hay allah sen ne etmesin emi.bide testten 2 çizgi çıksa ne yapardın düşünsene bi.işallah o iki çizgi sende çıkar.ne mutluluk olur bize.allah gönlüne göre versin...:Saruboceq::Saruboceq:
canım kusura bakma ben sen yazdıktan sonra çıkmışım...sevgili fadik teşekkür edrim cevabın için insan kimseye anlatamıyo bazı şeyleri.böyle birileriyle paylaşmak insanı rahatlatıyo.siz de sorun neydi canım
canım desene adet için hormonsuz hiçbirşey yokProgesteron zaten hormon...:sm_confused:
canım bizde çok isterdik seninde hamile olmanı:çok üzgünüm:slm kızlar bugun dr gıttım bınbır umutla hayallerle kendımı hamıle gıbı hıssetmeye başlamıştım ama negatıf 0.41 çıkt:a015:ı sonuç ben aglamamak için zor tuttum senağlamakendımı adet olabılmem için prımolıt dıye bır ılaç verdı benım kendı doktorum bana hıç sende polıstık over sendromu var:1shok: dememiştı bu dr dedı adeım bır hafta gecıktı dıye tuhaf oldum:1no2: ilkez bu ay oldu duzenlı adet goruyorum hep:çok üzgünüm:
Testi yaptırdım:lepi: Sadece kontrol çizgisi çıktı..Bu da testin doğru olduğu anlamına geliyormuş zaten..2.çizginin gölgesi bile çıkmadı..Yani eşim %100 hamile değil kızlar...kaydirigubbakcemile3
CADIARZU1 hafta daha sabredicem testi tekrarlamak için...Hamilelikten kalma beta hcg mi acaba diye sorular var kafamda....:uhm: beta hcg ne kadar zaman sonra sıfırlanır:uhm: Yani doğum veya kürtaj sonrası ,bilen var mı :uhm:
canım komik olmuş kaydirigubbakcemile3ama en azından testlerin bozuk olmadığını anlamışsın....netten aldığım toplu testlerin bozuk olup olmadığını kontrol etmek istedim ,bu yüzden eşime de test yaptırdım...:roflol:
bitanem ya :1hug:Şenizkizlar bende bendeki olagan degisimleri anlatayim..insallah iyiye habercilerdir..
asiri gazim var,sancidan kivrandiriyor o sekilde yani
midem altüst,yemek yiyemiyorum,istah sifir ve bulaniyorum:bbo:
son 2 gündür biraksalar ayakta uyuycam,bacaklarim halsiz daha cok ve uyukluyorummirmirmirmir
ve onca tedavi gördüm ne agresiflik ne duygusallik yapmisti...simdilerde evde terör estiriyorum ve herseye agliyorum...senağlama
bunlar umarim belirtilerdir...cok az kaldi teste..bakalim bunlardan yola cikarak ümitlenmekte istemiyorum acikcasi ama bendeki degisimler bunlar canlar...
günaydın hoş geldin arkadaşım.........
rabbimin izniyle inş bu sefer melegine kavuşur oğluşuna kardeşinin sevincini yaşatırsın ALLAHın izniyleeee dualarımızdasınnn
Hayırlısı olsun ablacım.:
İnşallah bu sefer tutar aşılaman:
Rahim kalınlığın ne kadar olması gerekiyo?
bitanem
hayırlısıyla inşallah
hadi bakalım ::
sıkıntısı çok başka semihamateş basıyor deli ediyor
doğum kontrol hapına rağmen 5gün gecikti :
ama şükürler olsun geldi
seninde gelicek kurtuluşu yok kamp kurucak hali yokya orda
beter ablam hayırlı olsun aşılaman sağlıklısından bebeğine kavuşursun inşallah Allahın izniyle dualarımız seninle :lepi:
hadi hayırlısı cnm az kaldı :CüvCüv:
gözün aydın cnmcım
hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolundadır..
