Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hay allah sen ne etmesin emi.bide testten 2 çizgi çıksa ne yapardın düşünsene bi.işallah o iki çizgi sende çıkar.ne mutluluk olur bize.allah gönlüne göre versin...:Saruboceq::Saruboceq:

Canım bende çok silik bir çizgi çıkıyor zaten..Ama koyu değil..Koyulaşmasını bekleyeceğim..Belki testler bozuktur ,herkeste silik de olsa bir çizgi çıkıyor olabilir mi acaba diye içime kurt düştü..Bu yüzden kocamı kobay olarak kullanmış bulundum....kaydirigubbakcemile3

sevgili fadik teşekkür edrim cevabın için insan kimseye anlatamıyo bazı şeyleri.böyle birileriyle paylaşmak insanı rahatlatıyo.siz de sorun neydi canım
canım kusura bakma ben sen yazdıktan sonra çıkmışım...
biizm sorunumuz sayı ve hareket...eşim varikosel ameliyetı oldu...şimdilik beklemedeyiz...

Progesteron zaten hormon...:sm_confused:
canım desene adet için hormonsuz hiçbirşey yok

canım bizde çok isterdik seninde hamile olmanı:çok üzgünüm:
ama demek kısmet değilmiş...
canım hayırlısı olsun...
inşallah başka bir aya....

netten aldığım toplu testlerin bozuk olup olmadığını kontrol etmek istedim ,bu yüzden eşime de test yaptırdım...:roflol:
canım komik olmuş kaydirigubbakcemile3ama en azından testlerin bozuk olmadığını anlamışsın....
bitanem ya :1hug:Şeniz
ay benide heyacan bastı:asigim:
inşallah bitanem inşallah:Saruboceq:

günaydın hoş geldin arkadaşım.........
rabbimin izniyle inş bu sefer melegine kavuşur oğluşuna kardeşinin sevincini yaşatırsın ALLAHın izniyleeee dualarımızdasınnn

Hayırlısı olsun ablacım.:
İnşallah bu sefer tutar aşılaman:
Rahim kalınlığın ne kadar olması gerekiyo?

bitanem
hayırlısıyla inşallah
hadi bakalım ::

hadi hayırlısı cnm az kaldı :CüvCüv:

gözün aydın cnmcım

hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolundadır..

kızlar size gebelik testi ile ilgil bizzat yaşadığım bi anımı anlatıyımmı. bi arkadaşım var3 hamilelik yaşadı tekrarlayan düşük nedeniyle olmadı ve bir gün gene günü geçti on gün test yepmeyı hiç sevmez sağolsun arkadş benim zorumla onuncu gün test aldık girdi tuvalete orda beş dakika bekledi ve yok negatif diye çıktı bizde baktık cidden yokki daha öncekilerindede hep silik çıkıyodu bu nedenle atmamasını söyledim testi ben gidip gelip baktım teste ve yaklaşık 20 dk sonra orda çizgi bile denemez ama bir kesiklik oluştu hamile çizgisi çıkması gereken yerde yani. arkadaşa var galiba dedim ve cok üzüldü oda aynı şeyleri yaşayacağından korktuğu için bi on dakka daha bekledik bi değişiklik olmayınca arkadaş ben görmeden çöpe atmış ben 5 dk sonra tekrar gittiğigmde farkettimçöpe attığını ve geri çıkardım diğer arkadaşta çocuğun artan mamasını dökmüş çöpe ama çokta bulaşmamıştı sildim sağını solunu gene baktım ve silik bi çizgi hamilesin dedim arkadaşıma inanmak istemedi ama daha önceki testlerindede silik çıktığı için üzülerek olabilir dedi ertesi gün kan tahlili vermeye gittik veee 139 çıktı yani hamiş ve test sonucunu alır almaz başladı yatmaya her zamanki gibi aynen diğer gebeliklerindeki gibi haftada üç defa düşük riskiyle hastaneye koştular en son altı aylıktı doktor bundan sonra benim yapabileceğim hiç bir şey artık dedi doğum her an olabilir dedi büyükşehire gitmen lazım dedi ve oda zorla ağlaya sızlaya gitti ordada aynı rahim bir gün açık bir gün kapalı dinamik rahimmiş ve 7 ayını allaha şükür doldurdu ve üçgün sonra doğum başladı ve bebişi geldi 7 ay üç günlük olarak şu an küvezde ama inşallah bi kaç gün sonra alcak kucağına işte bu hikayemizi sizinle paylaşmak istedim ben çok mutluyum inşallah rabbimiz bizede bebeklerimi kucaklarımıza almayı nasip etsin....

bademcim sana biraz umut olur belki inşallah sende hamilesindir canım....

bademcim sana biraz umut olur belki inşallah sende hamilesindir canım....

