O ZAMAN SANA BU TESTLERDEN HERGÜN 15-20 TANE BAKAN BıR KıŞı OLARAK SANA ŞUNU DıYEBıLıM RAHATLIKLA;TEBRıKLER HAMıLESıNıZZZZZZ:lepi::lepi::lepi:
allah yardimcin olsun canim hadi hayirli olsun insallah senin de iyi hamilelik haberini aliriz seninde halayini cekeriz
bitanem demek 6 tane:asigim:maşallah
heyacanını anlıyorum canım:asigim::1hug:
hadi bakalım hayrlısı...maşallah herşey çok çabuk ilerliyor...
canım annene tüp bebek olduğunu söyledin mi?
ohhh canımm negüzellhadii gözünn aydıın inşallah bebişlerin sana tutunurlarr sımsıkıca 9 ayyy:Saruboceq::Saruboceq:
Heja canım hayırlısı olsun inşallah..:1hug:
canım işin rast gitsin inşş dualarımız seninle tatlımm...:ecrin_bebek:iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok iyiyim vede çok heyecanlıyım bu sabah hastaneden aradılar altı yumoşum döllenmiş yarın sabah transferim var hepinizden dualarınızı bekliyorum bu gece nasıl uyuyucam bilemiyorum transferden sonrada annemde üç gün kalıcam dinleneyim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
hayırlı tedaviler canım inşş hamile olucaksın..:CüvCüv:nevrom benım kırmızılar bugun geldı delikafadulden adet tarıhıme 1 nısan dedım ama iyiki bugun geldı :lepi: hesaplarıma göre en uygun gün bugundu yarın doktora gidıorum nevrom hadı hayırlısı inş bende asılamayla bebişime yaklaşırım allahım sen bızede hayırlı saglıklı ewlatlar nasip et yarabbımm:Saruboceq:
Heja canım hayırlısı olsun inşallah..:1hug:
Canım bir kaç gün daha bekleyip testi yineleyeceğim...Gelişme olursa renkte ya da kaybolmazsa kan testi düşüneceğim..Arkadaşınız testi kaç kez tekrarladı ?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok iyiyim vede çok heyecanlıyım bu sabah hastaneden aradılar altı yumoşum döllenmiş yarın sabah transferim var hepinizden dualarınızı bekliyorum bu gece nasıl uyuyucam bilemiyorum transferden sonrada annemde üç gün kalıcam dinleneyim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
canım işin rast gitsin inşş dualarımız seninle tatlımm...:ecrin_bebek:
hayırlı tedaviler canım inşş hamile olucaksın..:CüvCüv:
canım bekleme kan testi yap bencde hadi hayırlısı ..:CüvCüv:
hejacım hadi hayırlsı cnm ne gusel inş saan tutunurlar da senınde halayını cekerız cnm dularım senınle..
pinkim saol bitanem inş hepimiz oluruz bıgun annee...tum isteyenler
hayırlısı olsun, inşallah transfer tutar da sağ salim kucağınıza alırsınız..
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:
hayırlısı olsun, inşallah transfer tutar da sağ salim kucağınıza alırsınız..
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:
demek 6 tane kuzumiyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok iyiyim vede çok heyecanlıyım bu sabah hastaneden aradılar altı yumoşum döllenmiş yarın sabah transferim var hepinizden dualarınızı bekliyorum bu gece nasıl uyuyucam bilemiyorum transferden sonrada annemde üç gün kalıcam dinleneyim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
Benim gebelik testim şu an aynen en üst en sağdaki çok silik pembe çizgi gibi arkadaşlar.....fisfisfis
canım onun adeti 4 gün geçmişti.biz 1 kez tahlil yaptık ilk 5 dk bekledik sonuç negatifti sonra tahlili labaratuvarda bırakıp içeriye döndük 10 dk sonra döndüğümüzde gözle görülecek bir şekilde ikinci çizgi vardı onun eşide hastanede laborant hemen eşi geldi kanı aldı ve sonuç 0.23 çıktı.
kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın :CüvCüv::Saruboceq:
canım hayırlı olsun yumoşların ALLAH embiryo olup sana tutnmayı nasip etsin inşş sıkı sıkı sağlıklı hayırlı meleklerin olsun dualarımız seninle RABİM hepimize anne olmayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
demek 6 tane kuzum
hayırlısıyla bebişler bi tutunsa anneciğine
dualarım senle kuzum:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bademcim seni umutlandırmak istemiyorum
senin adetinee daha kaç gün var
biliyosun çıkmaması lazım
acaba önceki gebelikten kalma mı
yoksa senin hcg hormonun düşmedimi
tabiki temennim bi süpriz bi mucize olması :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
keşke kan testi yaptırsan
demek 6 tane kuzum
hayırlısıyla bebişler bi tutunsa anneciğine
dualarım senle kuzum:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bademcim seni umutlandırmak istemiyorum
senin adetinee daha kaç gün var
biliyosun çıkmaması lazım
acaba önceki gebelikten kalma mı
yoksa senin hcg hormonun düşmedimi
tabiki temennim bi süpriz bi mucize olması :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
keşke kan testi yaptırsan
canım sanada hayırlı olsun inşş her şey güzel olur RABİM emeğini emeklerimizi boşa çıkarmasın 2009 bizim yılımız olsun inş hepimiz anne oluruz meleklerin hep seninle olsun inşş ALLAHIM yüzümüze bak emeklerimizi boşa çıkarma hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evletlarla doldur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım ben defalarca denedim testi hep aynı..Dr um adet gördüysen beta hcg artık vücudunda yoktur diyor..kan testi yaptır diyor...Ama bir yandan şu an hamile kalmış olmam bana mucize ötesi gibi geliyor..ya kendi kendimi kandırıyorsam diyorum..Daha 2 ay bile dolmadı kürtaj olalı...Gerçi adetin 5. günü ultrasonda doktor rahim toparlanmış,her hangi bir enfeksiyon durumu vs yok dedi ama..Ayrıca ben kürtaj sonrası her sabah yumurtlama testleri yapmıştım onlar da hep pozitif çıktı..Başka bir dr da LH kitleri doğum sonrası hala vücutta olan hormonların etkisindedir demişti...Bir kaç gün daha sabredeyim diyorum kan testi için..Bu arada 2.çizgi kolleksiyonu yapmaya devam ederim..kaydirigubbakcemile3
ya iyiki sizleri tanımışım en büyük destekçim sizlersiniz rabbim hepinizin gönlündeki muradı versin :Saruboceq::CüvCüv:
Adetim oldu bitti çoktan canım....Başka marka bir test denedim akşamüstü...Onda da 2.çizgi belirdi..Ben de çok ümitlenmek istemiyorum....dr uma göre eğer adet gördüysem hamilleikten kalma beta hcg nin vücumda hala kalmış olmasına imkan yokmuş....
insallah iyi degisimlerdir bunlar canim
insallah hamilelik belirtileridir
evet canim bizimde listemiz var hic gormedinmi istersen senide eklesin nevrocumuz sen bilirsin
denemeyi dusunuyorum adetim gelirse tabi
kader arkadasim ikinicde basaricaz allahin izni ile
inşallah canım bu kez başarıcaz allahın izniyle.bende çooook umutluyum niyeyse.liste kaçıncı sayfada.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?