canim benim ne kadar guzel devam ediyorsun senide burada hamis gormek istiyoruz bir kez daha sevinmek istiyoruz sonuna kadarslm canim senin tedavi nasil gidiyor daha baslmadiniz galiba
ayrica sen bu listeye neden yazilmiyorsun senide buralarda surekli gormek isteriz
geçmiş olsun smhacım sorun bulunduysa tedaviyle hallolur inşallah :1hug: aşılama demesini bende anlam veremedim bu değerlerle çok zor gibi FONT]
canım duygular çok güzel dile gelmiş gözyaşlarıma engel olamadım,senağlama
sen herşeye layıksın canım o güzel yüreğinle bitmek bilmeyen pozitifliğinle sen bir harikasın,:
rabbim senin yüzünü güldürdü inşallah bizlerinde gülecek,dualarımızın gücüyle :Saruboceq:
hadi canım hayırlısı bu sefer olacak inşallah :FONT]
en sonunda oldu bimbambom
kırmızılar geldi bimbambom
tutamaz onu hiç kimse
sevindik bu haberi görünce
canım 12 yumoş çok iyi rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın inşallah:FONT]
hayırlısı olsun beter ablam.. inş seninde yüzün gülecek sonunda... :COLOR]
şükür
hepinize iyi haftasonları kızlar... ben akşama kadar giremem artık.. kendinize çok iyi bakın.. ŞenizŞeniz
merhaba arkadslar..
hejacım cok sevındım..maasalalh dıyeyım..ınsalalh sonunda guzel seyler olur..
kızna kardes gelır ..dularım senınle canımcıım..haberlerını bekle4ıyecez burda:FONT]
beter ablam ınsallah son asılam dıyosun bebsın gelır ..dualarım senle
bademcım tekrar gecmıs olsun.
sabırsıızzzzzz :teytey:
halayını cekeyım kaydirigubbakcemile2
cok sevındım..
darısı bana ve semıhayasenağlamasenağlama
arkadslar dr bana adet duzenleyıcı olarak progestan verdı...
genelde dusuk tehlıkesı yasayanlar cın verıldıgını duymustum..bu ılacı adet duzenlemek cıcn kullanan oldumu..
bıde vajınal yoldanmı kullanacak..bana eczacı vajınal yol dedı
canım bizde senden gelecek haberleri merakla bekliyoruz:1hug:
inşallah bütün işlerin yolunda gider.....
canım çok sevindim:boşuna stres yaptın :
inşallah yakında sende olursun canım....
farlutola başlayacakmısın...yoksa normal mi bekleyeceksin:uhm:
maşallah canım sayı güzel...inşallah çoğuda kalitelidir....
çok geçmiş olsun canım...rafekatçı olarak kalabilmene çok sevindim...yoksa için hiç rahat etmezdi...
canım o ilaç hem vajinal hemde oral kullanılıyor....
ama adet için hangi yol daha iyi olur bilmiyorum....
bedemcim peki progesteron adetler düzene girsin diye 2-3 ay devamlı kullanılabilirmi acaba...
bende ilk defa duydum bu ilacın adet için kullanıldığını....
benim son bir kaç ay adetim çok fazla geçikti...hatta farlutal kullanmadan da adet olamadım....sonrada dr 3 ay kullanmam için cyclo-progynova diye bir ilaç verdi...buda hormon ilacı...aslında hiç kullanmak istemiyordum ama ne yapim adet olamıyorum...
bademcim canım son bir sorumdaha var...benim büyük eltim yaklaşık 10 sene önce guatr ameliyatı olmuş....şuan 45 yaşında...dr ameliyattan sonra bir ilaç yazmış kullnması için ama devamlı bu ilacı kullancaksın falan dememiş...eltim bu ilacı biraz düzensiz kullanmış..ve geçen hafta dr a gittiğinde tsh 24.6 çıkmış...yüksek olduğunun farkındayım ama çokmu kötü aynı ilacı kullnmakla düzene girermi...devlet hastanesine gidiyor...bizim burdaki dr lar sadece ilaç yazıp gönderiyorlar...ne yazıkki hiç bir açıkmama yapmıyorlar...dr aynı ilacı 1 gün tam bir gün 1.5 tane kulln demiş...
canım senin bu konularda biraz bilgin var diye hatırlıyorum...eğer bilgin olan birşeyse yardımcı olursan sevinirim....
oh oh bebegine az kaldi senindeeedn
canim üzülmee,gelecekleri varsa görecekleride var hain adetlerin..
gelecek ay gelemesinlerde 9 ay akillari baslarina gelsin insallahyerimseniben
canimmm,zuzusunun bitanesi,cok gecmis olsun...
o kistin artik kacacak yeri kalmadiiii,ya gidecek yada gidecek artik:lepi:
canim kizamikcik vs.gibi testleri sanirim hamilelik öncesinde istiyorlar..
burda böyle,yani hamis kalmadan eskiden gecirmedigin hastaliklarin asilarini yapiyorlar,ama orda nasil bilemiyorum canim..
asilamaya basliyor musun yanii??
canimm,az kaldi bebegine ben buna cok inaniyorum...