Canım benim yaptığım testte de bir kesiklik oluştu hamile çizgisi çıkması gereken yerde....Çok belirgin değil ama .....Daha yeni kürtaj olduğum ve adetim yeni bittiği için yanılıyor olma ihtimalim de var elbette...a.s.

canım umarım yanlımyosundur erken olduğu için o kadar belirsizdir inşallah yeni haberler bizlere umut oluyo sende hamişsindirde inşallah süpriz hamişlerimiz artar bi halayda senin için çekiriz....

Semihacım bizimde ileri hareketlimiz 0 morfolojimiz iyiydi hatta ama doktor aşılma olmaz direk tüp bebek demişti bize hemde bi kaçtane doktor sizinki niye aşılama demiş anlamadım:uhm:
herkes kendince bişey söylüyö sanırsam canım ama benim mantığım almıyo bu değerlerle
düşün bide senin morfoloji sorunun yokmuş oysaki

geçmiş olsun smhacım sorun bulunduysa tedaviyle hallolur inşallah :1hug: aşılama demesini bende anlam veremedim bu değerlerle çok zor gibi :uhm:
değilmiyasakkelime

inşallah yakında sende olursun canım....
farlutola başlayacakmısın...yoksa normal mi bekleyeceksin:uhm:...

bugün başladım canım farlutala
ayrıca folic asite

anladım tatlım hamilelik öncesi demek yaptırdık bakalım rubellayı ne çıkacak
canım aşılamaya dr a eşim için dr 8 ay dolsun dedi dedim 2 ay daha bekleyeceğiz dedim tamam dedi
2 ay sonrada değer aynı olursa ne yaparız bilmiyorum ama aşılamayı bu değerlerle açıkcası düşünmüyorum:sm_confused:

bide biz arkadaşa o kesik çizgiden iki gün sonra test yaptırdık çıktı o kadar bekleme kendini yorma bence varsa zaten kesinlikle sıfır çıkmaz kan testi düşükte olsa bişeyler çıkar inşallah pozitif olur canım benim allahta yüzünü güldürür....

geçmiş olsun bademcim şuan eşinin durumu inşallah iyidir
ayy bitanemm inşallah meleğim benim zuzum :Saruboceq::asigim:
canım benim inşallah bitanem inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
hadi bakalım inşallah kalitelidir
herşey gönlünce olsun bitanemm:1hug:

canım umarım yanlımyosundur erken olduğu için o kadar belirsizdir inşallah yeni haberler bizlere umut oluyo sende hamişsindirde inşallah süpriz hamişlerimiz artar bi halayda senin için çekiriz....

badem inşallah hamilesindir.bende merak ettim şimdi.

caneylom bu çook silik ikinci çizgi renkli yas da uçuk pembe falan mı çıkyor yoksa çoook silik bi kara gölge gibimi?
çünkü ben ilk mikroda transferin 7. günün sabahı çoook silik renksiz gölge şeklinde hafif bi karartı çıktı.akşam bidaa yaptım aynısı.9.gün yaptım hiçbişi çıkmadı.10.gün kan testi yaptım negatif ti.

Canım belki hala hamilelik hormonlarım vardır diyorum..40 ım yeni bitti...İkiz hamileliklerde beta hcg nin vücuttan atılması daha uzun sürer diyorlar,kafam karıştı biraz ama kürtaj sonrası adet gördüm ve adetim yeni bitti..yani 10 .gün adetimin...fisfisfis

geçmiş olsun bademcim şuan eşinin durumu inşallah iyidir

/QUOTE]

eşimin durumu çok iyi şükürler olsun..Biraz ağrısı var tabi...

Benim çoook silik renksiz gölge gibi önce..biraz bekleyince çoook silik pembe gölgemsi kalınca bir çizgi gibi bişey oluyor...Ama yine de ışıkta dikkatle bakınca seçilebiliyor.Odaklanınca yani....

aynen canım anlattığın gibi gölge gibiydi ama son hali saç teli kadarda olsa ( yaklaşık bir saatten sonra çıktı bu) ince pembe çizgi çıktı ama ilk 1 saat kadar gölge gibiydi

badem canım geçmiş olsun benim eşimimkide spinaldi bir gün hastanede kaldık.s.a.s.a.s.

inşaallah güzel haberin gelmesi yakın gibi hadi bakalım inşaallah hamişsindir :CüvCüv::1hug:inşaallah

bademcim sanada sorayım istiyorum
hızlı ileri hareket % 0
morfoloji % 1
dr aşılama yapalım dedi
ben bu değerle pek mantıklı bulmuyorum açıkcası
sen ne dersin :uhm:

bide diğer şu bitki ve bal karışımı konusu
bütün bitkilerim gramajı neydi ve ne kadarlık bal ile karıştırdın
yaa bi kaseye 1 kaşık karışım birazda bal koyup karıştırdım eşim önce dene dedi
yutamadım geri çıkardım üstelik midem bulandı
şimdi kafama dert oldu
sence ne yapmalıyım:sm_confused::uhm:
yardımcı olursan çook sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…