Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın karamelli çikolatlarım delikafadulden

btrcim hejacım inşallah bebişleriniz size sıkı sıkı tutunurlar anneliği yeniden tadarsınız dualarımı sizinle :Saruboceq:

canım benim ne kusuru sen kendine ve yeğenlerimize iyi bak bizim için yeterli :asigim:
çok merak ediyorum acaba kesemi keselermiiii delikafadulden

Günaydın kıslar herkes için güzel bi hafta diliyorum

Betercim aşılaman bugünmüş inşallah bu sefer pozitifi görürsün canım Allah yardımcın olsun

BTRKLC'nin de aşılaması bugün mü? Allah onun da yardımcısı olsun inşallah. 4. ve son aşılamasında meleğine kavuşur inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ben biraz geçmişi okumaya çalışacağım kızlar. İşyerindeyim malum. İnternet izin verirse. laelaelaelaelae Fırsattan istifade okumam lazım. sositososito

İnşallah haftamız güzel geçer. Güzel olaylar olur , güzel gelişmeler yaşarız , yeni hamişş haberleri alırız. Hepinizi kocaman öpüyorum. İyi haftalarr. Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın arkadaşlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum.
hejacım transferin hayırlı olsun,hayırlı haberler olsun inşallah a.s.
btrklc inşallah seninde aşılaman güzel sonuçlar verir ve hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın :Saruboceq:
evet ben biraz geçmişi okuduktan sonra malum temizlik işlerime başlayayım,kendinize iyi bakın,kolay gelsin :1hug:

hejacım inşallah transferin sorunsuz geçer bebişlerin tutunur sana btrckl cnm hayırlı olur inşallah güzel haberler verirsin bize:Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar size bişey sorucam.
Akşam hsg filmime bakıyım dedim.
Röntgende sadece sağ tarafta beyazlık var.
Yani sadece sağ tüpe gitmiş gibi sıvı.
Sol taraf karanlık çıkmış.
Ama doktor bana 2 tarafta açık demişti.
Kafama kurt düştü akşam.
Bide doktorun verdiği kağıtta bilateral batına geçiş vardır yazıyo.
Bu ne demek sizce?

günaydınkızlar hayırlı günler..
nevom canım yorma kendini çok dinlenmene bak tatlım.bbu hafta keseler görünücek ALLAHIN izniyle o zaman dr çağırdığına göre inşş herşey güzel gelişicek tatlımm..
beterim hejam hayırlısıyla hamile haberlerinizi alıcaz ALLAHIN izniyle kızlar dualarımdasınız..

canım 2 defa çektirdim hsg ama sanki sıvı geçmesi gereken yere geçmiş anlamında demek olabilir :1hug:tatlım:1hug:

canım sıvı geçişi oldu demektir.

heja ve btrckl arkadaşım transferleriniz hayırlı olsun inşallah 12 gün sonra nevronunki gibi bi heycanda siz yaşatırsınız bize dualarımız sizinle transferleriniz güzel geçsin inşallah....

canını sıkma geçiş var demektir o.. elinde kaç film var.. benim ilk filmde hiç bişey yok.. ikincisinde görülüyor geçiş olduğu canım..

beter abla ve heja Allah yardımcınız olsun.. inş herşey sorunsuz devam eder ve sizlerde güzel haberleri verirsiniz bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…