ayyy halaylarin arkasini kesmeyelim,son gaz devam tatlim,hadi bakalim,hoppaaa
sabirsizim inan senden cok ben sevindim
hadi tabrik ederim bitanem..
son adetin olsunda insallah,cifter cifter bebislerin gelsin:Saruboceq:
hejacim az kaldiiii,insallah hepsi süperdirrrrrdelikafadulden
gecmis olsun tatlim...dedigim gibi son mesajindaki 2.secenek insallah hayirlarla cikar:Saruboceq:
yedir kocisini nesrinim,sifa olsun,bebis olsun sana insallah..
bu arada niye geciktin acaba sen???yoksa yoksa yoksaaaayerimseniben
kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekküer ederim.dr kontrolum iyi geçti hali hazırda 2 tane sağ yumurtalık 2 yumoş var.bu gece saat 11 de çatlatma iğnemi vurulcam.endometrium kalınlığım 8 mm olmuş dr fıstık gibi dedikaydirigubbakcemile3.ayyy çok güldüm.
pazartesi sabahı saat 10 da hastanede olun dedi.
rahim kalınlığı için ilaç kullanıyorum çünkü rahim ince olursa bebek yerleşemezmiş:
HEJA canım seninde hayırlı olsun bakalım aralık annesi olcakmıyız.:uhm:
canim benim ne kadar guzel devam ediyorsun senide burada hamis gormek istiyoruz bir kez daha sevinmek istiyoruz sonuna kadar
kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekküer ederim.dr kontrolum iyi geçti hali hazırda 2 tane sağ yumurtalık 2 yumoş var.bu gece saat 11 de çatlatma iğnemi vurulcam.endometrium kalınlığım 8 mm olmuş dr fıstık gibi dedikaydirigubbakcemile3.ayyy çok güldüm.
rahim kalınlığı için ilaç kullanıyorum çünkü rahim ince olursa bebek yerleşemezmiş:
Hayırlısı inşallah,Bir güzel daha haber alalıma.s.
Hayırlısı inşallah,Bir güzel daha haber alalıma.s.
inşallah canım biliyorsun be benim son tedavim :1no2:
canım eşinede acil şifalar diliyorum.a.s.
inşallah canım biliyorsun be benim son tedavim :1no2:
canım eşinede acil şifalar diliyorum.a.s.
İnşallah Batuya bir kardeş daha gelir ya da bir kaç...:jeyyar:
canim benim ne kadar guzel devam ediyorsun senide burada hamis gormek istiyoruz bir kez daha sevinmek istiyoruz sonuna kadarslm canim senin tedavi nasil gidiyor daha baslmadiniz galiba
ayrica sen bu listeye neden yazilmiyorsun senide buralarda surekli gormek isteriz
saol canım benim.burda da liste mi var.bilmiyorumki canım .çok seyrek giriodum buraya.ama nevroskynin haberiyle ve roay ın burası bana umut oldu daha çok giriyorum artık.benim tedawi daha başlamadı.bu haftaiçi merkezlerle gidip görüşücem.birini seçicem.sen naptın canım?sen de denicekmisin bu ay?bu kez başarıcaz dimiii..
bademcim sana biraz umut olur belki inşallah sende hamilesindir canım....
Canım benim yaptığım testte de bir kesiklik oluştu hamile çizgisi çıkması gereken yerde....Çok belirgin değil ama .....Daha yeni kürtaj olduğum ve adetim yeni bittiği için yanılıyor olma ihtimalim de var elbette...a.s.
herkes kendince bişey söylüyö sanırsam canım ama benim mantığım almıyo bu değerlerle
Semihacım bizimde ileri hareketlimiz 0 morfolojimiz iyiydi hatta ama doktor aşılma olmaz direk tüp bebek demişti bize hemde bi kaçtane doktor sizinki niye aşılama demiş anlamadım:uhm:
değilmiyasakkelimegeçmiş olsun smhacım sorun bulunduysa tedaviyle hallolur inşallah :1hug: aşılama demesini bende anlam veremedim bu değerlerle çok zor gibi :uhm:
inşallah yakında sende olursun canım....
farlutola başlayacakmısın...yoksa normal mi bekleyeceksin:uhm:...
canimmm,zuzusunun bitanesi,cok gecmis olsun...
o kistin artik kacacak yeri kalmadiiii,ya gidecek yada gidecek artik:lepi:
canim kizamikcik vs.gibi testleri sanirim hamilelik öncesinde istiyorlar..
burda böyle,yani hamis kalmadan eskiden gecirmedigin hastaliklarin asilarini yapiyorlar,ama orda nasil bilemiyorum canim..
asilamaya basliyor musun yanii??
