Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sonuçta yaşadıkların kolay şeyler değildi ve bende seni ümitlendirmek istemem ama baksana doktorun dediğine... olabilirsin diyor. hem bak yağmurcan da tüp bebekten sonra normal yollardan hamiş kaldı. vucud alışıyor herhalde gebeliğe... bu arada bence de tekrarla ve hatta hatta hcg baktır kanda.eğer yakınında yaptırabileceğin biryerde.hadi hayırlısı olsun canım sonuç olumsuz olursa üzülme.çünkü baksana tedavine de bişi yok... bende tedavi bile ufukta görünmüyor.hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam millet.bugün yeni birşey öğrendim.birçok kadın farkında olmadan hamile kalırmış ancak tutunamadıgı için düşermiş.yani birçok adet kanamamızda aslında düşük yapıyor muşuz.çok ilginç geldi bana.demekki bebişlerimiz ne zaman gelmek istiyorlarsa o zaman gelecekler..sabır sabır ya sabır..

Eğer 2.çizgide koyulaşma olursa kan testini düşünüyorum bitanem..Cesaretim yok henüz...

Yağmurcan 1 seneye yakın zaman sonra hamile kaldı..Ama ben doğum yapıp kürtaj olalı yaklaşık 1 buçuk ay oluyor daha..Bu yüzden emin olamıyorum..Bu kadar çabuk hamilelik gerçekleşebilir mi ki....:sm_confused:kafamçokkarıştı

* Badem hanım idrarda gebelik testlerinin güvenilir sonuç vermesi için adetin en az bir hafta gecikmesi gerekli. Bu yüzden daha önce test yapıp masraf etmeyin. Bu geciken ilk haftada en güvenilir test kanda hCG bakmak. ıyi geceler

* Transfer sonrası ilk hamileliğimi de de bu testlerle öğrenmiştim..Netten ekolomik olarak aldığım topluca testler..Yanılma payları olabilir elbette,teşekkür ederim,iyi geceler Eray bey..

Ben yanıldığımı düşüneyim ve hayal kurmayayım en iyisi arkadaşlar.....a.s

canım bence sen en iyisi en yakın zamanda kan testi yaptr iyi yada kötü al sonucunu rahat et böyle beklemek çok zor varsada bi an önce öğrenip sevinmiş olursun ikinci ihtimalide düşünmek istemiyorum inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ne diyim...
bademcim iyi geceler

iyi pazarlar kızlarŞeniz
nevrocuğum gene gelmemiş:sm_confused:
bademcim erkenden yapıp kafanı karıştırma lütfenfisfisfisfisfisfis

günaydın şekerler iyi pazarlar diliyorum
kocişin çalıştığı pazar bu hafta yanlızım oofff

bademcim hakkında hayırlısı canım inşallah egeyle adaya bir kardeş geliyordur,bencede bir kan testi yaptırsan yerimseniben

cucuuumm canım verdiğin emeklere değecek inşallah belirtiler var sıra meleğinin;
"annecim ben artık göbüşündeyiiimm " :ecrin_bebek:
demesine kaldı iş hadi inşallah bakalım :1rolleyes:

iyi pazarlar kızlarŞeniz
nevrocuğum gene gelmemiş:sm_confused:
bademcim erkenden yapıp kafanı karıştırma lütfenfisfisfisfisfisfis

iyi pazarlar canıma.s.
nevro dünde gelmedi değilmi...
hayırdır inşallah....

bademcim bence birkaç gün bekle sonra yine idrar testi yap....bir günde hemen koyulaşmayabilir...
inşalalh hamilesindir....

ya kızlar ben adetimin 1.günü kahverengi kanamam oldu 2_3günlerimde kıpkırmızı kanl geldi 4_5 günlerinde gene kahverengi kan geliyor çok moralim bozuluyor bu duruma ilk kez başıma geldi doktorumuda arayamıyorum korkuyorum ilk kez başıma geliyor

ben sana yaklaştıkça sen uzaklaştın,ben sana canım dedim canınmı ençok sen acıttın umudum herşeyim dedi sen umutlarımıda annenide yıkıp gittin neden meleğim neden???

ben seni forumu nokurken hep görüyorum son zamanlarda arkadaşım
mesaj yazmıyordun merak ediyordum
hoşgeldin
çok sıkıntılı bir şiir yamışsın
paylaşmak istersen dinleriz bizde emin ol

canım nur krp arkadaşında dediği gibi.hormon ilaçları kullandığın için adetin biraz farklı olabilir...bunda korkacak birşey yok:1hug:

nevro canım benim kırmızılar dün geldi listeye eklersin tatlım ..bir dahaki adetim muhtemelen 25 nisan...artık 3ay benden paso ..eşim bu ay ameliyat olacak çünkü ..artık tüp bebek tedavisine kadar kırmızı kart görmeye devam edeceğim sanırım ...

Son düzenleme:

varikosel olmayınca ilaçla tedavi erken cvp verirmi acaba? bilgisi olan var mı.

Benim gebelik testim şu an aynen en üst en sağdaki çok silik pembe çizgi gibi arkadaşlar.....fisfisfis

Testi 3-4 kez denedim hep aynı sonuç.....:bbo:

Beta hcg doğum ve kürtaj sonrası adet görmeme rağmen sıfırlanmadı mı ki.....Dr adet gördüysen sıfırlanmış olması lazım diyor ama..Emin olamıyorum..Kan testine cesaretim yok henüz....Şu kimyasal gebelik olayını mı yakaladım ben de yoksa....:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…