Offf inşallah..Nasıl derler kal geldi bir an bana...Sanırım ben her gün test yapıcam bu merak olursa bende...delikafadulden delikafaduldendelikafadulden
Bari yarın tekrar gebelik testleri sipariş vereyim..Adamın mesajını okurken heyecandan bayılacaktım..Ben yine fazla hayale kapılıp üzülmeyeyim diyorum..Ama umutlanıyor insan işte.......Değilse tüp bebek için tedavimiz için gün sayarım.....
canım sonuçta yaşadıkların kolay şeyler değildi ve bende seni ümitlendirmek istemem ama baksana doktorun dediğine... olabilirsin diyor. hem bak yağmurcan da tüp bebekten sonra normal yollardan hamiş kaldı. vucud alışıyor herhalde gebeliğe... bu arada bence de tekrarla ve hatta hatta hcg baktır kanda.eğer yakınında yaptırabileceğin biryerde.hadi hayırlısı olsun canım sonuç olumsuz olursa üzülme.çünkü baksana tedavine de bişi yok... bende tedavi bile ufukta görünmüyor.hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım sonuçta yaşadıkların kolay şeyler değildi ve bende seni ümitlendirmek istemem ama baksana doktorun dediğine... olabilirsin diyor. hem bak yağmurcan da tüp bebekten sonra normal yollardan hamiş kaldı. vucud alışıyor herhalde gebeliğe... bu arada bence de tekrarla ve hatta hatta hcg baktır kanda.eğer yakınında yaptırabileceğin biryerde.hadi hayırlısı olsun canım sonuç olumsuz olursa üzülme.çünkü baksana tedavine de bişi yok... bende tedavi bile ufukta görünmüyor.hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyi pazarlar kızlarŞeniz
nevrocuğum gene gelmemiş:sm_confused:
bademcim erkenden yapıp kafanı karıştırma lütfenfisfisfisfisfisfis
bana acil bilgi verin arkadaşlar
ben sana yaklaştıkça sen uzaklaştın,ben sana canım dedim canınmı ençok sen acıttın umudum herşeyim dedi sen umutlarımıda annenide yıkıp gittin neden meleğim neden???
ya kızlar ben adetimin 1.günü kahverengi kanamam oldu 2_3günlerimde kıpkırmızı kanl geldi 4_5 günlerinde gene kahverengi kan geliyor çok moralim bozuluyor bu duruma ilk kez başıma geldi doktorumuda arayamıyorum korkuyorum ilk kez başıma geliyor
canım eşin utrason çekildiğse varikosel varsa anlaşılırdı...
sizin mildeki sayı eğer okuduğum gibi beşyüzbin ise sayınız çok az...aşılama için bile 5 milyon olması şart....sayının normal sınırıda en az 20 milyon olması lazım....
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?