Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen canım anlattığın gibi gölge gibiydi ama son hali saç teli kadarda olsa ( yaklaşık bir saatten sonra çıktı bu) ince pembe çizgi çıktı ama ilk 1 saat kadar gölge gibiydi
Benim 5 -10 dak içinde pembe gölge beliriyor..Eşim pazartesi testi tekrarla diyor...

Canım göz kararı yaptım ben karışımı...:sm_confused: Yarım kavanoz bal kavonozuna koyup karıştırdım...Ben sperm tahlililleri hakkında Nevro kadar fikir sahibi değilim malesef bitanem..Benim eşimde morfoloji bakılmadığı için bilemiyorum pek...

badem canım geçmiş olsun benim eşimimkide spinaldi bir gün hastanede kaldık.s.a.s.a.s.

inşaallah güzel haberin gelmesi yakın gibi hadi bakalım inşaallah hamişsindir :CüvCüv::1hug:inşaallah

Size de geçmiş olsun canım.1 hafta sonra dikişleri alıncak...a.s.

seemiha canım sen nasılsın:1hug::1hug:
doktoraa gitmişsin hadi hayırlısı senin doktormu dedi aşilama yapalım diye
( eskı sayfaları pek okuyadım ondan soruyorum )

canım yok dikiş falan bizde yoktu sadece üzerinde bant vardı gıttık onu açtı doktor bizde dikiş var zannettilk ama yok tu yanı şaşirdık

estetik dikiş olmuş sizinkı niye oyle
:uhm::uhm::uhm:

Bilmiyorum ki canım,biz de 1 hafta sonra öğrenicez sanırım...hihoyyyt

ben sana yaklaştıkça sen uzaklaştın,ben sana canım dedim canınmı ençok sen acıttın umudum herşeyim dedi sen umutlarımıda annenide yıkıp gittin neden meleğim neden???

seemiha canım sen nasılsın:1hug::1hug:
doktoraa gitmişsin hadi hayırlısı senin doktormu dedi aşilama yapalım diye
( eskı sayfaları pek okuyadım ondan soruyorum )

öncelikle bademcim eşimin dikişleride kendiliğinden eriyen dikişti biz dikiş aldırmadık belya gibi

evet belya cım biliyosun bu sefer doç. candan hanıma gittim
bana aşılama yapalım dedi
bende ömer bey 8 ay dolsun en az dedi 2 ay daha var bekliyeceğiz dedim tamam dedi
bu değerlerle aşılama tutması bana rüya gibi geliyo ama
kısmet siz ne aşamadasınız:uhm:

hoşgeldinnnn... inş gelmez adet güzel haberler alırsın.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağlık olsun canım.. hepimiz her ay bir umutla bekliyoruz nasipte varsa geliyor yoksa beklemeye devam ediyoruz.. sağlığımız yerinde olsun da napalım.. inş kısa zamanda gelir bebişin..

inş cücüüüümmmmmm... bunlar güzelliğin habercisidir.. senin içinde nevroda hissettiklerimi hissediyorum.. aksi bir durum aklıma gelmiyor.. inş canım inş... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım biliyorsun burda ne muciler yaşandı sen benden daha iyi biliyorsun rabbim ol dedikten sonra hiçbir şey engel değil umudunu kaybetme dua edelim birlikte

bizde iğneye devam pazartesi doktoraa gitccem gel dedi
birde endokronologdan randevu aldım pazartesi birde onunla görüşcem oda gazide doç lan bir doktor bakılım hayırlısı ne diyecekler
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben sana yaklaştıkça sen uzaklaştın,ben sana canım dedim canınmı ençok sen acıttın umudum herşeyim dedi sen umutlarımıda annenide yıkıp gittin neden meleğim neden???

insallah bitanem hayirlarla gelsin kelebegim eger yola ciktiysa:Saruboceq:

slm sende demi guatr var

demek dr fıstık gibi dedi:lepi: hadi bakalım canım...maşallah herşey yolunda:1hug:Şeniz

canım benim:teselli: bebişinmi aklına geldi:çok üzgünüm:
rabbim sabır versin canım...
inşallah yakında yine hamiş kalırsın....

kızlar kalabalığızda niye kimseden ses çıkmıyo hayırdır ayaktamı uyuyoz

slm sende demi guatr var

canım doktorla hiç görüşmedim bilmiyorum benım tsh 5.74 çıktı çok şaşırdım 3 yıldır yapılan teslerde hep normaldi birden yuksek çıktı ben çok şaşırdım anlamadım

bundan once biraz prolaktın yuksek çıkıyordu başkada bir şey yoktu bakalım doktor ne diycek inşaallah önemli değildir de bende rahat bir nefes alırım inşaalllhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senın sorun neydıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…