Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yok dikiş falan bizde yoktu sadece üzerinde bant vardı gıttık onu açtı doktor bizde dikiş var zannettilk ama yok tu yanı şaşirdık

estetik dikiş olmuş sizinkı niye oyle
:uhm::uhm::uhm:

Demek ki tiroid bezlerin az çalışıyor..Tefor verir ya da levatiron...

canim bende de birden cikti biz 3 asilama yaptirdik o kadar kan tahlili yapildi bi sey yoktu ama birden cikti tup bebk tedavisinde tiroidim yavas calisiyomus degerimi unuttm ama 20 nisanda yine randevum var dr simdi ilac kullaniyorum her sabah ve her 3 ayda kontrol yapiliyor ama daha kotuye gidiyo once 50mg lik ilacla basladik simdi 75mg oldu hayirlisi ins bu sefer iyi gider kontrolum snada gecmis olsun

arkadaşlar unutmadan:sm_confused:
rahim ağzı yarası hakkında ne düşünüyosunuz:uhm:

kızlar keşke bende sizler gibi kürler kullanıp ilaçlar alıp tedavi yöntemleri denemeye çalışsam ama eşim bunların hiçbirini yapmıyor artık umutsuzzum benim sadece rüyalarımda çocuğum olucak

arkadaşlar unutmadan:sm_confused:
rahim ağzı yarası hakkında ne düşünüyosunuz:uhm:

semihacım bu yara nasılmış bişey dedi mi doktorun.. enfeksiyon sık cinsel ilişki kimyasal faktörler hormonal değişikliklerden olabiliyormuş.. smear alınıyormuş.. senden almışlar.. yakma dondurma bi de lazer tedavisi diyor ama seninki nasıl ki.. inş bunlara gerek kalmayacaktır.. bana da kızarıklık var demişti acıyordu.. geçmiş olsun canımmm.. Şeniz

ben geçen yıl haziranda
daha bişeyden haberim yok eşimin durumu falan yoktu
kontrol için hacettepe ye gittim zaten ilk smear imde orda alındı
prof du bana rahim ağzında küçük yaran var adeti bitince gel yakalım dedi
bende acılı bişeymi dedim korktum hayliyle
yok uyuşturucağız dedi
sonra netten burdan yaptıran arkadaşlardan öğrendim kolay dediler işte canın acıyo falan filan başkalarınınkini uyuşturmamışlar
sonra komşumuz dediki sen daha yeni evlisin ne yarasıymış o yaktırma sakın
sen bakma o dr dedi
bu ablada çocuk için epey uğraşmış rahiminde duvar varmış türkiyenin en iyi dr larına 3 kere ameliyat olup 6 kere aşılama yaptırmış biri
bende bilgili olduğunu düşündüğüm ve korktuğum için açıkcası
yaktırmayı bırak o dr a bi daha gitmedim
taa ki cuma günü bu dr a ilk gittim bakıp bana rahim ağzında ufak yaran var onun için antibiyotik verelim diyene kadar
herhalde unuttu ilacı
pazartesi sonuç gösterirken sorucam tekrar önemlimi diye:sm_confused:

ah canım geçmiş olsun.. işte bazen boş anımıza geliyor.. biraz da işimize geliyor.. keşke başka bir doktora da görünseydin ama ne bilecen.. yanlış bilgilendirme yapılabiliyor işte etrafımızdakiler de.. sağlık olsun artık geçmiş gün.. onu uyuşturarak yapıyorlarmış.. korkma.. isterlerse bir doktora daha görün yaptır canım.. inş çabuk geçer semihacım.. Şeniz

Testi tekrarladım..2.gölgemsi çizgi tekrar çıktı....

Gölgemisin gerçek mi

Daha çok mu yaklaşacaksın yoksa bir hayal olup gidecekmisin......

( Kafayı sıyırıp test üstüne test yapıp 2. gölgemsi çizgiye şiir yazan bademin son mesajı...delikafadulden )

İyi geceler canlar nasılsınız bakıym?gerçi kimsecikler kalmamış ee hafta sonu herkes kocişi ile vakit geçiriyodur,benim kociş şu an maç izliyor bende kırmızı kartı gördüm zaten:tomato: neyse kendinize iyi bakın,ALAHIM HEPİMİZE KISA ZAMANDA HYIRLI ÇOCUK VERSİN İNŞALLAH.BKRTLC canım gelişmeler güzelmaşallah tedavin hayırlı bir şekilde sonuçlansın inşallah:Saruboceq:

Canım benim Allah hakkına hayırlısını versin inşallah, umarım çizgi koyulaşır:Saruboceq:

canım önce biraz sakin ol dua et kendini yorma :CüvCüv::CüvCüv:
rabbim hayırlısını versin inşaallah verecekte rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün aminnnnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim Allah hakkına hayırlısını versin inşallah, umarım çizgi koyulaşır:Saruboceq:

kontrol çizgisi grileşmek üzere,ikinci çizgi de daha belli oldu ama grileşti...Aradan zaman geçince testteki kırmızı çizgi koyulaşarak grileşiyor....

canım önce biraz sakin ol dua et kendini yorma :CüvCüv::CüvCüv:
rabbim hayırlısını versin inşaallah verecekte rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün aminnnnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah canım.Tüp bebek dr umu şu an face bookta sohbette online gördüm,hemen sordum..Cevap verir umarım...mirmirmirmir

*İyi geceler Eray bey, beta hcg doğumdan ne kadar zaman sonra vücuttan atılır ? ilk adeti gördükten sonra bile hala vücutta kalma olasılığı varmıdır ?

