorum ,ikinci secenekkkk:lepi:
ay hadi insallah hamissindir bitanem...:Saruboceq:

Testi yaptırdım :lepi: Sadece kontrol çizgisi çıktı..Bu da testin doğru olduğu anlamına geliyormuş zaten..2.çizginin gölgesi bile çıkmadı..Yani eşim %100 hamile değil kızlar...kaydirigubbakcemile3

CADIARZU1 hafta daha sabredicem testi tekrarlamak için...Hamilelikten kalma beta hcg mi acaba diye sorular var kafamda....:uhm: beta hcg ne kadar zaman sonra sıfırlanır:uhm: Yani doğum veya kürtaj sonrası ,bilen var mı :uhm:

esın kesın hamıle degıllaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol:
bademcım persembe gunu bthgc bakıldı 1 altında cıktı..sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
dr ısrarla hamıs olabılırısn dıye..
ama ben kendımı bılmıyormuyum

çok hoşsun güldürdün beni badem:roflol::roflol::roflol:demek eşine test yaptırdım.bu yumoşlar bize kimbilir daha neler yatırtacak.umarım hamilesindir canımm:CüvCüv:

çok hoşsun güldürdün beni badem:roflol::roflol::roflol:demek eşine test yaptırdım.bu yumoşlar bize kimbilir daha neler yatırtacak.umarım hamilesindir canımm:CüvCüv:

netten aldığım toplu testlerin bozuk olup olmadığını kontrol etmek istedim ,bu yüzden eşime de test yaptırdım...:roflol:

oh oh bebegine az kaldi senindeeedelikafadulden
canim üzülmee,gelecekleri varsa görecekleride var hain adetlerin..
gelecek ay gelemesinlerde 9 ay akillari baslarina gelsin insallahyerimseniben

canimmm,zuzusunun bitanesi,cok gecmis olsun...
o kistin artik kacacak yeri kalmadiiii,ya gidecek yada gidecek artik:lepi:
canim kizamikcik vs.gibi testleri sanirim hamilelik öncesinde istiyorlar..
burda böyle,yani hamis kalmadan eskiden gecirmedigin hastaliklarin asilarini yapiyorlar,ama orda nasil bilemiyorum canim..
asilamaya basliyor musun yanii??

canimm,az kaldi bebegine ben buna cok inaniyorum...
ayyy halaylarin arkasini kesmeyelim,son gaz devam tatlim,hadi bakalim,hoppaaadelikafadulden

Heyooooooooooo :sm_cool:
kırmızılar sonunda teşrif ettiler
sırnaşık şey
sabirsizim inan senden cok ben sevindim
hadi tabrik ederim bitanem..
son adetin olsunda insallah,cifter cifter bebislerin gelsin:Saruboceq:

selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
hejacim az kaldiiii,insallah hepsi süperdirrrrrdelikafadulden
gecmis olsun tatlim...dedigim gibi son mesajindaki 2.secenek insallah hayirlarla cikar:Saruboceq:

yedir kocisini nesrinim,sifa olsun,bebis olsun sana insallah..
bu arada niye geciktin acaba sen???yoksa yoksa yoksaaaayerimseniben

kizlar bende bendeki olagan degisimleri anlatayim..insallah iyiye habercilerdir..
asiri gazim var,sancidan kivrandiriyor o sekilde yani
midem altüst,yemek yiyemiyorum,istah sifir ve bulaniyorum:bbo:
son 2 gündür biraksalar ayakta uyuycam,bacaklarim halsiz daha cok ve uyukluyorummirmirmirmir
ve onca tedavi gördüm ne agresiflik ne duygusallik yapmisti...simdilerde evde terör estiriyorum ve herseye agliyorum...senağlama
bunlar umarim belirtilerdir...cok az kaldi teste..bakalim bunlardan yola cikarak ümitlenmekte istemiyorum acikcasi ama bendeki degisimler bunlar canlar...

zuzum senın hakkındakı dusuncelerımı bılıyosun..anladın sen onu..:CüvCüv:
ama gaz olayı bende olmustu...nevroda gazman olmustu..bence ılk belırtıler arsında gaz sancısı
bacak agrıs ..
ınsalalh bunlar guzel seylerın habercısıdır

Göğüs uçlarında koyulaşma var mı? damarların belirginliği artmış mı? Göğüs cildinde ve kasıklarında karnıda ?

canım inşallah bu belirtiler hayra alamettir :CüvCüv:

insallah iyi habercidir o belirtiler insallah sende hamileyim diye gelirsin ve seninde halayini cekeriz

canimsin ya,biliyorum senin düsünceni,sagol tatlimmmŞeniz
gaz olayi zaten beni sasirtiyor cünkü ömrümde böyle gazdan cekmedim
nevroya gülüyordum ama simdi ben rahatlayinca esim ohhh be diyor

Göğüs uçlarında koyulaşma var mı? damarların belirginliği artmış mı? Göğüs cildinde ve kasıklarında karnıda ?

canim koyulasmadan cok daha büyüdüler ve agriyorlar,ama öyle cok bi agri degil..
gögsümdeki damarlar evet daha belirgin eskiye nazaran..ve sis sis duruyor damarlar
ama kasiklarimda bisey yok tatlim...
valla bademim ne yalan söyleyim ümitlenmekle ümitlenmemek arasinda bocaliyorum:uhm:

hay allah sen ne etmesin emi.bide testten 2 çizgi çıksa ne yapardın düşünsene bi.işallah o iki çizgi sende çıkar.ne mutluluk olur bize.allah gönlüne göre versin...:Saruboceq::Saruboceq:

insallah iyi habercidir o belirtiler insallah sende hamileyim diye gelirsin ve seninde halayini cekeriz

canım inşallah bu belirtiler hayra alamettir :CüvCüv:

güzel yürekli arkadaslarim benim:asigim:
sagolun güzel dilekleriniz icin..
hayirliysa gelsin melegim,meleklerimiz,ben en basindan bu yana sadece bunu diledim..
Allahim büyük,zamani gelince geliceklerdir insallah
tez zamanda hepimizin halaylarini cekeriz insallahŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…