iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok iyiyim vede çok heyecanlıyım bu sabah hastaneden aradılar altı yumoşum döllenmiş yarın sabah transferim var hepinizden dualarınızı bekliyorum bu gece nasıl uyuyucam bilemiyorum transferden sonrada annemde üç gün kalıcam dinleneyim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
Adetim oldu bitti çoktan canım....Başka marka bir test denedim akşamüstü...Onda da 2.çizgi belirdi..Ben de çok ümitlenmek istemiyorum....dr uma göre eğer adet gördüysem hamilleikten kalma beta hcg nin vücumda hala kalmış olmasına imkan yokmuş....
yarın büyük gün hadi hayırlı olsun inşallah rabbim bebişlerine tutunma gücü versin
Bademciğim bence yarın kan testi yaptır strese girdin sende,İnşallah hamişsindir.:Saruboceq:
Hejacığım demek yarın yumoşlarla buluşuyorsun Allahım hayırlısıyla sana yapışıp kalır inşallah:Saruboceq:
hadiii gelsinbebişler.
demek dr fıstık gibi dedi:lepi: hadi bakalım canım...maşallah herşey yolunda:1hug:Şeniz
canım benim:teselli: bebişinmi aklına geldi:çok üzgünüm:
rabbim sabır versin canım...
inşallah yakında yine hamiş kalırsın....
hoşgeldinnnn... inş gelmez adet güzel haberler alırsın.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağlık olsun canım.. hepimiz her ay bir umutla bekliyoruz nasipte varsa geliyor yoksa beklemeye devam ediyoruz.. sağlığımız yerinde olsun da napalım.. inş kısa zamanda gelir bebişin..
inş cücüüüümmmmmm... bunlar güzelliğin habercisidir.. senin içinde nevroda hissettiklerimi hissediyorum.. aksi bir durum aklıma gelmiyor.. inş canım inş... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
beter ablam hayırlısı olsun.. inş bebişin gelicek bu kez.. son şansı olduğunu iyice söyle ona.. şansını kaybetmesin gelsin..
badem geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun bademcim şuan eşinin durumu inşallah iyidir
ayy bitanemm inşallah meleğim benim zuzum :Saruboceq::asigim:
canım benim inşallah bitanem inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hadi bakalım inşallah kalitelidir
herşey gönlünce olsun bitanemm:1hug:
kızlar çok sağol yarın banada dua edin yarın saat 10 da hastenedyim.:Saruboceq:
beter ablam Allah yardımcı olsun.İnşallah herşey gönlünce olsun.Rabbim sana yine anneliği tattırsın....
allah razı olusun kelebeğim senin de meleğin tez zamanda kardeşini göndersin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:anneciğineŞeniz
Allahım sen badem arkadaşımın:asigim: iki küçük meleği hatrına :Saruboceq:
bi mucize bi süpriz :Saruboceq:
bi melek daha gönder sağlıcakla yarabbim :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
... [/B]
kızlar çok sağol yarın banada dua edin yarın saat 10 da hastenedyim.:Saruboceq:
Arkadaşlar çok teşekkür ederim..Ben de zaten kesin hamileyim demiyorum..Hatta bana çok az bir ihtimal geliyor...Ama belki diyorum belki.....Biraz daha bekleyeceğim..Bu cuma günü de test yaptığımda 2.çizgiyi görürsem cumartesi kan testi yaptıracağım....a.s
dualarımız seninle canım...inşallah bebişin sana hayırlısıyla tutunacak...kızlar çok sağol yarın banada dua edin yarın saat 10 da hastenedyim.:Saruboceq:
nevro canım dün yokdun iyisindir inşallah...
öptüm bitanemŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?