Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
özlemim ya geçmiş olsun. madem uzman yok neden uğraştırdılar seni böyle.canımızı yolda mı bulduk sanıyo bunlar ya çok kızdım şimdi onlaraklava:

ahhh anestezili olsa sesim çıkmıycaktıda ama canlı canlı mahvettiler beni dengem bozuldu psikolojim bozuldu valla ruh gibiyim

slm kızlar,keyifler iyidir umarım,nevromu merak ettim bakalım kaç tane kese var ,hayırlısı olsun,sağlıkla gelsinler inşallah :Saruboceq:

kizlar tup bebek forumunda okudum sperm sayisini artirmak icin bi ilac varmis L-ARGININ diye hic duydunuzmu yada kullanan varmi aranizda merak ettim o topikte birisi yazmis faydasinida gormusler
kizlar cevaplarinizi bekliyorum

meryemcim eşim ameliyattan sonra 3 ay bu ilacı kullandı,doktoru tavsiye etmişti,zaten 3 ay sonra askere gitti,son durumu mayısta askerden dönünce öğreneceğiz,inşallah faydası olmuştur.

tatlımm normal şartlarda 20 25 gün var ama benim cadı azcukk acele ediyorr ..yani heran gelebilirmişş Allahın izniyle sağlıcakla gelsinde zamanda

civciv daha dün gibi hamiş haberini vermen zaman nasılda geçmiş,Allah kolaylık versin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:

ealnas canım seninde doğumun hayırlı olsun,Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:

canım hakkınızda hayırlısı olsun,ben bu tüp bebek aşılama prosedürlerini çok iyi anlayamıyorum,kafam karışıyor ve beklentilerimizi karşılamadığı kesin,aşılama konusunda sen bilirsin,sperm hareketliliği az ise ve 5 milyonun altındaysa açıkçası boşuna yaptırılmış gibi geliyor bana ama yine de siz bilirsiniz,belli olmaz belki aşılama senin için daha hayırlı olur :1hug:

ah ne güzel 2 tane bebiş beklerken 3. süpriz yapmış çok sevindim,sağlıkla gelsin inşallah :Saruboceq:

bademcim çok merak ediyorum sonucunu, acaba hamile olabilir misin :uhm: belli olmaz neden olmasın değil mi ,hayırlısı olsun canım a.s.

cucucum ben portakal suyuna bayılırım nerdeyse her gün içerim tabi evde taze sılmış olarak inşallah ileride faydasını görürüm,paylaşımın için teşekkürler kaydirigubbakcemile5

özlem geçmiş olsun neler yaşamışsın böyle Allah yardımcın olsun canım a.s.

inşallah bu sefer pozitif haber alacağız senden hihoyyyt güzel haberi bekliyoruz 15 gün sonra :Saruboceq:

inşallah bengücümm umarım verebilirimmmmmm:asigim::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Ninni bebeğime
Uyusun benim güzel meleğim
Uyusun benim küçük sevgilim
Büyüsün bitanem çiçeğim ninni
ninnisenağlama

Ninni bebeğime
Büyüsün bitanem çiçeğim ninni
ninnisenağlama

Uyu koynumda, kokunu hissedeyim
Minik ellerini tenini seveyim
İyi ki geldin, benim bitanem bebeğim
ninnisenağlama

Ninni bebeğime
Büyüsün birtanem çiçeğim ninni
ninnisenağlama

Uyu koynumda, kokunu hissedeyim
Minik ellerini tenini seveyim
İyi ki geldin, benim bitanem bebeğim
ninniisenağlama

nesrinim avatarını sardunya_zakkuma ilet o hareketlendiriyor istersen :icecream:

CANIMM benimmm sabommm sağoll. yazdım bakalım cevap verecek mi?

aslı güngör yeni kasetinde bir şarkı var ninni hiç dinleyeniniz varmı.

bittim ben.senağlama

ben onu dinlemedim canım ama son öpücük şarkısına bayıldım. hatta hemen telefona yükledim dinkliyorum yine şuan da:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…