canım yok dikiş falan bizde yoktu sadece üzerinde bant vardı gıttık onu açtı doktor bizde dikiş var zannettilk ama yok tu yanı şaşirdık
estetik dikiş olmuş sizinkı niye oyle :uhm::uhm::uhm:
canım doktorla hiç görüşmedim bilmiyorum benım tsh 5.74 çıktı çok şaşırdım 3 yıldır yapılan teslerde hep normaldi birden yuksek çıktı ben çok şaşırdım anlamadım
bundan once biraz prolaktın yuksek çıkıyordu başkada bir şey yoktu bakalım doktor ne diycek inşaallah önemli değildir de bende rahat bir nefes alırım inşaalllhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
senın sorun neydıı
canım doktorla hiç görüşmedim bilmiyorum benım tsh 5.74 çıktı çok şaşırdım 3 yıldır yapılan teslerde hep normaldi birden yuksek çıktı ben çok şaşırdım anlamadım
bundan once biraz prolaktın yuksek çıkıyordu başkada bir şey yoktu bakalım doktor ne diycek inşaallah önemli değildir de bende rahat bir nefes alırım inşaalllhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
senın sorun neydıı
arkadaşlar unutmadan:sm_confused:
rahim ağzı yarası hakkında ne düşünüyosunuz:uhm:
semihacım bu yara nasılmış bişey dedi mi doktorun.. enfeksiyon sık cinsel ilişki kimyasal faktörler hormonal değişikliklerden olabiliyormuş.. smear alınıyormuş.. senden almışlar.. yakma dondurma bi de lazer tedavisi diyor ama seninki nasıl ki.. inş bunlara gerek kalmayacaktır.. bana da kızarıklık var demişti acıyordu.. geçmiş olsun canımmm.. Şeniz
ben geçen yıl haziranda
daha bişeyden haberim yok eşimin durumu falan yoktu
kontrol için hacettepe ye gittim zaten ilk smear imde orda alındı
prof du bana rahim ağzında küçük yaran var adeti bitince gel yakalım dedi
bende acılı bişeymi dedim korktum hayliyle
yok uyuşturucağız dedi
sonra netten burdan yaptıran arkadaşlardan öğrendim kolay dediler işte canın acıyo falan filan başkalarınınkini uyuşturmamışlar
sonra komşumuz dediki sen daha yeni evlisin ne yarasıymış o yaktırma sakın
sen bakma o dr dedi
bu ablada çocuk için epey uğraşmış rahiminde duvar varmış türkiyenin en iyi dr larına 3 kere ameliyat olup 6 kere aşılama yaptırmış biri
bende bilgili olduğunu düşündüğüm ve korktuğum için açıkcası
yaktırmayı bırak o dr a bi daha gitmedim
taa ki cuma günü bu dr a ilk gittim bakıp bana rahim ağzında ufak yaran var onun için antibiyotik verelim diyene kadar
herhalde unuttu ilacı
pazartesi sonuç gösterirken sorucam tekrar önemlimi diye:sm_confused:
Testi tekrarladım..2.gölgemsi çizgi tekrar çıktı....
Gölgemisin gerçek mi
Daha çok mu yaklaşacaksın yoksa bir hayal olup gidecekmisin......
( Kafayı sıyırıp test üstüne test yapıp 2. gölgemsi çizgiye şiir yazan bademin son mesajı...delikafadulden )
Testi tekrarladım..2.gölgemsi çizgi tekrar çıktı....
Gölgemisin gerçek mi
Daha çok mu yaklaşacaksın yoksa bir hayal olup gidecekmisin......
