Benim 5 -10 dak içinde pembe gölge beliriyor..Eşim pazartesi testi tekrarla diyor...aynen canım anlattığın gibi gölge gibiydi ama son hali saç teli kadarda olsa ( yaklaşık bir saatten sonra çıktı bu) ince pembe çizgi çıktı ama ilk 1 saat kadar gölge gibiydi
bademcim sanada sorayım istiyorum
hızlı ileri hareket % 0
morfoloji % 1
dr aşılama yapalım dedi
ben bu değerle pek mantıklı bulmuyorum açıkcası
sen ne dersin :uhm:
bide diğer şu bitki ve bal karışımı konusu
bütün bitkilerim gramajı neydi ve ne kadarlık bal ile karıştırdın
yaa bi kaseye 1 kaşık karışım birazda bal koyup karıştırdım eşim önce dene dedi
yutamadım geri çıkardım üstelik midem bulandı
şimdi kafama dert oldu
sence ne yapmalıyım:sm_confused::uhm:
yardımcı olursan çook sevinirim
badem canım geçmiş olsun benim eşimimkide spinaldi bir gün hastanede kaldık.s.a.s.a.s.
inşaallah güzel haberin gelmesi yakın gibi hadi bakalım inşaallah hamişsindir:CüvCüv::1hug:inşaallah
Size de geçmiş olsun canım.1 hafta sonra dikişleri alıncak...a.s.
canım yok dikiş falan bizde yoktu sadece üzerinde bant vardı gıttık onu açtı doktor bizde dikiş var zannettilk ama yok tu yanı şaşirdık
estetik dikiş olmuş sizinkı niye oyle :uhm::uhm::uhm:
seemiha canım sen nasılsın:1hug::1hug:
doktoraa gitmişsin hadi hayırlısı senin doktormu dedi aşilama yapalım diye
( eskı sayfaları pek okuyadım ondan soruyorum )
merhaba kızlar yeni katıldım aranıza eşimde sperm hareket sorunu var daha yeni öğrendik va haman aşılama yapıldı 7 nisan adet günüm inş.olmam d güzel haber veririm.aşılama olup ta bana yardımcı olacak biri var mı?
slm kızlar bugun dr gıttım bınbır umutla hayallerle kendımı hamıle gıbı hıssetmeye başlamıştım ama negatıf 0.41 çıkt:a015:ı sonuç ben aglamamak için zor tuttum senağlamakendımı adet olabılmem için prımolıt dıye bır ılaç verdı benım kendı doktorum bana hıç sende polıstık over sendromu var:1shok: dememiştı bu dr dedı adeım bır hafta gecıktı dıye tuhaf oldum:1no2: ilkez bu ay oldu duzenlı adet goruyorum hep:çok üzgünüm:
kizlar bende bendeki olagan degisimleri anlatayim..insallah iyiye habercilerdir..
asiri gazim var,sancidan kivrandiriyor o sekilde yani
midem altüst,yemek yiyemiyorum,istah sifir ve bulaniyorum:bbo:
son 2 gündür biraksalar ayakta uyuycam,bacaklarim halsiz daha cok ve uyukluyorummirmirmirmir
ve onca tedavi gördüm ne agresiflik ne duygusallik yapmisti...simdilerde evde terör estiriyorum ve herseye agliyorum...senağlama
bunlar umarim belirtilerdir...cok az kaldi teste..bakalim bunlardan yola cikarak ümitlenmekte istemiyorum acikcasi ama bendeki degisimler bunlar canlar...
kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekküer ederim.dr kontrolum iyi geçti hali hazırda 2 tane sağ yumurtalık 2 yumoş var.bu gece saat 11 de çatlatma iğnemi vurulcam.endometrium kalınlığım 8 mm olmuş dr fıstık gibi dedikaydirigubbakcemile3.ayyy çok güldüm.
pazartesi sabahı saat 10 da hastanede olun dedi.
rahim kalınlığı için ilaç kullanıyorum çünkü rahim ince olursa bebek yerleşemezmiş:
HEJA canım seninde hayırlı olsun bakalım aralık annesi olcakmıyız.:uhm:
beter ablam hayırlısı olsun.. inş bebişin gelicek bu kez.. son şansı olduğunu iyice söyle ona.. şansını kaybetmesin gelsin..
badem geçmiş olsun canım..
