Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bence hamilesindir çünkü silikte olsa çıkmş. bi kaç gün bekleyip tekrar yap istersen..

kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmm
şoktayım telefonla öğrendim
yarım saat sonra sonuç kağıdımı alacam
şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmm

canım hayırlı olsun ne güzel annesine süpriz yapmış bebişin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına laırsın inşallah

çok çok geçmiş olsun canım

insallah canim..moralini bozma olur mu...saglikla gelicek insallah yavrun:Saruboceq::Saruboceq:

saolun kızlar işallah rabbim dualrıma kerşılık verir bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucagıma alırım
selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:

maşallah inşallah hepsi iyi kalitededir rabbim emeklerinin karşılığını versin

inşallah hamile oldugun için silik çıkıyodur hayırlısı olsun inşallah

bademcim bence hamilesin kesin canım:))bence hemen bi kan testi yaptır da stres etme bebişine daha fazla..

insallah iyi degisimlerdir bunlar canim
insallah hamilelik belirtileridir

canım inşş hamilesindir ama böle bir muamanın içinde bırakma kendini cesaretini topla ve kan testi yaptır biliyorsun stres gebeliği kötü etkiler eğer gebelik varsa etkilenme inşş meleklerin geliyordur güzel heberlerini bekliyoruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inşş güzel şeyler oluyodur hayırlısıyla hamilesindir tatlım..:CüvCüv:

Arkadaşlar,başka bir marka gebelik testi aldım,yine silik gölge şeklinde 2.çizgi çıktı...

varikosel olmayınca ilaçla tedavi erken cvp verirmi acaba? bilgisi olan var mı.
canım ilaca her bünye farklı cevap veriyor...bu yüzden birşey diyemem...

Arkadaşlar,başka bir marka gebelik testi aldım,yine silik gölge şeklinde 2.çizgi çıktı...

canım ya bizde çok merak ettik...artık kantesti versenmi....
hem eğer hamileysen ilaç falan kullnmaya başlarsın...kendine daha dikkat edersin...
tabi negatifte çıkabilir...ama böylede hergün kafaya takıyorsun...ozaman kesin cevap alırsın...

1 hafta daha sabredeyim diyorum..Eğer 2.çizgi hala çıkarsa test yaptırayım..Bu arada bu yeni marka testte bekleyince çizgi biraz daha belirdi....

1 hafta daha sabredeyim diyorum..Eğer 2.çizgi hala çıkarsa test yaptırayım..Bu arada bu yeni marka testte bekleyince çizgi biraz daha belirdi....

bencede kan testi yap hem için rahat eder cunku boyle stres yapiosun ve hamileysen stress iyi olmaz bence yarin yaptir testi rahat edersin

badem canım bu silik çizgi hemen mi beliriyor yoksa bekledikten sonra mı?çünkü biz ilk 7-8 dk dan sonra çıkan sonuçları doğru kabul edemiyoruz.hatta bu hafta içerisinde bir arkadaşımızın idrar testini biraz beklettik ve 15. dakikada o silik çizgiyi verdi sonrasında yaptırdığı b hcg ise 0.23 çıktı.seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama boş umutlarda insanı daha çok yıkıyor gibi geliyor bana.inşallah sen hamilesindir canım

ilk 2-3 dakikada hemen çıktı silik çizgi canım..10 dakikayı geçince daha da belirdi..Çok bekleyince grileşmeye başlıyor zaten...Aynı marka testle defalarca yaptım hep aynı sonuç oldu..Eşime de yaptırdım testi..1 saat bekledim..Çizginin gölgesi bile çıkmadı..Akşamüstü bebeklerimin mezarına gittik dönüşte aldığım başka marka bir testi denedim..5 dakika içinde gene silik çizgi çıktı..10 dak geçince çizgi daha da koyulaşmaya başladı....Eşim de gördü çizgiyi..

Ya hala hamilelikten kaynaklanan beta hcg ürünleri var vücudumda ya da bir sürpriz.....

O ZAMAN SANA BU TESTLERDEN HERGÜN 15-20 TANE BAKAN BİR KİŞİ OLARAK SANA ŞUNU DİYEBİLİM RAHATLIKLA;TEBRİKLER HAMİLESİNİZZZZZZ:lepi::lepi::lepi:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok iyiyim vede çok heyecanlıyım bu sabah hastaneden aradılar altı yumoşum döllenmiş yarın sabah transferim var hepinizden dualarınızı bekliyorum bu gece nasıl uyuyucam bilemiyorum transferden sonrada annemde üç gün kalıcam dinleneyim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:

nevrom benım kırmızılar bugun geldı delikafadulden adet tarıhıme 1 nısan dedım ama iyiki bugun geldı :lepi: hesaplarıma göre en uygun gün bugundu yarın doktora gidıorum nevrom hadı hayırlısı inş bende asılamayla bebişime yaklaşırım allahım sen bızede hayırlı saglıklı ewlatlar nasip et yarabbımm:Saruboceq:

allah yardimcin olsun canim hadi hayirli olsun insallah senin de iyi hamilelik haberini aliriz seninde halayini cekeriz

bitanem demek 6 tane:asigim:maşallah
heyacanını anlıyorum canım:asigim::1hug:
hadi bakalım hayrlısı...maşallah herşey çok çabuk ilerliyor...

canım annene tüp bebek olduğunu söyledin mi?

ohhh canımm negüzellhadii gözünn aydıın inşallah bebişlerin sana tutunurlarr sımsıkıca 9 ayyy:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…