Testi 3-4 kez denedim hep aynı sonuç.....:bbo:
Beta hcg doğum ve kürtaj sonrası adet görmeme rağmen sıfırlanmadı mı ki.....Dr adet gördüysen sıfırlanmış olması lazım diyor ama..Emin olamıyorum..Kan testine cesaretim yok henüz....Şu kimyasal gebelik olayını mı yakaladım ben de yoksa....:çok üzgünüm:
kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmm
şoktayım telefonla öğrendim
yarım saat sonra sonuç kağıdımı alacam
şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmm
Kıslaaarrrr benİm Özlem82do nesrİnİnkİnde yazıyom sİze annam anestezİsİz yaptılar hİsteroskopİyİ. Baygınlık geÇİrdİm bİ an kendİmİ kaybettİm ama İyİyİm Şİmdİ.amelİyat olucam perdem var perdeyİ aralatcam yanİ :)))))) hepİnİzİ ÖptÜm İİ tatİller
süngercim allaha sıgın cnm allahın izniyle herşey normal olcak işn hiç üzülmee cok iyi yapıorsun cnm bak sana dıyım ben bu şekılde olupda cok duydum sapasaglam doğdugunu allahın izniyle senın yavrunda saglam doğcak cnm bol bol dua et bıtanem ..[/QUOTE
canım allahım senin yanında olsun yüreğinin sesini dinledin allaha güvendin inşallah seni üzmeyecek allahın izniyle bebişin sağlılklı olacak canım :Saruboceq::Saruboceq:
insallah canim..moralini bozma olur mu...saglikla gelicek insallah yavrun:Saruboceq::Saruboceq:
slm kizlar, naslsiniz??
sungercim uzulme canim insallah hayirli sonuclar alirsin , rabbim bebegini saglilla kucagina versin canim...
burdan bi arkadasa bebeginin ozurlu oldugu soylendi(beden+beyin) ama kiz israrla doguracam dedi, doktor karsi çikti yasamaz diye, ve bebek dogdu su an 2-3yaslarinda çitirmi çitir bi kiz ve çok saglikli!
ilk dogdugunda rahatsizdi, nefes alma sorunlari vardi tuplere bagli yasadi bi kac ay ama simdi doktorlari yanilti ve saglikli bi sekilde buyuyo...
selam kızlar doktordan geldim yumoşlarım toplandı 12 yumoşum vardı yarın bizi arıyıcaklar kaztane iyi diye inşallah çoğu iyi kalitededir :Saruboceq:
Beta hcg doğum ve kürtaj sonrası adet görmeme rağmen sıfırlanmadı mı ki.....Dr adet gördüysen sıfırlanmış olması lazım diyor ama..Emin olamıyorum..Kan testine cesaretim yok henüz....Şu kimyasal gebelik olayını mı yakaladım ben de yoksa....:çok üzgünüm:
kizlar bende bendeki olagan degisimleri anlatayim..insallah iyiye habercilerdir..
asiri gazim var,sancidan kivrandiriyor o sekilde yani
midem altüst,yemek yiyemiyorum,istah sifir ve bulaniyorum:bbo:
son 2 gündür biraksalar ayakta uyuycam,bacaklarim halsiz daha cok ve uyukluyorummirmirmirmir
ve onca tedavi gördüm ne agresiflik ne duygusallik yapmisti...simdilerde evde terör estiriyorum ve herseye agliyorum...senağlama
bunlar umarim belirtilerdir...cok az kaldi teste..bakalim bunlardan yola cikarak ümitlenmekte istemiyorum acikcasi ama bendeki degisimler bunlar canlar...
canim benim ne kadar guzel devam ediyorsun senide burada hamis gormek istiyoruz bir kez daha sevinmek istiyoruz sonuna kadar
saol canım benim.burda da liste mi var.bilmiyorumki canım .çok seyrek giriodum buraya.ama nevroskynin haberiyle ve roay ın burası bana umut oldu daha çok giriyorum artık.benim tedawi daha başlamadı.bu haftaiçi merkezlerle gidip görüşücem.birini seçicem.sen naptın canım?sen de denicekmisin bu ay?bu kez başarıcaz dimiii..
evet canim bizimde listemiz var hic gormedinmi istersen senide eklesin nevrocumuz sen bilirsin
denemeyi dusunuyorum adetim gelirse tabi
kader arkadasim ikinicde basaricaz allahin izni ile
canım ilaca her bünye farklı cevap veriyor...bu yüzden birşey diyemem...varikosel olmayınca ilaçla tedavi erken cvp verirmi acaba? bilgisi olan var mı.
Arkadaşlar,başka bir marka gebelik testi aldım,yine silik gölge şeklinde 2.çizgi çıktı...
1 hafta daha sabredeyim diyorum..Eğer 2.çizgi hala çıkarsa test yaptırayım..Bu arada bu yeni marka testte bekleyince çizgi biraz daha belirdi....
badem canım bu silik çizgi hemen mi beliriyor yoksa bekledikten sonra mı?çünkü biz ilk 7-8 dk dan sonra çıkan sonuçları doğru kabul edemiyoruz.hatta bu hafta içerisinde bir arkadaşımızın idrar testini biraz beklettik ve 15. dakikada o silik çizgiyi verdi sonrasında yaptırdığı b hcg ise 0.23 çıktı.seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama boş umutlarda insanı daha çok yıkıyor gibi geliyor bana.inşallah sen hamilesindir canım
ilk 2-3 dakikada hemen çıktı silik çizgi canım..10 dakikayı geçince daha da belirdi..Çok bekleyince grileşmeye başlıyor zaten...Aynı marka testle defalarca yaptım hep aynı sonuç oldu..Eşime de yaptırdım testi..1 saat bekledim..Çizginin gölgesi bile çıkmadı..Akşamüstü bebeklerimin mezarına gittik dönüşte aldığım başka marka bir testi denedim..5 dakika içinde gene silik çizgi çıktı..10 dak geçince çizgi daha da koyulaşmaya başladı....Eşim de gördü çizgiyi..
Ya hala hamilelikten kaynaklanan beta hcg ürünleri var vücudumda ya da bir sürpriz.....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok iyiyim vede çok heyecanlıyım bu sabah hastaneden aradılar altı yumoşum döllenmiş yarın sabah transferim var hepinizden dualarınızı bekliyorum bu gece nasıl uyuyucam bilemiyorum transferden sonrada annemde üç gün kalıcam dinleneyim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
bitanem demek 6 tane:asigim:maşallahiyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok iyiyim vede çok heyecanlıyım bu sabah hastaneden aradılar altı yumoşum döllenmiş yarın sabah transferim var hepinizden dualarınızı bekliyorum bu gece nasıl uyuyucam bilemiyorum transferden sonrada annemde üç gün kalıcam dinleneyim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok iyiyim vede çok heyecanlıyım bu sabah hastaneden aradılar altı yumoşum döllenmiş yarın sabah transferim var hepinizden dualarınızı bekliyorum bu gece nasıl uyuyucam bilemiyorum transferden sonrada annemde üç gün kalıcam dinleneyim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?