öncelikle bademcim eşimin dikişleride kendiliğinden eriyen dikişti biz dikiş aldırmadık belya gibi
evet belya cım biliyosun bu sefer doç. candan hanıma gittim
bana aşılama yapalım dedi
bende ömer bey 8 ay dolsun en az dedi 2 ay daha var bekliyeceğiz dedim tamam dedi
bu değerlerle aşılama tutması bana rüya gibi geliyo ama
kısmet siz ne aşamadasınız:uhm:
insallah bitanem hayirlarla gelsin kelebegim eger yola ciktiysa:Saruboceq:
canım kusura bakma ben sen yazdıktan sonra çıkmışım...
biizm sorunumuz sayı ve hareket...eşim varikosel ameliyetı oldu...şimdilik beklemedeyiz...
canım desene adet için hormonsuz hiçbirşey yok
canım bizde çok isterdik seninde hamile olmanı:çok üzgünüm:
ama demek kısmet değilmiş...
canım hayırlısı olsun...
inşallah başka bir aya....
canım komik olmuş kaydirigubbakcemile3ama en azından testlerin bozuk olmadığını anlamışsın....
bitanem ya :1hug:Şeniz
ay benide heyacan bastı:asigim:
inşallah bitanem inşallah:Saruboceq:
canim benimmm,hadi bismillah senin icinde...canim benim ne kadar guzel devam ediyorsun senide burada hamis gormek istiyoruz bir kez daha sevinmek istiyoruz sonuna kadar
kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekküer ederim.dr kontrolum iyi geçti hali hazırda 2 tane sağ yumurtalık 2 yumoş var.bu gece saat 11 de çatlatma iğnemi vurulcam.endometrium kalınlığım 8 mm olmuş dr fıstık gibi dedikaydirigubbakcemile3.ayyy çok güldüm.
rahim kalınlığı için ilaç kullanıyorum çünkü rahim ince olursa bebek yerleşemezmiş:
oglusuna kardes gelicek insallahhhh:Saruboceq:
herkes kendince bişey söylüyö sanırsam canım ama benim mantığım almıyo bu değerlerle
düşün bide senin morfoloji sorunun yokmuş oysaki
değilmiyasakkelime
bugün başladım canım farlutala
ayrıca folic asite
anladım tatlım hamilelik öncesi demek yaptırdık bakalım rubellayı ne çıkacak
canım aşılamaya dr a eşim için dr 8 ay dolsun dedi dedim 2 ay daha bekleyeceğiz dedim tamam dedi
2 ay sonrada değer aynı olursa ne yaparız bilmiyorum ama aşılamayı bu değerlerle açıkcası düşünmüyorum:sm_confused:
hayirlisi olsun canim benim ya...geçmiş olsun bademcim şuan eşinin durumu inşallah iyidir
ayy bitanemm inşallah meleğim benim zuzum :Saruboceq::asigim:
canım benim inşallah bitanem inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hadi bakalım inşallah kalitelidir
herşey gönlünce olsun bitanemm:1hug:
bakarsin gerek bile kalmazyerimseniben
hoşgeldinnnn... inş gelmez adet güzel haberler alırsın.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağlık olsun canım.. hepimiz her ay bir umutla bekliyoruz nasipte varsa geliyor yoksa beklemeye devam ediyoruz.. sağlığımız yerinde olsun da napalım.. inş kısa zamanda gelir bebişin..
inş cücüüüümmmmmm... bunlar güzelliğin habercisidir.. senin içinde nevroda hissettiklerimi hissediyorum.. aksi bir durum aklıma gelmiyor.. inş canım inş... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
beter ablam hayırlısı olsun.. inş bebişin gelicek bu kez.. son şansı olduğunu iyice söyle ona.. şansını kaybetmesin gelsin..
badem geçmiş olsun canım..
canimsin sen biliosun demiŞeniz
hayirlisysa gelsin canimmm...insallah icine dogan cikaryerimseniben
canım biliyorsun burda ne muciler yaşandı sen benden daha iyi biliyorsun rabbim ol dedikten sonra hiçbir şey engel değil umudunu kaybetmedua edelim birlikte
bizde iğneye devam pazartesi doktoraa gitccem gel dedi
birde endokronologdan randevu aldım pazartesi birde onunla görüşcem oda gazide doç lan bir doktor bakılım hayırlısı ne diyecekler :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaslar herkese ii akşamlar nasılsınız bakalım varmı yeni haberler gelişmeler:uhm:
canım benim:teselli: bebişinmi aklına geldi:çok üzgünüm:ben sana yaklaştıkça sen uzaklaştın,ben sana canım dedim canınmı ençok sen acıttın umudum herşeyim dedi sen umutlarımıda annenide yıkıp gittin neden meleğim neden???
slm sende demi guatr var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?