canım iyiki evdekiler sana iyi bakıyor...yoksa onlar kızmasa sen kendini çok yoracaksın...Canım dün dışarıya çıkmıştık. Biraz gezdik. E dışarı çıkınca yoruldum diye eşim göndermedi buraya. kaydirigubbakcemile
İşin kötüsü işyerinde de internet bir acayip. Devlet dairesi olduğundan ağ sorunlu ve siteyi açmıyor veya çok yavaş ilerliyor. Eskiden böyle değildi. Normal olsa en azından iş yerinde eriteceğim. Eskiden bilirsiniz iş yerinden ne kadar aktiftim. Gün geçtikçe ağ kötüleşti.
E akşama kadar oturduğum için akşam da dinlenmemi istiyorlar. Ki haklılar. Ki gerçekten yoruluyorum. Bebişlerim iyi olsun da bir yolunu buluruz elbet. Sizlerin desteğini hiç unutamıyorum zaten. Burda olmasam da yatıp kalkıp dua ediyorum sürekli. Hep dilimdesiniz. İnşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alacağım.
canım sizin sayı kaçtı...sevgili nevrosky siteye üye olmadan yorumlarını okuyodum hep,hatta onları okuyarak eşimin spermiogramını yorumladım.ne güzel kavuşmuşsun bebişlere çok mutlu oldum emin ol.ben yeni üyeyim sperm hareket sorunumuz var %15 ileri hareket%5yavaş %5 te yerinde gerisi ölü eşim tedavi görmeden aşılama denedik %50 hareket elde bi de morfoloji%5 ne dersin sence olabilirmi ben pek umutlu değilim sanki.7 nisan test günüm.hamilelerin duası kabul olurmuş dua et lütfen.sen tüpbebekmi yaptırdın?
sevgili nevrosky siteye üye olmadan yorumlarını okuyodum hep,hatta onları okuyarak eşimin spermiogramını yorumladım.ne güzel kavuşmuşsun bebişlere çok mutlu oldum emin ol.ben yeni üyeyim sperm hareket sorunumuz var %15 ileri hareket%5yavaş %5 te yerinde gerisi ölü eşim tedavi görmeden aşılama denedik %50 hareket elde bi de morfoloji%5 ne dersin sence olabilirmi ben pek umutlu değilim sanki.7 nisan test günüm.hamilelerin duası kabul olurmuş dua et lütfen.sen tüpbebekmi yaptırdın?
canım iyiki evdekiler sana iyi bakıyor...yoksa onlar kızmasa sen kendini çok yoracaksın...
canım sen kendine dikka tet zaten çalışıyorsun...
bakalım bu liste işinede zamanla bir çare buluruz...
canım sizin sayı kaçtı...
inşallah sonuç pozitif olur...rabbim yardımcınız olsun...
insallah bebisin sana tutunmusdur hayirlisi olsun ve de hosgeldin aramiza biraz kendini tanit nerdensin
anladım canım...aşılama için değerleriniz güzel....aşılamada 36 mil.du 1ml de 18 milyon(((((((((((yıkanınca kaç kaldı bilmem
sevgili nevrosky siteye üye olmadan yorumlarını okuyodum hep,hatta onları okuyarak eşimin spermiogramını yorumladım.ne güzel kavuşmuşsun bebişlere çok mutlu oldum emin ol.ben yeni üyeyim sperm hareket sorunumuz var %15 ileri hareket%5yavaş %5 te yerinde gerisi ölü eşim tedavi görmeden aşılama denedik %50 hareket elde bi de morfoloji%5 ne dersin sence olabilirmi ben pek umutlu değilim sanki.7 nisan test günüm.hamilelerin duası kabul olurmuş dua et lütfen.sen tüpbebekmi yaptırdın?
çok sağol inşallah 27 yaşıma gircem 2 ay sonra 1.5yıllık evliyim ama 3-4ay oldu korunmuyoruz geçen ay adet gecikti gittim tesadüf eşin de test yaptırsın dedi doktorum ve sorun çıktı hemen olduk aşılama ama korkuyorum ilaçla falan düzelmezmi ki hareket sonuç belli olsun da hemen eşim gidip başlıcak tedaviye senin sorun neydi
hejacımm çok ama çok mutlu oldum. :teytey: :teytey: :teytey: Demek 6 yumoşun döllenmiş. Benim de 6 yumoşum döllenmişti. İnşallah transferin başarılı geçer bitanem. Çok dua edeceğim. Bu gece yatmadan önce de dua edeceğim. Allah kabul etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Pozitif sonuçlarını alırız inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok olumlu düşün tamam mı. Transferden sonra onlarla konuşmaya başla. Onlar içine yerleştirildikten sonra seni hissetsinler. Güzel şeyler düşün hep. Seni seviyorum canımm. Allaha emanet olun. Allah sizleri yarın buluşturacak. İnşallah ayırmasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hayırlı gebelikler versin. Aminnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
heja maşallah yumoşlarına...İnşallah tutunacaklar annelerine.Allah çifter çifter hayırlı sağlıklı evlatlar versin, kucağını doldursun ...
teşekkür ederim haerkese ama galiba yıkamadan sonra 4 milyondu tam bilemiyorum açıkça soramadım kağıda bakıp sustum öylece olur inşallah ama umutlanamıyorum olmazsa çok üzülürüm ben üzülünce eşim daha çok üzülür bakalım adet olmam ve mucizem gerçekleşir umarım
bende cok kizmistimkendime ama rabbim hakkimizda hayirlis buymus demis insaallah hepimiz hamis kaliriz ve saglikli hamilelik geciririzcanım çankırıdayım ben evet teşhis erken oldu çok şükür şimdi kendime çok kızıyorum keşke korunmayıp daha erken farketseydik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?