özlemim ya geçmiş olsun. madem uzman yok neden uğraştırdılar seni böyle.canımızı yolda mı bulduk sanıyo bunlar ya çok kızdım şimdi onlaraklava:
öylee şekerim deneme tahtası gibi eee araştırma hastanesi şimdi takrar lap+his yapacaklar iice araştırcakalr
özlemcim geçmiş olsun canım a.s.
canım en azından bu sefer kendini emin ellere teslim et..ne ya bu kobay olarak mı bakıyorlar insanlara..ohh ne ala ya..klava: klava:
Kızlar merhaba ben geldimmmmm:sm_cool:
Hoşgeldin tatlişko.. kaydirigubbakcemile2
off yaaa buda hareket etmiyorrrrrrrrklava:
off yaaa buda hareket etmiyorrrrrrrrklava:
Hoşbulduk canım rica ederim :jeyyar:sabırsız hoşgeldin cnm sağol bu arada kaydirigubbakcemile3
kizlar tup bebek forumunda okudum sperm sayisini artirmak icin bi ilac varmis L-ARGININ diye hic duydunuzmu yada kullanan varmi aranizda merak ettim o topikte birisi yazmis faydasinida gormusler
kizlar cevaplarinizi bekliyorum
tatlımm normal şartlarda 20 25 gün var ama benim cadı azcukk acele ediyorr ..yani heran gelebilirmişş Allahın izniyle sağlıcakla gelsinde zamanda
Civcivim hayırlısı ile güzel bir doğum gecireceksin inşallah. Benimde 20-24 günüm kaldı demekki beraber dogurcas seninkisi Gazel kiz benimkisi Deniz oğlan :) Senin sezeryan olduğu için beraber doğuruyoruz gibi. Benim şimdilik normal doğum öngörüldü. Ama bizim oğlan 4 kilonun üstü olursa son anda sezeryana karar verebilirim dedi doktor bakalım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Nevronun oğlu olursa sen kızına alıcaksın Kizi olursada ben oğluma alacam öyle karar aldık. Toptan akraba olucas delikafadulden
bugün sonuçlarımı göstermeye gittim
smear testim 10 gün sonra çıkacak
Rubella (kızamıkçık) testi pozitif çıkmış sanırım bu geçirdiğim anlamına geliyo
hafif anemi imişim Demir ilacı verdi
Folic Plus a başlamıştım zaten
adet olabilmek için Farlutal 3. günü oldu
Dr ufak bi rahim ağzı yaram olduğunu söylemişti bunun için bi fitil verdi 7 gün yatarken kullanacakmışım
onun haricinde bu adet düzensizliğim için herkesin yumurtlaması yumurtasının gelişmesi ve bununla ilgili evreler aynı değilmiş
bendede böyle imiş bünyem buymuşmirmirmirmir
eşinin durumu haricinde sanada yardım lazım dedi
ve aşılama yapmayı söyledi
ben bu değerlerle aşılama şansımın düşük olduğunu düşündüğümü söyledimÇok üzgünüm çoook
dr da sizin hiç sperminiz olmasada hadi direk tüp bebek diyelim dedi
sonuçta eşinizinde sizinde ilk evliliğiniz devletin tüp bebeği karşılaması içinde aşılama yaptırmanız zaten şart dedi
yok size tüp bebekte yaparız kendiniz masraflarını ödersiniz
fakat bence bu agrasifçe bi tutum olur dedi
klomen kullanıcakmışım aşılama
sonra galiba iğne ile dedi
anlıycağınız illa aşılama olsun diyo
dr la konuşunca mantıklıda geldi açıkcası
eşimin 8. ayı dolup tekrar sperm verdiğinde yani 1.5-2 ay sonra aşılama yaptırmaya karar verdim arkadaşlar
siz ne dersiniz:uhm:
nevrokycim nasıl gidiyor birtanem...umarım herşey yolundadır allah kucağına lamayı da nasip etsin birtanem...ben önceki mesjlara bakmadım ama senin laç kese var kuşum çoğul gebelik mi?benim ikiz demiştim ya bugün üçüz olduğunu öğrendik öyle şaşkın haldeyim ki ne düşüneceğimi bilmiyorum...bu sorunlu bir hamilelik demek allah korusun üçünün de yolk keseleri oluşmuş ama embriyoları henüz görmedik haftaya pazartesi randevu var.....bakalım inşallah sorun çıkmaz yaaaaa...çok korkuyorum benim başından beri sorunlu oldu çünkü.....bana da dua et tatlım..Şeniz
..
Arkadaşlar eşim akşam gelirken farklı bir marka gebelik testi almış..Az evvel yaptım onda da silik çizgi çıktı çok fazla beklemeden...:dance:
3 farklı marka gebelik testinde de silik çizgiyi gördük..Cumartesi kan testi yaptırıcam...:asigim:
canlar,isinize yarayabilir belki...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/260368-portakal-suyu-saglikli-gebelik.html
canım sağol.
fadikcimm
aymescim
sevcancım
rylıa
canzi
kıslar okuyamadığım varsa kusura bakmayın çok sağolun
size baştan anlatayım yaşadıklarımı. cuma gunu neredeyse satt 4 e kadar aç bekledim ve histeroskopiyi canlı canlı baygınlık geçirerek oldum. am sonuç uzman olmadığı için teşhis konulamadı.pazartesi gel ameliyat olucaksan karar verelim uzmana gösterelim dediler.yani boşu boşuna histereskopi oldum.
pazartesi aç gittim kan alırkar diye anestezi için ameliyat olucam ya perde alınacak ya perde olup olmadığıda belli değil bu arada laporoskopiyle bakılması gerekiyomuş. neyse uzmanlar ameliyattan 1 gibi çıktılar ben sabahtan öğlene kadar hastanede aç kan alınacak diye bekledim bu arda başka bi doktor ameliyata gerek yok dedi. düşük çok yaparsam o zaman olursun dedi ama zaten ben hamile kalamıyorumki düşük yapayım. oyy oyy tabii bitmedi uzman gördü rahim filmimi felan lap+his olacaksın dedi ve bana kan tahlili yaptırmamaı istedi tabii öğleden sonra kan almadıkları için o da kaldı . olacak o kadar gbiydi yanii 2 gunluk hastahane maceram.
kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.kaydirigubbakcemile3bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedikaydirigubbakcemile3.inşallah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim.:Saruboceq:
nesrinim avatarını sardunya_zakkuma ilet o hareketlendiriyor istersen :icecream:
aslı güngör yeni kasetinde bir şarkı var ninni hiç dinleyeniniz varmı.
bittim ben.senağlama
tüliny avatarı değişmiş koyun koymuş.nisan ayı belli olmuş
aslı güngör yeni kasetinde bir şarkı var ninni hiç dinleyeniniz varmı.
bittim ben.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?