Canım benim yaptığım testte de bir kesiklik oluştu hamile çizgisi çıkması gereken yerde....Çok belirgin değil ama .....Daha yeni kürtaj olduğum ve adetim yeni bittiği için yanılıyor olma ihtimalim de var elbette...a.s.
Merhaba arkadaşlar,eşim dün spinal anestezi ile çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..
Ben refakatçi olarak kaldım..Akşam üstüne doğru özel odaya geçtik öyle daha rahat oldu bizim için..Gittiğimiz merkezde varikosel hastaları bir kaç gün hastanede kalıyormuş,hemen taburcu edilmiyormuş..Şu an izinli sayılıyoruz,eve geldik..Pazartesi çıkış işlemleri yapılacak...
ayy bitanemm inşallah meleğim benim zuzum :Saruboceq::asigim:kizlar bende bendeki olagan degisimleri anlatayim..insallah iyiye habercilerdir..
asiri gazim var,sancidan kivrandiriyor o sekilde yani
midem altüst,yemek yiyemiyorum,istah sifir ve bulaniyorum:bbo:
son 2 gündür biraksalar ayakta uyuycam,bacaklarim halsiz daha cok ve uyukluyorummirmirmirmir
ve onca tedavi gördüm ne agresiflik ne duygusallik yapmisti...simdilerde evde terör estiriyorum ve herseye agliyorum...senağlama
bunlar umarim belirtilerdir...cok az kaldi teste..bakalim bunlardan yola cikarak ümitlenmekte istemiyorum acikcasi ama bendeki degisimler bunlar canlar...
canım benim inşallah bitanem inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekküer ederim.dr kontrolum iyi geçti hali hazırda 2 tane sağ yumurtalık 2 yumoş var.bu gece saat 11 de çatlatma iğnemi vurulcam.endometrium kalınlığım 8 mm olmuş dr fıstık gibi dedikaydirigubbakcemile3.ayyy çok güldüm.
hadi bakalım inşallah kalitelidirselam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
canım umarım yanlımyosundur erken olduğu için o kadar belirsizdir inşallah yeni haberler bizlere umut oluyo sende hamişsindirde inşallah süpriz hamişlerimiz artar bi halayda senin için çekiriz....
Canım belki hala hamilelik hormonlarım vardır diyorum..40 ım yeni bitti...İkiz hamileliklerde beta hcg nin vücuttan atılması daha uzun sürer diyorlar,kafam karıştı biraz ama kürtaj sonrası adet gördüm ve adetim yeni bitti..yani 10 .gün adetimin...fisfisfisbide biz arkadaşa o kesik çizgiden iki gün sonra test yaptırdık çıktı o kadar bekleme kendini yorma bence varsa zaten kesinlikle sıfır çıkmaz kan testi düşükte olsa bişeyler çıkar inşallah pozitif olur canım benim allahta yüzünü güldürür....
geçmiş olsun bademcim şuan eşinin durumu inşallah iyidir
/QUOTE]
eşimin durumu çok iyi şükürler olsun..Biraz ağrısı var tabi...
badem inşallah hamilesindir.bende merak ettim şimdi.
caneylom bu çook silik ikinci çizgi renkli yas da uçuk pembe falan mı çıkyor yoksa çoook silik bi kara gölge gibimi?
çünkü ben ilk mikroda transferin 7. günün sabahı çoook silik renksiz gölge şeklinde hafif bi karartı çıktı.akşam bidaa yaptım aynısı.9.gün yaptım hiçbişi çıkmadı.10.gün kan testi yaptım negatif ti.
badem inşallah hamilesindir.bende merak ettim şimdi.
caneylom bu çook silik ikinci çizgi renkli yas da uçuk pembe falan mı çıkyor yoksa çoook silik bi kara gölge gibimi?
çünkü ben ilk mikroda transferin 7. günün sabahı çoook silik renksiz gölge şeklinde hafif bi karartı çıktı.akşam bidaa yaptım aynısı.9.gün yaptım hiçbişi çıkmadı.10.gün kan testi yaptım negatif ti.
Merhaba arkadaşlar,eşim dün spinal anestezi ile çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..
Ben refakatçi olarak kaldım..Akşam üstüne doğru özel odaya geçtik öyle daha rahat oldu bizim için..Gittiğimiz merkezde varikosel hastaları bir kaç gün hastanede kalıyormuş,hemen taburcu edilmiyormuş..Şu an izinli sayılıyoruz,eve geldik..Pazartesi çıkış işlemleri yapılacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?