Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgili nevrosky siteye üye olmadan yorumlarını okuyodum hep,hatta onları okuyarak eşimin spermiogramını yorumladım.ne güzel kavuşmuşsun bebişlere çok mutlu oldum emin ol.ben yeni üyeyim sperm hareket sorunumuz var %15 ileri hareket%5yavaş %5 te yerinde gerisi ölü eşim tedavi görmeden aşılama denedik %50 hareket elde bi de morfoloji%5 ne dersin sence olabilirmi ben pek umutlu değilim sanki.7 nisan test günüm.hamilelerin duası kabul olurmuş dua et lütfen.sen tüpbebekmi yaptırdın?

canım iyiki evdekiler sana iyi bakıyor...yoksa onlar kızmasa sen kendini çok yoracaksın...
canım sen kendine dikka tet zaten çalışıyorsun...
bakalım bu liste işinede zamanla bir çare buluruz...

canım sizin sayı kaçtı...
inşallah sonuç pozitif olur...rabbim yardımcınız olsun...

insallah bebisin sana tutunmusdur hayirlisi olsun ve de hosgeldin aramiza biraz kendini tanit nerdensin

aşılamada 36 mil.du 1ml de 18 milyon(((((((((((yıkanınca kaç kaldı bilmem

insallah bebisin sana tutunmusdur hayirlisi olsun ve de hosgeldin aramiza biraz kendini tanit nerdensin

çok sağol inşallah 27 yaşıma gircem 2 ay sonra 1.5yıllık evliyim ama 3-4ay oldu korunmuyoruz geçen ay adet gecikti gittim tesadüf eşin de test yaptırsın dedi doktorum ve sorun çıktı hemen olduk aşılama ama korkuyorum ilaçla falan düzelmezmi ki hareket sonuç belli olsun da hemen eşim gidip başlıcak tedaviye senin sorun neydi

aşılamada 36 mil.du 1ml de 18 milyon(((((((((((yıkanınca kaç kaldı bilmem
anladım canım...aşılama için değerleriniz güzel....
inşallah bebişin sana tutunmuştur....

kızlar benim uykum geldimirmirmirmir
hayırlı geceler sizemirmirmirmir
tatlı rüyalarŞeniz

Canım yıkamadan sonra 5 milyon üstü ise şansın var tabi. Kaç yumurtan olduğu da önemli. Biliyorsun nasip kısmet bu işler. Ama bu değerlerle aşılamada şansın var tabi. Bundan daha düşük değerlerle doğal yoldan hamile kalan arkadaşlarımız var. İnşallah sen de bu sevinci yaşarsın. Senin için dua edeceğim. Allah gönlüne göre versin inşallah canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yas 24 5 sene olucak evleneli bizim spermsayisi az bizde 3 asilama yaptik ve ocakta tup bebek yaptik olmadi dis gebelik oldu temmuzda ikinci deneme olucak allahin izniyle
hayirlisi olsun hakkinizda ne guzel erken den teshis koymuslar demi buda iyi birsey benim 2 yil bosa gitti 1 yil istemedik sonra 1 yil ilacla denedik sonrada 3 asilama yaptiksen nerdensin canim?

canım temiz kalpli arkadaşım inan çok duygulandım evet altı yumoşum döllenmiş inşallah bebişlerim benimle kalır önerilerini dikkate alıcam bende seni seviyorum Şeniz :1hug:

teşekkür ederim haerkese ama galiba yıkamadan sonra 4 milyondu tam bilemiyorum açıkça soramadım kağıda bakıp sustum öylece olur inşallah ama umutlanamıyorum olmazsa çok üzülürüm ben üzülünce eşim daha çok üzülür bakalım adet olmam ve mucizem gerçekleşir umarım

canım çankırıdayım ben evet teşhis erken oldu çok şükür şimdi kendime çok kızıyorum keşke korunmayıp daha erken farketseydik diye

insallah olur canim ve bizlerde seviniriz evet insan cok uzuluyo ben 4 kere yasadim bunu allah dualarimizi kabul etsin insallah
SEN NERDENSIN NERDE YAPTIN ASILMAYI?

günaydın kızlar. herkese iyi haftalar güzel haberlerle dopdolu bir hafta olur inşallah.

ne var ne yok bir geçmişe bakayım

heja canım bugün transferin varmış. inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını versin dualrımız seninle canım.

btrklc aşılaman bugündü yanılmıyosam saat 10 daydı.dularımız seninle inşallah allah gönlüne göre verecek hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…