( Kafayı sıyırıp test üstüne test yapıp 2. gölgemsi çizgiye şiir yazan bademin son mesajı...delikafadulden )
Canım benim Allah hakkına hayırlısını versin inşallah, umarım çizgi koyulaşır:Saruboceq:
canım önce biraz sakin ol dua et kendini yorma :CüvCüv::CüvCüv:
rabbim hayırlısını versin inşaallah verecekterabbim tez zamanda yüzünü güldürsün aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah canım.Tüp bebek dr umu şu an face bookta sohbette online gördüm,hemen sordum..Cevap verir umarım...mirmirmirmir
neserıncım hadı ınsalalh bu kullandıkların sonucunda degerlerınız yukselır:Saruboceq:
kadın olmak ne zormus..
su adet gelse bır dert gelmese bırdert..
benım kocıs bana suan adetın gelmesını hıc ıstemezdım sımdı nıye bu kadr ıstıyon dıyor..
ucu kendıne dokunuyor nede olsa:1ninca::1ninca:
şifa olsun canım bütün bu kullndıklarınız:Saruboceq:
canım ah bu adet yokmu bu adetklava:
inşallah düzelir canım...
...
canım geçmiş olsun sende önceden prl sorunun varmıydı yükselmiş inşallah düzelir canım allahım en kısa zamanda sizin yüzünüzü güldürür canım
yedir kocisini nesrinim,sifa olsun,bebis olsun sana insallah..
bu arada niye geciktin acaba sen???yoksa yoksa yoksaaaayerimseniben
kizlar bende bendeki olagan degisimleri anlatayim..insallah iyiye habercilerdir..
asiri gazim var,sancidan kivrandiriyor o sekilde yani
midem altüst,yemek yiyemiyorum,istah sifir ve bulaniyorum:bbo:
son 2 gündür biraksalar ayakta uyuycam,bacaklarim halsiz daha cok ve uyukluyorummirmirmirmir
ve onca tedavi gördüm ne agresiflik ne duygusallik yapmisti...simdilerde evde terör estiriyorum ve herseye agliyorum...senağlama
bunlar umarim belirtilerdir...cok az kaldi teste..bakalim bunlardan yola cikarak ümitlenmekte istemiyorum acikcasi ama bendeki degisimler bunlar canlar...
Testi yaptırdım:lepi: Sadece kontrol çizgisi çıktı..Bu da testin doğru olduğu anlamına geliyormuş zaten..2.çizginin gölgesi bile çıkmadı..Yani eşim %100 hamile değil kızlar...kaydirigubbakcemile3
CADIARZU1 hafta daha sabredicem testi tekrarlamak için...Hamilelikten kalma beta hcg mi acaba diye sorular var kafamda....:uhm: beta hcg ne kadar zaman sonra sıfırlanır:uhm: Yani doğum veya kürtaj sonrası ,bilen var mı :uhm:
*İyi geceler Eray bey, beta hcg doğumdan ne kadar zaman sonra vücuttan atılır ? ilk adeti gördükten sonra bile hala vücutta kalma olasılığı varmıdır ?
*yoktur, eğer hCG pozitif ise gebelik var demektir
*Ben adet oldum ve adetim 3-4 gün sürdü bitti..idrar çizgimde 2 .çizgi göge gibi çıkıyor..Bir kaç kez tekrarladım testi.Hep 2. çizgi çıktı silik de olsa...Bir hafta kadar daha bekleyeceğim..Eğer çizgide koyulaşma olursa kan testi yaptıracağım..Teşekkür ederim,iyi geceler tekrar..
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenayyy neler okuyorum böyleee...delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
çok heyecanladım yaa. acaba ege ile adanın kardeşleri atak yapıp annesini fazla bekletmediler mi?:dance::dance:inşallah canım ya hamişsindir... tedaviye falan gerek kalmaz ve kendiliğinen oluvermiştir... ya ben senin yerinde olsam hemen yarın yaparım.doktor bile ne demiş baksana:sm_cool::sm_cool:
Offf inşallah..Nasıl derler kal geldi bir an bana...Sanırım ben her gün test yapıcam bu merak olursa bende...delikafadulden delikafaduldendelikafadulden
Bari yarın tekrar gebelik testleri sipariş vereyim..Adamın mesajını okurken heyecandan bayılacaktım..Ben yine fazla hayale kapılıp üzülmeyeyim diyorum..Ama umutlanıyor insan işte.......Değilse tüp bebek için tedavimiz için gün sayarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?