Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yarın büyük gün hadi hayırlı olsun inşallah rabbim bebişlerine tutunma gücü versin

Bademciğim bence yarın kan testi yaptır strese girdin sende,İnşallah hamişsindir.:Saruboceq:

Hejacığım demek yarın yumoşlarla buluşuyorsun Allahım hayırlısıyla sana yapışıp kalır inşallah:Saruboceq:

hadiii gelsinbebişler.

yarın büyük gün hadi hayırlı olsun inşallah rabbim bebişlerine tutunma gücü versin

canım çok sağol evet yarın büyük gün inşallah tutunrlar :Saruboceq: canım rabbim sana kızını bağışlasın sağ salim kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq:

canım allahım hepinizden razı olsun güzel temennilerin için çok sağol :1hug:

beter ablam Allah yardımcı olsun.ınşallah herşey gönlünce olsun.Rabbim sana yine anneliği tattırsın....

heja maşallah yumoşlarına... İnşallah tutunacaklar annelerine.Allah çifter çifter hayırlı sağlıklı evlatlar versin, kucağını doldursun ...

beter ablam Allah yardımcı olsun.İnşallah herşey gönlünce olsun.Rabbim sana yine anneliği tattırsın....

allah razı olusun kelebeğim senin de meleğin tez zamanda kardeşini göndersin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:anneciğineŞeniz

bademcim seni çok seviyorum.senin haberinle beraber yüreğimin bir kısmı yaralandı ve nasıl acıyor anlatamam.
mutlu haberin buradaki herkes gibi beni de mutlu edicek ama canım nolur çok umutlanma.henüz adet gecikmen bile yok.
Allahım inşallah bir mucizesini göndermiştir sana canım ama beyninin, gözlerinin seni yanıltmasına izin verme.
geçen ay benim de adetim gecikti birkaç gün ve acayip kasıklarım ağrıyordu ne yalan söyleyim az da olsa umutlandım ve kırmızı kartı yeyince çok üzüldüm.
Allah gönlüne göre versin ...

allah razı olusun kelebeğim senin de meleğin tez zamanda kardeşini göndersin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:anneciğineŞeniz

inşallah canım hamiş olursun da hamiş hamiş dua edersin bizler için...:Saruboceq:
ben de mayıs gibi başlamayı düşünüyorum Allah kısmet ederse..

Allahım sen badem arkadaşımın:asigim: iki küçük meleği hatrına :Saruboceq:
bi mucize bi süpriz :Saruboceq:
bi melek daha gönder sağlıcakla yarabbim :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim..Ben de zaten kesin hamileyim demiyorum..Hatta bana çok az bir ihtimal geliyor...Ama belki diyorum belki.....Biraz daha bekleyeceğim..Bu cuma günü de test yaptığımda 2.çizgiyi görürsem cumartesi kan testi yaptıracağım....a.s

femalexx canım buradasın..ne diyorsun sen bu işe ? adetim bitti çoktan..ama çok silik gölge gibi 2.çizgi var..4- 5 kez denedim hep aynı..başka marka testte de çıktı...

Belim ağrıyor,adet olcakmışım gibi...benim hormonlar sapıttı galiba iyice....Eşime de gebelik testi yaptırdım ya sonunda..Helal olsun bana...:roflol: 2.Çizginin gölgesi değil ç si bile çıkmadı çok şükür onda..

Nevro sen nasılsın canım? kese görmeye ne zaman gideceksiniz?

hejacımm çok ama çok mutlu oldum. :teytey: :teytey: :teytey: Demek 6 yumoşun döllenmiş. Benim de 6 yumoşum döllenmişti. İnşallah transferin başarılı geçer bitanem. Çok dua edeceğim. Bu gece yatmadan önce de dua edeceğim. Allah kabul etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Pozitif sonuçlarını alırız inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok olumlu düşün tamam mı. Transferden sonra onlarla konuşmaya başla. Onlar içine yerleştirildikten sonra seni hissetsinler. Güzel şeyler düşün hep. Seni seviyorum canımm. Allaha emanet olun. Allah sizleri yarın buluşturacak. İnşallah ayırmasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hayırlı gebelikler versin. Aminnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

... [/B]

kızlar çok sağol yarın banada dua edin yarın saat 10 da hastenedyim.:Saruboceq:

inş beter ablacım seninde aşılaman güzel sonuç verir.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bademcim inş senin için hayırlısı olur.. inş o çizgi bebiş için beliriyordur..

Canlarım nasılsınız iyisiniz inşallah. Ben çok uğrayamıyorum. Kusura bakmıyorsunuz inşallah. Dün hiç giremedim. Evdekiler beni göndermiyorlar. Geldim mi de hemen kaldırıyorlar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Pembe köşeye bile geçiremedik kendimizi de ROAY'ı da listeler de çorba oldu. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Halledecez Allahın izniyle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bademim keseyi sormuşsun. Salı günü gideceğiz. Erken sanırım biraz ama çağırdılar. :1rolleyes::1rolleyes: :1rolleyes:

Hayırdır gebelik test iderken??? :uhm:

kızlar çok sağol yarın banada dua edin yarın saat 10 da hastenedyim.:Saruboceq:
dualarımız seninle canım...inşallah bebişin sana hayırlısıyla tutunacak...

nevro canım dün yokdun iyisindir inşallah...
öptüm bitanemŞenizŞeniz

Canım dün dışarıya çıkmıştık. Biraz gezdik. E dışarı çıkınca yoruldum diye eşim göndermedi buraya. kaydirigubbakcemile

İşin kötüsü işyerinde de internet bir acayip. Devlet dairesi olduğundan ağ sorunlu ve siteyi açmıyor veya çok yavaş ilerliyor. Eskiden böyle değildi. Normal olsa en azından iş yerinde eriteceğim. Eskiden bilirsiniz iş yerinden ne kadar aktiftim. Gün geçtikçe ağ kötüleşti.

E akşama kadar oturduğum için akşam da dinlenmemi istiyorlar. Ki haklılar. Ki gerçekten yoruluyorum. Bebişlerim iyi olsun da bir yolunu buluruz elbet. Sizlerin desteğini hiç unutamıyorum zaten. Burda olmasam da yatıp kalkıp dua ediyorum sürekli. Hep dilimdesiniz. İnşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alacağım.

kız nevro sen hala ayaktamısın bakiiimm? klava:

bebişleri yorma bakiiimm.yeğenlerim uyusun da büyüsün...yorma kendini canım boşveerrr listeleri...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…