Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
O ZAMAN SANA BU TESTLERDEN HERGÜN 15-20 TANE BAKAN BıR KıŞı OLARAK SANA ŞUNU DıYEBıLıM RAHATLIKLA;TEBRıKLER HAMıLESıNıZZZZZZ:lepi::lepi::lepi:

Canım bir kaç gün daha bekleyip testi yineleyeceğim...Gelişme olursa renkte ya da kaybolmazsa kan testi düşüneceğim..Arkadaşınız testi kaç kez tekrarladı ?

allah yardimcin olsun canim hadi hayirli olsun insallah senin de iyi hamilelik haberini aliriz seninde halayini cekeriz

bitanem demek 6 tane:asigim:maşallah
heyacanını anlıyorum canım:asigim::1hug:
hadi bakalım hayrlısı...maşallah herşey çok çabuk ilerliyor...

canım annene tüp bebek olduğunu söyledin mi?

ohhh canımm negüzellhadii gözünn aydıın inşallah bebişlerin sana tutunurlarr sımsıkıca 9 ayyy:Saruboceq::Saruboceq:

çok sağolun kızlar allah razı olsun iyi dilekleriniz için inşallah rabbim bu sefer ol demiştir fadiğim canım anneme söyledim çünkü onun duasına çok ihtiyacım var dı ama babamın haberi yok :CüvCüv:

canım işin rast gitsin inşş dualarımız seninle tatlımm...:ecrin_bebek:

hayırlı tedaviler canım inşş hamile olucaksın..:CüvCüv:
Heja canım hayırlısı olsun inşallah..:1hug:

canım bekleme kan testi yap bencde hadi hayırlısı ..:CüvCüv:

hejacım hadi hayırlsı cnm ne gusel inş saan tutunurlar da senınde halayını cekerız cnm dularım senınle..

pinkim saol bitanem inş hepimiz oluruz bıgun annee...tum isteyenler

Canım bir kaç gün daha bekleyip testi yineleyeceğim...Gelişme olursa renkte ya da kaybolmazsa kan testi düşüneceğim..Arkadaşınız testi kaç kez tekrarladı ?

canım onun adeti 4 gün geçmişti.biz 1 kez tahlil yaptık ilk 5 dk bekledik sonuç negatifti sonra tahlili labaratuvarda bırakıp içeriye döndük 10 dk sonra döndüğümüzde gözle görülecek bir şekilde ikinci çizgi vardı onun eşide hastanede laborant hemen eşi geldi kanı aldı ve sonuç 0.23 çıktı.

hayırlısı olsun, inşallah transfer tutar da sağ salim kucağınıza alırsınız..
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:

hejacım hadi hayırlsı cnm ne gusel inş saan tutunurlar da senınde halayını cekerız cnm dularım senınle..

pinkim saol bitanem inş hepimiz oluruz bıgun annee...tum isteyenler

kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın :CüvCüv::Saruboceq:

canım hayırlı olsun yumoşların ALLAH embiryo olup sana tutnmayı nasip etsin inşş sıkı sıkı sağlıklı hayırlı meleklerin olsun dualarımız seninle RABİM hepimize anne olmayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

demek 6 tane kuzum
hayırlısıyla bebişler bi tutunsa anneciğine
dualarım senle kuzum:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Benim gebelik testim şu an aynen en üst en sağdaki çok silik pembe çizgi gibi arkadaşlar.....fisfisfis

bademcim seni umutlandırmak istemiyorum
senin adetinee daha kaç gün var
biliyosun çıkmaması lazım
acaba önceki gebelikten kalma mı
yoksa senin hcg hormonun düşmedimi
tabiki temennim bi süpriz bi mucize olması :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
keşke kan testi yaptırsan

Canım ben defalarca denedim testi hep aynı..Dr um adet gördüysen beta hcg artık vücudunda yoktur diyor..kan testi yaptır diyor...Ama bir yandan şu an hamile kalmış olmam bana mucize ötesi gibi geliyor..ya kendi kendimi kandırıyorsam diyorum..Daha 2 ay bile dolmadı kürtaj olalı...Gerçi adetin 5. günü ultrasonda doktor rahim toparlanmış,her hangi bir enfeksiyon durumu vs yok dedi ama..Ayrıca ben kürtaj sonrası her sabah yumurtlama testleri yapmıştım onlar da hep pozitif çıktı..Başka bir dr da LH kitleri doğum sonrası hala vücutta olan hormonların etkisindedir demişti...Bir kaç gün daha sabredeyim diyorum kan testi için..Bu arada 2.çizgi kolleksiyonu yapmaya devam ederim..kaydirigubbakcemile3

kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın :CüvCüv::Saruboceq:

canım sanada hayırlı olsun inşş her şey güzel olur RABİM emeğini emeklerimizi boşa çıkarmasın 2009 bizim yılımız olsun inş hepimiz anne oluruz meleklerin hep seninle olsun inşş ALLAHIM yüzümüze bak emeklerimizi boşa çıkarma hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evletlarla doldur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya iyiki sizleri tanımışım en büyük destekçim sizlersiniz rabbim hepinizin gönlündeki muradı versin :Saruboceq::CüvCüv:

Adetim oldu bitti çoktan canım....Başka marka bir test denedim akşamüstü...Onda da 2.çizgi belirdi..Ben de çok ümitlenmek istemiyorum....dr uma göre eğer adet gördüysem hamilleikten kalma beta hcg nin vücumda hala kalmış olmasına imkan yokmuş....

Son düzenleyen: Moderatör:

aminnnnn canım aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım kan testi yaptır ve kurtul bu düşünce yoğunluğundan hakında hayırlısı olsun inş hamişşsindir inşşşşşşşşşşşşşşşş:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:

ya iyiki sizleri tanımışım en büyük destekçim sizlersiniz rabbim hepinizin gönlündeki muradı versin :Saruboceq::CüvCüv:

amin inşş hepimizin duası aynı RABİM HEPİMİZE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPİMİZ :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: OLUP BİR SÜRÜ :ecrin_bebek::ecrin_bebek: DÜNYAYA GETİRMEYİ NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allahım sen badem arkadaşımın:asigim: iki küçük meleği hatrına :Saruboceq:
bi mucize bi süpriz :Saruboceq:
bi melek daha gönder sağlıcakla yarabbim :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…