*yoktur, eğer hCG pozitif ise gebelik var demektir

*Ben adet oldum ve adetim 3-4 gün sürdü bitti..idrar çizgimde 2 .çizgi göge gibi çıkıyor..Bir kaç kez tekrarladım testi.Hep 2. çizgi çıktı silik de olsa...Bir hafta kadar daha bekleyeceğim..Eğer çizgide koyulaşma olursa kan testi yaptıracağım..Teşekkür ederim,iyi geceler tekrar..

kızlar herkese iyi geceler...nasılsınız bakalım? bugun hiç gelemedim varmı bir gelişme?butun gun temizlik yaptım evde dip köşe heryeri.eşimin gemiden getirdiği çamarşırları yıka kaldır,yazlık kışlık kıyafet değişimi,evin şeklini değiştirim derken saat akşamı geçmişti.daha sonra görümcemin doğumgunuydu bugun.pasta alıp süpriz yaptık,karşıya geçtik az önce geldik eve. şimdide malum maç var kocişle maç izliyoz...biraları aldık,çerez falanyarında seçimde görevliyim.ve saatlerde alınıyor bu gece.yani benim çoktan yatakta olman lazımdı... 7de sandık başında olmam lazım. ama uykum yokfisfisfis

canım benim inşallah yükselir bir umut işte bizimkisi..:Saruboceq:.:1no2:
aynen valla gelsin die dua ediyom şimdi.. önümüzdeki aya kısmet artık ne diyelim:Saruboceq:

şifa olsun canım bütün bu kullndıklarınız:Saruboceq:
canım ah bu adet yokmu bu adetklava:
inşallah düzelir canım...
...

canım benim sağol... adetlerim 2 aydır düzensiz yaa. daha önce yoktu. bakalım ne yapacaklar düzene girmesi için. sizin bi fikriniz var mı?:uhm:

canım geçmiş olsun sende önceden prl sorunun varmıydı yükselmiş inşallah düzelir canım allahım en kısa zamanda sizin yüzünüzü güldürür canım

canzim sağol.nasıl gidiyor senin çalışma... var mı bir gelişme... ne yaptın doktorun dediğini... 2 ay öncesine kadar yoktu ama kimyasal gebelik geçirdikten sonra yükselmeye başlamıştı ve 2 aydır da adetlerimi engelliyor.geç oluyorumpazartesi kontrolum var.gelmezse ultrasona gireceğim ve ilaç vericek herhalde doktor.
yedir kocisini nesrinim,sifa olsun,bebis olsun sana insallah..
bu arada niye geciktin acaba sen???yoksa yoksa yoksaaaayerimseniben

ay sorma ne bulursam yediriyom.şişecek kociş.kapıdan geçmes sonra.zaten 90 kilo...yok ya prolaktın yüzünden geçikti biliom ben:1no2:

canım benim bu kadar belirtinin aynı anda olması bence bebişe işaret.nesrin söylemişti dersin... inşallah bebişimiz şuan annesinin göbişinde farkedilmeyi bekliyor ve biraz ipucu için bir kaç belirti gösteriyordur:1hug:bu arada test ne zamandı?:uhm:ayy çok heyecanlandım ben yaaa... inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürür ve sende pembiş köşeye geçersin. bu arada senin kızın olacak gibi bir his doğdu şimdi içimeçhadi hayırlısıııŞeniz

bademim canım öncelikle eşin ameliyat olmuş çok geçmiş olsun. şifa olur inşallah size.darısı benim kocişin başına test olayına da çok güldüm ya. harbi harbi yaptırdın yani. ay bide pozitif çıksaydı laelaelaelaelaedüşünsene...sırnaşık şeyumarım bu sefer bebişiniz en kısa zamanda gelir...:1hug:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenayyy neler okuyorum böyleee...delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
çok heyecanladım yaa. acaba ege ile adanın kardeşleri atak yapıp annesini fazla bekletmediler mi?:dance::dance:inşallah canım ya hamişsindir... tedaviye falan gerek kalmaz ve kendiliğinen oluvermiştir... ya ben senin yerinde olsam hemen yarın yaparım.doktor bile ne demiş baksana:sm_cool::sm_cool:

Offf inşallah..Nasıl derler kal geldi bir an bana...Sanırım ben her gün test yapıcam bu merak olursa bende...delikafadulden delikafaduldendelikafadulden
Bari yarın tekrar gebelik testleri sipariş vereyim..Adamın mesajını okurken heyecandan bayılacaktım..Ben yine fazla hayale kapılıp üzülmeyeyim diyorum..Ama umutlanıyor insan işte....... Değilse tüp bebek için tedavimiz için gün sayarım.....

İdrar testlerinde 2.çizginin koyulaşmaya ve daha çok belirmeye başladığını görünceye dek kan testi yaptırmaya cesaretim yok...Bu 2.çizgi ya da daha çok koyulaşıcak ya da tamamen gözden kaybolucak,gölgesinin izi bile kalmayacak.....

Doğru söylüyorsun canım kendini fazla umutlandırma hepimizde biliyoruz ki hayal kırıklığı çok kötü birşey.Ama inan bana bütün kalbimle hamile olmanı diliyorum Allahım isteyen herkese de versin:Saruboceq: Sen kalbini serin tutmaya çalış,mucizen en kısa zamanda gerçekleşsin inşallah.

Herkese hayırlı geceler canlarım kendinize iyi bakına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…